Fotosunu bulsam onuda koyardım.Mesajları okursan o pozsiyon hakkında da yorumumu yaptım.Çok farklı pozisyonlar...
Printable View
Fotosunu bulsam onuda koyardım.Mesajları okursan o pozsiyon hakkında da yorumumu yaptım.Çok farklı pozisyonlar...
Fink ve Guiza topa koşup aynı anda birbirlerine omuz atıyor ve Fink ayakta kalıyor.
Bence penaltı yoktu.
Yusuf'un pozisyonunda da penaltı yoktu..Omuz omuza mücadelede ayakta kaldı..Neyse zaten olup bitmis mac pozisyonları fazla irdelemeye gerek yok fazla..
Hakem iki taraf adınada kötü kararlar verdi ancak Yusuf'un pozisyonu kesinlikle penaltı değil bence.İkili mücadele..
Kötü maç oldu iki takımda kötü oynadı kupayı az hakeden çok hakeden diye bişey yoktu bence maçta şans ve Sivok bizimle oldu kilidi açtık ardından Beşiktaş'da yine bi kıpırtı beraberlik çabaları olmadı bana göre beklediğimden kötü ve sönük bir maç oldu..
İlerde Güiza çoğu pozisyonda yine tek kaldı arkadan destek azdı..Oda beklenene tempodan uzaklaştırdı bizi.
Fox tv ninde müthiş uğraşları sonucu kötü bi maç izledik..
Cristian ve Güiza yı beğendim takımım adına bu maçta..
Ne olursa olsun sezona kupayla başlamak güzel,o kupayı Beşiktaş'ın elinden almak daha bi güzel..
FOX zaten reklam konusunda doktora falan yapmış :n:.Bence organizasyon mükemmeldi :).
Ses alıcıları isterse heryerden olsun ama fb taraftarı spikerin olduğu tarafta olunca doğal olarak onların sesi daha fazla açık oluyor. Cunku her zaman spikerin mikrofonunun sesi daha çok açık olur ve fb taraftarı oraya yakin olunca onların sesi daha çok geldi
Her neyse ya.Ses az olmuş çok olmuş farketmez.
Yusuf'un posizyonuna ben hala bir karar veremedim penaltımı değilmi diye.
Fazla konuşmayada gerek yok olmuş bitmiş.Fenerbahçe kupayı almış tebrikler...
Anilton, maçta bir birine benzer o kadar çok pozisyon oldu ki ben şahsen takip edemedim.
Bilica-Yusuf, Güiza-Fink, Nihat Bilica, Alex-Sivok.
hakemin Fener alehine de çaldığı bir sürü düdük var, hep kendi alehinize olan pozisyonları eklemişsin.
Beşiktaş'ta öyle ahım şahım futbol oynamadı, maç ortadaydı sen benim takımımı hakem yaktı diyebiliyorsan burada kimseyi değil kendini kandırırsın başka bişey değil.
Gelelim taraftar olayına, 75 dakika şov yaptık demişsin sen tribünden daha iyi görmüşündür herşeyi kabulümdür ama Televizyona Fenerbahçeli taraftarların daha çok sesi geliyordu. -ki nitekim senin deyiminle televizyonda da gösterdi çoğu kişinin oturmasına rağmen.
Mehmet bence Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın futbol olarak pek bir farkı yoktu.Golden sonra koptu sadece oyun.
Bende onu diyorum zaten, direk hakeme sallamalar başladı. Sivok hata yapınca insan bu hata yapar deniliyor, hakem hata yapınca görecekti kardeşim onun orada işi ne. robot mu bu hakemler ? Sivok'ta hata yapmasaydı da takımına 2 gol yedirmeseydi yapmayacak o zaman o da hata o formanın üstünde işi ne diye sorgulayan var mı ? yok. her maç hakem tartışmaktan hakemi karalayan yorumlar görmekten ben sıkıldım.
Mehmet Çok Güzel Yazmış Harfi Harfine Katılıyorum
Arkadaşlar gerçekten maçı izlerken bu tartışmanın çıkacağını biliyordum.Ses alıcıları bize yakınmış.:)
Neden hiçbir maç size yakın olmuyorda bu maçta bize yakın oluyor anlayabilmiş değilim.
Bütün maç Stad'da Fenerbahçe taraftarının sesi vardı.Maça giden Fenerbahçe'li bir arkadaşım aynen bunu söyledi.
Bilicayı ve önder hiç iyi gözükmüyorlar.Bilica bülent korkmazında dediği gibi canlı bomba hakketten.Ne yapacağı belli olmuyor.2 takımında stoperleri çok adam kaçırıyor arkaya.Maç hakkında ise beşiktaş daha organizeydi ve bence daha iyi oynayan taraftı ama sivok'un 2 hatası gol oldu.Tebrikler fenerbahçe demekten başka bişede düşmüyor bize.
Ben biz mükemmel oynadık falan demedim...
İlk 30 dakika bariz üstündük.Daum'da söyledi bunu.İlk yarım saat Beşiktaş çok agresif pres yaparak bunalttı bizi oyuna giremedik dedi.30 ile 75 dakikaları arasında maç ortada geçti.75'ten sonrada F.Bahçe üstünlüğü eline aldı...
Ortada hata varsa tabi ki söyleyeceğim.Tekrar söylüyorum ben "adalet" istiyorum başka birşey değil.Yusuf-Bilica pozisyonuna çalmadın,Guiza-Fink pozisyonuna da çalmadın...
Sivok'un pozisyonuna çaldın,Bilica'nın pozisyonunada çalacaksın.Bu kadar basit...
Yusuf ilk yarıda çok iyi işler yaptı bence.Yusuf oyundan alındıktan sonra Beşiktaş biraz bocaladı gibi..
Anilton ; bence çok büyütüyorsun, çalmadıysa çalmadı artık bunun geri dönüşü yokki sanki geriye dönüş varmış gibi konuşmaların bence biraz abartı kaçıyor yav :)
İyide Sivok'un eliyle Bilica'nın hareketinin alakası yok..Biri ellerini olabildigince acmıs digeri yüzünü korumak icin tutmus..Aralarında akla kara kadar fark var..
Tekrar Tebrikler F.Bahçe
http://img36.imageshack.us/img36/741...1yusbilica.jpg
Resime iyi bak Yüzünümü koruyo topumu engelliyo ? Halen yüzünü koruyo diyosan Bişey demicem
zıplarken elini ne yapsın ? Ve yahut Bilica Sivok gibi barajı bozup topun üstüne mi atlamışta bariz el oluyor ?
O topta eline gelmese kaleye gidiyo.Belki gol olcak.Bu nasıl olcak peki.
Ben sivok pozisyonuna Penaltı degil diye Bişey demedim Bariz bir penaltı Ama veriyosan öbürünede vericeksin.
Elini ne yapsın diye bişeymi varya kaleye giden topu eliyle kesiyo daha ne olsun. Sivok pozisyonuna bisey demiyoruz sizin bu pozisyonla ne alıp veremediginiz var Penaltı işte ne yoruyosun kendini, Ama maç bitti o ayrı mesele zamanında verse belki bu skor olmıcaktı.
siz sanki Sivok pozisyonu gibi net oldu sanıyorsunuz.Biz ekran başında 2-3 tekrarda zor anlıyoruz.Yani o pozisyon sivok'un ki ile aynı değil bence.Onu veriyorsan bunuda ver demek ne kadar doğru onu anlatmaya çalışıyorum...
Bişey demiyorum kafayla vurmuştur dogru. O Pozisyonu hale o resmi görüpde elle dokunmamış diyen adama cevap vermek istemiyorum
2-3 Tekrarda zor felan görülmüyor, Siz zorla Penaltı yok dediginiz için halen tartışıyoruz. Yukarda dedigim gibi Resmi görüp Halen Elle dokunmamış Diyosan Bişey demiyorum.Quote:
siz sanki Sivok pozisyonu gibi net oldu sanıyorsunuz.Biz ekran başında 2-3 tekrarda zor anlıyoruz.Yani o pozisyon sivok'un ki ile aynı değil bence.Onu veriyorsan bunuda ver demek ne kadar doğru onu anlatmaya çalışıyorum...
Şaka gibisiniz Sadece
Penaltı ise penaltı, hakem çalsaydı, çalmadıysa bizim suçumuz yok, kupa Fenerbahçe'nin. Baraja çarpacak topun önüne Sivok atlasın elleri ile kessin, Alex son dakika bomboş kalıp gol atıyorsas, Beşiktaş önce bunları düşünsün.
Kupa Fenerbahçe'nin sırada Honved var...İyi aksamlar...
İyi güzel Beşiktaşlı arkadaşlar (sözüm meclisten dışarı, hepsi demiyorum) 1 resim bulmuşlar koyuyorlar aynı şeyleri yazıp duruyorlar.Bir zahmet (gene aynı arkadaşlara diyorum) tabii zahmet olacak ama, ya da işinize gelmeyecek ama bizim 2-3 kez tam atağa kalkacağımız vakit hakemin orasına burasına çarpıp atağın engellendiği pozisyonları konuşsak?
Olaya objektif bakan Fenerli Galatasaraylı hatta Barcelonalı adama bile saygım vardır ama 1 resim bulup tüm gün onun hakkında yorum yapmaları yanlış nokta.