Oyunun kopya ancak illegal yöntemlerle cözebilirsin ama aradıgını bu sitede bulamazsQuote:
Originally Posted by Drogbazooka
n burasi illegal yaklaşımlara karsi bir site.Bence bu konu hakkında kimseden yardim bekleme.
Printable View
Oyunun kopya ancak illegal yöntemlerle cözebilirsin ama aradıgını bu sitede bulamazsQuote:
Originally Posted by Drogbazooka
n burasi illegal yaklaşımlara karsi bir site.Bence bu konu hakkında kimseden yardim bekleme.
Tamam rocco sağolasın
HEEEY BEYLER FM 2006 ÇALIŞIYORDU ŞİMDİ ***** SORUYOR
EĞER ORJİNALİNİ ALAN VARSA FİYATINI ÖĞRENEBİLİMİYİM
hcm 63 ytl falan olması lazım bu arda 11 sen neden soyadını gizledin(((((cevaplamak konusunda zorunlu deilsin nede olsa kendi hür düşüncen))))
Herkese selamlar,
Sonunda oyun çıktı ve aldım başladım arkadaşlar Bimeksten aldım,fiyatı 75 lira.
Neyse ben oyunuma döneyim özlemişim (ı)
Saygılarımla,
1-tanınmakdan nefret ederimQuote:
Originally Posted by akrepveumut
2-kendimi ifşa etmekten hoşlanmam
3-sen sorasın diye :mrgreen:
hem düşünsene dost var düşman var,bu site herkese açık.neden beni tanısınlar ki?zaten onun için isim yerine nick kullanmıyormuyuz.
yeter yeter teslim oluyorum (e) (e) (e) (e) :mrgreen:Quote:
Originally Posted by 11
ya beyler sigames.com dan ilk yamayı indiremiyorum 2 gündür.turksportalda da bulamadım ne iş bu?
ben 99 da boyle bir oyun oynamıstım arkadaslar tum urunleri satabiliyosun nasılki simdi takımların storeleri var aynen oyle forma gazete bayrak sapka vs vs vs ama takımı batırdıgınız da oluyo o kotu işte ama bide prim olayı vardı o oyunda mesela sampiyonluk icin veya ligde kalmak icin veya mac kazanmak icin ve cok ise yarıyodu ama finansal olarak dusuyodu burdada olsa iyi olur
selam naber benim bu oyunu indirmem lazım nasil indrimem gerekiyor bana yarıdm cı olurmusunuz rica etsem simdiden tsek eedrim bay bay
Burası FM Official sitesi olduğu için illegal konularda kimse yardım da bulunamaz. Lütfen bu tarz taleplerde bulunmayınız.
#capriceman#
sigames in sitesine gir we satın al :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
türk milli takımına ve türkiye ligine düzeltmeler yapılırsa çok iyi olur (g) (g) (g) (g)
ilk msj tam bi falso oldu ama milli takımla ilgili güsel bişi yazxaym dünya kupsına elemelerle gittiler almanyanın grubunda brirnci oldular almanya çıkamadı (j) ve finalde fransayı yenip şamp oldular hem de ersun yanal yönetiminde . değiştirmemişler ersun yanalı adamın tanınmışlık world-wide oldu
oyunu 2.5 milyona aldım sonra gönlüm rahat etmedi netten satın aldım baktım henüz gelmedi oyun haftalar geçti 2.5 milyonluk olanla oynuyorum seneye yeni fm çıkınca elime geçer herhalde bu gidişle bi seneye yollayacaklar gibi :mrgreen: :mrgreen:
en güzeli tr den aramakmıs orjinal oyunu net falan sakat işler..
en önemli eksiklik (ki eskilerde de böyleydi) Türkiye'deki klüplerin maddi güçlerindeki dengesizlik. ülkelere göre farklılık artmalı. bir ülkede iyi futbolcu yetişmesi orada klüplerin de zengin olacağı anlamına gelmez tabi tersi de geçerli.
klüpler fakirken de iyi oyuncu yetiştirilebilir. mesela isveç, brezilya, türkiye
türkiyedeki oyuncular çok pahalı buna bir çözüm bulunmalı.
yaa arkadaşlar...
yıldız desen yıldız var , para desen para var , ee benim gibi bir menajer var takımın başında ama ne huzur var ne de başarı.... :mrgreen:
what is a problem :!: :?:
problem şu :
olay senin olman ya da yıldız oyuncuların olması değil! oyunun biraz daha gerçeğe yaklaştırılması. yani zorlaştırılması. bunda sizin taktik dehanız ortaya çıkıyor. artık eskisi gibi aynı taktikle 5-10 sezon geçiremiyosunuz. her maça hemen hemen farklı taktik çıkıyorum ben. tabi farklı diyosam da o kadar uçuk diil. olabildiğince farklılıklar yaratıyorum. sizde bi deneyin bence.
ben kalsik 4-4-2 oynuorm her maç sadece deplasmanda golü attıktan sonra çift önliberoya geçiorm ve pas ı direct yapıorm . çünkü fazla taktik değiştrmekte sakıncalı çünkü antremanda hazırda olan taktik çalışılıo yada her maçtan sonra diğer maçta çıkacağın taktiği yapman lasım ki onu çalışsnlar
fm 2006 ver 6.0.1 i indirip üzerine fm 2006 düzeltme ve geliştirme paketini kurunca oyun tam anlamıyla oyun oluyo arkadaşalr deneyin bence (d) makaay'a tekrar teşekkürler buradan...bi de türkçesi çıksa ahh ahh.. (g) (g) (g)
oyunun orjinal mi peki?Quote:
Originally Posted by anlatmaliymis_meger
ı-ıhh... (c) (o) { öğrenciyiz :( }
mesaj alınmıştur :mrgreen:
slm bu turkce ne zaman cıkacak (i) (l) (r) (d)
teşekkürler
ARKADAŞLAR BENCE KULÜPÜN GENEL GİDERLERİYLE İLGİLENMESEK DAHA İYİ OLUR BİZİM İŞİMİZ TAKIMI YÖNETMEK...
edit: Büyük harfle mesaj yazmayalım...
yaaaa ben butun fm2006 yamalarını nerden bulabılırım yardımcı ılanlara sımdıden cok tesekkurler (g) :idea:
Sitemizden 6.0.1 vede 6.0.1 ek Resmi yamaları indirebilirsin. Onun dışında Makaay'ın güncelleme yamasınıda öneririm. Onuda bu bölümden bulabilir, indirebilirsin.Quote:
Originally Posted by dogo_argentina
Bunun dışındaki tüm güncelleme yamaları bizim ilgimiz dışındadır.
bence daha iyi sponsor firmaları koyabilirler kulüpe hangi daha iyi gelir getirirse onla anlaşılır fenada olmaz..Quote:
Originally Posted by capriceman
sponsorları kendimiz seçmeliyiz
Bence o bizim işimiz değil, yönetimin işi....
mesela eskiden yedekler yoktu 2006 da yapmışlar.şimdide taraftarları gösteren bi stad filan neyim olsa....
bi de şu başkanlar öle ne kadar aynı mı olacak yahu.arada bi deyişsinler yahuu???
mesela turk oyuncular mesela f.tekke avrupuya gitmek istediğini sölüyor bu oyunda da olsun kariyerimin geri kalan kısmını avrupada dewam ettirmek istyrm diye....?
ya kardeş nerde eski sensible oyunları ne oyundu wala şimdi bile olsa oynarım yahuQuote:
Originally Posted by şampiyon
evet gercektende cok farkediyor.....yeniden başladığımız için mi artık bilemiycem......:D
arkadaşlar slm ben yeni üye oldm bana bi yardım edin fm 2006 türkçe yamasını nsl bulabilirm ******** dışında
kardeşler bence bi spiker elenmesi daha iyi olur.. Türkçe olmalı... Mesala FİKRET ENGİN adam muhteşem maç anlatıyor.
bence türkiye süper ligindeki taraftar sesleri,takım marşları eklense daha güzel olur
selam herkese ya bence cm de olan bi özellik yanlış hatırlamıyosam menegeri yada adı herneyse görevliyi oyuncu arattırabiliyodun bu aratmayı ve aranacak yeri sen belirliyodun böle bi özellik var da ben mi bilyorum ama olursa çok güzel olur bence sizce???????????????