Son hafta hariç belli olmuş tarihler;
D- Olympiacos 20 Ocak
E- Valencia 27 Ocak
E- Zalgiris 02 Şubat
D- Zalgiris 16 Şubat
E- Olympiacos 24 Şubat
D- Valencia 2 - 3 Mart
Printable View
Son hafta hariç belli olmuş tarihler;
D- Olympiacos 20 Ocak
E- Valencia 27 Ocak
E- Zalgiris 02 Şubat
D- Zalgiris 16 Şubat
E- Olympiacos 24 Şubat
D- Valencia 2 - 3 Mart
Bu konu baya geride kalmış yahu :)
Efes Sinea'yı yendi 60-58 ile geçti ;
EFES PİLSEN (60): Andrew Wisniewski 5 (4 ribaund – 4 asist), Igor Rakocevic 17 (2 ribaund), Lawrence Roberts 8 (6 ribaund), Kerem Tunçeri (4 asist), Bootsy Thornton 12 (9 ribaund – 2 asist), Kerem Gönlüm 6 (5 ribaund – 5 asist), Nikola Vujcic 8 (2 ribaund – 4 asist), Bostjan Nachbar 2 (2 ribaund), Flip Murray, Sinan Güler 2
May'in yerine bi uzun şart..
May bu takımın kalitesinde olmadığını bir kez daha gösterdi.
Mtühiş baskının sonucunda müthiş basket..
Top kayıplarını sınırlandırırsak ve bu savunma devam ederse kazanmamak işten değil.
Zaten kayıpların 4 ünü 2 dakka içinde Saras yaptı ki o da çok ekstra bi istatistik.. Düzelir düşüncesideyim..
Kinsey savunmada harika işler yapıyor. Ama özellikle bu sezon gittikçe Eddie Basden'a dönüşmekte; hiç skor katkısı vermez oldu. Oysa bu potansiyele sahip olduğunu biliyoruz. Bu maçta ondan da mutlaka skor katkısı almak zorundayız. Marko Tomas, Kinsey ve Ömer Onan'dan birisi small-forvet pozisyonunda skor üretmeli... Emir'de olabilir.
Çok haklısın labbeled Basden oldu bu yıl.. Özellikle de ilk geldiği yıl ki skor katkısı gerçekten yüksek kalitedeydi..
Bu arada ilk yarı 33-33 bitti.. 26-33 den maç nerelere geldi..
Skor üretmede son iki buçuk dakikada oldukça zorlandık. Savunmayı iyi yapıyoruz ama haddinden fazlada basit top kayıpları yapıyoruz. İnşallah maç bitiminde aramayız bunları.
Çok basit hatalar yapıyoruz; ama Fenerbahçemiz burada da baş baş oynayabiliyorsa, ne kadar büyüdüğümüz, güçlendiğimiz ortada.
Bu yıldızları Sinan Erdem'de izleyebilecek olmak benim için çok büyük bi mutluluk olcak.. Geçen yaz çok üzülmüştüm..
Ne zaman burada ki maç? Bende gitmek istiyorum...
Oğuz Savaş'ın ben kolay kolay iki maç üst üste iyi oynadığını hatırlamam. İyi oynama kredisini geçen Cuma günü Türk Telekom maçında kullanmıştı. Bugün ruh gibi dolaşıyor.
Batuhan elini çabuk tut bilet kalmayabilir.. Ben aldım dün
Oğuz önce 3 ü attırdın sonra Hücum ribauntunu alamadın sonrasında boş feyke sıçradın.
1 Dakika içinde 5 sayı yedirttin 2 sayıdan ettin.
Kendini toplaması lazım yoksa Kaya'da kenardaki vay halimize vay.
Çok yanlış bi 5 var şuan sahada.
Sean May * Oğuz Savaş ikilisi başımıza iş açar.
Bu May ne iş yapar arkadaş.
peryod sonlarını çok kötü oynuyoruz.. Umarım maç sonunu iyi oynarız..
Olympiakos ekstra 3 lükler buldu bu periyotta , umarım son periyot iyi savunma yapıp maçı kazanırız.
May le Ömer son periyotta iyiler
Sarunaaaaaaas
Geliyor mu? iNŞALLAH...
Bu dakikaları iyi oynamak lazım. Bu adamlar çok tecrübeli ve böyle maçları çok oynamış oyuncular.
Ukiç halk ağzındaki adıyla yaptığını söylemeyeyim daha kibarcası olan dalga geçti diyeyim :)
Geldi bile... Hemde çok şık geldi, çok yahşi geldi.