Emre ırkçılık yapmayıp hakaret ettiğini açıkladığı için ceza almıştı, Rüştü'de hakeme hakaret ettiğini açıkladı bakalım o ceza alacak mı ?
Printable View
Emre ırkçılık yapmayıp hakaret ettiğini açıkladığı için ceza almıştı, Rüştü'de hakeme hakaret ettiğini açıkladı bakalım o ceza alacak mı ?
Fernandes'e kırmızı kart verilmemesi inanılmaz sacmaydı zaten.Ya kart vermiyceksin devam diyiceksin yada kırmızı vericeksin sarı kart ne alaka.İnanılmaz kötü bir hakem vardı sahada en küçük müdahalelerde oyunu durdurdu gereksiz kartlar verilmeyen kartlar.Hakemlerimizin yetersiz oldugunu görüyoruz Süper Final sayesinde.
Halis Özkahya'yı unutmayalım o da ceza almalı.Sen ne olursan ol hiç kimseye ''Adam değilsin'' diyemezsin.
Hakem maçı katletti resmen tribünde çıldırdık. Son dakika sahaya giren arkadaşada iyi bi küfür saydırdık zaten ayrıca 12numara.org'un twitter hesabında sahaya giren kişinin Fenerbahçeli olmadığını emniyette açıkladığı yazıldı.
Bu ziya şengüle neden böyle pankart falan açıldı bu süreçte baya bi üstüne gidildi bu adamın naptı ben bilmiyorum bilen biri anlatabilirmi
27-11-2010 İbb-Fb maçı sonrası.. Gökhan Gönül:Biz kazandık belki ama şunu söyliyim Halis Özkahya'nın bazı hitap şekillerini yanlış buluyorum
burak gece gece seni de uğraştırdık kusura bakma. cümeten iyi geceler. tekrar tebrikler Fenerbahçe. Hafta içinde inşallah zevkli bol gollü maçlarla devam edilir.
Öncelikle F.Bahçe'yi tebrik ediyorum.
Maçla ilgili düşüncelerim ise; Egemen, Fernandes ve biraz da Rüştü&Ernst ikilisi dışında aynı tas aynı hamam. Şu iğrenç sezonun bir an önce bitmesini beklemekten başka yapacak bir şey yok ne yazık ki, Beşiktaşlı taraftarlar için. Bazı isimleri takımda görmeye tahammül edemiyorum artık. Hani saydıklarım dışında hepsi kötüydü; ama bir örnek vermem gerekirse A.Madrid'in eski kaptanı koskoca 90 dakikada bir tane olumlu iş yapamadı derbi maçta.
Hakem için özellikle şu takımı savundu, şu takımı harcadı diyemem. Ama Rüştü'ye söyleyene kadar önce kendi adamlığına baksın ve şu maçı bir izlesin, nasıl yönettiğini görsün; sonra gelip adamlık taslasın.
Maça iyi başladık. Yediğimiz gole kadar organize poziyon vermedik ve ota saha tamamen bizdeydi çok rahat maç izliyorduk. Golü yedik ardından hemen beraberlik geldi ve zamanındaydın.
SONRA... Aykut Kocaman sahneye çıktı. 60.dakikada orta hakimiyeti bizdeyken,rakibe pozisyon vermeyip duran toptan gol yiyip 1-1 yakalamışken ve daha yarım saat varken Caner'i çıkarıp Bienvenu'yu almasını bana kimse açıklayamaz. Daha yarım saat vardı neyin kafası neyin paniği bu. Zaten o dakikadan sonra Beşiktaş sağlı-sollu gelmeye başladı. Tam ters döndü maç. Ardından korner kullanacaktı Fenerbahçe hakem değişiklik işareti verdi ve Selçuk çıkıp Özer girdi. Yanımdaki arkadaşla aynı anda aynen korner kullanılmadan şunu dedik. Bunu attık attık yoksa kesin yeriz. Keşke başka şey isteseymişiz ki attık o kornerde golü.
Kısaca 60.dakikadaki değişikliğe kadar rakibin sağlı-sollu atağı yok.Denegeliyiz.Orta saha bizde ve pozisyona da giriyoruz.Daha yarım saat varken, maç 1-1 iken Aykut'un bu riski çok gereksizdi ve ilk 1 saatte rahat maç izlerken son yarım saatte gerildik.Çok yanlış değişiklikti. Değişiklik için 75.dakikaya kadar beklenebilirdi.Neyse ki Kazandık.Teşekkürler çocuklar.
Beşiktaş bence hafta içinde ki maçtan da puan alamazsa 0 çeker diye düşünüyorum Süper Final'de...Fenerbahçe'yi çok zor maçlar bekliyor 2 maç üst üste deplasman yapacak bu 2 maçtan da galibiyetle ayrılırsa şampiyon olabilirler bence...
Bu arada son gol "corner bug" oldu galiba. Rüştü 2 golde de %100 hatalı.
Rüştü'nün ezelden yan top sıkıntısı var zaten. İlk yarıda da soldan bir ortada boşa çıktı.
İlk gol klasik Rüştü golü:) Adam çıkaramıyor zaafı var sanırım oraya giden toplara :D İkincisini evde birbirimize gol be gol ulan diye bağırmaktan tekrarlarda dahi göremedim.
GS - FB Maçı Tahminim :p
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=116
İyi oldu, güzel oldu, hoş oldu.
Bilmem belki ben art niyetliyim ama sanırım Beşiktaş'lı topçular ligi bitirmiş. Adamların ayakta durmaya hali yok. Eğer bir Alex bir Emre bir Sow'da bu takımda olsaydı çok farklı olurdu skor...
Eğer deplasmanda kazanırsak, bu işin sonu çok tehlikeli olur diyorum. :)
Bu arada Edu'yu tebrik etmek gerekir, her ne kadar yabancı bir adamda olsa gerçekden sporcu kimliği olan bir adam belli ediyor her yerde kendini....
Volkana gecmis olsun, Fenerbahceyede tebrikler. Besiktas playoffta 0 puan alacak demistim bi arkadasa inanmamisti, o yola dogru gidiyorlar.
Beklediğimden daha zor bir maç oldu. İlk yarıda sahada futbol adına fazla olumlu bir şey yoktu. Hücumda çoğalamayan 2 takımın kaçak güreşi şeklinde devam eden bir mücadele vardı. Ancak 2. yarıya daha baskılı başlayan taraf biz olmamıza rağmen, kalemizde golü gördük.Özellikle ilk golü Beşiktaş'ın atması ve kısmen maçı çevirmek için kısa bir sürenin olması maçı zorlaştırdı. Ancak Stoch'un erken cevap vermesi, bizi tekrar oyunda tuttu. Stoch'un golü çok güzeldi. Stoch gibi maçlarda fazla frikik atma şansı bulamayan bir oyuncunun 28.5 metreden golü bulması önemli.
Genel olarak iyi oynadığımız söylenemez, özellikle Alex'i fazlasıyla aradık. 2. yarının bir bölümünde sürekli Stoch'a top şişirme üzerine kurulu bir oyun planımız vardı. Bunlar bizim adımıza günün eksi yönleriydi.
Halis Özkahya'yı bu kadar yeteneksiz olmasına rağmen bu kadar fazla önemli maçta görev almasından dolayı tebrik etmek lazım. Tolga Özkalfa, Halis Özkahya vb. hakemlerin Türk futbolundan silinmesi gerekiyor.
2 kupa sadece 4 maçın ucunda. Oyuncularımıza güveniyoruz.
Sarı kart görmeye Ankara'ya kadar gelebildim hakem bey, İstanbul'a yetişseydim bana da gösterir miydin ?
Saçma sapan bir maç oldu. F.Bahçe'den daha iyi oynadık ama bir türlü ceza sahası çevresinde istediklerimizi yapamadık. Orada tıkandık kaldık. Şansımız yoktu ve hakem bey vardı sahada sağolsun bize gelince hepsi aslan kesiliyor.
ŞampiyonLuk grubunda oynadığımız 3 maçta da hakemLerin skora etki etmesi gerçekten çok üzücü. Bu maçLarın hiçbirisinde ki skoru haketmedik. Biz bu pLay-off oLayını beceremedik. Ne takımLar oLarak, ne federasyon oLarak, ne de hakemLer oLarak.
Iki takim da kontrollu oyun oynamayi tercih etti. Esasinda ikisinin da istegi topu rakibe vermek ve hizli hucum ile rakibi gafil avlamakti sanki. Boyle olunca da oyunun temposu ve kalitesi dustu, super final oldu super eziyet. Ozellikle ilk yarida.
Esasinda bu oyun Besiktas'a daha cok uyuyordu. Fernandes'in orta sahadan topu alip ileriye gitme becerisini cok daha iyi kullanabilirdiler ama macin buyuk cogunlugunda Fernandes cok etkili olabilecek bir cok hucumu yaptigi pas hatalariyla heba etti ve bence Stoch'un golune kadar yarardan cok zarar sagladi. Bozuk plak gibiyim biliyorum ama bu kadar yetenekli bir oyuncudan daha fazlasini bekliyor insan. Bu kadar guclu, hizli ve teknik becerisi olan bir futbolcunun skora daha fazla etki etmesini beklemek de bence her futbol severin hakki. Veli bu tip hatalari yapsa (ki yapiyor) adamin becerisi bu kadar deyip gecersin. Ama Fernandes icin bir turlu gecemiyorum ben.
Semih mac icinde cok iyi tek paslarla takim arkadaslarinin onune cok kaliteli toplar birakti. Artik yavas yavas kendisini santrafor olarak degil de Alex'in alternatifi olarak dusunmek gerekli bence. Santrafor oynayacak ne gucu var, ne de hizi. Ama rakibin orta sahasi ve savunmasi arasinda top ile bulustugu zaman oyun gorusunu Fenerbahce'deki diger hucum oyuncularindan cok daha iyi kullaniyor. Santrafor'un arkasinda oynarken Stoch'un kafasini kaldirip yapamadigi hizli pas akisini saglama isini Semih cok daha iyi beceren bir oyuncu. Tabii Semih'in rakip oyunculara yaptigi cok kotu faulleri de es gecmemek lazim. Asil tendonuna calisiyor surekli.
Simao bence cok iyi bir takim oyuncusu goruntusu verdi. Savunmada hep olmasi gereken yerdeydi. Hucumda ise Besiktas pas yapmak yerine kaleye dikine gitmek icin ugrasinca etkisiz eleman oldu. Ayni ulkeden adam alip hadi bir arada oynayin demek yerine ayni futbol dusuncesini benimsemis oyuncularla takim kurmak gerektigini gosteriyor Simao bize her hafta.
Aykut Kocaman'in mac icindeki bir hamlesi bence macin Fenerbahce'ye donmesini sagladi. Stoch'un forvet arkasindan cekilip, Caner'in sol ice yerlestirilmesi, savunmada hemen hemen hic katkisi olmayan Stoch'u bu denklemden cikartti ve orta sahada Fernandes'i durdurmayi basaramayan Fenerbahce'nin bu konuda biraz daha basarili olmasini sagladi. Besiktas da mecburen topu kanatlara tasidi. Simao ve Quaresma gibi kanat oyunculari varken bu cok da mantikli bir hamle gibi gorunmeyebilir ama Simao ver-kac yapacak arkadas bulamadigi zaman etkisiz olan, mecburen geriye oynamak zorunda kalan bir oyuncu ve zaten Besiktas'ta bu verkaclari yapacak sanlari pek bulamiyor. Quaresma ise pozisyonu gereksizce zorlayip kendi kendine sansini kaybeden bir oyuncu. Forvette Almeida olmayinca zaten Besiktas'i kanatlara yonlendirmek daha iyi bir secenek bence.
Bir elestiri de LigTV'ye. Volkan orada aci icinde. Insanin ici burkuluyor. Aci ceken yuzunu, kivranmasini uzun sure gostermek bence hic dogru degil. Komplo teorisi uretmek istesem, Volkan'i sevmeyenler zevk alsin diye, bu kadar uzun sure kivranmasini gorsun diye yapiliyor diye dusunurum. Veya Volkan'i sevenler bunu izlerken gozleri dolsun, uzulsun veya defalarca Edu'ya kufur etsin, sinirleri tepelerine ciksin diye yapiliyor diye dusunurum. Amaclari bu degil herhalde. Habercilik yapiyoruz denileceginden de eminim. Pozisyonu tekrar goster tamam ama baska bir insanin cektigi aciyi bu kadar detayli bir sekilde gostermek hic hos degil bence.
Son bir elestiri de Fenerbahceli (ve hatta genel olarak ligimizdeki) futbolculara. Macin sonunu getirmek icin kolay yere dusup zaman harcamak zaman oyuncularin cok fazla basvurdugu bir yontem. Bunu bizim hakemlere surekli yediriyorlar. Ozellikle Semih'in sirtina aldigi bir darbede, faul bile verilmeyen bir pozisyondan sonra kafasini tutarak yerde yatmasi tabii hakemin maci durdurmasina neden oluyor ve Semih'in durumunu kontrol etmesini gerektiriyor. Oyun soguyor, Semih 15 saniyeligine saha disina cikiyor ve hic bir sey olmamis gibi tekrar oyuna giriyor. Bence bu futbolun en cirkin yonu. Gucun varsa kalk, mucadele et, rakipten topu kap, korner diregine gotur ve oyunun temposunu orada yavaslat. Veya becerin varsa pas yap, rakibin topu kapmasini engelle ve oyunun temposunu yavaslat. Bence bunu yapmak yerine yerde yatip hakemin oyunu durdurmasina neden olmak, ceza alani icinde kendini yere atip penalti beklemekten farkli degil. Engin Baytar'in kendisini yere atip kivranarak yuvarlanmasi, Baros'un rakip degdigi anda kendisini yere birakmasi, Egemen'in ve Bilica'nin en ufak temasta yerle bir olmasi, Semih'in topu iskalalayip yere dustukten sonra hakeme donup faul istemesi, Burak'in (her ne kadar daha az yapsa da) ikili mucadelede yerle bir olmasi vs. hep oyunun en cirkin yonunu gosteren hareketler.
Futbol izleyicisi buna tepki vermedigi surece, taraftarin zaten takiminin istedigi sonucu saglayacak her sey mubahtir gorusu hakim olacak. Belki yarin degil ama umarim bir gun bu tip durumlarda kendisini yere atan ve zamandan calmaya calisan oyunculara taviz vermeyecek hakemler yetistirir, ve bu tip cirkin oyunlara taviz vermeyecek talimatlarla bu hakemleri sahaya sureriz.
bu play-offlar tüm forumu birbirine düşürüyor bir an önce bitsede herkez rahat bir nefes alsa.Tebrikler Fenerbahçe.Ama Fener'in büyük kozu ileri hattı değil her zaman Volkan'dı bana göre.Eğer sakatlığı ciddiyse Fener'e şimdiden kolay gelsin...
Maçı izlemedim yorumlara görede değerlendirmek istemem. İki takımıda tebrik ederim
Yanlız Fenerbahçe ne zaman birisini yense gölgelemek içinmidir ne içindir anlamadım ama illaki bir medyatik savaş açıyor apaçiler.