ben düşüncelerimi iyi anlattığımı düşünüyorum.anlamadıysanız tekrar okuyun ne diyim.
Printable View
ben düşüncelerimi iyi anlattığımı düşünüyorum.anlamadıysanız tekrar okuyun ne diyim.
Kazım'daki yetenek çok az futbolcuda var, tek sorunu disiplin olan bir futbolcu. Düşüncelerini iyi anlatmış olabilirsin fakat FB ve Milli Takım maçlarını pek iyi izlememişsin sanırım. Geçen senelerde ne deniyordu, Milli Takımdaki Kazım ile FB'deki aynı değil diye, şimdi yine ikiside aynı Kazım değil çünkü FB'de Milli Takımdakinden bile iyi oynuyor. :)
Kazım cok iyi futbolcudur felan beni ilgilendirmezde Milli takım maclarında İstiklal Marşımız okunurken sakız cigneyen bir futbolcuyu ben hiç haz etmem , yetenegine lafım yok yetenekli topcu ama bu huyu beni deli ediyor.Mondi bile okuyodu İstiklal Marsımızı
Sen galiba son maçlarından hiç haberdar değilsin. Son maçta tüm dediklerinden fazlasıyla var. Golleride sıralıyor. ne yapması lazım. Kanat takıp uçmalı mı? M.Sarp gelişti diye savunuluyor ama Kazım o kadar iyi performans gösterse damgayı yemiş. M.Sarp alınmalı, her iyi oyuncu çağrılmalıdır milli takıma. Objektif olalım biraz. İyi performans gösteren adamı neden alındı diye eleştirmeyelim.Quote:
kazım kazım nasıl bu takıma girebiliyor...benbu konuda rahatsız oldum arkadaş..
hız mı desen yok..
çalım mı desen yok..
2li mücadele mi desen yok..
hırs mı desen yok kardeş o da yok..
milli takım ruhu mu desen o da yok.. bu yüzdne rahatsız oldum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ahmet Çakar bir şey söylemişti. Tam olarak kelime kelime hatırlamıyorum ama:Quote:
Kazım cok iyi futbolcudur felan beni ilgilendirmezde Milli takım maclarında İstiklal Marşımız okunurken sakız cigneyen bir futbolcuyu ben hiç haz etmem , yetenegine lafım yok yetenekli topcu ama bu huyu beni deli ediyor.Mondi bile okuyodu İstiklal Marsımızı
Bizim milli takımı Dünya Şampiyonu yapacaksa İsterse hepsi Afrikalı zenci devşirme olsun. yıllar sonra baktıklarında Türkiye şampiyon olmuş diyecekler. Bu hesap önemli olan yetenek. Adamın zaten Türk pasaportuda var. Devşirmede değil. Böyle şeylere fazla takılmamak lazım. Daha bizim ülkemizde marşımız ıslıklanırken Milli takımda oynayan bir oyuncuyu bu yönde eleştirmek acımasızlık olacaktır. :)
Milli takım oyuncusu kendi Milli marşına saygı duyacak önce, ondan sonra tribündeki adama laf söylenecek. Kaldı ki, İstiklal Marşına saygısızlık belirli yerlerde oluyor, çoğunlukla hep birlikte söylenir, söylenmelidir. İsmi, takımı, teninin rengi falan farketmez, saygı duyulmalıdır. Aksi yönde hareketler çirkinliktir ibarettir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çirkinlikten yazacaktım, buradan düzenle butonunu bir kez daha saygı ile anıyorum.
Devşirme oyuncuların varlığı bizim Türk oyuncular için sıkıntı yaratmıyorsa yani ne gereği vardı dedirtip performansını en üste çekmiyorlarsa bırak kalsın o devşirmeler, bizimkiler de adam akıllı çalışıp kendilerini geliştirsinler kessinler o adamları.. O zaman zaten o devşirmelere ihtiyacı olmaz milli takımımızın.
Bir kere biz zaten oyuncu yetiştirme ihitiyacı duymayan bir milletiz. Zaten yabancı sınırı var ülkemizde. Ama alt yapı yok. Buradan oyuncu çıkmayınca mecburen iyi olan yabancıları devşirme ihtiyacı doğuyor. Dönül isterli bir Arda, Gökhan GÖnül, Köybaşı gibi yetenekli oyuncuları sürekli basalım alt yapıdan ama değerini anlamıyoruz. Devşirmeye bende sonuna kadar karşıyım ama elde başka iyi oyuncu yok. En azından ondan iyisi yok. Yoksa devşirme tamamen saçma geliyor bana.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gönül isterki yazacaktım. Ben Düzenle butonunu saygı vede sevgilerimle selamlar, gözlerinden öperim :D
Gokhan Gonul'un adelesinde odem tespit edilmis Estonya macinda oynamasi zormus.Cok kotu bir haber milli takimimiz icin..
Estonya maçı sonuçta.Oynamasa da olur.Yeter ki diğer maçta oynasın.
Aslında şu Uğur biraz form tutsa milli takımda oda oynar.
Bosna macinda cok ihtiyacimiz olacak ins. olur o macta..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hangi Ugur ? Boral mi Ucar mi ? :)
Sağ bek olan Uçardan bahsediyorum. Form tutsa gelse o bölgeye diyorum. Şimdi formda olsaydı Gönül olmazsa o oynamış olurdu. Bence çok güzel bir sağ bek.
O da kendi takiminda oynayamiyor ama iyi bir tercih olabilirdi.
Bana gore Abdurrahman ya da Orhan Sam olsa cok daha iyi olurdu GG'nin yedegi olarak..
Evet oynasaydı iyi olurdu ama çok oynamayanı aldı Terim. Uğur gibi olmasada Sabri'de oynamadığı zaman yedek kaldığında almıştı yanılmıyorsam. Kazım'ında performansı iyi olmadığında çağırdığı zamanlarda olmuştu.
Ayrıca şu mesaj sana değildi:
.Quote:
Ahmet Çakar bir şey söylemişti. Tam olarak kelime kelime hatırlamıyorum ama:
Bizim milli takımı Dünya Şampiyonu yapacaksa İsterse hepsi Afrikalı zenci devşirme olsun. yıllar sonra baktıklarında Türkiye şampiyon olmuş diyecekler. Bu hesap önemli olan yetenek. Adamın zaten Türk pasaportuda var. Devşirmede değil. Böyle şeylere fazla takılmamak lazım. Daha bizim ülkemizde marşımız ıslıklanırken Milli takımda oynayan bir oyuncuyu bu yönde eleştirmek acımasızlık olacaktır. :h:
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kazım'da çalım yok dersen bende senin futbol bilginden şüphe ederim ki zaten alasıyla ettim. Ama bunu çıkıpta sen futboldan hiç çakmıyorsun demedim.
Benim futbol bilgimi ölçmek kimseye kalmamış. Bu forumda kimseye haddimi aşarak Sen ne anlıyorsunda mesaj olsun diye yazıyorsunda demedim. Yazdıklarımdada mantıksız birşey yok. Kazım son haftalarda iyiydi ve alınması doğal dedim. Ahmet Çakar örneği sana değildi zaten. Bunda ne var anlamıyorum. Başka bir konuda gıcıklık mı yaptımda geldin burda öç alıyorsun? AÇıkça söylede bilelim. Bu triplere gıcık olurum bunu bil. Bu sitenin yöneticileri vardır. Eğer onlar bir şey demiyorsa kimse karışamaz. Bu site bir forumdur. Forumda karşılıklı medenice tartışmaktır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eğerki yapıcı yorum seninki gibiyse alasını da yaparım bunuda bilesin :)
Quote:
kazım kazım nasıl bu takıma girebiliyor...benbu konuda rahatsız oldum arkadaş..
hız mı desen yok..
çalım mı desen yok..
2li mücadele mi desen yok..
hırs mı desen yok kardeş o da yok..
milli takım ruhu mu desen o da yok.. bu yüzdne rahatsız oldum..
kendimi tutmalıyım
sakin olmalıyım....
Dün her ne kadar Sivas kötüde oynamış gibi gözüksede Cihan Yılmaz milli formayı hakediyo. Adam ortasahada Emre gibi sürekli olarak pas halinde ve takımı ileri götürüyo.
abdurrahman çok bişey oynamıyo bence bu yıl ki mevkisinde ki alternatifler fazla formda bu sıra girecek olsa bile bu sebepten zor girer.ama cihan çagırabilirdi sivasın bu yıl en pozitif oynayan oyuncusu belki de tek pozitif.
Katılıyorum Cihan hak ediyor milli takımı.Böyle devam ederse çağrılır bana göre..
Anadoludan bir liste yapsam en az 15 adam çıkarırım direk oynayabilecek. Ama Fatih hoca illa büyük takıma gitmesini bekliyo almak için.
Milli takım konusunda bir tartışma çıkartmaya çalışıyorsunuz.. Tebrikler.