:D:D bay bay
Printable View
:D:D bay bay
zaten besiktasa geri dönmesi hataydı umarım sergenle birlikte sekersporda basarılı olurlar.Quote:
Originally Posted by koray_capello
galatasarayda da bu böyle geri dönen oyuncular neden bir önceki formunu yakalıyamıyor anlamış değilim hep daha kötüye gidiyor ...Quote:
Originally Posted by nekop
BEŞİKTAŞ bu kaleciyi aldığına göre bir bildiği vardır
endisen olmasin tigana yaptigi doru transferlerle adini duyurmusturQuote:
Originally Posted by beşiktask
tigana iyi transferler yapıyor. Bu Sene galatasaraydan sonra favori beşiktaş
Burak Beşiktaş'a imzayı atmadı !..
Kartal'da Burak Yılmaz'ın transferi bir türlü gerçekleşemedi. Antalyaspor ve futbolcuyla anlaşan, ancak takasta kullanılacak Serdar Özkan'ı bir türlü ikna edemeyen Beşiktaş, bu nedenle Burak'ın bonservisini alamadı.
Siyah - beyazlılar, Antalyaspor Yönetimi ile yapılan protokol gereği, Serdar'ı göndermeyi başaramazsa para ödemek zorunda kalacak. Bu ödemeyi de gerçekleştiremeyen Beşiktaş, bundan dolayı Burak'a bir türlü basının önünde imza attıramadı.
Beşiktaş'ın buna rağmen para ödememek için, geçen sezon Akçaabat Sebat'ta kiralık oynayan Serdar'ı ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.....
ALINTI::::
ikna ederler herhalde etmeseler bile serdarin karsiliginda fazla para istemezler herhalde
ya bu serdar neden havalara giriyo anlamadım beşiktaş ta oynayamayacağını biliyo antalya da banko oynayacağını biliyo hala gitmiyo..
nedeni BEŞİKTAŞK'ı olabilir
Nedeni beşiktaş olabilirimi kaldı.
bir istanbulda yaşamak var birde antalyada ve tabiki beşiktaş formasını giymek istiyor gayet doğal gitmek istememesi
Beşiktaş Değil zaten Beşiktaş Aşkı
Sinan BJK ile bağlarını kopardı!
Beşiktaş'ın, Bursaspor'dan Serdar ile takas ettiği Sinan Kaloğlu, siyah beyazlı kulüple tüm bağlarını kopardı. Siyah beyazlı kulübün, 2005-2006 sezonu başında Vestel Manisaspor'a kiralık verdiği Sinan Kaloğlu, takımda gösterdiği performansla Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın isteği üzerine tekrar takıma çağrılmıştı. Ancak siyah beyazlı kulübün Sinan Kaloğlu'nu Bursaspor'dan Serdar ile takas etmesi üzerine, tecrübeli futbolcu kulüp binasına gelerek, Beşiktaş ile olan tüm bağlarını kopardı.
http://www.superspor.com/images/1/29...B_Sinan001.jpg
Kulüp binasından çıkarken, basın mensuplarına açıklama yapan Kaloğlu, "Artık Beşiktaş ile hiçbir ilgim kalmadı. Bundan sonra elimden gelen herşeyi Bursaspor için yapacağım. Siyah beyazlı takımda istenilen patlamayı gerçekleştiremedim. Sonuç olarak artık Bursaspor'un oyuncusuyum. Yarışta kötüler her zaman çelme takar, ama iyiler her zaman kazanır" dedi.
12.06.2006
Kaynak : DHA
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Transferler kampa yetişecek!"
Beşiktaş Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda transfer edilecek futbolcuları kampa yetiştirme kararı aldılar. Akaretler'de bulunan kulüp binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı, yaklaşık 2 saat sürerken, kulüpten ayrılan ilk isim olan başkan Yıldırım Demirören herhangi bir açıklama yapmadı.
Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Ercan, toplantı sonunda yaptığı açıklamada, birkaç yabancı futbolcuyla temasta olduklarını ifade ederek şunları söyledi: ''Transferde ilgilendiğimiz futbolcuları borsaya bildirmek zorundayız. Olunca zaten hemen açıklıyoruz. Temasta olduğumuz birkaç yabancı futbolcu var. Bunların durumu da henüz netleşmedi. Pazarlık meselesi bunlar, ince pazarlıklar yapılıyor. Ayrıca görüşülen futbolcuların alternatifleri de var. Devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde netleşecek inşallah. Çok fazla uzamayacak. Zannediyorum ki, yeni transfer edilecek yabancı oyuncular kamp öncesine yetişecek.''
Ercan, yüksek bonservis bedelleriyle alınan bu oyuncuların ne şekilde gönderileceğiyle ilgili olarak, ''Göndermekte zorlanıyoruz diye bir şey yok. Onlara da dışardan teklifler var ve bizim şartlarımız var. Pazarlıklar sürüyor. Strateji meselesi. Kulübün geniş menfaatleri söz konusu. Gerektiği zaman bedelsiz serbest de bırakılabilirler. Tabii ki bedelsiz olması iyi bir şey değil. Alırken bedelini nasıl ödüyorsak, satarken de almak zorundayız. Burada Beşiktaş'ın menfaatleri ne gerektirirse o yapılır'' diye konuştu.
Fikret Ercan, kiralık olarak gönderilmeleri nedeniyle takımda yabancı kontenjanını işgal eden Pancu, Ailton ve Juan Fran'ın durumlarının sorulması üzerine, ''Bu oyuncular herhangi bir şekilde gidecek'' dedi.
Ali Gültiken idari menajer oldu!
Futbol Takımında idari menajerlik görevine siyah-beyazlı takımın eski futbolcusu Ali Gültiken getirildi.
Akaretler'de bulunan kulüp binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrası basın mensuplarının karşısına Ali Gültiken ile birlikte çıkan yönetim kurulu üyesi Fikret Ercan, "Eski futbolcumuz Ali Gültiken'i yönetim kurulu olarak idari menajerlik görevine getirdik" dedi.
Gültiken'e yeni görevinde başarılar dileyen Ercan, "İnşallah Beşiktaş Futbol Takımında gösterdiği başarıyı burada da gösterecek, bundan eminiz. Kendisine hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Onun başarısı, hepimizin başarısı olacak" diye konuştu.
Ali Gültiken ise açıklamasında, "Hayırlısı olsun. Görevi bana verenlere, başta başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Elbette Beşiktaş'ta alınan her görevin sorumluluğu çok büyük. Bunun bilincindeyim. Bugünden itibaren çalışmalara da başlıyorum. Artık gecemiz ve gündüzümüz Beşiktaş için" şeklinde konuştu.
Teknik direktör Jean Tigana'nın bu görevlendirmeden haberi olup olmadığının sorulması üzerine ise Ali Gültiken, "Aksi bir durum olabilir mi" ifadesini kullandı.
12.06.2006
bence bjk bu aldığı genç oyunculardan kar edemezse zarar ederse finans açısından çöküşe geçerler çünkü aldığı oyunculara çok para verdi .... bu oyuncuları değerlendirmesi lazım ....
ben geçen seneki transferler bjk nın açık ara lig şampiyonu olacağını bekliyordum....
ancak olmadı....
bu sene alınanlara ve adı geçennlerre bakıyorum eğer geçen seneki transferlerle bu iş olmuyorsa bu seneki transferler ve kadroyla ne olur bilemem????
Leko Kartal'a
Hırvat star, 'Beşiktaş'a gelirim' dedi. Beşiktaş'ın sol kanat için düşündüğü isimlerin başında gelen Leko, yılllık 550 bin dolara geleceğini söyledi.
Gözler Leko'da
Kartal'ın listesindeki Leko'nun sambacılara karşı göstereceği performas transferine netlik kazandıracak.
Beşiktaş'ın transfer listesindeki İvan Leko bugün Dünya Kupası'nda sahneye çıkıyor. Sergen ve Tümer'in ayrılmasının ardından solak bir yıldız arayışına giren siyah-beyazlılar, Kily Gonzalez'in yüksek bonservis bedeli nedeniyle rotasını Leko'ya çevirmişti. 28 yaşındaki Hırvat futbolcudan prensipte okey yanıtını alan Beşiktaş yönetimi, şimdi Leko'nun http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dkupada göstereceği performansı bekliyor. 2008'e kadar Brugge ekibiyle sözleşmesi olan Leko için son kararı, teknik direktör Jean Tigana kupa maçlarından sonra verecek.
PAZARLIK KUPA BİTİMİNDE
Hajduk Split'te yıldızı parlayan ve Malaga'ya transfer olan Leko, İspanya'da başarılı olamadı. 12 kez Hırvatistan Milli Takım formasını giyen tecrübeli oyuncu için kulübü Brugge kiralamaya da sıcak bakıyor. Leko'nun menajerinin siyah-beyazlı yetkililerle yaptığı görüşmede, "Şartlarınız bizim için uygun. Dünya Kupası bitsin, ardından masaya otururuz" dediği ifade edildi.
valla bence bjk ıcın iii bi transfer olur
leko bjk ya yaramaz...
bence iş yapar..
niye bi acıklama yapar mısın?Quote:
Originally Posted by Aslan41
BURAK YARIN İMZALIYOR
Beşiktaş'a transfer olan Burak yarın saat 13:00'de resmi sözleşmeye imza atacak. Beşiktaş kulübü Antalyaspor arasında bonservisinde yaşanan sorun nedeniyle imza atılamamıştı. Takas olmayı kabul etmeyen Serdar Özkan'ın yerine Beşiktaş'ın Antalyaspor'a para vereceği kaydedildi.
Robert Beşiktaş'a geliyor!
Beşiktaş yabancı transferinde Hırvat kaleci Vedran Runje'nin ardından ikinci transferini de gerçekleştirmek üzere.
2005 - 2006 sezonunu Benfica'da tamamlayan Fransız Loren Robert ile her konuda anlaşmaya varan siyah beyazlı ekip bonservisi konusunda yaşanan pürüzleri gidermeye çalışıyor. Fransız futbolcunun teknik direktör Jean Tigana ile de görüştüğü ve Beşiktaş'ta oynamak istediğini söylediği öğrenildi. 31 yaşında olan Laurent Robert orta sahanın solunda görev yapıyor. Geçen sezon formasını giydiği Benfica'da 2 gol atan Robert, özellikle serbest vuruştan attığı gollerle tanınıyor.
Öte yandan Beşiktaş'ın Antalyaspor'dan transfer ettiği Burak Yılmaz, yarın saat 13.00'de Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde siyah beyazlı renklere bağlayacak olan resmi sözleşmeye imza atacak. Bursaspor'dan transfer edilen Serdar Kurtuluş ise 15 Haziran Perşembe günü yapılacak olan imza töreni ile resmen siyah beyazlı külubün futbolcusu olacak.
13.06.2006
buu ne yaa adamlar hep bizim alacamiz oyunculari aliyoolar..
Alsaydın arkadaşım o zaman.Quote:
Originally Posted by enesao
bence robert haberi PALAVRA
bencede PALAVRA
ahhh besiktas tam düzeldi artık dogru ransferler yapıyor diyecekken robert cıktı yine bu adam hicbir halta yaramaz bence ve sezon artasında geri gider...
bende pek bir işe yarayacağını düşünmüyorum genç oyunculara yatırım yaparken öyle bir adam alınması biraz garibime gitti ama belki araya bir tecrübeli yabancı sıkıştırmak isteği olabilir.
delgado ile hersekilde annasilmis
klup de ikna edilmis diodu FANATİK