Koprinica macında ben kalede aykutu defansda bozuzidi forvette serkanı yedekleri bekliyorum..
Printable View
Koprinica macında ben kalede aykutu defansda bozuzidi forvette serkanı yedekleri bekliyorum..
LinGOLn çok iyi.Linderoth'ta gelince savunma rahatlıycak..Birde forvet geldimi çok süper olacak.
Galatasaray'a acilen son vuruslari iyi olan güclü bir santrafor lazim Hakan dün gece bir cok pozisyonu harcadi, Lincoln süperdi klasini konusturdu.Umarim onu ligimizde daha uzun seneler izleme firsatimiz olur :)
Yeter artik bu Kalli Servet`e nasil tahammül ediyor ? Bouzidi orada oturturken,futboldan cakmayan Servet`i oynatiyor.Günahtir yahu bu !
Birde yöneticilerin artik golcü bir forvet almasi gerekiyor,yoksa isimiz cok zor.
Baran inan bana bouzid ondan kötü....Ya yeni defans alacaksın yada emreasık alacaksın yada böyle devam edeceksin..
Servetin gelmesi ile yan toplarda cok rahatız rakibe hiç top vurdurmuyoruz kornerlerde bile tehlike yok ayrıca adamın yüz de ük cıkardıgı toplarda var..Mevcut kadro içinde en iyi ikili song ve servet
Linderoth gelince rakipler fazla cephedende gelemiyecek..Kanatlardan gelseler bile savunmamız uzun..
Song ile bouzid hiç anlasmıyor..Bütün hazırlık macında dened cok hata yaptılar hatta bolu macındaki hatalar neydi..Ama koprinica macında dedigin gibi oynatabilir..
Emrah abi hani Kalli varken kötü adam alınmazdı?(Bkz.Bouzid):rolleyes: :D
Bouzid'i ilk geldiğinde çok övüyordunuz:n:
İşiniz gücünüz dalga gecmek:(
Ya adam ligde oynadımı hiç yok..Ben hazırlık maclarına göre konusdum ...Bana kallinin getiripde türkiyede yıldız olan oyuncuları saydırma...
Agzımı actırmayın bana Diatta örnegi var:)
Bouzid'in 90 dakikalık onu bırakın 45 dakikalık hangi maçını izledinizde konuşuyosunuz :mad:
GS nin maçlarını izliyorumda Necati neden yok diyorum...
Konu başlığımız Galatasaray - Ankaragücü maçı... Eğer tartışma başka konulara sapacaksa konuyu kapatalım!
Ayrıca şuana kadar oynamamış bir oyuncunun neyini tartışıyosunuz onuda anlamadım!
Tekrar söylüyorum konu başlığı : Galatasaray - Ankaragücü
Çağrı Abi haklısın ama nedense bir dalga edası sezdim;;)
Sonuç olarak iyi oynadık ve güzel bir galibiyet aldık..Şanslı olsaydı 3 hatta 4 -0 bitebilirdi maç ama olmadı 3'te 3 gidiyoruz...
Ben 2-0 bıter gollerıde Lincoln ve Hakan atar demıstım tutturamadım ama golu tutturdum:D
Biz demedikki Bouzid kötü diye.Emrah abinin ta kendisi dedi.Aşağıdaki Servet-Bouzid ile ilgili mesajlarına bakınca bunu görebilirsiniz.