Alışmak zor olacak ama alışırız ya :D
Printable View
Alışmak zor olacak ama alışırız ya :D
oyuncu diziliş ekranında oyuncunun altında ortalama puanı, maç kondisyonu % falan yazıyo bunlar göz yoran şeyler:d eskiden öylemiydi oyuncuları kafana göre yerleştirirdin fatih terim gibi takımı kafama göre dizerdim genelde başarısız olurdum ama daha iyidi.
http://www.turksportal.net/tsi/v2/im...zellikler3.jpg
FM 2012 - Yeni Özellikler - 3
Football Manager'i oynamak bazı oyun severlere zor ve karmaşık gelebiliyor. Sports Interactive dünyanın bir numaralı futbol yönetim simülasyonu olan Football Manager 2012 daha oynanabilir hale getirmek için yollar arıyor.
şu Miles kardeşimin anlatım tarzına bi alışamadım :D
hayda ben böyle stüdyo d. yapan adamın oyununu nasıl oynadım bu zamana kadar:D
http://community.sigames.com/showthr...28#post7077828
Kontrat görüşmeleri ile ilgili güzel şeyler var. Çevirip yazıya dökecek bir babayiğit olsa fena olmaz. Ben uğraşamadım :D
Mustafa abi halleder büyük ihtimal.
Sanırım bu yıl oyun gerçekten olmuş gerek geliştirdikleri altyapı sistemi olsun gerek transfer gelişmeleri olsun ve son olarak lig ekleme özelliği ile bu yıl güzel bir oyun bizi bekliyor.Orjinal almazsak Sigamese ayıp ederiz.Onlar oyunu geliştirdikleri sürece destek vermeliyiz.Umarım fm 2013de futbol okulları açma gibi oyunu uzun vadede oynayabileceğimiz özelliklerde eklerlerse bu oyuna sonsuz destek vermeye hazırım.
Brezilya'dan yetenekli, İspanya'dan pas özelliği iyi oyuncular çıkacakmış, her ülkenin futbol özelliklerine göre yani. Bu çok iyi.
Allahım... Düşünsenize küçük küçük Sabri'ler.Forvet versiyonunu felan...Umarım Sabri'ye göre yapmamışlardır.
Son dönemde bizden iyi orta saha oyuncuları çıktı genelde, sanırım orada ağırlık olur. Ama defans konusunda sıkıntı var :)
kazandığımız parayı harcayabilecek miyiz bilgisi olan var mı? o parayla bişey yapılmalı ya. gözümüzü para hırsı bürümeli kimi zaman. yıllarımızı verdiğimiz takımımızı para için bi kenara bırakabilmeliyiz. para bi işe yararsa oyun o kadar zevkli hale gelir ki. gerektiğinde o parayla oyunculara hediye alabilirz mesela ya da prim verebiliriz kendi cebimizden. bişeyler olmalı yani. sadece göstermelik olması çok basit kaçıyor böyle bi oyun için
Araba alalım, ev alalım, kendi ismimize okullar açtıralım ve en önemlisi kendimize ait bir futbol okulu açalım orada ufak futbolcular yetiştirelim ;)
Yahu neyin tartışmasındasınız ..
'' FM 2012 de beklediğiniz yenilikler ''
Uzaya çıkalım ? Bu da bir beklentidir gerçek olacka veya dikkate alınacak deği ya ..
bizim belirli bir oyuncu tarzımız, karakteristiğimiz yok. her türlü oyuncu çıkabiliyor: teknik, kazma, iyi pas yapan, hızlı... ama ekseriyetle kazma oyuncu çıkıyor bizden. tekniği olan gençler sözüm ona "oldum" zannedip ilerleyen zamanlarda kendilerini salıyorlar. bu da profesyonellikle, ülkenin kültürel yapısıyla alakalı bir durum. ayrı bir tartışma konusu.
Şimdi Brezilya'dan yetenekli oyuncular çıkacak dedim de herhalde bundan başka oyuncu çıkmayacak diye anlamadınız değil mi? Böyle bir şey her şeye aykırı olurdu.
Bir haber de benden sizlere olsun pek önemli olmasa da Beşiktaş'yın genç yeteneği Muhammed Demirci artık FM'de yer alacak :)
Kayıttaki üç taktiği asistana değişik durumlarda kullandırabilmeli.
Bi de opposition instructions bölümünde tüm takıma birden komut verebilmeli
Bomba gibi bir oyun bizleri bekliyor beyler .
Her oyuncu yuksek teknik cikacak diye bir kural yok. Butun oyuncularin ortalamasina bakarsan, Brezilyalilar daha fazla teknik ve yetenekli oyuncu cikartiyor, Ingilizler daha hizli ve guclu oyuncu cikartiyor, Iskandinavlar iyi profesyonel ve fizikleri guclu oyuncular cikartiyor, Uruguaylilar sert ve cirkef oluyorlar vs. vs.
Yeni yaratilan oyuncular da bu tip genel trendlere uygun olacak.
Takımımıza gelmeyen oyuncuların artık takıma alabilmek. Eto'o, Zhirkov, Boussafa, roberto carlos nasıl Anzhi'ye gittiler. 2012 de böyle olmalı. Yani kısaca parayı veren düdüğü çalmalı.
Yıllardır fmde istediğim tek özellikti böylece o ligten sıkılıp başka bir lig için yeniden oyun açmayacağım . Gerçekten çok iyi düşünülmüş.
sene başında iyi temenniler sene ortasında şikayetler ve sene sonunda yeni oyun çıksada oynasak dönemi açılmıştır:D
şaka bi yana umarım bu sene güzel ve anlaşılır bi oyun olur umarım :)
bu senede top bizdeyken ve top rakipteyken dizilis imkani vermiyor sanirim taktik ekrani..kesinlikle almam 2012..!yenilik falan degil bu taktik ekranindakiler..
Ben şu ana kadar açıklanan özelliklerden memnunum, haber karmaşasına son vermeleri oldukça güzel olmuş, her ülkenin belli bir oyuncu tarzı olması geçen sene de söylenmişti, herhalde daha belirgin olacak, Türk oyuncular fiziksel ve teknik açıdan iyi fakat mental özellikleri düşük( agresiflik, cesaret ve çalışkanlık hariç) olur gibi geliyor, genel olarak oyuncu profilimiz öyle.
Kendi "bağırışımızı" da yaratmamız güzel olmuş, isim konusunda yaratıcı çalışmalar çıkar.
ALmanya milli takımı da düzeltilsin bir zahmet. Kaç senedir böyle bizde alıştık artık düzeltilmesi yönünde bir yorum dahi göremez oldum forumda. Almanya milli takımının hali oyundaki en büyük saçmalıktır. Lütfen düzelmesi için bir şeyler yapılsın.
Bu da FM Yapımcılarının Cimriliği Ya İstenilen Ücreti Vermiyorlar Ya da Almanlar Çok Aç Gözlü Haddinden Fazla İstiyorlar Haklarını.[/QUOTE]
Ya Japonlar :)
Afrika'nın en iyi liglerinden olan Mısır veya Tunus ligi'de eklenseydi keşke.
Beşiktaş'a Ermin Zec'i alamıyorum. Böyle bir saçmalık var mı ya. Kesinlikle Fm 2012'de bu değişmeli.