Dünya Şampiyonalarındaki Maçları Olsun Diğer Alanlardaki Maçları Olsun Biraz Dirençli Takım Gelse Fos Oluyorlar. Ya Finalde Eleniyorlar Ya da Gruplarda Dengesiz Bir Takım Amerika. Ama Son 4-5 Yılda Biraz Kıpırdandılar Çinle Beraber.
Printable View
Valla abi bak, karşılaştır durumu :) ABD 'nin bizden kat kat daha fazla tecrübesi var. 40 yıllık voleybol takipçisi gibi konuşuyorum ama geçmişe bakınca bu anlaşılıyor :)
http://tr.wikipedia.org/wiki/ABD_Kad...k%C4%B1m%C4%B1
Bu da bizimki
http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BC...k%C4%B1m%C4%B1
Biz de son yıllarda çıkıştayız ama net bir şekilde onlardan üstünüz diyemeyiz bence.
Aslında Biraz Kaderleri Hollandaya Benziyor Tecrübe Konusunda Adamlar Kat ve Kat Tecrübeli Ama Bir Şekilde İpi Göğüsleyemiyorlar.
Üstün Demek Biraz Aşırı Olmuş Olabilir Ama O da Biraz Gaz Olsun Takıma :D
rezalet nagihanda diskalifiye edildi...
Al işte. Nagehan 400 metre engelli koşuda erken çıkış yaptığı için kırmızı kart yedi.
üzerindeki altın kazanma baskısındandır genelde tüm sporcularımızda varmış ya baskı....
dışardan birini getirsen o tabanca sesini duyunca çıkılacağını bilir.
yorumlara bak normalde Davidova benim çok rahat geçtiğim sporcu diyor. Bizimkiler genelde lafta biri 133 e antremanda tenezzül bile etmiyorum 135 - 140 deniyorum ve çok rahat kaldırıryorum der 133 ü kaldıramaz baskıdandır baskıdan...
Nagihan'dan bir madalya umudumuz yoktu ki zaten.
İlk hatada elemek çok saçma. Geçtiğimiz seneydi sanırım Dünya Şampiyonası'nda Erkekler 100 metre'de de Usain Bolt elenmişti böyle. Eskiden 2 kez hatalı çıkış yaparsan eleniyordun, değiştirdiler. Dün yüzmede Erkekler 1500 metre serbest'te Çinli Yang Sun hatalı çıkış yaptı ama diskalifiye edilmedi. Tekrar çıkış yapıldı adam kendisine ait dünya rekorunu 3 saniye kadar geliştirdi.
Powell finalde yok...Gatlin çok fena iş çıkardı ABD zaten her alanda coştu Londra'da...Bakalım finalde ne yapacak Gatlin...
Bolt bildiğiniz gibi :) Bailey'de 2. oldu...
Yaşlı kurt Dwain Chambers elendi. Bolt uçtu her zamanki gibi, Gatlin'den kötü ama derecesi. Kendini finale saklıyordur.
Usain Bolt niye böyle yahu? Yarı finalde bir kere sağına bakıp yarışın en sonunda da bariz yavaşladı. Biraz bozmasa konsantrasyonunu yarı finalde dünya rekoru gelirdi. Umarım bu laubaliliği finalde yapmaz da bir rekor görürüz :)
Basketbol maçımızı Trt Spor vermeyecek mi?
Adam istese şuan uzun yıllar kırılmayacak bir rekor kırar. Ama kendini hep ön planda tutmak istiyor. Örneğin şuan Iphone istese beyin gücüyle çalışan telefon yapar. Ama bunu şimdi yaparsa sonradan zorlanır. Yavaş yavaş çıkarıyorlarki şöhretinden bişey kaybetmesin :)
Voleybol maçında resmen savaş var :)
13-9 öndeyiz.
Quote:
3-2 yenilirsek çıkıyoruz setlerde Brezilya'ya karşı üstün oluyoruz.. (Brezilya'nın, Sırp'ları yendiğini varsayarsak..)
Basketbolda da yensek de yenilsek de 2. oluyoruz ve Rusya ile eşleşeceğiz..
nerden izliyosun maçı?
netten buldum ben tvden bulmaktan daha kolay geldi :)
http://www.trt.net.tr/Canli/canli.aspx?kanal=TV2
TRT haber veriyor. İlk set gitti gibi.
Eda'nın yokluğu (sakatlığı) kötü oldu, umarım aramayız.
Of be kaybettik ilk seti. Bunu almamız lazımdı .
Saçma sapan verdik seti en sonunda ya
Çok zevkli bir maç oluyor ama bakalım sonuç ne olacak.
Bolt mu alır Blake mi alır söylemek güç ama %90 rekor gelicek diyorum.
Sorsan dünyanın en iyi 3 takımından biri türkiye derler tarihimizde başarımız yok doğru düzgün, bitiremiyoruz işi. futbolda da aynı baskette de aynı.
TrtHaber sizde de gitti mi?
Gitti voleybol da. Geçmiş olsun.
@Chaos hayır.
Basketbol maçını açtım ben internetten izliyorum. Esmeral falan şutları sokuyor en azından burda yüzümüz gülsün.
Benim uydudan heralde gitti yayın.Neyse zaten ABD'nin alıcağı belli.Basketboluda vermiyorlar sağ olsun TRT.Sözde olimpiyat yayınlıyorlar.Bugün insan bir Murray-Federer maç sonu törenini yayınlar.Hemen bitiriyorlar yayını.
Bu arada biz voleybol ve basketbola odaklanmışken atletizm erkekler 1500 metrede İlham Tanui Özbilen serisini 6. sırada bitirerek doğrudan kalamadı finale ama en iyi 2 derece kontenjanından 7 Ağustos'taki finalde yer alacak.
Birde Amerika sportif anlamda pek ortalarda yok denir basket voleybolu adamlar egale etmiş
Kirani James ve Oscar Pistorius'un isim etiketlerini değişmesi bence olimpiyatın en güzel anıydı.
Atletizm erkekler 3000 metre engelli finalindeTarık Langat Akdağ yaklaşık 5 dakika sonra koşacak.