kardeş dediğini yaptım olmadı neden acaba
Printable View
Galatasaray'la hangi kariyer olursa olsun almadıgım tek kupa vardı.Onuda aldım.İnter toto kupası...aslında yok ama neyse...
6-7 kasım 2009'da crash dump' yedım bilginize...Bitti sanırım kariyer.
Jack Wilshera fazla abartılmamısmı.Adam 16 yasında.Pa 148 vermıssınız.Bu olmamıs.-10 Pa daha düşürülmeli kanımca.
Özgürcan'ı 150 vermıssınız.Bu bence fazla en fazla 145.
Jack Wilshera bu yaz göze çarpan bir performans sergilediği için ve hakkında geleceğin yıldızların birisi olarak bahsedildiği için potansiyelinde böyle bir oynama gereği duydum. Ben böyle yaptım herkesin beğenmesi tabiki beklenemez. Bunun için en sağlıklı kaynak fm2010 daki potansiyel değeri olucak.
Özgürcan konusunda ben herhangi bir oynamaya gitmedim yardımını aldığım VİERİ arkadaşın sunumunu yaptığı "Daha Gerçekçi TSL" güncellemesinde kaynaklanabilir bu durum.
Zaten ilk mesajda yararlanılan db'nin adı verilmiş olduğundan bu şuna benziyor buna benziyor demek biraz manasız kalıyor. Çünkü zaten neden yararlanıldığını belirtmiş arkadaş. Yapımcıdan kaynaklanan bir durum yoksa böyle yapmasının bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum.
Eksik yanlış olabilir yamayı kullanıp kullanmamak sonuçta sizin tasarrufunuzda indirirsin baktın beğenmedin kullanmazsın. Buraya gelip şu db'nin aynısını çalmışsın gibisinden şeyler demek olmuyor.
üstadım eline koluna sağlık.sıfr senin için üye oldum bu siteye.yalnız bişey sorucam.bundan sonraki güncellemeyi ne zaman yayınlayacaksın?kafanda bi tarih varmı?
4 Büyükler ve Bursaspor'un kadrolarını görebilirmiyim ?
Keşke oyuncuların özelliklerini ellemeseydin...
Ama yine de çok çalışmışsın belli. Teşekkürler..
arkadaşlar linke tıklıom tıklıom başka sayfaya atıo inmio
Göztepe yokmuş merakla kurdum ama hüsrana uğradım .. :(
Ama yinede ellerine sağlık geçen senede seninkiyle oynamıştım o da inceleyebildiğim kadarıyla buda çok başarılı olmuş. Çalışmalarının devamını dilerim .
Ellerine sağlık , süper yama olmuş..
bence oyuncukarın öz. iyi yapmuşsınn
Arkadaşım ellerine sağlık ama bence bonservisler olmamış.
Kolo Toure £150K mı?
Edebayor £4.5M mi?
Santa Cruz £4M mi?
Kader Ketia 2.5M mi? 7M transfer edildi.
Nihat Kahveci 12.25M mi? 4.5M transfer edildi.
Mehmet Topuz 2M mi ? 9M transfer edildi.
Siz bonservisi yüksek alınanları düşürüp bonservisi düşük olanları yükseltmişssiniz.
Ayrıca bonservisi doğru yazılmış olanlarda değeri gerçekten 4M ama kulüp
40-50M istiyor pekde yıldız değil yani ideal.
Emeğine sağlık ama bonservisler olmamış. Ayrıca transferler müthiş hepsii var tek sorun bonservis.
Giresunspor takım kadrosunu göreblme şansımız var mı acaba ?
Teşekkür ederim...
Gerçekten güzel bir çalışma olmuş, harcadığın zaman için teşekkür ederim...
her yolu denedim V4 ü de sildim yine acılmadı databese.9.1 kullanıorm
acil cvp yazın lutfn... sinir oldum :
hehe 9.1 kullanırsan olmaz tabi..
9.3 kullanıcaksın ki anca
eyw tsk :))
Saolasın...
Bonservis ayarlamalarının editörden yapılıp yapılmadığı konusunda herhangi bir bilgim yok. Eğer varsa nasıl yapıldığını bilmediğim için yansıtmadım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://i0909.hizliresim.com/2009/9/8/5519.jpg
http://i0909.hizliresim.com/2009/9/8/5499.jpg
Eyvallah...
Güzel çalışmaya benziyor, bugün indireceğim.
Elinize sağlık.
Her yolu denedim,bir sorun olduğunu da zannetmiyorum,gayet süper oldu,müthiş çalışma,teşekkürler.
Teşekkürler.Ellerine saglık.
İndirmedim ama emeğine sağlık...
DEFOE kardeşim daha önceki V3 güncellemede UEFA Avrupa Ligi 4'er takımlı gruplarla başlıyordu.Bunda ise 5 takımlı gruplarla başlıyor.Değiştirmeyi mi unuttun yoksa benim oyunda mı bir sorun var acaba :D
çok emek sarfetmişsin güzelde bişeye benziyor tşk.ancak kurulum yapmma rağmen veritabanında farklılık yok