Bu adamda gelcek görüyoruz, tebrikler Hitzfeld..
Printable View
Bu adamda gelcek görüyoruz, tebrikler Hitzfeld..
FM'den biliyorum Breno'yu, oyunda muhteşem bir defans oyuncusu, Trabzonspor'a transfer etmek için az uğraşmadım :D Bayern iyi bir iş yapmış belli ki, bu kadar para verdiklerine göre %100 kaliteli bir oyuncudur, gelecek vaadediyor üstelik, yaşı çok genç. Brezilya Milli Takımı'nın da geleceği belli ki, gerçekten iyi transfer.
Kalite Kalite Kalite ! İstediğim şey oldu Bayern bombalara devam edecek inşallah.
Fm'den tanıdığımız yıldızlardan biri daha büyük kulübe gitti.Hayırlı olsun...
Hayırlı olsun.Bayern aldığına göre birşeyler biliyordur elbet.
Kesin FM oynuyor bu adamlar :p
Çok ciddi bir rakam ama bir bildikleri vardır umarım
gelecegın cannavarosu nestası birazda luciosu denılecek adam 2-3 sene sonra başarıyı yakalar.
Bayern şu an ki kadroda zaten sağlam stoperlere sahip artık ilerisi için sağlama almaya çalışıyor.Hayırlı olsun..
Daha önce duymamıştım Fmden Bakim bi :p Bayern geçen transfer dönemindede 1 2 genç oyuncu aldı inş. bunlardan faydalanır
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hertha BSC Berlin'de oynayan Malik Fathi, Avrupa Şampiyonası'na katılma şansının düşük olduğunu belirtti.
Babası Türk, annesi Alman olan ve Almanya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw tarafından 2006 yılında iki kez milli takıma çağrılan Malik, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, ''Haber alamayınca hayal kırıklığına uğruyorsun. Avrupa Şampiyonası'na katılma şansımın yüksek olmadığı bir sır değil'' dedi.
Alman A Milli Takımı'yla İsveç ve Gürcistan'a karşı toplam 54 dakika forma giyen Malik, ''Haber alana kadar daha iyi çalışmam gerekiyor. Bunu özel bir motivasyon olarak da görüyorum. Avrupa Şampiyonası'ndan vazgeçmek aptallık olur'' açıklamasını yaptı. Berlin'deki Humboldt Üniversitesi'nde beden eğitimi derslerine başlayan Malik, ''Bu benim zihnimi açıyor. Cimnastik de yapıyorum. Ancak kasık bölgesinde çok esnek değilim'' dedi.
Kaynak : AA
Ona müstahak :mad:
Pişman olduğunu sanmıyorum olsa bir şekilde belli ederdi oysa o çalışmam lazım diyor
Bende Malik'in geleceğinden umutlu değilim:)
Daha kötüsü olmadığı için memnunum''
Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından VfB Stuttgart'ın, Alman Milli Takımı'na çağrılan Türk kökenli oyuncusu Serdar Taşçı, milli takım antrenmanında meydana gelen sakatlığının daha kötü olmamasından dolayı memnun olduğunu söyledi.
Milli takımda oynamasına kısa bir süre kala sakatlanmasını büyük bir talihsizlik olarak nitelendiren Serdar, ''Oynamama kısa bir süre kala böyle bir şey oluyor. Diğer taraftan daha kötü bir sakatlık olmadığı için memnunum. Şimdi biraz daha iyiyim. Ancak şu anda oynamak için hazır değilim'' dedi.
Avrupa Şampiyonası'nda oynamak istediğini ifade eden Serdar, ''Bir sonraki milli maçlar gelecek yıl yapılacak. O zamana kadar Bundesliga'da kendimi göstermem ve dikkatleri üzerime çekme olanağım var'' dedi.
Alman milli takımına 2 kez çağrıldığını ifade eden Serdar, takım arkadaşları Thomas Hitzelsberger, Morio Gomez ve Roberto Hilbert'in de milli takım kadrosunda yer aldıklarını belirterek, ''Diğer futbolcuları da Bundesliga'daki maçlardan tanıyorum. Futbolcuların milli takımda devamlı bir arada oynayıp oynamamaları önemli değil'' şeklinde konuştu.
KÖLN'DEN TÜRKİYE'YE MESAJLAR!
FC Köln'ün 3 tanıdık ismi Ümit Özat, Alpay Özalan ve Christoph Daum'dan çarpıcı açıklamalar geldi. İşte birkaç örnek.. Aurelio'nun oynaması ayıp değil mi?.. Fener'den aldığımın yarısına oynuyorum!.. Daum beni sildi!.. Beckham'a rakip olabilirim!.. Köln'ü Bundesliga'ya çıkartmadan olmaz!..
Bir dönem Fenerbahçe'de görev yapmış ve şu an Bundesliga 2'de yer alan Köln adına mücadele eden Türk futbolunun 3 tanıdık ismi birçok konu hakkında Futbolig programından Uğur Önver'e konuştu.
Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Köln'e transfer olan Ümit Özat Fenerbahçe'den Köln'e, Milli Takım'dan Aurelio'ya kadar birçok konuda ilginç açıklamalar yaparken bir başka milli futbolcu Alpay Özalan gelecek planlarından, Daum ile yaşadığı sıkıntılara kadar her konuda açık konuştu. Fenerbahçe'de ve Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevlerinde bulunan ünlü Alman çalıştıcı Christoph Daum ise Türk takımlarının bu sezonki lig ve Avrupa kupalarındaki durumlarını ve Köln'deki hedeflerini Star TV'de yayınlanan Futbolig programına değerlendirdi. İşte Türk futbolunun bu 3 önemli isminin çarpıcı açıklamaları:
-::ÜMİT ÖZAT::-
Star Spor İstihbarat Şefi Uğur Önver'e konuşan Ümit, röportajın başında Almanca konuştu. Almanca sorulan soruları rahatça yanıtladığı görülen Ümit, Türkiye'de yıllarca oynayan ama hiç Türkçe öğrenmeyen yabancı futbolculara taş attı ve "Türkiye'ye gelen yabancıların kurallarıyla değil buranın kurallarıyla yaşamak zorundayım." diyerek Almanca öğrendiğini belirtti.
-''AURELİO'NUN OYNAMASI AYIP DEĞİL Mİ?''-
Ümit Özat'ın açıklamalarının en ilginç kısmı Milli Takımımızın Brezilya asıllı futbolcusu Mehmet Aurelio ile ilgiliydi. Fenerbahçe ve Milli Takım'da sol bek oynatıldığı dönemde spor kamuoyu ve basında sıkça yapılan "Sağ ayaklı bir futbolcunun Fenerbahçe ve Milli Takım'da sol bek oynaması ayıptır" şeklindeki eleştirileri hatırlatan Ümit "22 futbolcusu olan Fenerbahçe'de Ümit Özat'ın sol bek oynaması ayıp da 70 milyonluk Türkiye'nin Milli Takımı'nda Aurelio'nun oynaması ayıp değil mi?" dedi.
Aurelio'yu çok sevdiğini üstüne basa basa söyleyen ve "Aurelio ile derdim yok. Marco dört dörtlük değil dört beşlik adamdır, adam gibi adamdır. Ayrıca futbolcu olarak da çok severim." diyen Ümit en büyük korkusunun yanlış anlaşılmak olduğunu dile getirdi. "Fenerbahçeliyim, Aurileo ile de sorunum olamaz." diyen Ümit asıl sorunun kendisine tepki gösterilirken; bir yabancı ülke vatandaşının Türk vatandaşlığına geçirilip Milli Takım'da oynatılmasına ses çıkartılmaması olduğunu belitti:
"Problem Marco değil. Marco dört dörtlük değil dört beşlik adamdır, adam gibi adamdır. Milli Takım'da da herkesten çok mücadele ediyor. Benim Terim'i eleştirmek gibi bir hakkım da yok. Ama Yunanistan milli maçında herkes Marco'yu alkışladı, diğerlerini yuhaladı. Ama Milli forma giyen oyuncu yuhalanmaz. Bu oyuncular Türkiye'yi dünya üçüncüsü yaptı. 22 kişilik Fenerbahçe'de Ümit Özat'ın sol bek oynaması ayıp da 70 milyonluk Türkiye'de Aurelio'nun Milli Takımda oynaması ayıp değil mi?"
-''FENERBAHÇE'DEN ALDIĞIMIN YARISINA OYNUYORUM''-
Fenerbahçe'den ayrılmaya daha Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi'ndeki Dinamo Kiev maçı sonrası karar verdiğini açıklayan Ümit, "Buraya gelmemin parayla en ufak alakası yok. Burada Fenerbahçe'de kazandığımın yarısını kazanıyorum." dedi.
Tatil günlerinde bile Türkiye'ye gelmediğini belirten Ümit "3 yıllık kontratım var ve mutluyum. Köln büyük bir camia, 2. ligde ama bu sezonki seyirci ortalaması 42.000" diye konuştu. Fenerbahçe'de bıraktığı izi kimsenin silemeyeceğini ifade eden Ümit "Keşke Fenerbahçe'de olsaydım demiyorum. Yaşayacaklarımı yaşadım. Fenerbahçe formasını onurla giydim artık önüme bakıyorum." dedi.
Bu sene Şampiyonlar Ligi'ndeki en iyi kurayı Fenerbahçe'nin çektiğini de savunan Ümit, PSV'nin en önemli oyuncularını kaybettiğini, CSKA Moskova'nın yıllar önce UEFA şampiyonu olduğunu belirtti.
-::ALPAY ÖZALAN::-
Son dönemde yaşadığı sakatlık hakkında bilgi veren milli futbolcu Alpay Özalan, ''Sakatlığım düzelmeye başladı. Özellikle son 2 ayda oldukça iyi bir seviyeye ulaştım. Bu anlamda sıkıntım kalmadı'' derken milli takım ile ilgili beklentilerini de açıkladı. Alpay, ''Ülkemi çok seviyorum. Aşırı milliyetçi bir insanım ve hala ülkeme birşeyler verebileceğimi düşünüyorum. Milli formayı da çok özledim. Ancak bir dönem yaşadığım formsuzluk ve sakatlık nedeniyle milli takımdan uzak kaldım. Ancak Fatih hocam ile sürekli irtibat halindeyim. Kendisine de söyledim. Artık hazırım ve haber bekliyorum. 98 kez milli formayı giydim ve Fatih hocamı arayıp bunu 100'e tamamlamak için kendisinden de söz aldım'' şeklinde konuştu.
-''5-6 AY SONRA DÖNER DEMİŞLERDİ''-
Alpay yurt dışındaki kariyeri ile ilgili de konuştu. Alpay ''Yaklaşık 8-9 senedir ülke dışında futbol oynuyorum. Ben yurt dışında oynamaya karar verdiğimde birçok kişi 5-6 ay sonra döner demişti. Ancak yanıldılar. Beni başkalarıyla karıştırdılar sanırım. Daha önce de bir daha Türkiye'ye futbol oynamak için dönmem demiştim. Bu hala geçerli. Ben futbolu bırakmayacağım o beni bırakana kadar. Nereye giderse oraya kadar oynamak istiyorum. Ve kariyerimi burada noktalayıp ülke futbolum için başka alanlarda faydalı olmak istiyorum'' dedi.
Almanya'daki hakemleri değerlendiren milli futbolcu ''Burada inanılmaz derecede kötü hakemler var. Ancak arada bir fark var. Onların da insan olduğunu biliyor ve ona göre eleştiriyorlar. Bizdeki gibi kimsenin üzerine aşırı bir şekilde gidilmiyor'' diye konuştu.
Türkiye'de beğendiği oyuncuları açıklayan Alpay, Feldkamp'ın Hakan ile ilgili tavrını da değerlendirdi. Alpay ''Türkiye'de oynayan birçok iyi futbolcu var. Alex olsun Roberto Carlos olsun hep beğendiğim oyuncular. Ancak ben Hakan Şükür'den vazgeçmem. Feldkamp ile aralarında ne tür bir anlaşmazlık var bilmiyorum ama benim bildiğim ve 1.5 yıl beraber çalıştığım Feldkamp babacan bir adamdı. Ancak Hakan ile ipleri koparırsa kendisi ve takımı adına hata yapmış olur'' şeklinde konuştu.
-''BECKHAM'A RAKİP OLABİLİRİM''-
Gelecek planları hakkında da bilgi veren Alpay ''Sezon sonu Köln'den ayrılacağım. Sözleşmem sona eriyor zaten. Amerika kıtasından bir takım ile yakım bir ilişki içersindeyim. Ancak tabii ki Beckham'ın formasını giydiği LA Galaxy takımı değil bu. Daha netleşen birşey yok ancak 1-2 aya kadar da belli olur sanırım'' dedi.
-''DAUM BENİ SİLDİ''-
Futbol kariyerinde iki önemli teknik adamın kendisini bu noktaya taşıdığını açıklayan Alpay, şu sıralarda Christoph Daum ile yaşadığı sıkıntıları da açıkladı. Alpay, ''Fatih Terim beni futbol piyasasına çıkartan adamdır. Bunu inkar edemem kesinlikle. Bu anlamda inanıp güvendiğim diğer isim de Daum kuşkusuz. Ancak Daum eskiye oranla çok değişmiş. Bunu görebiliyorum. 2.5 yıl çalışma fırsatım oldu Daum ile ve eskiye oranla çok daha pasif bir hale bürünmüş. Daha çok kendisini soyutlamayı seçmiş gibi. Bu da motivasyon anlamında futbolcuların işine gelmiyor. Fazla motive olamıyorlar. Özel hayatı yada kulüp ile ilgili bir sıkıntısı olabilir. Ancak bu aralar aramızda sorun var. 2 ayı aşkın süredir beni kadroya almıyor. Halbuki onun Köln'e gelebileceğini duyduğumda çok sevinmiştim. Hatta Köln'deki evlerimizin arasında 100 metre mesafe var. Evine kadar gidip onu gelen teklifi değerlendirmesi konusunda ikna etmeye çalıştım. Yalvardım hatta. Takım hakkında bilgi dahi verdim. Ama niye bu durumdayız bilmiyorum. Benim bir problemim yok. Onun benimle ne sıkıntısı var onu da bilmiyorum. Beni şu ana kadar gittiği tüm takımlara istedi. Austria Wien olsun, Fenerbahçe olsun, Bayer Leverkusen olsun hep çağırdı beni takımına. Herkes de bizi baba-oğul gibi bilirdi. Ama dediğim gibi sıkıntı söz konusu aramızda. Beni sildiğini düşünüyorum kafasından. Biz de çaresiz gideceğiz artık'' şeklinde sözlerini tamamladı.
-::CHRISTOPH DAUM::-
Alman teknik adam Fenerbahçe'yi bu sezon takip edebilme şansı bulduğunu açıklarken takımın kendisinden sonraki gelişiminin de altını çizdi. Daum ''Fenerbahçe'yi oldukça yakından takip ediyorum. Gerek Şampiyonlar Ligi gerekse de Türkiye Ligi'ni izlemeye çalışıyorum. Fenerbahçe'nin daha önceki yıllara oranla çok daha güçlendiğini düşünüyorum. Takımın şu an sahip olduğu potansiyel de çok fazla. Grupta oynadıkları Inter, PSV ve CSKA'ya karşı oynadıkları maçları takip ettim. Bu maçlarda oynadıkları oyun ile istedikleri sonuçları da almayı biliyor. Ancak Türkiye Ligi'nde bu geçerli değil. Görünen o. Ancak ben takımın en kısa zamanda bu sıkıntıyı da aşacağına inanıyorum'' dedi.
-''BAŞARININ NEDENİ AÇLIK''-
Kendi dönemindeki Fenerbahçe'yi değerlendiren Daum sarı-lacivertlilerin bu yılki Avrupa başarısını da değerlendirdi. Daum ''Benim zamanımda Türkiye sınırları içersinde birçok başarı elde ettik. Ligde şampiyon olmayı başardık. Avrupa'da da aslında belli maçlarda başarılı sonuçlar almayı başarsak da istenilen hedefe varamadık. Bu dönemde bu başarının gelmesinde en önemli etken takımın Avrupa'da elde edilebilecek bir başarıya olan açlığı. Bu maçlara çok da iyi konsantre olunca başarı geliyor'' şeklinde konuştu.
-''SEMİH ADINA ÇOK MUTLUYUM''-
Fenerbahçe'nin yeni transferi Roberto Carlos'a övgüler yağdıran Alman teknik adam Semih'i böyle gördüğü için de çok mutlu olduğunu açıkladı. Daum ''Fenerbahçe'den en beğendiğim oyuncu olarak birkaç isim vermem doğru olmaz. Ancak tabii ki Roberto Carlos'un transferi çok önemli bir gelişme. Carlos'un transferi bana kalırsa Türk futbolunun da geleceğini çok yakından etkileyecek. Brezilyalı birçok genç oyuncu Roberto Carlos ve Alex gibi oyuncuların bu takımda oynadıklarını görünce Fenerbahçe'ye transfer olmayı çok daha fazla arzu edeceklerdir. Semih için de çok seviniyorum. Çok iyi futbolcular ile aynı takım içersinde yeraldı ve hepsinden birşeyle öğrendi. Kendisini çok geliştirdi. Milli takıma yükselmeyi dahi başardı.Kezman da çok iyi bir futbolcu ve takımı için çok kritik goller atmayı başardı. Ancak ben Semih'i çok daha uzun bir süredir tanıyorum ve onun daha başarılı olmasını daha fazla istiyorum. Onu böyle görmek çok sevindirici'' dedi.
Tuncay'ı da değerlendiren Daum ''Tuncay Avrupa'da tecrübe toplama aşamasında. Türkiye'de elde edebileceği tüm büyük başarıları yaşadı. Şu an İngiltere'de uyum süreci geçiyor. Yıllar sonra Türkiye'ye döndüğünde çok daha güçlü olarak dönecektir Tuncay'' dedi.
-''LIVERPOOL MAÇI TALİHSİZLİK''-
Türkiye'de ilk çalıştırdığı takım olan Beşiktaş'ın Liverpool mağlubiyetini talihsizlik olarak niteleyen Daum, kulübün de bir an önce dayanışma ve birlik içersinde düzlüğe çıkacağını iddia etti. Alman teknik adam ''8-0'lık bir skor herşeyden önce çok talihsiz bir skor. O gün olabilecek tüm kötü etkenler gerçekleşti ve oyun ve kalite farkını yansıtmayan bir skor oluştu. Goller çok talihsiz geldi. Mesela İbrahim Toroman topu uzaklaştırmaya çalışırken rakip oyunculardan dönüp tekrar geldi veya rakibe çarpıp kaleye girdi. Kısacası skor oyun ile kesinlikle örtüşmüyor. Bir takımın 10 senede bir alınabileceği bir skor bu. 2 hafta önce gösterilen performans, oyun ve mücadeleden sonra bu 2 takımın arasında bu kadar fazla fark olmadığını anlayabilirsiniz. Bu nedenle bu mağlubiyeti tüm talihsizliklerin biraraya toplandığı bir günde alınmış olduğunu bilmek gerek. Yanlış fikirlere götürmemeli bu skor Beşiktaş'ı. Doğru düşünmek gerek bu sonucu. Yıldırım Demirören ve bazı futbolcuları yakından tanıyorum. Tabii ki Ertuğrul Sağlam'ı da. Beşiktaş camiası zor günlerde kenetlenen ve birlik içersinde olan bir kulüptür. Zor günleri böyle aşmasını bilirler. Demirören'in sahip olduğu tüm imkanları bunun için de seferber edeceğini biliyorum. Bir maçta alınan farklı skor sebebiyle bir takımı veya kulübü eleştirmek doğru değil'' şeklinde konuştu.
Galatasaray'ın Türkiye'deki performansını öven Daum ''Galatasaray ligde çok iyi gidiyor. Adana Polat, Adnan Sezgin ve Feldkamp çok genç bir ekip kurdular.Bu takım istediği sonuçları da almayı başarıyor. Ancak Avrupa için daha fazla tecrübe gerek. Bu anlamda tecrübe artışı ile birlikte çok daha iyi bir noktaya gelebilirler Avrupa'da. Ben Galatasaray'ın gruptan çıkacağına da kesinlikle inanıyorum'' dedi.
-''ÜMİT ÖZAT İSTEDİĞİM SEVİYEDE DEĞİL''-
Takıma bu sezon başında Türkiye'den transfer ettirdiği oyuncuları da değerlendiren Daum ''Şu an Ümit Özat'ın performansı istediğim seviyede değil. Ümit tecrübesi, top tekniği, iki kanatta da oynayabilme özellikleriyle çok iyi bir oyuncu. Ancak benim beklediğim noktada değil henüz. Aynı durum Mondragon için de geçerli. Ancak tabii uyum sürecini de dikkate almak gerek. Şu an böyle bir dönem içersindeler. Sportif olarak istediğinizi alabilmeniz için sabırlı olmanız gerekiyor. Zaman içersinde çok daha iyi olacaklardır'' dedi.
-''KÖLN'Ü BUNDESLIGA'YA ÇIKARMADAN OLMAZ''-
Alman teknik adam son olarak Almanya'daki ve Türkiye'deki hakem tartışmalarına değinirken Köln'deki geleceği hakkında da bilgi verdi. Daum ''Biz de burada hakemleri tartışıyoruz. Türkiye'deki yabancı hakem konusunu kesinlikle çözüm olmaz Türk futbolu için. Herkes sonuç olarak en yakın kendi ülkesini takip eder ve diğer ülkedeki hakemlerin çok daha iyi maç yönettiği konusunda bir fikir sahibi olur. Ancak bu doğru değil. Hiç kimse hatasız değildir. Ayrıca Türk hakemlerinin gelişimlerinin sürdüğünü düşünüyorum. Yurt dışında düdük çalıyorlar. Ve bu organizasyonlarda çok daha fazla saygı görüyorlar. Çok da iyi bir yönetim sergiliyorlar. Kısacası yabancı hakem yoluna gitmak Türk futbolu için geriye doğru atılmış bir adım olur. Hakemlerin yanında; futbolcu, yönetici, teknik adamdan oluşan diğer futbol aktörleri hakemlerin yanında daha fazla hata yapıyor. Bu da bir gerçek. Şu an dünyanın farklı bölgelerinden teklifler olsa da bunları dikkate almıyorum. Köln'de çok zor bir görev yapıyorum. Önceliğim Köln'ü Bundesliga'ya çıkartmak. Şu an beklediğimiz noktada değiliz. Çoktan ligde liderliğe yükselmemiz gerekirdi. Bu nedenle başka tekliflerle ilgilenmiyorum'' şeklinde sözlerini tamamladı.
''Şampiyona'da oynama şansım az''
Alman Bundesliga takımlarından Hertha BSC Berlin'de oynayan Türk asıllı Alman futbolcu Malik Fathi, Avrupa Şampiyonası'na katılma şansının düşük olduğunu belirtti.
Babası Türk, annesi Alman olan ve Almanya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw tarafından 2006 yılında iki kez milli takıma çağrılan Malik, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, ''Haber alamayınca hayal kırıklığına uğruyorsun. Avrupa Şampiyonası'na katılma şansımın yüksek olmadığı bir sır değil'' dedi.
Alman A Milli Takımı'yla İsveç ve Gürcistan'a karşı toplam 54 dakika forma giyen Malik, ''Haber alana kadar daha iyi çalışmam gerekiyor. Bunu özel bir motivasyon olarak da görüyorum. Avrupa Şampiyonası'ndan vazgeçmek aptallık olur'' açıklamasını yaptı.
Berlin'deki Humboldt Üniversitesi'nde beden eğitimi derslerine başlayan Malik, ''Bu benim zihnimi açıyor. Cimnastik de yapıyorum. Ancak kasık bölgesinde çok esnek değilim'' dedi.
Yeni konu açmadan önce arama butonunu kullanmakta fayda var:u:
ISMAEL MÜNİH’E VEDA EDİYOR
Bundesliga lideri Bayern Münih’te bu sezon fazla forma şansı bulamayan Fransız defans oyuncusu Valerien Ismael’in karşılıklı anlaşma sonucu Ocak ayındaki ara ransfer döneminde kendisine kulüp bulacağı açıklandı.
32 yaşındaki futbolcu, Alşmanhaber ajansı SID’ye yaptığı açıklamada, "Teknik direktör Hitzfeld’in bana şans vereceğine inanmıyorum. Kendimi ispatlayıp yeniden takıma girmem için beni hiç düşünmedi ve davranış şekli çok üzücü. 32 yaşındayım ve yedek beklemek için zamanımın geçtiğini düşünüyorum" dedi.
Defans hattında görev alan futbolculardan Daniel Van Buyten ve Martin Demichelis’in yaşadığı sakatlıklara rağmen forma şansı bulamayan Ismael ile ipler, UEFA Kupası’nda Kızılyıldız’la oynanan maçtan sonra iyice kopmuştu.
Bu arada Bayern Münih kulübü genel menajeri Uli Hoeness ise yaptığı açıklamada, "Ottmar Hitzfeld, Valerien’in forma şansının olmadığını kesin bir dille söyledi. Zaten Valerien de devre arasında ayrılmak için izin istedi ve biz de kabul ettik. Eğer kulüp bulursa takımdan ayrılacak" dedi.
Daha önce Fransa’da Strasbourg ve Lens takımlarının formasını giyen tecrübeli futbolcu 1998 yılında 2 Milyon 750 Bin Pound’a transfer olduğu Crystal Palace’ın tarihindeki en pahalı futbolcusu olmuştu. Ancak Londra’da kısa bir süre kalan Ismael, Werder Bremen’e transfer olmuş ve Bremen’de geçirdiği başarılı yılın ardından 2005’te Münih’e gelmişti
Besıktas yada Galatasarayın kesin alması lazım........Yasına bakmayın Çok iyi stoper:)Song la muhtesem olurlar...
Almanya Bölümüne açsaydın keşke Emrah konuyu....
Alman 2. Lig takımlarından FC Köln'de oynayan Alpay Özalan, kadro dışı bırakıldı.
Kölner Express gazetesi, Alpay'ın bundan sonra yapılacak maçlarda oynatılmayacağını belirterek, teknik direktör Christoph Daum'un, Alpay ile ilgili olarak, ''Kendisini artık FC Köln ile bütünleştiremiyorum'' şeklinde konuştuğunu yazdı. Takım menajeri Michael Meier de, ''FC'de bugüne kadar daha zor kararlar da aldık. Bencillikler genel bir hale gelmemeli'' dedi. Alpay, özel bir Türk televizyon kuruluşuna yaptığı açıklamada, Daum'un tutumunu eleştirerek, ''O artık eskiden tanıdığım Daum değil'' şeklinde konuşmuştu.
Halil AltınGOL!
Bundesliga'da 14. hafta mücadelesinde Hannover 96 ile Schalke 04 karşı karşıya geldi. Karşılaşma konuk ekip Schalke'nin 3-2'lik üstünlüğü ile sona erdi. İlk yarısı karşılıklı atılan golleri ile 1-1'lik eşitlik ile sona eren mücadelede Schalke'ye galibiyeti getiren goller 41 ve 50. dakikalarda Kuranyi ile 62. dakikada Milli oyuncumuz Halil Altıntop'tan gelirken, ev sahibi Hannover'in golleri 17 ve 53. dakikalarda Huszti'den geldi. Karşılaşma 2-2 devam ederken Halil attığı gol ile takımına 3 puanı getiren isim oldu.
Bu galibiyet ile Schalke puanını 22'ye yükseltip 6. sıraya yükselirken, Hannover 21 puan ile 8. sırada kaldı.
24.11.2007
Kaynak : Sporx.com
Bu adam neden milli takımda hiç düşünülmez anlayamıyorum..
Bayadır gol atamıyor diyr biliyorum gol atması iyi oldu F.Terim'in değerlendirmesi gereken bir oyuncu
Bravo Halil ...
İyi oldu iyi. Bayadır gol atamıyordu kendisi.
Güzel oldu gol atması.Euro 2008'e götürülmesi gereken oyunculardan biri Halil.
Milli takımımız için olumlu bir gelişme daha.Forvette alternatiflerimiz baya çoğalıyor.Nihat,Fatih,Halil,Semih,G.Ünal,M.Yıldız,Ü.Karan...:)
Bir de defansımız için alternatifler üretebilsek...
Halil kurtarmış Schalke'yi.
Kerem'in dedigi gibi forvette cok kaliteli alternatiflerimiz var..
Halil - Nihat ikilisini bir - iki milli macta beraber görmek enteresan olur. Birbirini tamlayabilecek özelliklere sahipler. Belki aradigimiz forvet hattimiza kavusuruz.
Almanya ikinci lig ekiplerinden 1. FC Köln'de top koşturan milli futbolcumuz Alpay Özalan'ın, takımın amatör futbolcuları ile antrenmana çıkacağı açıklandı.
Alpay, son haftalarda yaşadığı sakatlıklar ve takım hocası Christoph Daum ile yaşadığı sorunlar nedeniyle kadro dışı bırakıldı. Alpay'ın da kendisini form tutmak ve futboldan uzaklaşmamak için genç amatörlerle antrenmana çıkmayı kabul ettiği öğrenildi. 1. FC Köln'ün U-23 genç amatör takımını çalıştıran hocası Frank Schaefer, "Ben Alpay'ı yüzde yüz profesyonel bir futbolcu olarak tanıdım. Bizim genç takımla antrenmanlara çıkmasına seviniyorum. Gençlerimizin bazılarının onun futbol tecrübesinden yararlanabileceğini ümit ediyorum" dedi.
Kaynak : DHA
Nerden nereye...
Fatih Terim Euro 2008 kadrosuna alırsa şaşırmam:p
Almanya'da top koşturan gurbetçi yıldız Mahir Sağlık, gol krallığına koşuyor. Almanya 3. Kuzey Futbol Ligi lideri Wuppertal SV Borussie'da oynayan ve attığı 13 golle gol krallığı yarışmasında ilk sırada bulunan Mahir Sağlık, attığı golleri yeterli görmediğini söyledi. Mahir, Alman spor dergisi Kicker'e yaptığı açıklamada, bazı maçlarda cezalı olması ve sakatlığı nedeniyle forma giyemediğini hatırlatarak, ''Gollerim daha fazla olmalıydı. Fakat cezalar ve sakatlığım nedeniyle her zaman oynayamadım. Sırtım ağrıyor. Şimdi sezon arasında bununla ilgilenmem lazım'' dedi. Saarbrücken adına geçen sezon 28 maçta 15 gol attığının hatırlatılması ve bu sezon kaç gol atacağının sorulması üzerine de Mahir, ''Ben kendime sınır koymuyorum. Önemli olan, gollerimin 2. lige çıkabilmek için yeterli olması'' diye konuştu. Kendisine 2. ligden de teklifler geldiğini belirten Mahir, ''Ancak Wuppertal ile 2. lige yükselebilmek bana aşırı derecede cazip geldi. Bugüne kadar da bu kararımdan pişmanlık duymadım'' dedi. Almanya 3. Futbol Ligi, ''kuzey'' ve ''güney'' olmak üzere iki ayrı gruptan oluşuyor.
boyle giderse seneye 2. ligte top koşturabilir sakatlıgına ve cezasına ragmen gol kralıysa başarılıymış demekki.