bu sefer cimbom fm 2007de cok dusuk transfer butcesi insallah duzelmistir yukleyenler varsa soyleeybilirmi ??
Printable View
bu sefer cimbom fm 2007de cok dusuk transfer butcesi insallah duzelmistir yukleyenler varsa soyleeybilirmi ??
Napoli , St Ettienne , Racing Santander , sheffield wednesday ..
Galatasaray Arsenal WestHam Inter Madrid böyle uzar :G
eskişehirspor
hoffenhiem
lazio
marsilya
sakaryaspor
Fenerbahçe tabiki
Schalke
M.City
Roma
istabulspor ile başlayacağım.
GaLaTaSaRaY'la Başladım bile....
2004 den beri olduğu gibi FENERBAHÇE :D
machester city
Tabiki BOLUSPOR
Galatasaray :)
galatasaray tabiki.gerçi ben aldım oynadım:D:D
reading cocacola championship league..
oyuna ayırıcak cok vaktim olsa keske de cocacola 2 den baslasam deli zevkli oluyodu öle yapınca eskiden ahh ahh..
30 mac bitti 1inciyim he he !! lig cıkıcammm...
sona ii bi teklifle büyük bi takıma..oradan dönem ortasında ayrılcam.. bi kaç oyuncuyu da kendime iice baglıcam..ver elini diger büyük takım tabi teklif gelmes büyük ihtimalle :D o yüsden her kovulan tek dirktörün koltugunda gözüm olucak :D
Galatasaray ve Kocaelispor'u alırdım ama Öss olduğu için hiç başlamak istemiyorum.
Galatasaray'la En Az 3 - 4 Sezon Sonra Avrupa Takimlarnindan Birine :d
Her zaman önce Galatasarayla başlar sonra atlama yapa yapa diğer takımlara ordan da herhangibir milli takıma giderdim aynı zamanda.Sonrada yeni bir kariyer açıp Norwichle başlardım.2007 de 3. kariyerim Torquay United olmuştu. Sanırım 2009'da önce Torquay olacak ilk.Sonra Nice'i denemeyi düşünüyorum.
ben de düşük liglerdeki bir takımla başlıyacagım sanırım.
ama daha hangi lig olacagını belirliyemedim.
Galatasarayla Başladık Bakalım :) 3D Kariyerden Aldığım Zevki Yok Etti Ama Olsun ..
ben bjk liyim tabiki bjk aldım ama .uzun zamandır bekledigim bi takım sonunda bu oyunda cıktı.ÇORUMSPOR.cok zevkli ve heyecanlı geciyor.süper lig hedefim.
wolfsburg => misimovic - barzagli - zaccardo
Kayseri spor
Liverpool
Arsenal
Shalke
TOKATSPOR elbette.......!!
Beşiktaş
Hoffenhiem
Man
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaş
Hoffenhiem
Manchester City
Büyük takımla başlamam ama Fenerbahçemle bi deneme yaptıktan sonra kariyer olarak kendime küçük ve tanınmış bi takım seçerim mesela Leeds United...zevkli bi kariyer olur Leedsi eski günlerine döndürmek güzel olsa gerek...yada orta sınıf takımlarla örneğin atl.madrid,tottenham,schalke,man.city,sevilla,fior entina,napoli...Ama r.madrid barcelono milan inter gibi takımları alırsanız bence 10 maçın 8ini ztn kazanırsınız bu insanı ne kadar mutlu eder?Bence en güzeli küçük biütçeli takımlarla zoru başarmak...karar sizlerin tabi.
ben feneri aldım bile :D yürrü be fener
west brom
valencia
trabzonspor
Valla ben su an sanlıurfasporla oynuyorum asırı zevk veriyo.. :) eger olursa aynı kariyerde 2. alacagım takım galatasarayımdır. :)