Yarın son dimi Emre abi :D
Printable View
Yarın son dimi Emre abi :D
Evet arın son. Salı günü evde olacağım inşallah. :)
Vay be (: Daha dün gitmiştin sanki :D
Emre abi gitti mi ki ? :p
Emre de askerliği bitirdi ya ben de bitiririm herhalde...:D
Emre abi çok dövdüler mi? :)
Ve El Barto sonunda evinde. :)
Geçmiş olsun abiciğim.:)
Sağolasın kardeşim. Bitirdik vallahi. Ayrıca Serkan'cığım benim askerliğim bitti ama seninkisi bitmez daha. :) Yardırmaya devam diyoruz. :p
Bir soru gelmiş bu arada. Hayır hiç dayak yemedim. :)
vaaaaay emre abi gelmiş. hoşgelmiş :)
Askerlik anılarını bekliyoruz Emre ağbiii :icon_biggrin:
Benim en sevdiğim kuzen(amcaoğlu) gelicek şubat 11 de doğubeyazıt ağrıdan abim gelse bi cuma ya denk geliyo zaten onlarda kalırım gece 5 e kadar fm 9 kasarız :D
Hoşgeldin Emre abi. Avatar aynı bak. (:
Bende Ankaraya döndüm. =)
Askerlikte rahat battı, ayağımı kırıp hava değişimi aldım geldim =)
Şafak baya bi atınca 85 =)
Nedense turksportal.forum'da bir darbe olacakmış gibi tuhaf bir his var içimde... Postal kokusu geliyor burnuma... Acep nedendir? :D
Hoşgeldin Emre! :)
Sıra bize geliyor.Bir terslik olmazsa Şubat sonuda ben gidiyorum.
Acemiliğinin Vizeye çıkmasını temenni ediyorum o halde Yaşar. =)
Vize Tatil Köyü =)
İnşallah Mustafa'cım =) Bakalım 2 sene mevzunu oluyoruz zaten 15 ay tatil iyi gelir =)
Yaşar belki komutanın olarak gelirim başınıza, jandarma olursan haber et.:)
Ayrıca Emre'de ne askerlik anısı olacak yahu, poşet olarak yapmış askerliğini, gelin ben size askerlik anısı anlatayım 3 gün 3 gece susmadan...:p
Tamam abi mutlaka ederim.Ayrıca bitir askerliğide bu Askerlik Anıları adı altında yaparız buluşma.Dağda kamp şeklinde olur 1 haftalık.Anca yeter anlatmaya :D
Darbe olacak mi? Olursa seve seve katilirim Emre abi. :p
Kaldı 104, atarsa 103. 4 gün sonra 3 rakam diye bir şey yok. :D Burda 2-3 haftada bir çarşı olduğu için şafak güzel atıyor. Dışarı çıktığımda bir bakmışım 20 gün gitmiş. :D Nöbetler ve soğuklar da olmasa yaptığımız hiçbir şey yok zaten. Hudut Kartalı'ndan selamlar.
hayırlı tezkereler :)
Teşekkürler, sağolun. :) Forumdaki tüm asker arkadaşlara da Allah sabır versin ve kurtarsın bir an önce. :)
Allah hayırlı tezkereler nasip etsin abicim.
Benim de zannedersem bii 2000 günüm falan var =D
Hudut kartalı neredesin, hangi huduttasın?
Söylemesi ayıp ben de hudut serçesiydim. :p
Anıl teşekkürler kardeşim, çok sağol. :) El Barto Gaziantep Oğuzeli'ndeyim, tabura bağlı Türkyurdu karakolundayım. :) Bizim buralarda serçe yok, her taraf karga dolu. :D Neyse zamanım geldi, ben kaçar. 20 gün sonra görüşmek üzere. :)
Hadi git bakalım. Bizim o tarafta da Türkükoru diye bir karakol vardı. :)
Hayırlı tezkereler.