Yav şu sorunları bir günde ben yaşasam dişimi kırıcam ya.:D :n:
Printable View
Yav şu sorunları bir günde ben yaşasam dişimi kırıcam ya.:D :n:
tawsiye etmem
oyunu cd den yeni bir dosyaya yukleyin
KAldır komple yeniden yükle ama kayıtlı oyunu çalıştırmayı düşünme yeniden oyuna başlaman gerek...
Korsana Hayir YaŞasin Orjİnal
Yaw Orjİnal Ne Kadar Dirrr:d
Ben şimdi 6.0.3 indirdim kuracam ***** filan istemezmi gerek yokmu kurdugumda direk calışırmı
eyw kardes cok isime yaradi(dd)
datalı yı indirmek uzun sürüyor bence datasız ı indirin
beyler datasızını indirdim.sonda updatte dedim .bekledim yüklendi .sonra exit dedim .olmuşmuudur acaba.
ya arkadaslar datalı yamayı indirmek istiyorum ama hata veriyo indirilmio!:(:(:( arkadaslar aranızda bu datalı yamayı indirebilen varsa lütfen upload etsin!:(:(:( benim gibi indiremeyen arkadaslar olabilir:(
beyler bu versıyon 1.0.1 de soyle bır sorunla karsılastım oyunu yukledıgımın 2. gunumu ne acıyorum oyunu ıngılızce o turkceden eser yok acayıp ayar oldum bak sımdı sımdı son vbersıyornu ındrırıyorum pekı bu son versıyonda boyle bır sıkıntı cekermıyız ?
ya bu yamada bır sorun yasıyorum beyler
***** sorunu verıyor ne alaka yaw bır yardımcı olun adminler beyler bır el atın oynayamayırum
turkcesını degıl normal acmaya calısıyorum yıne aynı hata
???? cevabınızı beklıyorum fmsiz kaldım beyler
ya millet ben busurumu yukledım ama su c r a c k hatası verıyor nedenı nedır oyunu turkcede acınca aynı hata normal acmaya calıstıgımdada aynı hata
yardım edın pleaseeee
ya arkadaslar ben fm türkce yi indirdim ama oyun ingilizce neden ltf yardım edn
arkaadaşlar bu oyunda mesela futbolcunun isminin yanında mevkisi yazıyordu
mesela
viera
yaş28
defansif orta saha
yamayı yükledekten sonra
viera
11564
gibi bi rakam oluyor
düzelirmi bu
ya banada olmustu o ben skin yapıldıgı yerde özdün ıdleri göster wardı orayaı kapattım normal haline geldi sende dene bi istersen
link acılmıyor
ARKADAŞLAR BEN YÜKLEDİM AMA GÜNCELLENMEDİİİ
yaa indirilmiyor kii bu yama arkadaşlar rapid share pislik yapıyor!!!lütfen yardım!!!
arkadaşlar link çalışıyor..
yama yükleniyor..
herhangi bi sorun çıkmıyor..
BEN KURDUM OYNUYORUM, MUTLUYUM:D
bunu yükleyince crak istiyor.cd deki crak ı yükleyincede tekrar 6.0.2 oluyor.???
C.RACK kötü bişey tabi ki. C.RACK sorunu ile karşılaşan arkadaşlar lütfen buraya bakın...Quote:
Originally Posted by ozani1991
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=13262
datasızın bide ***** dosyasını koyarsan sevinirim
pekı arkadaslar utanarak soruyorum bu 6.03 nereye yukluycem bıde turkce pakedını ındırdım onuda language ın ıcınemı yukluycem
6.0.3 datasızı kurdum fakat bir kez ağ bağlantılarındayken ve bir kez de oyundayken error verip oyundan attı beni,yama oyuna zarar verirmi diye çok düşünerek yüklemiştim :(
İndirdikten sonra üzerine iki tıkla kuruluma başlayın düşük bir ihtimal bazen oyunun kurulu olduğu dizini sorabilir doğru yolu gösterip kurabilirsiniz.Quote:
Originally Posted by architect82
ben patchi yukledim ama cd istiyor.Lutfen yardim
Datalı v6,0,3 ü yükledim.
Daha önce 6,0,2 kullanıyordum.
Benim FM 2006 D:\Program Files\...... OLDUĞU İÇİN "D" sürücüsüne oyunun kurulu olduğu dizine yükledim yamayı. Yama sorunsuz yüklendi.
Ancak şimdi de "Please insert the correct CD-ROM,select Ok and restard application" (c_r_a_c_kyaparken çıkan yazı çıkıyor.)
Ve fotball manager i açamıyorum. Simgenin üzerine geldiğimde v6,0,3 yazısı geliyor. Yani bu dosya fm6,0,3. Ama açılmıyor.
Ayrı bir c_r_a_c_k mi lazım? Yardim edin.
bu datasızı yükledim ama hala versiyon oyunda 6.0.2 yazıyo .ancak kale direkleri değişmiş.
merhaba ben FM2006 da çok yenıyım.ilk defa bu oyunu oynayacağım.oyunu yukledım ama çok az bı bolumu turkçe.bu 6.0.3 yuklediğimde turkçelşecekmı oyun.bırde bu 6.0.3 u nereye nasıl yukleyeceğim konusunda bilgi verebılırmısınız acaba.şimdiden çok teşekur ederım
6.0.3 ü indirdikten sonra çalıştırdığınızda o otomatikman yükleneceği yeri seçmesi gerekir.
Bir de C.rack isteyen arkadaşlar, düşündünüz mü bu kelime neden yazılamıyor diye? Kayıt olurken kurallarımızı okursanız bu konularda yardım edilmediğini bilirsiniz. Okumayanlar için kurallarımız;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358
mucolotti ;
Oyunun daha çok Türkçeleşmesi için ana sayfada bulunan Türkçe yamayı indirebilirsin. V2 olan. Oyun % 80 oranında Türkçe olmaktadır. Kurulumunu ve sorun yaşarsan Türkçeleştirme çalışmalarından giderebilirsin....