Application datada bulunan cache klasöründekileri sil. Dil ayarlarını tekrar kontrol et.
Grafik yamaları oluyor fakat ses hiç denemedim. Hata verebilir, eski yedekleri alıp dene, deneyeceksen...
Printable View
ya ben editorden yeni yapılan transferleri flan yerine koydum sonra logo paketi yukledim tam oyuna girdim besiktastan adamlar eksilmis dier takımlar tamam ama besiktasta bobo,nobre vsss oyuncular yok 3-4 tane a oyuncu var bu nasıl oldu nasıl duseltcem allah rızasııcın yardım???
yardımmmm ya ben yüz paketini indirdim ve PC ye attım ama PC de abblicition data yok ve '' cache '' dosyası da PC de bulunmuyor yardım he ''abblicition data'' gizli dosya olarak da bulunmuyor
abblicition değil "application data"
Birde işletim sistemin XP mi?
ewt XP ufak tefek yanlışlıklara bakmayın
arkadaşlar FM2007 oyununda; fm2006 veya fm2008 oyunlarına ait skinleri yüklesem oyun çalışırmı?
mesela waterskin2008 war bunu FM 2007 içine atsam bir uyumsuzluk olurmu
yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar bu sorunu nasıl çözerim??
http://img7.imageshack.us/img7/7857/adszvtv.jpg
Sanırım oyunu silmeye çalışıyorsunuz ve oyun silme işleminde hata vermiş. Belirtilen dizindekileri kendiniz manuel olarak silin sonra tekrar deneyin.
mach evend handler uyarısı alıyorum sürekli. tam kayırlı oyunu açıyorum. yarıyı biraz geçiyo bu hata veriyo..