Sahayla birlikte Göçek ve yardımcılarına da 2-3 maç dinlendirilme verilirse güzel olur
Printable View
Sahayla birlikte Göçek ve yardımcılarına da 2-3 maç dinlendirilme verilirse güzel olur
bu kadar büyük organizasyonda böyle hakem hataları olmamalı
Aydın güzel attı.Tebrikler Galatasaray.
Tebrikler Galatasarayım :)
Lidere yakisir sekilde oynadik rahat bir galibiyet aldik , bizim golumuz ofsayt , besiktasin"da kirmizisini vermedi hakem esit davrandi her iki tarafada tebrikler galatasarayima
Hüseyin Göçek Türk futbolundan kesinlikle unutulmayacak davranışlar yaptı, bir yıl filipinlerde tatile yollasınlar...
Son mac biz Inonuye gidiyoruz, ipin ucu orda kacar heralde. Carsiyi cok bi sinirli gorduk, bakalim kac mac ceza cikar.
Biz 3 maç almıştık bakalım Beşiktaşa kaç verecekler.
Galatasaraydan puan kaybı bekliyordum ama hakemi hesaba katmamışız.
Galatasaray deplasmanda kazanarak süper final denen uygulamanın ilk haftasına en iyi başlayan takım oldu herşeyden öte. Güzel oynamadılar bana kalırsa,hatta pozisyonları dahi yok bir ofsayt ve ekstra bir şut ile kazandılar ama 2. yarı pozisyonda vermediler.Sonuçta bunu da düşünmeliyiz.
Şimdi kendi takımım için düşünecek olursam mutlaka galatasaray'ı da iki maçta da yenmek zorundayız şu dakikadan sonra çünkü bizim dışımızdaki en zor maçını kazasız belasız atlattı galatasaray.
Ayrıca stadı muhtemelen 2 maç kapatırlar.Yeni sezona ceza sarkıtmazlar.
Turksportal'da yeşil saha olsa, çok fazla üye atlar kesin. :D
Şampiyonluğa yürüyoruz Galatasaray'ım.Haftaya inşallah perçinleyeceğiz.Çok iyi oynamadık ama çok akıllı ekonomik oynadık.Aydın'da inanılmaz bir yükseliş var.
Tebrikler Galatasaray öyle veya böyle kazandı ve yoluna devam ediyor.
Birkez daha En iyi taraftar kimmiş öğrenmiş olduk.Maç için tebrikler Galatasaray aramızdaki maçlar çok çekişmeli olacak.
İyi oynamadan kazanmakta başarıdır.Tebrikler aslanlar.
Şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden...
Utanıyorum.
q7 atılmalıydı ama onun öncesinde elmanderin arkadan hilberte yaptığını benim haricimde gören yokmu?
Hüseyin Göçekmisin nesin allah seni bildiği gibi yapsın başka hiç bir şey demiyorum. Tüm beddualarım ve binlerce kişinin bedduası seninle. Izdırabını çekesin bunların başka da bir şey demiyorum.
Ya şaka maka o adam Eboue'ye kosarken ödüm patladı adamı öldürecek diye.Tekbir sesleriyle ''vur vur'' sesleriyle insan olmadıgını kanıtladı o bagıranlar.Oyuncuları gaza getirdiler oyuncularda gaza geldi 5 dk daha uzasa maç en az 1 kırmızı kart daha çıkardı.Şu yapılanlar insanlık işi degildi ya gözleri dönmüs.Küfürleri artık zaten geçtim.Ah rakiplere bu kadar küfredeceklerine kendi takımlarını eleştirebilseler.Sen git hakeme rakibe bu kadar söv ama Quaresma adam akıllı top oynamasın tribünlere cagır.Galatasaray'a karşı bunlar yapıldıysa biz İnönü'ye gittigimizde neler olacak çok merak ediyorum.Umarım stada sadece İNSANları alırlar.Yenilgiyi hazmedemiyorsan izleme karışma futbola terbiyesiz insanlık dışı varlıklar.Klasik bir cümle olacak ama ''sonrada Türk futbolu neden gelismiyor.'' Geçen günlerde şampiyonlugun kaderinin belirlenecegi Dortmund-Bayern maçınıda gördük 2 takım taraftarları yan yana izledi.Deplasman yasagı cok dogru birde rakip taraftar olsa kim bilir neler olurdu.Tabi hakem de berbat ötesiydi onuda belirtmekte yarar var.Tribünlerin bu kadar insanlıktan çıkmasına onunda katkısı bulunmadı degil.
Maçada bakarsak iki takımda güzel futbol oynamadı.Bence biz TS maçındaki oyunumuzla iki ekibi de rahat yeneriz diye düsünüyorum.
Muslera bizi kurtaran isimdi. Bu maç en kritik maçımızdı bence artık şampiyonuz.
Arkadaşlar lütfen biraz sakin olalaım.
lincoln ün kadıköyde attığı frikik golüne önünde serbest vuruş arkasında çift vuruş işareti yapan bu seneye kadar yönettiği hiçbi maçı kazanamadığımız hakem hüseyin göçekti kaldıki 2 tarafada hataları vardı ofsayttan attığımız golü görmesinin imkanı yok onu hakem hatasından saymıcaksın ernest 50 kere sarı kart görmeliydi saydırtmayın burda
Ernst'e verdiği sarı kartı eğer maç bittikten sonra topu yere vurduğu için verdiyse yanlış karar, eğer bir söylemde bulunduysa kırmızı kart vermesi gerekirdi.
Hakem çok kötü bir maç yönetti. Melo'nun golü de ofsayttı. 2. gole kadar ofsaytten gol atmanın üzüntüsüyle tam olarak sevinemedim. Ama Aydının golüyle rahatladım.
Çarşı'ya diyecek hiç birşey yok. Her geçen yıl daha da dibe batıyorlar. Önceden duyarlı taraftar grubu diye anılırdı ama şimdi...
Ben anlamadım ne olduda Gs-Bjk bu duruma geldi. Önceden kardeş takım diye adlandırılırdık yahu biz. Fazla olay çıkmazdı. Ama son yıllarda nerdeyse Fener düşmanlığının seviyesine geldi. Daha maç başlamadan küfürler ediliyordu zaten. Üstüne hakem de katkı yapınca olaylar bu noktaya geldi. O Eboue ye doğru gelen taraftarın iyiki el ayağına dolandı yoksa çok kötü şeyler olurdu.
Tarih 17 Subat 2012: Fatih Terim: Galatasaray taraftarından bir ricam var. Aydın'ı kazanmak için bana yardımcı olsunlar.
Büyüksün İmparator! Helal olsun Aydın!
Bu arada Galatasaray'lı arkadaşları da tebrik ediyorum.
O pozisyon da bana kalırsa net kırmızı karttı, arkadan müdahale. Zaten verilmesi gereken ve verilen kırmızı kartlar konusunda herkes hemfikirdir, ofsayttan gelen golde de öyle. Yönetim genel anlamda çok kötüydü. Kilit noktalarda verilen yanlış kararlar maçı bana kalırsa baştan sona etkiledi.
Milimetrik olunca , hakemin görmesi zor olunca ofsayt olmamış mı oluyor ? Uzak değil daha bu yıl Manisa maçında Semih geriden çıkıp golü attı ofsayt diye kesildi orda hak yenmiş olmadı mı ? Belki burada puanları etkilicekti ?
Huseyin gokcek yonettigi 7 galatasaray maçinda , galatasarayin 1 galibiyeti var bu adam hani galatasarayliydi , butun maclari kazanirdik ozman degilmi ?
Hatırlıyorum o sözü. Ama pek önemsememiştim Aydın'ı bunca sene kazanamamışız şimdi mi kazanacağız diye, hakikaten ters köşe yaptı bizi Fatih hoca :)
sahaya atlayan varliklarin insanlikla ve futbolla alakasi yok onlar sirf olay cikarmak icin stada gelmisler belli..
Bu takım şampiyon olur aga ne eder ne yapar olur. Bu takım bir kere inanmış.
Ek olarak bu maçı kazanırsak şampiyonuz diyordum. Kazandık ve benim tahminlerime göre (İnşallah) şampiyon olmak üzereyiz. Evet daha çok erken ama bu en önemli deplasmandı. Fener deplasmanından bile daha önemli.
Edit : Buna da ek olarak BJK'ye ne cezası gelecek şimdi ? Taraftarsız mı, bayan seyircili mi. Eğer bayanlar, çocuklar giriyorsa ne anlamı kaldı o cezanın.
Bura FB-GS maci konusu mu anlamadim :p
Hic BJKli yok mu forumda :zuhaha
FBller GSlilerle atisip duruyor, konu basligi yanlis galiba :p
BJK cok iyi basladi ama 20.dakkadan itibaren GS kontrolune girdi mac. Ofsayttan gelen golden sonra hepten dustu BJK. Zaten iyi defans yapan GSnin daha fazlasini yapmasina gerek kalmadi. GS poziyona girmeden 2-0 kazandi. BJK ilk bolumlerde kacirdiklarindan 1 tanesini atabilseydi daha zevkli bir mac olurdu.