Manchaster City kadroyu dizdi gidiyor.Bu sene hedef büyülttüler sanırım...
Printable View
Manchaster City kadroyu dizdi gidiyor.Bu sene hedef büyülttüler sanırım...
City bu sene aştı kendini. :) İyi yerlere gelcekler gibi.
Sven Goran Erikson işini biliyo ;;) Önce Bianchi şimdi Bojinov ;;) Man.City napacak bakalım bu sene??
anlaştılar galiba transfer kesinleşti
evet transfer kesin ;;)
Çok iyi adam da, Man City'de iyi oynarmı emin değilim.
City aldı başını gidiyor.Takımda iki bulgarın olması da iyi olmuş.Yalnız değil.Hayırlı olsun...
City coştu bu sene.Bojinov çok iyi bi oyuncu..
Bojinov bence gider Man city'ye.Man City vites büyüttü.
ManU 9 yaşındaki yeteneği de kaptı!
Transferde genç yetenekleri kadrosuna katarak güçlenen ve etkili bir kadro kuran İngiliz ekibi Manchester United geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor. Ada ekibi 9 yaşındaki Youtube yıldızı Rhain Davis'i de kanca attı ve futbol kariyerinin henüz başında olan genç ismi akademisine dahil etti.
Yeni Rooney ve Ronaldo olabilecek yetenekte olduğu belirtilen 9 yaşındaki İngiliz doğumlu Rhain Davis M.United altyapısında yetişecek. Yaşamını Avustralya'da sürdüren Davis'in teknik hareketlerini içeren video, dünyaca ünlü video paylaşım sitesi Youtube'da 800 binin üzerinde bir gösterim elde etmiş ve Davis şimdiden dünyada tanınmaya başlamıştı. Davis'i Türk futbolseverler ise Beşiktaş'ın yetenekli ismi Muhammed ile kıyaslıyor.
02.08.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Vay be şimdide ha..
Tanımıyorum ama genç olması sevindirici.
Gün içinde Hırvat oyuncu Vedran Corluka'yla, İspanyol Garrido'nun transferlerini tamamlayan Manchester City, Brezilyalı yıldız Elano'yu da alarak günün son bombasını patlattı.
İngiliz ekibi, son olarak Copa America'da Brezilya kadrosuyla mücadele eden oyuncu için Donetsk'e 8 milyon sterlin (12 milyon avro) ödeyecek.
Yeni kulübüyle dört yıllığına anlaşan 26 yaşındaki Elano, eski Tayland başbakanı Thaksin Shinawatra'nın sağladığı bütçeyle girişilen transfer harekâtının şimdilik son ürünü oldu.
Teknik direktörlüğünü Sven Goran Eriksson'un yaptığıu City daha önce de; Rolando Bianchi, Martin Petrov, Gelson Fernandes
ve Geovanni'nin transferlerini tamamlamıştı. Öte yandan, Fiorentina'nın Bulgar golcüsü Valeri Bojinov'un transferine de an meselesi gözüyle bakılıyor.
Vay be bak sen şu City'e..
CM deki efsane oyuncum :)
Coşmuşlar resmen yav..
Kulüp el değiştirip devrik Tayland başkanının eline geçti.Paralar buradan geliyor.
City çoştu yahu bu sezon....
Petov'u da almışlardı.
Süper oldu Elano. FM 2008'de Man City'yi alıyorum artık :p
yuh yahu 9 yaşında daha :D
Bu çocuk çok TV izlemiş. Ayrıca PES de oynamış.
Garanti PES'çi bu :zuhaha
City'ye bu sezon ne diyebilirim bilemiyorum.Aştılar kendilerini iyice...
Ortalama bir oyuncu.
Bende diğer Boateng sandım bir an için..
Transfer büyük ihtimal gerçekleşir.Alan Smith iyi oyuncu bence.
Premier League ekibi Manchester City Real Sociedadlı Javier Garrido ve Dinamo Zagrebli Vedran Corluka transferlerinden sonra Shakhtarlı Brezilyalı Elano'yu da renklerine bağlayarak son 24 saate 3 önemli transfer sığdırmış oldu.
2 Ağustos 2007, 16:13
http://http://www.ajansspor.com/futb...e_3_bomba.html
(Ajansspor Dış Haberler Servisi)
City bu Perşembe'yi sevdi..
Premier League ekibi Manchester City Real Sociedadlı Javier Garrido ve Dinamo Zagrebli Vedran Corluka transferlerinden sonra Shakhtarlı Brezilyalı Elano'yu da renklerine bağlayarak son 24 saate 3 önemli transfer sığdırmış oldu.
26 yaşındaki Brezilyalı oyuncu geçen sene Emirates'te oynanan Brezilya-Arjantin maçında attığı 2 golle tüm dikkatleri üzerine çekmişti.
Manchester City II. Başkanı Alistair Mackintosh yaptığı açıklamada "Bu Perşembe günü takım adına hayli olumlu geçiyor. Çok önemli 3 oyuncuyu renklerimize bağladık. Bu transferlerde birçok kişinin emeği var, hepsine çok teşekkür ederiz" dedi.
Takımın yeni menajeri Sven-Goran Eriksson transferlerle ilgili olarak "Üçü de genç ve çeşitli pozisyonlarda oynayabilecek oyuncular. Önemli oyuncular transfer ettiğimizi düşünüyorum" dedi.
cevap:helal olsun valla bu senenin bomba takımlarından biri olacak.
Corluka, Javier Garrido, Elano.
Helal olsun Manchester City'e.Öncelikle Eriksson'a..:D
Vay be hiç videolarını izlemedim ama çocuk büyük yetenektir heralde.Bu yaştan ManU'da harekete geçtiğine göre...
Ağzım açık kaldı City'ye helal olsun'dan başka bişey diyemiyorum...
ManU ve Ferguson işini bilir.Kontenjan sınırsız olsa türk takımlarıda alır böyle çocukları
City bu seneye Erikssonn'la bomba gibi girecek anlaşılan.
Takımda eksik mevki kalmadı:p.
Elano çok iyi adam, hayırlı olsun. Ayrıca Corluka'da hayırlı olsun o da çok faydalı olacaktır.
Bojinov Petrov ile beraber coşar;;)
City'den 2-3 sene içinde lig için büyük şeyler beklemek doğru olur bence.
Fm de ilk Man City seçeceğim:p
Bu yaşta çocuk aldıysalar bi bildikleri vardır:)
Evet bu Dmc olan Boateng değil sanırım:)
Hayırlı olsun Tothenham'a:)
Bence de gerçekleşcek bu trasnfer nüyük ihtimal:)Şimdiden hayırlı olsun
Bu adam Forvet ya da kanattı galiba.
Bu ne ya bi baktım haberlere City coşmuş harbiden:)
Bit Atletico bir de M.City coştu zaten:p
İyi güçlenmişler para babaları sayesinde , ticareti futbola da alet ettiler . Futbol takımları bir fabrika görevi görüyo artık .:mad: