indiremiyorum
indiremiyorum
Arkadaslar Linkleri yenileyebilirmisiniz...
Mevcut linkden indirilmiyor...
hocam harika bi taktik tebrik ederim.
9.3 te karşıyakayı aldım. Sıfır transfer. Tug training ve sizin taktiği seçip tatile çıktım sezon bitimi ikinciye 11 puan fark atıp 74 puanla şampiyon oldum.
mükemmel bi taktik.on holiday de şampiyon yaptı.
vallahi bravo.
Hocam Linki yeniLermisin?
evet, download linki gelmiyor.bi ilgilenebilir misiniz?
edit: gözümden kaçmış hallettim.deneyip en kısa zamanda sonuçlarını yazmaya çalışacağım.
Antreman paketini hangi dosyaya atiyoruz tatikleri kullandim ama antreman paketi hangi dosyaya
tsk yardimin icinn
oyun içerisinde antreman programını nasıl aktif edebilirm.
schedules kalsörünün içine attım fakat oyunda göremiyorum.
İndir yazısı çıkmıyor
Eğer indirme linkini bulamadıysan,Google reklamı gibi çıkıyor.İndir'e tıklayarak indirebilirsin.
http://img37.imageshack.us/img37/8720/dsfadfasf.jpg
bilader gerçekten teşekkürler taktik ve antrenman pakedin için... fm 08 de senn taktiginle tabi üzerinde kendme göre oynamalr yaparak 5 yıl üstüste kayseriyle şampiyon oldum.. her sene avrupada 2. tur gördüm.. ana felsefe taktikte mevkiye uygun oyuncuyu kullanmak.. yıldız olması ggerekmiyor takım uyum içinde hareket etsin ve herkes gorevini yapsın başarı kaçınılmaz.. şimdi de fm 09 daki kariyerime kayseriyle başladım ilk maçım fenerle deplasman 1-1 diger 3 maçı da kazandım şampiyonluk yne benim.. forever total dominasyon..:) emegine saglık..
öncelikle teşekkürler. takdiği denedim.
liverpool dayım. sağ fc de fernando torres i sol fc de oscar cardozo yu oynatuyorum.
ama gol atamıyolar. yardımcı olabilirmisiniz?
İlhan arkadaşımdan müsade isteyerek taktige bi ekte bulunmak istiyorum:
Kornerlerde sıkıntı çeken varsa dye alternatif bi diziliş söylemek istiyorum, yne İlhan arkadaşımın felsefesine uygun:D Fm 08 deki Total Dominasyondan biraz degistirerek çözüm buldugum ve fm 09da da kullandıgım korner dizilişi gol yüzdeniz ve gol yememe yüzdeniz gerçekten gözle görülür biçimde artıyo, en azından bende öle oldu paylaşmak istedim:
Attack Defense
GK: Default_______________Default
DR: Back_________________Near
DL: Back_________________Mk far
DC: Near_________________Tall
DC: Keeper_______________Tall
Orta MC: Deep________________Close Down
MC: St Far_______________Small
MC: At Far(uzun olan)______Small(veya Man)
AMC: Lurk_________________Close Down
ST: Fwd(sagdaki)_________Fwd
ST: Flick(Pivot olan)_______Man(veya Tall)
Korneri kullanack oyuncuya göre bir kaç değişiklik yapabilirsiniz. Ama en önemli 3 adam iki DC ve pivot olan yani taktikte soldaki ST. Onların görevi kesinlkle değişmesin ve uzun olan Headingi yuksek olan 'Keeper' olsun. Örnegin Giodanın Kayseride sezonluk gol ortalaması 10(kornerden). İki kornerde Penalty area olsun. 2 Takımda bir çok taktikle çok iyi sonuçlar aldım kornerlerden. En etkili silahım diyebilirm. Tüm taktiklere editleyebilirsiniz. Eminim verim alcaksınız.
İlhan arkadaşımdan özür diliyorum eger taktigine değişklik getirp hata yaptıysam ama aşırı gusel sonuçlar dogurduğu için paylaşmak istedim. Eger yanlıtıcıysa ve yanlışsa şimdiden affola.
merhaba total dominasyon taktiğini galatasaray üzerinde oynuyorum ve memnunum ama bir kaç sorunum var
öncelikle kadromu yazayım
gk: de santcis
dr:sabri
dl:hakan balta
dc: meira, server
orta mc: mehmet topal
sol mc: harry kewell
sağ mc: arda turan
amc: lincoln
sağ fc: baros
sol fc: danko lazovic
harry kewell, arda turan ve baros dan hiç performans alamıyorum.. Ne yapmalıyım transfer konusundada biraz bilgi verirsen sevinirim.. şimdiden teşekkürler
merhabalar taktiği fenerde denedim 26 maçtır yenilmiyorum ama bazı maçlar 0-0 geçiyo ve müdahalede zorlanıyorum nasıl bir taktik kurabilirim (ayrıca bu maçlar genelde çift dm oynayan takımlar oluyor bu takımlara karşı nasıl başlayabilirim)
Çok başarılı bir taktik herkese tavsiye ediyorum ;)
hocam tebrikler gerçekten muhteşem bir taktik. fenerbahçe kariyerimde şu an 8. sezonumdayım ligi ve türkiye kupasını 8 sene aralıksız kazandım(ki 4 sezon namağlup bunların da 2'si 102 puanla =) ) ilk sezon uefa kupası'nı aldım son 5 sezondur da şl ve süper kupa şampiyonuyum =)
Aydoğan nereye gitti ya.Ne zamandır hiç cevap gelmiyor.Forumda yok
Harbiden yaa bu Aydoğan a ne oldu... askere falan mı gitti ki acep??
Hiç forumu gezmiyormusunuz yahu.. :D İlhan abi internetten çok uzak kaldı.. Hatta konu bile açmıştı "Aydoğan Dönsün mü?" diye..
Valla ben çok fazla gezmiyorum forumu.Beni ilgilendiren yerlere bakıyorum sadece.
yok artık daha neler :)) ama ne yalan söliim onun totallerini özledim walla..yaw hadi taktiğide geçtim taktik anlatımına hasta olurdum ballandıra ballandıra bi anlatırdı onun yüzünden kaç defa sildiğim oyunu tekrar kurdum :) gerçi ara sıra adama da haksızlık etmedik değil yane ha çok eleştirdik ondan mı gitti acep :) yaw tanıyan manıyan yok mu bi selam yollayak bare...
Gelecek zaten,gelince yollarsın. :D
Yok yakinen tanımam ama çok sevdiğim bir usta. :D Ben sitedeki konudan aldığım bilgileri bi de Umut abinin söylediklerini aktarıyorum sadece. :D Umut abiye Eylül demiş ama bilemeyeceğim.. Umarım en kısa zamanda döner..