gözünü seveyim alex o sene şl de asist kralı olmuştu ayrıca en azından 3 yada 4 gole imzası vardı çeyrek finalede elenmemize rağmen daha ne yapsın bu adam
6 asist 2 gol atmış ayrıca önünde kezman arkasında selçuk şahin oynuyordu o zaman
Printable View
Fenerbahçe'nin sistemi değişmedi diyen insan maçları dikkatli takip etmiyordur bana kalırsa. Zira eskiden kanatlarımızda mehmet topuz ve stoch oynuyordu bunlara kanat oyuncusu diyebiliriz. Misal 4-2-3-1 4-4-1-1 gibi sistemlerin kanatlarında oynarlar. Şimdi ise 2 kanadımızda aslında forvet oyuncuları. Yani biz 4-3-3 oynuyoruz yok Cristian Alex gibi oynuyor diyorsanız, 4-2-1-3 oynuyoruz derim olur biter.
Ligin gitmiş olması Aykut hoca hakkındaki izlenimleri ufakta olsa değiştirmiş midir bilmiyorum ancak geçen sezonki başımıza gelen olaylarda takımdaki duruşunu sonuna kadar destekledim. Ancak bu seneki kötü futbol oynamamız sebebiyle maçları izleyesim gelmiyor. Her maçta Benfica maçının birazını sahaya yansıtsak Aykut hoca 10 yıl daha kalsın isterim. Bende takımın güzel futbol oynamasını bekliyorum. Yenilebiliriz lig gidebilir önemli değil ama kesinlikle sezonun çoğu maçında kötü oynamayı kabul edemem.