Kupayı aldıktan sonra oyuncularımızın lige asılacaklarını sanmıyorum.Zaten kupa şampiyonu UEFA'da en yüksek seviyeden başlıyor.
Printable View
Tabii rahatlık da önemli ama motivasyon daha önemli.Ne demek istediğimi ikinci yarıda kupa maçlarında ve lig maçlarında sergilediğimiz performansları düşünürsen daha iyi anlayabilirsin.Ama umarım senin dediğin gibi olur.Kalan 2 maçımızı da alıp,bitirebildiğimiz en yüksek yerde bitiririz inşallah.
Tayfur hoca Kupa Finalinden sonra genç oyuncuların oynayacağını söyledi.
Performansını merak ettiğim gençlerimiz;
Rıdvan: Sezon başından beri oynadığı dakika 90 ı geçmez. Sağ bekte alternatiflerimizi görmeliyiz artık. Sanırım Erhan Güven hiç düşünülmüyor. Aynı şekilde Hilbert te defansın öne çıktığı bol deparın gerektiği Schuster sisteminde çok iyi oynarken, artık yerleşik savunma içinde pek etkili olamıyor, zaten yeterince hucuma çıkacak fırsatı da bulamıyor. Hilbert in yeri Tayfur Hoca nın sisteminde sağ açıktır.
Doğukan Pala: Yanlış bilmiyorsam sadece 1 maçını izledik. O maçta da ne iyiydi ne kötüydü, İsmail e bir alternatif gerekiyor. Zorda kalınınca o bölgede oynayabilecek Ekrem de var, eğer Doğukan iyi durumdaysa, o bölgeye transfer gerekmeyebilir.
Atınç: Elde Toraman-Sivok-Ferrari var. Ersan kesin alınmalı. Egemen büyük ihtimalle geliyor. Ama yine de Atınç ın ne olduğunu görmek gerekiyor.
Onur: O da sezon boyunca birçok fırsat bulabilecekken, sezonun büyük kısmını sakat geçirenlerden. Hazır Guti bu kadar formsuzken, Onur un formayı alması zor gözükmüyor. O mevkiye Guti bir alternatif gerekiyor. Onur un ne durumda olduğunu görmekte çok önemli.
Guti dün gece twitter hesabından açıklamayı yapmış 'Seneye İstanbul'dayım'.. Güzel haber :)
Seneye İstabuLda kaLıcaksa iLk yarı da ki performansının da üstünde bir oyun oynaması Lazım. İkinci yarıda ki performansını göstericekse bir zahmet seneye İstanbuLda değiLde, LA de ya da NY de oLabiLir, probLem yok.
Ben Guti'nin seneye 55-60 ar dakikalık resitaller sunarak oynayacağını düşünüyorum..
AsLında yönetim Bobo ya haksızLık yapmış. AçıkLamaLarında yönetimden bana kimse geLip sözLeşme uzataLım diye konuşmadı diyor. Demek ki bizim yönetim aman kendi haLine bırakaLım, nasıL oLsa bir takım buLur gider diye Bobo yu gözden çıkarmışLar. ÖyLe yapacakLarına sen adam gibi önce makuL rakamLarda Bobo ya tekLif yap, ardından anLaşamazsan da arkadaşım biz bu şartLarda senin sözLeşmeni uzatmayacağız sen sezon sonunda hangi takıma istersen gidebiLirsin de. Hem o zaman Bobo nun kafası da daha rahat oLurdu ve sezonun ikinci yarısında en azından oynadığı maçLarda verim verebiLirdi. Şu anda 3-5 puan daha fazLa aLmış oLabiLirdik. YanLış strateji.
Bahsi geçen Doğukan Manisa maçında oynayan sol bek olmalı. O maçta staddaydım ve kendisini çok beğenmiştim.
Evet kendisi Gaziantep BŞB maçında da oynamıştı yanlış hatırlamıyorsam ve sırıtmamıştı açıkçası.. Geleceği olan bir gencimiz..
Doğukan'ı ben de beğeniyorum. Umarım bu 2 maçta da iyi oynayarak en azından İsmail'e yedek olacağını gösterebilir...
Beşiktaş'ın borcu 355 milyon
14 Mayıs 2011 11:59 | NTV Spor ve Ajanslar
Beşiktaş Kulübü Olağan Divan Kurulu toplantısında, kulübün toplam borcunun 355 milyon 489 bin 567 lira olduğu açıklandı. Başkan Demirören'e borcun 80 milyon 888 bin, Asbaşkan Adalı'ya ise 9 milyon 737 bin lira olduğu bildirildi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/145/bj..._600_QHI1C.jpg
Beşiktaş Kulübü'nün toplam borcunun 355 milyon 489 bin 567 lira olduğu açıklandı.
Ceylan InterContinental Oteli'nde düzenlenen Beşiktaş Kulübü Olağan Divan Kurulu toplantısında, Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, kulübün borçlarıyla ilgili açıklamada bulundu.
Tuncel, derneğin borcunun 31 Mart 2011 itibariyle 99 milyon 745 bin 395 lira, anonim şirketin borcunun ise 28 Şubat 2011 itibariyle 255 milyon 744 bin 172 lira olduğunu belirterek, toplam borcun 355 milyon 489 bin 567 liraya ulaştığını açıkladı.
Tuncel, alacakların düşülmesiyle kulübün net borcunun 301 milyon 926 bin 19 lira olduğunu kaydetti.
Bu arada, toplam borç içinde kulüp başkanı Yıldırım Demirören'e borcun 80 milyon 888 bin 687 lira, asbaşkan Serdal Adalı'ya ise 9 milyon 737 bin 85 lira olduğu ifade edildi.
TORAMAN AMELİYAT OLDU!
15.Mayıs.2011 17:34
http://www.haber1903.com/cmsfiles/im...u__6378039.jpg
Beşiktaş'ın başarılı defans oyuncusu İbrahim Toraman ameliyat oldu.
Başarılı oyuncu, burnu kırık olduğu için (13.05.2011) Cuma günü Maslak Acıbadem hastanesinde bir operasyon geçirdi. Toraman'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve bugün (15.05.2011) hastaneden taburcu olacağı öğrenildi.
Haber1903 ailesi olarak tecrübeli futbolcuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz..
- HABER1903 -
Toraman'a geçmiş olsun..
Beşiktaş'ta Tayfur Havutçu teknik direktör olarak devam edecek; Mustafa Denizli sportif direktör olacak; diye bir söylenti yayılmış durumda
@_erbo_
fernandesi beğenmiyorum dediğim için herkesten özür dilerim.İnşallah rıdvan bu maçta, onurda gelecek sene bu lafları yedirir bana:) ama tayfur hoca için dediklerimin arkasındayım çok erken oldu :)
Uğur Meleke diyordu Türkiye Sportif Direktörlük olayını Aykut Kocaman bitirmiştir gibi bir şey diyordu tam emin değilim bitirmiştir yerine ihanet etmiş falanda olabilir. Bu konuda ona katılıyorum artık Türkiye Sportif Direktör diye gelen her adam gelecekte takımın başına geçebilirmiş gibi duruyor. Mustafa Denizli'yi getirmemeleri gerek daha doğrusu sportif direktör getirmemeleri gerek yoksa Tayfur Havutçu baskı altında kalır.
"FORLAN'DA TEK SORUN MAAŞI"
16.Mayıs.2011 22:26
Beşiktaş transfer komitesi başkanı Serdal Adalı Lig Tv’de yayınlanan Pazartesi gecesi futbola konuk oldu.
İşte Serdal Adalı'nın yaptığı açıklamalar;
- TAYFUR HOCA HAYIRLI OLSUN -
Tayfur hoca hayırlı ugurlu olsun. Son bir hafta içinde yönetim kurulu ile bir türlü bir araya gelemedik. Bugün kısmet oldu 2+1 sene Tayfur hoca ile devam edeceğiz.
- YARIN İSPANYA'YA GİDECEĞİZ -
Yarın İspanya'ya gideceğiz. Çarşamba günkü maçı izleyeceğiz. Oradan Almanya'ya geçeceğiz. Orada görüştüğümüz Türk oyuncular ile görüşeceğiz.
- FORLAN'IN MAAŞI YÜKSEK -
Forlan transferinde herşey paraya bağlı. Çokta dengeleri bozmadan transfer yapmak istiyoruz. Kulübü ile görüştük. Kulübüne ödeyeceğimiz paraları bir noktalara getirdik sayılır. Şuanda aldığı mevcut maaş çok yüksek. Forlan'ın yaşı itibari ile fon kullanmamız zor görünüyor. İşin maddi kısmını çözersek olur. İlla da olacak diye bir durumumuz yok.
- TAYFUR HOCA İLE YARIN TOPLANACAĞIZ -
Yarın sabah Tayfur hoca ile oturacağız. Yerli futbolcular ile ilgili raporunun üzerinde çalışıyoruz. Yerli yurt dışında ki futbolcular ile ilgili bir toplantı yapacağız. Bu senede star olmasının yanında işimize yarayacak futbolcular lazım.
- GUTI KALIYOR -
Guti kalıyor. Önümüzde ki sezonun ortasına doğru oturup tekrar konuşacağız.
- EGEMEN'İ İSTİYORUZ -
Egemen bizim istediğimiz ve takdir ettiğimiz bir futbolcu. Egemen ile oturup pazarlığıa girmedik. Egemen istediğimiz bir futbolcu. Bonservisi elinde. Bursasporlu futbolcusu İbrahim'i de istiyoruz. Samsunspor'un savunma oyuncusu Kemal Tokak ile ilgileniyoruz. Sezon içerisinde eksiklerimizi iyi gördük. Ersan konusunu başkanımız ilgileniyor. Ben bu konu hakkında konuşmak istemiyorum.
- TARAFTARIMIZ VE CAMİAMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUZ -
Geçtiğimiz sene Mustafa Denizli'nin bıraktığı takımdan 4 kişi oynuyor. 7 Tane yeni adam var. 7 tane adamın alışması zordur. Bunu bekliyorduk fakat biraz uzun sürdü. Kupayı aldığımız için mutluyuz. Ziraat Türkiye kupasını başarı olarak görmüyoruz. Beklentilerimiz daha fazlaydı. Ben taraftarımız ve camiamızdan bu konu için özür diliyorum. Sezon başından beri ciddi sakatlıklar yaşadık. Bir türlü takımın iskeletini kuramadık. Aşaığı yukarı 58 karşılaşma oynadık.
- BOBO İLE BUGÜN GÖRÜŞTÜK -
Bobo ile bugün görüştük. Bobo'ya vereceğimiz rakamı bildirdik. Kendisi düşünecek ve önümüzde ki hafta durumunu bildirecek.
- KALECİLERİMİZİ GÖNDERMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ -
Şuanda bir kaleci bulmadan kalecilerimizi göndermeyi düşünmüyoruz. Çok cazip bir teklif gelirse düşünürüz.
- FERNANDES'İN KULÜBÜ İLE GÖRÜŞECEĞİZ -
Avrupa'ya gittiğimizde Fernandes'in kulübü ile bir araya geleceğiz. Bonservisi konusunda oturup menajeri ile görüşeceğiz.
- SİVOK GİTMEZ -
Sivok gidecek yabancıların en sonunda geliyor.
- İNÖNÜ STADI AĞUSTOS, EYLÜL AYLARINDA -
İnönü stadının yıkımı için büyük bir ihtimal ile seçimden sonra Ağustos, Eylül gibi bir cevap verebiliriz.
- MUSTAFA DENİZLİ'YE TEŞEKKÜR EDERİZ -
Geçtiğimiz sene Atınç Mustafa hocanın profesyonel yaptırdığı bir oyuncu. Kendisine teşekkür ediyoruz. Atınç çok iyi bir oyuncu olacak.
Adalı'nın ardından sözü alan Mustafa Denizli; Fizik olarak çok gelişmeye müsait. Boyuna rağmen çabukluğuda iyi. Bugün bir pozisyon hatası yaptı. Bunuda oynayarak atlatacak.Olağanüstü bir geleceği olacak. Bir genç futbolcunun kazanabileceği özellikleri eksik. Atınç, Rıdvan, Necip ve Onur Beşiktaş'ta kalıcı olur.
- TRANSFER POLİTİKAMIZ YERLİ FUTBOLCULARIN ÜZERİNE KURULDU -
Gideceklerin sayısı geleceklerden çok daha fazla. Bu seneki transfer politikamızda yerli futbolcular ağırlıklı olacak.
- KİM ŞAMPİYON OLURSA OLSUN UMRUMDA DEĞİL -
Kimin şampiyon olacağı umrumda değil. Beşiktaş olmadıktan sonra kimin olacağı beni ilgilendirmiyor.
- HABER1903 -
Serdal baba ava çıkıyor ya :)
Forza'ya yine giriş yapılamıyor.Transfer dönemini kaldıramadı yine site serverları sanırım.:icon_smile:
NİHAT İLE ANLAŞMAYA VARILDI!
17.Mayıs.2011 20:11
Sezon sonunda Beşiktaş ile yollarının ayrılmasına kesin gözü ile bakılan Nihat Kahveci serbest kaldı.
Yapılan görüşme sonucunda Beşiktaş önümüzdeki iki senelik sözleşmeyi iptal edecek. Nihat Kahveci'de istediği kulübe serbest bir şekilde gidebilecek.
- HABER1903 -
Benim anladığım, serbest bırakmak için herhangi bir ücret ödenmemiş. Hayırlısı olsun, daha öncede demiştim, ben bu dönemi tamamen unutup Nihat ı eski haliyle hatırlamak istiyorum.
Tez vakitte git Nihat zaten durduğun kabahat.
Beşiktaş'lı Ekrem Dağ, İstiklal Caddesi'nde dondurmacı dükkanı açtı. http://twitpic.com/4z95sz
Tribündergi
Ekrem'de ki yaratıcılığın hayranıyım... Charly Temmel Ice Cream. :icon_cool:
Bir el atmadığı orası kalmıştı :D Kışın iş yapar orası demedi demeyin.
Fernandes kalsın da hergün dondurma alırım demiş bir arkadaş çok haklı dondurmaya boğarız onu.:D
Kupa tişörtleri satışa çıkmış.
http://www.BJK.com.tr/tr/medya.php?rn=34561
http://www.BJK.com.tr/tr/medya.php?rn=34562
2010-2011 gol istatistikleri
http://3.bp.blogspot.com/-yMd3VtJgn7...90/2011GOL.PNG
2010-2011 asist istatistikleri
http://3.bp.blogspot.com/-uO6iRFB3TP.../2011ASIST.PNG
*Antep maçı hariç sezon boyunca oynadığımız tüm maçlara ait istatistiklerdir.
vay anasını Tabata iyi asist yapmış...
Bu asist olayı hikaye.Basit paslar da asist sayılmıştır büyük ihtimal golden önceki son pas falan.Yoksa sanmıyorum q7nin 12,Tabatanın 11 asist yaptığını.
Tabata'nın 10 asisti duran toplardan.
11 golü de penaltıdan atmıştır Q7 :)
ELeştirdiğimiz Guti 11 goL 16 asist yapmış. Adamın iLk yarı da ki %60 ikinci yarı da ki %30 performansı bu ise bütün sezon boyunca %70 iLe oynayacak bir Guti neLer yapar düşünemiyorum. Gerçi bu yaştan sonra zor ve bu istatistikLerin çoğu duran toptan ama oLsun o da katkıdır.
İkinci yarı da takıma katıLan Simao nun da 8 goL 4 asist i takdire değer bir performans. ALmeida nın sonradan açıLarak attığı 8 goL geLecek sezon için sevindirici.
Q7 nin Beşiktaş taraftarı tarafından eleştirilmesine anlam veremiyorum... Hadi Türkiye dekiler futboldan anlamıyor, adam 25 milyon euro teklif edilmiş, 9 milyon euro ya bize geldi. Merak ediyorum son 10 yılda Beşiktaş sattığı oyunculardan toplamda 16 milyon euro kar etmiş midir? Beşiktaş ı geçtim, Fenerbahçe-Beşiktaş-Galatasaray ın toplamı bile son 10 yılda oyuncu satışlarından bu kadar kar etmiş midir merak ediyorum... Gelen oyuncuyu yollarken, maliyetine gönderince mutlu olan bir ülkeden bahsediyoruz...
Not: Altyapıdan çıkan oyuncular hariç :D Ayrıca abartmış olabilirim 3 kulübün toplamı konusunda :)
Q7'yi 7,5'a aldık:) Fenerbahçe iyi kar ettiği oldu son 10 yılda :)