yaa all bee adam all artık forvet all tuncay hiçbirşey yapmıyo Nihat Pepe-Carvalho arasında sıkışıp kalmış durumda
Yazıklar Olsun böyle hakeme bee orda el yokmuydu nerenle bakıyosun
Printable View
yaa all bee adam all artık forvet all tuncay hiçbirşey yapmıyo Nihat Pepe-Carvalho arasında sıkışıp kalmış durumda
Yazıklar Olsun böyle hakeme bee orda el yokmuydu nerenle bakıyosun
Sabri yapma! Burası TSL değil, itirazda sarı kartı yiyorsun. Kazım'da aynısnı yaptı.
allah allah servet adamin onunde duruyor nihat lafi nerden cikti...neyse ama bu hakemin ben taaa var mi boyle birsey ya..
Semih giriyor. Hadi Kral, Portekiz'de at.
taktiğimiz var beyler motivasyon.motivasyon aşağı motivasyon yukarı
Yok yani demek istiyorum ki orda Pepe elini kolunu sallaya sallaya ara pasıyla golü buluyorsa bunu tek bir stopere bağlamamız doğru değil. Sonuçta o bölgeyi 2 stoper savunuyor. Zaten bizim Pepe tarzında hem havadan hem yerden iyi bir defans oyuncumuz olmadığı için kaybediyoruz ki tek hızlı defans oyuncumuzda Toraman dı.
ridvan cok iyi ya :) aut olur kosma kosma :D
tuncay niye orda artist artist donuyorsun ya tut topu guzel guzel.. ayrica sabri orta yapmayi ogrenemeden futbolu birakicak
Tuncay yeter artık yeter be uyan be .
tuncay beni kanser etti valla billaha ya offf bunaldim. bir dahaki mac arda ve semih mutlaka olmali
yaaa emre asik be nasil kafa o beee bombossun
Şu kazım her maç 90dk oynaması lazım tek top süren oyuncumuz.
Ahhh bee ahhhhhh bomboşsun orda
Lig TV'de ki gafa bak. Spiker kamera arkasında çalışanlar konuşurken mikrofunu açık unuttu ve Şansal'ın söylediğini oradaki çalışana söyledi. :D
emre bu takimin beyni ve en iyi adamiysa biz bitmisiz yani
yazik yazik... Arda gibi oyuncuyu sokmadin oyuna, yazik..
Suan Posizyon yaratacak oyuncu yok! Arda girmeliydi, Tuncay akillan..
boyle faul olur mu bu tur fauller basket macinda veriliyor
Tuncay yapma bunu, o topa iyi vursa büyük ihtimalle goldü. Gol omasa bile bu maçtan puan alabileceğimizi gösterebilirdik.
Bu tuncay bitmiş ya bu takımda yeri yok.
tuncay tuncay offf tuncay offf bitirdin beni ya
Yeter be yeter allah için vur su topa tuncay vur ya vur
aurelio nun yaptigi su hareket kirmizi en kotu sari
adamlar dalga gece gece gece 2-0 yaptilar
Bu takımdan bi sey olmaz 0 çeker döneriz türkiyeye
Bu işe bak, hakemin yanlış kararı. Volkan olmayan defansda ne yapacağını şaşırdı. Portekiz en kolay maçını kazandı. Diyecek söz yok. Portekiz lider biz sonuncu. Hak eden aldı, hiçbir oyun oynamadık. Futbol'un "f"si yoktu.
Bravo tuncay
Daha ilk maçtan hakemler fişimizi çekmiş diyecek birşey yok yazıklar olsun. Önce net çizgide olan el pozisyonunu verme , Colin Kazım topu önüne alacağını anlayınca faul de sonra git ronaldonun itmesini es geç yazıklar olsun böyle hakem yönetimine
Hakeme çatmayalım arkadaşlar.Hakemin hataları olabilir ama ondan önce Milli Takımı'mızın oyuncularının performansını konuşmalıyız bence....
Pffff.. Bu nasıl bir oyundur nasıl bir sistemdir ya.. Sabri'nin orda işi ne.. Tuncay nası Tuncay anlamadımki.. İlk maçta yenildik bu demektirki turnuvaya kötü başladık.. Bu futbolla devam edersek diğermaçlarda da hiçbirşey yapamayız..