Bu arada dünkü Aziz Yıldırım'ın konuşmasına göre Aziz Yıldırım güzel bir veda organizasyonu düzenlemek istemiş ama Alex tarafı kabul etmemiş.
Printable View
Bu arada dünkü Aziz Yıldırım'ın konuşmasına göre Aziz Yıldırım güzel bir veda organizasyonu düzenlemek istemiş ama Alex tarafı kabul etmemiş.
kesin etmişlerdir.
klubümüz 4 bir yandan seferber oldu alex gibi bir efsaneyi uğurlamak için
en başta fb tv
aylarca aziz yıldırım kliplerinin ardından şimdi alex klipleri ile gözlerimizi yaşartıyorlar.
bazı arkadaşların anlamadığı şu Alex olayından öncesinden beri Aykut başarısız bıraksın diyoruz Alex- Aykut olayına bağlamıyoruz o işin tuzu biberi .Aykut Kocaman zorla teknik direktör yapılmak isteniyor
:) ama o da olmuyor ...
Çok pardon ama Alex'in yaptıkları bu söylediğin şeylerin kibarca yapılmışı...
Alex gitmek için elinden geleni yaptı ve başarılı oldu.
Taraftar tutturmuş bir Alex böyle gitmemeliydi.Yahu arkadaş böyle gitmeyi isteyen kendisi.
Birde jübileciler var onlar çok daha komik.Adam 3 sene daha top oynamak istiyor, sene sonu kontratı bitincede zaten gidecek ve top oynamaya devam edecek; sen bu adama nasıl jübile yapacaksın sorması ayıp? Ya jübilenin ne olduğunu bilmiyorlar yada sallamak için yer arıyorlar.
Ümit Özat nasıl gitti bu takımdan ?
Jubile kelime anlamını doldurması gerekmiyor illa.
Fenerbahçe jubilesi yapılabilirdi
Ama Alex'e karşı hep bir nefret hali Alex de cevap verdi tamam yaptıkları yanlış ama Alex'i 8 yıldır tanıyoruz onu bu hale getiren sebebler de sorgulanmalı.
Aziz başkan alex e samet e yaptığı konuşmalar gibi konuştuysa adam ben kalayım bir köşeye kıvrılırm diyecek hali yok
bekir selcuk değil bu kos koca Alex
teknik direktör dediğin adam elindeki oyuncuları en iyi kullanan adamdır futbol iyi futbolcu ile oynanır sen Alex-stoch-emre gibi oyunculardan faydanmasını bilmiyorsan hazırlıyamıyorsan motive edemiyorsan verim alamıyorsan sadece antrönör olursun teknik adamlık bence başka bişey bu özellik Aykut da yok
Arka sayfadaki mesajdan devam etmek niyetindeydim ama, nasip burayaymış:
Bu bahse ben de girmeyi düşündüm önce; hani, takımın yegane hücum opsiyonunun artık Alex olmayacak olması, bir rahatlama, bir itici etki yaratır mı? Aslında kanatlarda bu tür bir yenilenmeyi sağlayacak kapasite fazlasıyla var, yalnız, göbek orta saha da bir o kadar düz. Fenerbahçe, bundan sonra oynayacağı bu yeni futboldan, en fazla şimdiye kadar olagelen nispette verim üretebilir gibi geliyor bana. Tabii, o da, Stoch'un takıma geri döndüğünü, Krasic'in ters kanada kilitlenmediğini, Kuyt'dan yüksek verim alındığını falan düşünürsek.
Evet, muhtemelen devre arasında yeni bir göbek orta saha transferi gündeme gelecek. Bakalım, hal-i hazırda Alex'in takımdan kovulmasıyla epey bir kredi tüketmiş olan Aykut Kocaman o günleri görebilecek mi?
Bir tespit değil, bir inanç da değil, bir temenni olarak tekrar etmek gerekirse; umarım görür.
Ben de bunun üzerine uzun uzun yazayım.
O ikinci orta saha son ana kadar istenen şeydi zaten, Alex olsa bile olmasa bile. Son dakikaya kadar Lass'tan haber beklenildi ama Liverpool ve Fenerbahçe'nin tekliflerini reddedip Anji Mahaçkala'yı tercih etti arkadaşı Eto'o ile oynamak adına.
Fenerbahçe her halukarda ikinci orta sahayı elde etmek zorunda. Mehmet Topal bu işi iyi kötü yapabilecek durumda ama ondan hiç bir zaman Meireles hakimiyeti beklememek lazım.
Daha Meireles transferi gerçekleşmeden çok değerli bir oyuncudur yazdım Twitter'da. Meireles oyunun her yönünde her işi yapabilecek çok yetenekli ve özverili bir oyuncu. Porto'da savunma önünde oyunu başlatan kesici önlibero iken, Liverpool'da oyunu yöneten ofansif orta sahaya dönüştü. Onu değerli kılan oyun içinde topla katetmesi değil -aksine bunu da beceremez-, oyunu mükemmel izleyip her an her şekilde topu doğru bölgeye taşıyabilmesi ve bunu tekniği ile yapabilmesi. Savunma önünden top çıkarırken de ofansta pas hızını çabuk ve olumlu pasla ile arttırırken de böyleydi. Liverpool çok kritik bir hata yaptı. İngiltere'de kadroyu revizyona sokmak için o kadar değerli oyuncular gönderiliyor ki inanılmaz gerçekten. Çabuk ve hızlı olamayan, temposu biraz düşük oyuncu kafadan kaybediyor. Liverpool'da Gerrard'ın varisi olmaya başlamışken anlamsız şekilde gönderildi Meireles. Yanında Beşiktaş'tan Manuel Fernandes de alınsaydı ne çok memnun olurdum tarifsiz kalırdı.
İşte bu yüzden şimdi bir orta saha daha değerli. Alex olsa da olmasa da, bu ikilinin arkasında rotasyona konan Cristian'ın istikrarsızlığı teknik direktör zaafiyeti olarak değerlendirilmelidir.
Bu sezondan itibaren Alex'in hem fizik, hem istek, hem de form zaafiyetleri çok bariz bir şekilde ortaya çıkmış durumda. Herkes Alex'i ilahlaştırmaya çalışırken unutulmasın, Alex bu sezon başında 3 Brezilya kulübü ile transfer görüşmesi yaptığını açık açık söyledi. FIFA kuralına göre, kulübünden izinsiz sözleşmesinin bitime 6 ay kala bir süreye kadar hiç bir oyuncu transfer görüşmesi yapamaz. Alex çok daha önce Fenerbahçe'yi silmişti, çok açık ve net gözüküyor tabloda. Sürekli eleştirmesi, Coritiba'ya sözünden bahsetmesi, çocukça twittler ve teknik direktörünü küçük düşüren saha içi hareketleri, onun çok bariz bir şekilde açık açık kabahat bende olmadan göndersinler de kötü olmayayım diye yolunu yaptığını kanıtlıyor. Yakışmıyor böyle şeyler Alex gibi profesyonel futbolcuya.
Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman, Fenerbahçe kariyerinde hatırası kalacak bir isme daha fazla saygı gösteren bir son hazırlayabilirdi. Bunu yapmaması eleştirilebilir. Hatta bu sözleşme feshi sezon başında gerçekleştirilmeliydi. Alex'e de fırsat verilmemeliydi. Yine de Alex'in teknik direktörünün saha içinde aldığı karara saygısızlık gösterecek şekilde tepki vermesini haklı çıkarmaz. Alex kafasında Fenerbahçe kariyerinin sonunu hazırlamıştır. Gerçek hayatta sözleşmesi feshedilmemiş bile olsa bu gerçeği değiştirmezdi.
Önümüzdeki sene saha içinde 5 yabancıya düşecek bir yabancı kuralı varken ve 36 yaşında olacak Alex ile ilgili bazı kararları gözden geçirmek zorundasınız. 3 Temmuz'dan önce kesin olarak Lass, Krasic ve Gökhan İnler ile anlaşılmıştı. Sonrasındaki dönem belirsiz sürecin ardından üçü de transferden vazgeçtiler. Şu an Gökhan İnler'in çok mutsuz olduğunu düşünmüyorum. Aynı bedele Fenerbahçe kendisini transfer edebilir.
Taktiksel düzene gelince sürekli ince ince iğneleri ile geldiğinden beri Alex'siz düzen istediğini anlatıyor Aykut Kocaman. Özellikle 433 oyununa karşı fantastik düzeyde ilgisi var. Alex'in yaratıcılığı nedeni ile sistemde tutulması aynı zamanda mücadele etmemesinden ötürü orta sahada daha fazla mücadele etmek zorunda bıraktığı iki oyuncu ile sayısal olarak takımı 1 eksik bıraktığı gibi orta sahanın daha fazla defansa yakın durmasını da gerektiyor. Bu da takımı savunma tabanlı taktikte oynamak zorunda bıraktırıyor. Bir kırmızı kartta bile nasıl bir etki yarattığını düşününce, bir oyuncunun etkisi çok büyük olacaktır. Doğru soru, yeni formatta Cristian yeterli olacak mı?
Cristian, geldiğinden beri en çok eleştirilen isim. Bilica bile bu kadar ağır bir eleştiriye maruz kalmadı. Herkes Bilica'nın ağır ve lakayt bir oyuncu olduğunu biliyordu zaten ama Cristian, yeteneklerine rağmen istediği zaman duygusallığı ile hareket edip daha iyi ya da daha kötü oynayabiliyor. Bu da onun ne kadar istikrarsız olduğunu gösteriyor. Bilica gibi kötüye kullanmıyor aslında. Brezilya'da orta sahada hücuma topla taşıyarak çıkan, koş koş hücum futbolunu oyuncusu olmuş. Enine savunma alışkanlıkları sınırlı kalmış. Dolayısı ile alanı korumayı sevmediği gibi beceremiyor da savunmayı iyi yapabilmesine rağmen. Savunmayı bildiği için de saha içinde sağa sola koş şurayı kapa gibi komutlar ile yönlendirebiliyor ama kendisi çaba göstermiyor.
Burada hücum reaksiyonlarında motive oldukça problem olmayacaktır ama savunma gerektiren disiplinli maçlarda onun azimsizlik ve konsantrasyon problemi takımı daha fazla savunmaya yaklaştırabilir. Aksine 433 sisteminde amaç orta sahayı bir fazla isimle kontrol ederek, oyunu önde kontrol edebilmeye çalışmaktır. Savunmada zaafiyet vermeden pas oyununu orta sahayı kalabalık tutarak açık vermeyi engellemek sureti ile yapabilirsiniz. Benim kanaatim, 433 her zaman göbekte mücadele gücü yüksek olan 2 hücum orta oyuncusu ile oynanabileceğidir. Arkasında da az çok pas yapan ama bu sefer savunma gücü çok yüksek bir önlibero olmak zorunda. Bu da Mehmet Topal'ın tam da o mevkinin adamı olarak "cuk" oturtuyor.
Meireles'in hücum ile savunma arasında bir köprü olması, Mehmet Topal'ın savunma tabanlı oyuncu olarak basit ve akıcı pası iyi yapabilmesi 433'ün 3 orta sahasından ikisini tamamlıyor. Dolayısı ile 3. ismin durumu kritik önem taşıyor.
Cristian'ın sezon sonu gönderileceğini düşünüyorum. Şu an toplamda sınırsız ama seneye en fazla 5i sahada olmak üzere 8 yabancı barındırmak zorundasınız. Yobo'nun şu an bu seviyede yeterli de olsa düşen çabukluğu ve formu soru işaretleri yaratıyor. Cristian hem istikrarsız, hem de o mevki için oyunu itibari ile güvenilmesi doğru olmaz. Daha iyi bir oyuncuya ihtiyaç var. Meireles gibi üst düzey bir oyuncunun yanında üst düzey bir isim daha koyarsınız yıkılmaz bir kaleye dönüşürsünüz. O yüzden Gökhan İnler'e ihiyaç var. Hem Crisian'ın gidişi ile gelecek yeni orta saha transferini yedekleyecek hem de Mehmet Topal'a ve Meireles'e yedeklik edebilecek çok yönlü bir oyuncu. Bugün Emre kalsa çok şey değişirdi. Emre'nin ayakta kaldığı sürece pas oyunu hiç görmediğimiz kadar hızlı ve ofansif bir oyuna dönüşebilirdi. Emre'nin de Atletico Madrid'de Diego Simone yüzünden mutlu olamayacağını ve devre arasında geri dönmenin yollarını arayacağını düşünüyorum. Fenerbahçe'nin Emre gibi ofansif, kat eden ve dirençli bir komple orta saha transferine ihtiyacı var.
Kuyt ve Sow konusuna yorum dahi yapmıyorum. Zira onlar zaten iyiler, zamanla çok daha iyi de olacaklar.
Fenerbahçe'yi dirençsizliğe iten ikinci yön ise pek pres yapmayı sevmeyen Sow'u, Alex'in de pasif kalması sebebi ile takımın ileride yalnız bırakmasıydı. Orta ile santraforun arası açıldığında pas açıları pres altında zayıflıyor, yarı sahada top çıkarmakta ve defansı öne kurmakta zorlanıyorlardı. Bu da yorulan takımı pres gücünden muaf bırakıyordu. En son maçta gösterdi ki, Kuyt tam da sağ kanat gibi oynamıyor. Onun hücumda sonuna kadar pres yapması ve Sow'a yakın oynaması sayesinde hücumdaki pres ile defans öne çıkabiliyor. Öne çıkan defansın önünde 3 orta saha arkaya atılacak pas açılarını daha rahat kapatabiliyor. Ortadaki üçlü, hücum ile savunma arasındaki mesafe kısalınca çabuk pres yapıp geri dönebiliyor. Dolayısı ile komple bir oyuna geçiş yapmıştı oldu. Tam da bu oyunun oyuncusu Caner Erkin. Bir benzeri de Krasic aslında ama CSKA Moskova'da WBL iken Juventus'ta başka bir oyuncuya dönüştü Nedved stili. Umarım bu oyununu hatırlar ve bu düzeni tamamlar. İyi bir Krasic geriden çok iyi top taşır, keza Caner de. Kanatlarda top taşıyan oyuncular sayesinde pas oyunu sıkıştıkça top bir sonraki bölgeye kolay çıkartılabilir. Bu çok basit değil, hiç basit değil. Tüm sistemlerin zaafiyetlerini kapatabilecek ölçüde hatta. Burada Ömer Abi'nin kastettiği de bu işte. Bu, sistemin bir parçası da olabilir doğru uygulanırsa. Cristian Rodriguez ve Quaresma Porto'da boşuna sivrilmediler. Hücuma efektif katkıda bulunan her oyuncu bireysel bir çaba ile de yapsa sistem içinde iyi gözükür ve sivrilir.
Önemli olan burada yüksek tempoya hızlı bir geçişin ne denli kanlı olacağı. Bu tempoya hiç alışkın değil oyuncular. Sezon başı ağır bir hazırlık evresi geçirdiler. Cristian'ın ne denli alışkın olacağı daha da soru işareti hatta. Çünkü Brezilya'da orta sahadaki baskı az olduğu için pas temposu isteği düşüyor. Savunmada Yobo dışındakiler kağnı gibi ağırlar. Hasan Ali'nin hücum alışkanlıkları yetenekleri sınırlı olmasına rağmen özverili, iyi ama ne kadar etki yaratabiliyor muamma. Gökhan'ın fiziğini henüz yeni yeni toparlıyor olması etkiliyor.
Bütün yaratıcılığı bir oyuncuya yüklemek hantallıktan çok, kolay çözülebilirliği yaratıyor. Rakibin Alex'i sıkı markaj ettiği maçlarda bireyselliğin diğer oyunculardan fazla beklenilmesi pek doğru değil. Önde baskı bu lig için fazla gereksinim iken Kuyt ile 433ten çok 442ye yakın formatta, hatta iki taktiğin ortasında oynayabilmesi daha fazla puan kazandırtabiliyor.
442 ve 433'ün varyasyonlarını oynamak Kuyt sayesinde daha kolay oluyor. Kuyt kateden bir oyuncu değil ama ofansta pozisyon bilgisi, fizik gücü, dinamizmi ile baksıyı arttırıyor. Ayrıca fazla fazla lider bir oyuncu. Saha içinde Alex'in liderliği aratmayacaktır. Kaptanın Volkan olması bunu değiştirmez. Stoch'u rakibe göre kullanarak sisteme monte etmesi, zaman zaman / dönem dönem yedek kalabileceğini ona anlatabilmesi çok önemli. Caner'in tam bir kanat oyuncusu olması, Stoch'un ofansif yetenekleri kadar önem taşıyor. Onun da istikrarsızlığını kapatabilmesi için üstüste maçlar oynayabileceği bir ortam olması fırsat oluşturacak. 2 sene içinde oyunun mental kısmını iyi oynayan bir orta saha organizasyonu sayesinde kendini mental olarak geliştirebilir. O azmi görebiliyorum sahada Caner'de. Her maç azimle oynarsa, beceremediği maçlarda bile zaafiyet göstertmeyecektir.
Her halukarda bu fesihin Fenerbahçe'ye yarayacağını düşünüyorum. Alex'in yedekliği bile kendisinin tepkilerinden ötürü takıma çok zarardı. Bu sene takım çok zarar görse bile, şampiyonluğu kaçırsa bile Fenerbahçe'nin lehinedir bu durum. Alex'in kredisi, 2 sene önce değil ama şimdi doldu. Aziz Yıldırım istemeden de olsa uzun zaman sonra doğru bir taktik iş başarmış oldu. Alex saygıyı talep ediyorsa onu hakeden bir şekilde dürüst olmak zorunda. Arkasından iş çeviren bir isme sadece geçmişinde büyük işler başardığı için saygı gösteririm. Bugün için değil. Ne olursa olsun yine de Fenerbahçe efsanesidir.
O kadar yazı yazdım ama bunun üzerine daha ne yazılabilir ki. Her şeyi özetlemiş Uğur Meleke.
Alex'siz Fenerbahçe'nin neden dolu dolu bir futbol oynadığının özeti aşağıdadır.
Elbette Aziz Yıldırım'ın Alex'i göndererek, istediğim zaman yetkilerimi kullanırım tehditi de ayrı bir unsur.
ps. Üstteki yazıya düzeltme. Krasic WBL değil, WBR'dı :)
Sezon başı:
http://i.imgur.com/lK7Ln.jpg
Sene içinde:
*X Factor: Meireles/Cristian
http://i.imgur.com/gr22w.jpg
Şu anda:
http://i.imgur.com/uRRGP.jpg
Samet Güzel istifa etmiş.
Dün akşam twitterda Samet'in Alex'in evinde olduğu, gün içinde istifa edeceği ve basın toplantısında Alex ile birlikte olacağı söyleniyordu. İlk aşama tuttu.
Geç kaldı kendini rezil etti millete.
Darısı Aziz Yıldırım'ın başına.
Ne Samet Güzel'miş bu böyle, Ben GS'nin BJK'nin TS'nin veya başka kulübün tercümanının adını bilmiyorum mesela ama bu adam bir futbolcu kadar popüler.
Doğru mu Samet ?
alex ile ozdeslesen bir ismin zaten onunla karsi karsiya gelmesi hos degildi. 8 yilin hatrina suskun kalmayi secmeliydi, taraf olmak zorunda birakilmasi samet acisindan cok zor bir durumdu. istifa karari bence olumlu ama daha once yapilmasi gereken bir davranisti.
Samet Güzel'in kararı doğru; ama geç. Aziz Yıldırım ile birlikte kameralar karşısına geçmeden önce istifa etmeliydi.
Samet takımdan biri gibiydi oyuna girse kimse noluyo lan demezdi bide eli ayağı düzgün çocuk iyi plmuş
Alex: "Aykut Kocaman'a bir oyuncu 3 sene kendini gelistiremiyorsa verimli olamaz dedim. Antrenmanlarla oyuncu gelisir dedim."
Selçuk geldiğinden beri bir gram ilerlemedi ama hala takımda ve medet umuluyor. Ama Kocaman'ın Alex'e verdiği cevaptaki gibi " Burası Türkiye " Her denilene kafa salla, kimsenin işine karışma, duygusala yat tamamdır.
Umarım hala Alex'e laf atan biri yoktur.Adam kendi yanlışları ve yönetim ile Aykut Kocaman'ın hatalarının hepsini sıraladı güzelce.Hakikaten çok zeki ve efsane bir adam benim gözümde.
bütün söylediklerini düşününce alex aykut kocaman'dan daha suçlu denilebilir zannediyorum. Zaten daha çok yönetimle sert şeyler yaşamış alex.
Alex: Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor taraftarları, herkes bana destek oldu. Destek veren herkese teşekkür ediyorum.
İşte bu yüzden kendisini seviyoruz.
sahada lens takıyorum dışarda gözlük :D
Sahada ki Alex ile dışarda ki Alex arasında ki fark nedir ?
Alex: Sahada lens takıyorum, dışarıda gözlük. Sahadaki Alex ile dışarıdaki Alex arasındaki fark bu.
Haha güzel demiş :D
Alex: Başkanla görüşürken tweet attığım doğru değil. Eşimle yaşadığım durumu analiz ediyorduk.
Aziz Yıldırım'ın yalanı ve Samet Güzel'in istifasının sebebi.
Alex: Mesajların içeriği doğruydu ama bende kalmalıydı. Göndermemem gerekiyordu.
Alex: En büyük hatam, kulübü bazı anlarda yaraladım. Twitter'ı doğru kullanmadım. Bazı mesajları yollamamam gerekiyordu.
Alex'in memleketi Coritiba Brezilya'nın Kayseri'si falan herhalde. Okuldan parayı geri alması, Ferit Şahenk'tan araba için indirim istemesi falan garibime gitti, parayı seviyor bayağı.
Buraya cümle cümle ekleycektim fakat çok uzun geldiğini farkettim. Tamamını okumak isteyenler için
https://twitter.com/EurosportCom_TR
Sen bu takımın kaptanısın şimdi hocanı başkanı ve asbaşkanı zan altında bıraktın gittin.
Ne alexe inanırım nede aziz yıldırıma FENERBAHÇE için doğrusu yapılmıştır gerisi tıraş
O zaman yeri gelmişken ekleyeyim :)
Alex: Para düşkünü bir insan olsaydım, kulüpten ayrılmazdım. Ayrı antrenman yapıp mayıs ayına kadar maaşımı alırdım. Ama hak etmiyor olurdum
Şaka mala iki saat konuştu gerçekten neler dönüyomuş bizde tiyatro izliyoruz
Hatalarınla sevaplarınla hiçbi güle güle belki senden iyi futbolcular gelecek ama biz her 10 numaraya bi alex değil diyeceüiz
Bu lafın üstüne söyleyebileceğim bir şey yok.Quote:
Her dediğin aynı yola çıkıyo ayrıca
Bir oyuncunun hak etmediği bir parayı almak istememesi onun kişiliğiyle alakalıdır, elma ile armutu ayırt edenler için yazdım bunu.
Aziz Yıldırım'ın bu klube artık yararı olacağına inanmıyorum.
Bugüne kadar sevabıyla günahıyla geldi.
Fenerbahçeye çok şey kattı ancak pek çok şeyi de götürdü kötü etkileri de oldu Fenerbahçe ye artık bırakma zamanı geldi onun adına da.
Alex başkan için hoca hakkında fikir alınan güvenilir adeta bir consiglieri iken sonradan bir anda kötü adam saha dışına kefil değilime geldi.
Bunu nasıl oldu Alex birden kötü insan mı oldu yoksa karşısındakilerde mi sorun vardı.
Aykut hoca ve genelde başkan ile anlattıkları hatta içinde tutup anlatmadıkları bu ülkede futbolun asla profesyonelleşmeyeceğini başkanların yönetimlerin futboldan uzaklaşmayacağını gösteriyor.
Ama bu klup Aziz Yıldırım'ın imparatorluğu değil.
Ne kadar sansür uygularsa uygulasın ne kadar yasak koyarsa koysun resimlerinin üstünü kapattırrsın pankartları içeri aldırmasın bu taraftar Alex'e yapılan vefasızlığı unutmayacak her fırsatta sevgisini aşkını haykıracak her platformda
En azından bizden gidecekse dahi güzel bir jubile hakkıydı.
Son 10 yılımıza damga vurdu bu adam herşeyi güzeldi bu adamın gidişi bu kadar kötü olmak zorundamıydı ?
Adamın resimlerinin üstü kapanıyor forma satışı yasaklanıyor içeriye pankartları alınmıyor.
Burası Fenerbahçe.Bu klubün sahibi biz taraftarlarız.Kimsenin hükümdarlık dikdatörlük süreceği faşizm rüzgarları estireceği yer değil burası.
Abi kardeş el ele verip kendi bireysel şirketlerini yönetsinler orada istedikleri kararları alsınlar.
Sakinlik efendilik akılcılık ve açıklama nasıl yapılır uslup nasıl olur onun derslerini verdi Alex.
Aziz Yıldırım bir zahmet oturup izlesin.
İlk seyircili maçta tribünlere iyi kulak verin.YÖNETİM İSTİFA.AZİZ İSTİFA
Parayı sevmesi de kişiliği ile alakalı değil mi ?
Sanırım ben anlamadım neyse.. Ben Alex'in her insanın verdiği değer kadar paraya değer verdiğini düşünüyorum.
Gidip parasını alması yada indirim istemesi bunu değiştirmez benim gözümde tabii yorum kişiden kişiye değişir.
Aziz Yıldırım hapise girmeden önceki yönetiminde kriz ortamını çok iyi yönetiyordu. Bu yüzden hep iyi bir yönetim sergiliyordu. Krizleri çok çabuk atlatabiliyordu camia ama şimdi eline yüzüne bulaştırıyor desem yeridir. Fenerbahçe'nin bu sezon sportif başarısızlığa tahammülü yok diye düşünüyorum. Bu sezon ki sportif başarısızlık Aziz Yıldırım ve Aykut Kocamanı'da götürür. Yönetim,takım,hoca diken üstünde resmen.