buna ferhatdınhodiye bi adam var bunu unutmayın asla unutmayın 16 yaşında
Printable View
buna ferhatdınhodiye bi adam var bunu unutmayın asla unutmayın 16 yaşında
teşekkürler kardeş gerçekten çok yardımcı oldun.
walla deneyen warmı bilmiyorum ama ben bursaspor ile oynadığımda tamer coşkun (gk) un çok faydasını gördüm oyunun başında 23-24 yaşında olması lasım we oynadığı maçlarda çok iyi performans gösterdi bende
:eek:GERCEKTEN EN AZ GENRO KADAR İİ SÜPER BİR FORVET DİNAMO TAKIMINDA OYNUYOR İSMİ ANDERSON GENRONUN YANINDA SÜPER BİR İSİM SİZE DANDİK OYUNCU ONERMEMM BEYELER WONDERKİND DE OLUYOR YASI DAHA 21 BİR BENDEN DEMESİ
Sağol dostum
Niye 2 konu açtın..:mad::mad::mad::mad::mad:
İyi güzelde bide forum kurallarına uysan!!!
Forumda büyük harflerle yazmak yasaktır!!!
kardeş forumumuzda büyük harfle yazmak yasak.Adama da şimdi bakıcam
Sağol paylaşım için...
ewt anderson'u bnde bugn kesfettim adam tam bi gol makinası!!!
anderson'u real sociedad'a kaptırdım yaa ufff!!!:mad: :mad: :mad:
benden size bir oyuncu daha ortasaha da serbest rol verin manyak oynuyor...
adı: Bruno ferraz des neves fulminense yada gremio da dır yıllara göre değişebilir diye yazdım.. yanına somoza yı da verdiniz mi olay biter...
Abi iyi adammış baktım.Sağol...
Saolasın.Emeğin boşuna gitmemiş.
gercekten tebrik ederim mükemmel bir calısma yapmışsın
ümitcan aka mc_akim:)
çok saol be arkadaşım
ewt beyler çoook iyi olmuş süper tşkler
cok yararlı bı calısma tebrıkler
nascimento yu koymusun iyi yapmıısın helal olsun klavyene saglık :D
coookkk tesekkür ederim;)
iciden en ıyısıı hangsı sen kadress forvet we on lıboraaaa sagolasın kardessssss
teşekkürler
arkadaşlar ya diego figuerdo diye bi oyucu aldım uzun şutu 20 ama uzaktan bi tane bile atamadı,bana çook ii şut atan we amc de oynatan bi kaç isim söylerseniz çook sevinirim,ha öyle 40 milyon dolarlık adamda alamam;) mükünse 20milyon doları geçmesin.şimdiden hepiniz sağolun!
kardeş bunları shortlist olarak hazırlar msın.. çok makbule gecer..güsel çalışma.emeğine sağlık..bana bi mail at şu shortlist ile ilgili.olumlu ya da olumsuz..ltfn..kolay gelsin
[email protected]
kerlon ve laıquanta var.jesus navas orta saha sağ çok iyi.mangadon var(doğru yazdıysam)sol çok iyi türk pek blmiyom ama güney amerika diyin hepsini sölerim.isteye yardım edebilirim.defansa kompany,rafinha ,fabio santos,pacheco f.defans orta bu adam çok iyi,marcelo taye tawoa var.çok iyi.vargas var canadalı. kaleye akinviev ve ochoa var sonra angel bernabe var daha çok var sadece bunları yazabildim;;) ;;) ;;) herkese byyy yardıma ihtiyaca olana yardım ederim.
Ellerine Sağlık Kardeş Harika liste umarım işime yara:D :D :D :D :D :D :D :D :D
abi ellerine sağlık liste muhteşem
tom huddlestone alın gorun super :):)
eskişehirsporda harun yıldız, sinan ören, berkay onarıcı
ktambala fransız 16 yaşında direk bonsevisi olmadan alabiliyorsunuz 20-21 yaşında süper oluyo ...
ben forum a yeni katılanlardanım.. biraz dolasınca ne kadar seviyeli ve saygın oldugunu anladım.. emegi gecen herkesin ellerine,yüregine saglık..:) fm bi oyun degil yaşam biçimdir...:D
Forvete FRED i alın ondan sonra maçların keyfini çıkarın...