Ya kesin geLicek bence biRKaçı meseLa RobeRTi veya WedeRsonu aLamazsa O yönetime dyecek bişey buLamam ben
Printable View
Ya kesin geLicek bence biRKaçı meseLa RobeRTi veya WedeRsonu aLamazsa O yönetime dyecek bişey buLamam ben
ya mümkünse zaten o adamları almasın yabancı olarak gençlerin önü tıkanmasın hiç değilse (belki robert zaten o da Benfica'da kalmak istediğini açıkladı)
Hayrettin büyük ihtimalle olacak çünkü hem oyuncunun gönlü Galatasaray'da hem de her iki taraf için de çok karlı bir transfer. Hayrettin'i alıp para ve iki genç oyuncuyu bedelsiz kiralık verme formülü gündemde ki giden genç oyuncuların ikisi de Sivasspor'da forma bulup oynama şansına sahip olur. Hem Hayrettin istediği kulübe gelmiş olur, hem gençler yetişir, hem Sivasspor para ve bir sezonluk kadro sıkıntısından kurtulur, hem de Galatasaray gelecek yılların en iyi Türk sol bek oyuncusunu kadrosuna katmış olur. Herkes karlı yani.
Şu anda Galatasarayın Robertle Süren ilişkisi kesıldı. Şükür Kurtulduk yani :)
Gündemde Şu anda 26 yaşındakı Hollandalı Van Der Meyde var ßende Çok beğeniyorum bunu bizde iyi iş yapacağına eminim inşallah ALırız hiç olmazsa 2 sezon sonra satmaya kalksak sata bılırız yaşı genç. Birde Heınzı gonderıp yerıne Kayserı Ercıyesdekı die yi alaßılırsek Seneye yenıden Şampıyonuz. Unutmadan Defasın sagınada adam lazım Cıhandan kurtulmamız ıcın :)
CİHAN'danda kurtulucaz merak edme ERKAN ÖZBEY'le anlasıldı onun için.Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
İnşallah Tek temenımmız o ;)
BİR OYUNCUDA BİZ YOLLUYORUZ
Rizespor G.Saray'dan cevap bekliyor..
Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Orhan İstif, Galatasaraylı futbolcu Altan Aksoy'un transferi için kulübünden gelecek cevabı beklediklerini söyledi.
Altan'ı bonservisiyle almak için kulübüyle görüşmelerde bulunduklarını belirten İstif, Galatasaray kulübünün tekliflerine sıcak söyledi.
İstif şöyle devam etti:
''Bu transfer için Galatasaray kulübünden gelecek cevabı bekliyoruz. Transferin önümüzdeki hafta netlik kazanacağını düşünüyorum. Amacımız Altan'a gelecek yılda yeşil-mavili formayı giydirmek'' dedi.
İstif, Altan'ın da Çaykur Rizespor'a gelmek istediğini kaydetti.
Erkan Özbey transferi çok iyi olcak. Sağda adam gibi bir futbolcu buluncakQuote:
Originally Posted by RoCCo_42
bu Erkan ÖZBEY transferi doğrumu henüz resmi bir açıklama duymadımda olursa iyi olur en azından rakip takıma asist yapmaz herhalde
cihandan neden kurtulmak istiyorsunuz anlamadim cok kaliteli bir sag bek oyuncusu deil ama bence iyi isler yapiyodu...Quote:
Originally Posted by RoCCo_42
ya bi o kadar belki de daha fazla deil ama hata da yapıyordu çok kritik anlarda çok kritik hatalar
hangi maçta ne yaptı allasen. fener maçını geçtim çünkü fenerle oynarken bizimkilerin eli ayağı birbirine dolanıyo o artık maalesef bi gelenek oldu biz bjkyi bjk feneri fener de bizi. ama bu adam diğer maçlarda da bişi yapmıyo ki. bek özelliği olmayan bi orta saha adamından bek yaparsan böle olur.Quote:
Originally Posted by enesao
cihanı bende sevmem ama tam bir joker oyuncu bana göre.hocanın görevlendirdiği her mevkide iyi işler çıkarıyor...
kesinlikle katılıyorum adaşım diye söylemiyorum ama çok kaliteli oyuncudur kendisiQuote:
Originally Posted by enesao
buarada okan buruk galatasaraya gelicekmiş ama taraftaradn korktuğu için gelmek istemiyo(suat kayanın jubile maçında top ona ne zaman gelse yuhlamıştık (bende yuhlamışsım:))
gelmesin istemiyoruzz sildik onu artikk
Sanırım Robert ülkesine geri dönmüş ve Galatasaraylı yöneticilerin kendisine çok çirkin davrandığını bir daha asla tekliflerini kabul etmeyeceğini söylemiş....Quote:
Originally Posted by Meziyet
ah robert gelmemiş tüh tüh :D aman okan falan gelmesin. Cihan çok kalitesiz bir oyuncu bence çok büyük hatalar yapıyor ve 1e1de çok başarısız
robert gelmedi ama yaptıı açıklamalar yenilir yutulur şeyler değil iyi olmadı itibar açısından
okan olayı içinde bitirildi deniliyo yönetim çekindiği için açıklamıyormuş
cihan hataları meziyetlerinden fazla
okan gelirse eger bu seferde biz yururuz... yani ben deilde istanbul daki Gs taraftarlari :D
Okan Buruk'un Galatasaray'a dönüp verim sağlayacağını düşünümüyorum, umarım bu transfer gerçekleşmez...
Robert transferinin olmadığı iyi oldu bence, çünkü benim kıstaslarıma göre yaşlı bir oyuncuydu...
Ancak Volkan Abi'nin dediği gibi sözler sarfettiyse yine hiç hoş olmamış...
Defans yaparken vucudunu kullanmayan adam zaten pek etkili olamaz. Bana kalsa Ugur bu pozisyonda iyi kotu oynar. Belki guzel ortalar yapamaz ve ileriye cok fazla destek veremez ama en azindan Cihan'in aciklarini kapatmaktan Song ve Tomas darmadagin olmaz.Quote:
Originally Posted by hurmet
Robert konusunda bir de su aci var. Benfica'nin finansal sorunlari var ve daha yeni Rui Costa ile yuklu bir paraya kontrat yaptilar. Robert'i bu yaz yollama ihtimalleri var ve ayrilirsa arkasindan fazla kisi uzulmeyecek. Ayda kazandigi 190,000 Euro'yu silmek icin yollamak isteyeceklerdir, gerekirse bedavaya gondereceklerdir. Ancak 2 yil daha kontrati oldugu icin Benfica'nin bonservis ucreti isteme ihtimali de var. Galatasaray'da bu bonservis ucretini odememek icin, ilgilenmiyoruz, Robert'de zaten begenmedi edebiyatina yatip, Benfica'nin bedavaya transfe izin vermesini bekleyebilir. Bahri Havadir'in da soylemek istedigi buydu. Ama tabii gercekleri sadece zaman gosterecektir. (Gerci Robert'i Galatasaray'a fazla yakistiramiyorum ama neyse)
emirduman- ewet robert öyle demiş bende duydum
Robert parayı beğenmediği için yönetimi ilgisizlikle suçluyor. Sorunlu bir oyuncu derlerdi de inanmazdım :)
Sezonu son haftada gelen sampiyonlugun sevinciyle kapatan Galatasaray Baskani Özhan Canaydin, özel açiklamalar yapti. Öncelikle iki tane yabanci transfer etmeyi düsündüklerini belirten Canaydin, "Mondragon'un yerli oyuncu statüsünde oynamasina iliskin bekledigimiz karar çikmadi. Bu nedenle iki yabanci futbolcu alacagiz. Bunlardan biri ön liberoya, biri sol kanada olacak. Alacagim futbolculardan bir tanesi mutlaka süper bir yildiz olacak, Galatasaray taraftarlarini ayaga kaldiracak" dedi.
http://www.superspor.com/images/1/29...anaydin010.jpg
ZIDANE'A TEKLIF YAPTIK
Yaptiklari görüsmeler hakkinda bilgiler veren Galatasaray Baskani, "Rui Costa'ya teklif yaptik, 'Istedigim parayi verirseniz seve seve gelirim' dedi. 3 milyon euronun üzerinde istiyor. Bunu asagi çekmeye çalisiyoruz. Istedigi rakam çok yüksek. Zidane'a 'Futbola bir yil daha Galatasaray formasiyla devam et' önerisini götürdük, kararli oldugunu söyledi. Laurent Robert'i Haim Fresco önerdi. Gerçekten iyi futbolcu, yalniz biraz agresif diyorlar" yorumunda bulundu.
FAIR-PLAY'A SADIK KALDIM
G.Saray'in sampiyon olmasinin, 2006-07 sezonunda yasanacak sikintilarin da önüne geçtigini savunan Canaydin, "Ben göreve geldigim günden beri hep fair-play ruhuna sadik kalarak hareket ettim. Bu yüzden taraftarla aram açildi. Ama G.Saray sampiyon olmasaydi, yeni sezonda ayni fair-play ruhuyla hareket eder miydim bilemiyorum, herhalde ipleri salardim" diye konustu. Canaydin ayrica gelecek sezonun daha temiz ve sorunsuz geçmesi için spor müdürleri ve kulüp baskanlari ile bir toplanti yapacagini söyledi.
DEVLER LİGİ OLIMPIYAT'TA
Gelecek sezon Sampiyonlar Ligi maçlarini Olimpiyat Stadi'nda oynamak için basvuru yapacaklarini da belirten Canaydin, "Ama Ali Sami Yen'i yeniden elden geçiriyoruz. UEFA yetkilileri gelip inceleyecekler. Geçer not alirsak Ali Sami Yen'de oynariz ama ben bunun geçmisteki tecrübelerimizden ve UEFA'nin tutumundan dolayi zor oldugunu düsünüyorum sadece ön öleme maçini Ali Sami Yen'de oynayacagimiz kesin" ifadesini kullandi.
26.05.2006
Kaynak : Sabah
bende kendisini dün akşam NTV'de canlı yayında izledim tam olarak böyle bir açıklamasını duymadım ama transfer komitesinin gerekli mevkilere gerekli yıldızları almak için çalışma yaptığını söyledi umarım haber doğrudurda başkanın programda kastettiği yıldızlar haberde yazılı olanlardır.
Eric Gerets, G.Antepli Bekir'i istiyor
26 Mayıs 2006 08:00
G.Saray Teknik Direktörü Erik Gerets’in yönetime verdiği transfer raporunda, Gaziantepspor’un genç stoperi Bekir İrtegün’ün bulunduğu iddia edildi...
G.Saray Teknik Direktörü Erik Gerets’in yönetime verdiği transfer raporunda, Gaziantepspor’un genç stoperi Bekir İrtegün’ün bulunduğu öğrenildi.
Belçikalı teknik adamın Ümit Milli Takım’da da forma giyen genç savunma oyuncusu için ısrarcı olduğu ortaya çıktı.
Ayrıca Galatasaray ile henüz anlaşmaya varamayan Volkan "Ben takımımda kalmak için her türlü fedekarlığı yapacağım" dedi.
Kaynak: Hürriyet
GERÇEKTEN BENİMBEĞENDİĞİM BİR OYUNCUDUR ALINMASINI İSTERİM TAKIMA
canaydın a bu konuda güvenmek istiyorum ama güvenemiyorum ....
çünkü onunla benim yıldız futbolcu anlayışımız çok farklı ....
adam daha gelmeden sorunları geldi ... gelse neler olur acaba ....Quote:
Originally Posted by demirhan1984
:)aynen sana katılıyorum yıldız oyuncu getircez dediler heinzi getirdiler.noldu heinz? kaliteli oyuncu ama yıldız tabiri ona yakışmıyor.ama sanaydına inanmaktan başka çaremiz yok...Quote:
ünkü onunla benim yıldız futbolcu anlayışımız çok farklı ....
arkadaşlar bence robert önümüdeki sezon GS forması giyecek.bunların hepsi bir taktik gibi gweliyor bana