okursaniz sevinirim arkadaslar
arkadaslar bayaa uzun suredir bu siteyi takip ediyorum ve sanirim bu ilk mesajim olcak..herkes sakatliklardan kartlardan bahsediyor..konuyu bastan sona okudum gerekn aciklamalar yapilmis sakatlik konusunda (antreman ile ilgili) kart konusuna gelince yok"bi adam 1. dakikada atilirmi" "bi macta bukadar kart olurmu" arkadaslar bunun ornekleri var ligimizde ve dunya liglerinde...alin size ornek nouma..yanilmiyorsam ustanbulspor macinda oyuna girdikten iki dakika sonra atildi hemde 2. sari karttan..onun disinda bi macta 4 kirmizi kartinda gosterildigini hatirliyorum(tarih bayaa onceydi ama oluo)
sizlere elestirime gelince ben 10-11 senedir cm&fm oynuyorum..bu kart gorme sakatliklar vs oncedende oluyordu yalniz elimiz kolumuz bagli bekliyorduk..simdi uyguladiginiz taktik bile takimin kart problemini hatta sizin takima verdiginiz guven duygusu bile degistirebiliyor..onceden alismistiniz bi taktik kurup bi sezonu 2-3 gunde bitirmeye ben senelerdir oynarim oyun ciktigi ilk gun aldim ve daha 2 sezonun 2. yarisindaydim(format oncesi :(..gerci simdi yeniden basladim) ve ne takimimin hepsi sakatlandi nede cok kart cezasi aldim...bu oyun o kadar basit degil.bir arkadasim simulasyon tanimlamasini yapmis kesinlikle katiliyorum...oyunda sakatlik kart gorme bir oyun hatasi degil tamamiyle sizin hatanizdan kaynaklaniyor..oyun icinde ufak efek hatalar var dogru ki bunlar yazilimsal, database ile ilgili hatalar..oyuzden patch701 gibi yamalar cikartiyorlar...bana kalirsa bu oyun SI yaptigi gercege en yakin managerlik oyunudur.. tesekkur ederim bol fm`li gunler