Belçika sol kanadından Hamit ortaladı. Defansta 2 kişiyi geçen top Semih'in önünde kaldı. Semih döndü vurdu gol oldu.
Bu tür kanat kombinasyonlarını tdaha sık yapmamız gerekiyor :p
Printable View
Belçika sol kanadından Hamit ortaladı. Defansta 2 kişiyi geçen top Semih'in önünde kaldı. Semih döndü vurdu gol oldu.
Bu tür kanat kombinasyonlarını tdaha sık yapmamız gerekiyor :p
Yok abi bizim Türk oyuncularımız 4-2-3-1 miş, 4-3-3 müş falan anlamıyor, koy 4-4-2 yi çıksın oynasın. . .
2-2 oldu. Van buyten.
E yok artık.
Ya onur yeter çıkma her şeye yeter dur kalende dur.
komediyiz yaa 2-2
Onur hatalı tarşılacak gibi değil.2-2
Yine bir duran top. O kadar adam varken Onur çıkıyor adamı tutuyor. Kale boş. Van Buyten kendisinin ve Belçika'nın 2. golünü attı. Aynı stoperden 2. golü yiyiyoruz. Bu kadar sıradışı bir kaleci görmedim.
Gereksiz yere cikti ya topa olsun moral bozmadan devam etmek lazim
Aman yurt dışında oynayan adamları oynatmayın aman ya.aman Sinan Bolat çürüsün bu takımda sonra vay efendim Türkiye'yi seçmiyorlar! ben olsam bende seçmem olaya bak ya senelerdir düzenli bir şekilde çıkışını gerçekleştiren Sinan yerine daha bir kaç aydır tanınan genç bi kaleciyi tercih ederseniz böyle olur.
Ah Onur ah ne gerek var orada çıkmana..
Onur'un üstüne yıkılmaz umarım her şey daha önünde seneler var ve büyük hatalar yaparak büyük kaleci olunur . Volkan'ın Schalke maçında ayağının altından kaçırdığı pozisyon gibi olmasını umuyorum , bir daha böyle bir hata yapmayacaktır .
GG giriyor Sabri çıkıyor..
Oh be. Sabri>Gökhan.
GG girdi Sabri çıktı.
73 oldu hadi al Özer'i yada Nihat'ı artık 10 kişi rakip hadi hoca
lukaku çıktı Witsel girdi.
Daha öncede Dembele çıktı Mirallas girdi.
Oldukça iyi bir maç çıkarıyoruz.Fakat yediğimiz 2 golde de Onur'un hatası var.Umarım Hiddink bu maçtan sonra Volkan'ın yokluğunda uluslararası maç tecrübesi çok daha fazla olan Sinan Bolat'a şans verir..
Onur kısa bir parlama geçirdi. Sinan her zaman formda. Yıllardır sıkı çalışıyor. Belçika'yı seçseydi sorardık neden diye.
Yapma be Onurum
Ve Arda !!! 3-2 !!!
Gooooooooool Arda Arda Arda.
Arda 3-2... Onur çizgide dur allah aşkına.. :D
Arda 3-2 biraz balık bir gol:zuhaha
Helal olsun Gökhan.Helal olsun Arda.
Gökhan çok çok üstün Sabriden verdiği gol pasından belli bu bravo Arda mükemmel oynuyor gerçekten
Kanser olduk burada artık rahat bir maç izleyelim geri kalan zamanda..
Sabri'yi 3 yıllığına göndersek mi Belçika'ya :p