Arkadaşım;öyle diyosan,Serkan aykutun da bitiriciliği 20 ama David Villa gibi bir forvet deil,yani demek isterim ki herşey bitiricilik de bitmiyor..;)
Printable View
lebonhak mokoena tek geçerim arkadaşlar üstelik genç ve çok ucuz her yere gelio :D
tim cahill,arteta,yobo,ve naldo
yobo 23 milyon€
brett emerton süper kanat alın derim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ee bi de alias cominges var o da güsel
cesar delgado (cruz azul)
van der vaart(HSV)
mauro zarate (Velez)
diego (Werder)
Gareth bale***(sol bek)
Edguardo ratinho(sağ bek)
vanden borre***(nereye koyarsan oynar :D )
Alexandro pato (santrofor) ilk sene alamazsınız 18 yaş alıtı çünkü)
Bunlar hem ucuz hem gelecek vaad ediyor biraz paranız varsa
Akinfeev*** (kaleci)
lucas (ort saha orta ön libero)
renato augusto (ofansif orta saha)
Marcelo***
türklerden ise
cem sultan
batuhan karadeniz
cafercan aksu
emre çolak
irfan başaran
tevfik köse***
(not türkler bazen her oyunda iyi çıkmayabiliyor)
Bunları oyun başında kapmaya bakın özellikle yabancıları...
arkadaslar oyunda kerlonun yaptıklarına hayran kalıorm!!!! super bı antreman programı oynadım bıtırıcılıgıde gelıstı sımdı super bı oyuncu oldu herkese tavsiye ederim!! eğer oynatırsanız forvet konusunda sırtınız yere gelmez ve ya cocugun gecemedıgı adam yok kesinlikle izlemesi bir keyif yani illa isp ligini acıp ronaldinho yu almanıza gerek yok kısıtlı butcesi olan takımlar için vazgecilmez kesinlikle alın derim!! ve işte buda gercek kerlon kesinlikle bi goz atın derim adam cambaz:) http://www.youtube.com/watch?v=y6Yj7GoXPZw the next ronaldinho die gecio adam yaa:)
KerLon`u biLmeyen yokki zaten arkadaşım.
Kerlon'u 2006 da bile tanıyordum...
carlos vela derim başkada bişey demem... 2010da arsealden manunt,a aldım ben kendisini.. 184milyon paund verdim :D:D:D
para çok geldi napıyım anca öyle harcayabildim...
thiago riberio (veya ribeiro)
adamı kayseriye getirdim 23 milyon $ a
2 maçta 6 gol .. gözlerim açık kaldı..
E.Lavezzi diye bir adam var deneyen oLdumu biLmem.Tam yırtıcı bitirici süper bir forvet adamı.Yaşıda genç.
Belki biliyorsunuz ama şili ve meksika milli takımlarında mükemmel gençler var tavsiye ederim...
Josmer Altidore'yi ikinci sezon Trabzonspor'a kattım iyi oyuncu mu?
Yani her maç golü oluyor ve 17 yaşında
Nikola Zigic derim başkada bişey demem süper bir adam aldığım en pahalı oyuncu şimdiye kadar 3.sezonumdayım onu 2.sezonda aldım 26.000.000 YTL
Evet Zİgic güzel bir forvet ancak ona varana kadar daha ne cengaverler var.
ronny mükemmel bir sol bek oyuncusu ... kerlon ,carvalho ,jo,rafinha hepside türkiyeye gelirler
Türkiye'de oynuyorsanız sol beke yabancı transfer etmenize gerek yok.Alın Ergün Teber'i yada İsmail Güldüren'i sol tarafta sinek bile uçurmasınlar...:)
alin size muthis orta saha her yerde oynar
Vinicius Pacheco
eddie johnson cok super bi golcu her takima lazım...
Arkadaslar Vagif Djavadov diye 18 yasinda Azeri bir forveti Eskisehirspora almak icin takibe aldim.Eger alirsam yarali olurmu takimima?
Gustavo Oberman Ve Gyan Asamoah Siddetle Almanizi Oneririm
Yoaan Folly 180 k yaş 21 süper bir oyuncu
Vagif Djavadovu aldim bakalim nasil bir oyuncu olacak.
alexandre internacionel de 4 sene snra süper oluo bide tabiki nicolas millan
Cardenas bayağı iyi. Ben alt yapıya almıştım, başka takıma geçince yeni gelen menajer ilk takımda oynatıyor şimdi...
Muhammed zidane fiyat 2.8 m$
Kale --->Marcelo Grohe,Igor Akınfeev
*Defans* --->Micah Richard,A.Vanden Borre,Marcelo
O.Saha --->Kennedy Bakırcıoğlu(Türk Uyruklu),Freddy Adu,Kerlon,Renato Augusto
Forvet --->*Celsinho*,R.Babel
6 yabancı kontenjanını bunlardan alırsan kimse önüne geçemez...
Arkadaşlar ben İzmirspor'la süperlige çıktım 2008'de, 500k transfer bütçem var, bana özellikle yabancı olarak önerebileceğiniz oyuncular var mı? Lütfen bir kaç isim söyleyin de kümede kalıyım :)
capurro war 120k ya alabilirsin bu sezon sakaryada oynayan futbolcu sakaryada kiralikdı ondan tekrar argentinaya dönüyo takımı colon..ordan al özellikleri süper ve her takımda oynar..Quote:
Arkadaşlar ben İzmirspor'la süperlige çıktım 2008'de, 500k transfer bütçem var, bana özellikle yabancı olarak önerebileceğiniz oyuncular var mı? Lütfen bir kaç isim söyleyin de kümede kalıyım
forwet istiyosan argentina milli takımına gel ordan kenarda DOMESTİC yazıo ordan tum kulubleri görebiliyosun ordan tek tek bak takımlara ucuza süper oyuncular oluyor!'
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar tsl gelebilecek en iyi oyuncu iddaa ediyorum LEANDRO LİMA.sadece özellik olarak demiyorum özelliklerini kullanma açısından ve tsl'ne uyumu acısından süpper bir oyuncu 4m dolara alabiliyorsunuz ilk sezonda ve formuyla degeri 15 20m dolara gelebiliyo..!!Bi deneyin hak werrceksiniz!!
ilk sezonum fenerbahce ile alex i 10$ sattim kevin kuranyi fredy adu ve marcelo u aldim su anda takim super oynuor turk olarak onerecegim iyi bi oyuncu deniz baykara hem ucuz hem etkili
arkadaslar bu konuyla ilgisi pek yok ama affedin...
hepinize bir sorum olacak..ben su an ankaragucundeyim we 2.sezonum kadroda 5 tan yabanci oyuncum war:
Eduardo ratinho
Fellype gabriel
Luizao
Juvenal
Eddıe johnson
bir de celaleddın kocak war sorunum ise bir yabancı oyuncu daha almak istiyorum ama alamıyorum oyunculara teklif gonderince "kadroda 6 yabancı oyuncudan fazlası olamaz(su an 6) diyor we benim celaleddinimin türk pasaportu da war
böle olmasının sebebini bilen warsa ya da başına gelen warsa lütfenn bana acıklaya bilir mi cwplarınızı bekliyorum arkdaşlar....
kiralık yabancı oyuncun olabilir.başka kulübe kiraladığın yabancı oyuncular aynı zamanda senin kontenjanını da dolduruyor.
Evet bende Arshavin i alamıyorum diye deliriyodum sonradan öğrendim ki yabancı kiralık oyuncularım mış sorun
Colo Colo'dan Matias Fernandez 7.5 Milyon Euro