4 takımımız da yürekten oynarsa neden olmasın?;)
Printable View
Yürek,kaLp,ciğer ne varsa oynasınLar.O Ligde oynamanın anLamını önemini anLasınLar.Artık ben bir Türk takımı deyince Avrupanın titremesini istiyorum.Bu kadar geri kaLamayız onLardan.BişeyLer yapma zamanı geLdi ve geçti biLe.
Zaten biz burada ne kadar konuşsak boş.Maç sahada oynanıyor.Bir bakarsınız biz Liverpool'u yeneriz,bir bakarız Fenerbahçe İnter'i yener.Olmayacak şey değil.İnşallah iki takımımızda gruplardan çıkarlar.:)
OLur oLur herşey oLur.Yeterki iste ve inan.OLmayacak şey yoktur.
Fenerbahçe her zaman kura çekimlerinde şanslı olmuştur.Yine bu devam etti. İki ekibimiz de çekebilecekleri kolay gruplardan birine düştüler. 3.lük için umutluyum. Eğer şansımız yanımızda olursa yani 1.torbadaki ekipler(inter-liverpool)dan puan(lar) alırsak 2.lik bile gelebilir.
Bizim fikstürümüz nasıl bilgisi olan var mı? Sadece ilk maçın deplasmanda olduğu söylendi.
İlk maclar........
Marsilya-Besıktas
Fenerbahce-İnter.......
Arkadaslar besıktas ve Fenerbahce grubu ile ayrı konular acsak iki takımıda ayrı yerde konussak:)
Bu sene Avrupa bütün takımlarımız cok iyi::)
ErtuğruL sağLam ın bu gruptan çıkacağız demesi yeter.Bu inanmanın azmin hırsın göstergesidir.Bunu sahaya da yansıtırsak oLay tamamdır.
İlk maç Marsilya ile deplasmanda olduğuna göre son maçta bizim evde Marsilya ile olur.Keşke son maçta Liverpool ile kendi evimizde oynasaydık.Puan alma şansımız artardı.Çıkmayı garantilemiş bir Liverpool karşısında geçen sene Gs'nin yaptığı gibi 3 puan alabilirdik.
İki takımımız da gruplardan çıkar diye düşünüyorum. 4. olmasın da iki takımımız, gerisi başarıdır zaten.
PSV Koevermans'ı transfer etti. Fenerbahçe ile adı anılıyordu Koevermans'ın, PSV aldı. Kone'nin boşluğunu dolduramaz. Defansta da Alex gitti. Farfan, Lazovic ve Koevermans tehlike yaratabilir, inşallah PSV maçlarından en az 4 puan alırız.
Inter maçları hiç belli olmaz, Inter ligin ilk haftasında berabere kaldı diye hatırlıyorum, öyle abartılacak bir takım değil, hepsi yıldız ama bireysel oynuyorlar, takım değiller. Vieira Materazzi'den nefret ettiğini söylüyor, yani böyle bir takım başarılı olabilir mi sizce?
Oyuncuları da cezalı birkaç tane, kaç maç ve hangi oyuncular, kesin bilgisi olan var mı?
Deplasmanda Marsilya,
Evimizde Porto,
Evimizde L'pool,
Deplasmanda L'pool,
Deplasmanda Porto
Evimizde Marsilya olsa gerek.
An itibariyle şanssız fikstür. Liverpool'un maçlarından biri 6.maç olsa çok daha iyi olurdu.
2 takımımızda grubtan çıkamaz.Fenerbahçe 3 olur Uefa Kupasına gider Beşiktaş sonuncu olarak elenir.
Marsilya'da Cisse ve Nasri'ye dikkat.
Porto'da ise Anderson vardı, onu sattılar, büyük kayıp Porto için...
malesef bende temsilcilerimiz gruptan çıkma şansını diğer takımlara göre daha az buluyorum.
Bütün grublar zor:(
Mücadele ve azmın sonunda insallah en azından 1 takımımız tur atlar aslında bir takımımızda uefaya gelse cok puan toplarız sampiyonlar liginde mac kazanmak fazla puan getiriyormu:??????
Evet herhalde öyle oluyordu Ömer Faruk.Bu arada 2. maçı Liverpool ile yapacağımız kesin mi?
Birde Tarık abi senin yaptığın fikstürde yanlış.:D İlk maçını deplasmanda yapan takım diğer 2 maçını kendi evinde oynar diye biliyorum.
Quote:
D Marsilya
E Porto
D Liverpool
E Liverpool
E Marsilya
D Porto
fenerbahce ve besiktas'in fiksturleri asagidaki gibi sekillenmistir:
18.09.2007 -> marsilya - besiktas
19.09.2007 -> fenerbahce - inter
02.10.2007 -> cska moskova - fenerbahce
03.10.2007 -> besiktas - porto
23.10.2007 -> psv - fenerbahce
24.10.2007 -> besiktas - liverpool
06.11.2007 -> liverpool - besiktas
07.11.2007 -> fenerbahce - psv
27.11.2007 -> inter - fenerbahce
28.11.2007 -> besiktas - marsilya
11.12.2007 -> porto - besiktas
12.12.2007 -> fenerbahce - cska moskova
http://www.uefa.com/competitions/ucl...105/index.html
benim bi arkadasim var Ingiliz ve Liverpool taraftari bana sizin o Turk takiminin hic sansi yok dior.. ben crouch la ilgili biseyler söledim bana bizim croucj butun Turk oyunculardan daha iyi dedi.. bende görecegiz dedim insallah Besiktas iyi oynar ve Liverpool u yenerde görur bu..
Fikstürde hata olabilir ancak;
1.Hafta ile 5.Hafta
2.Hafta ile 6.Hafta
eşleşiyor.Onu anlatmak istemiştim..:D
beyler neden böyle yorumları kabullenmiyorsunuz? Tamam Türk takımı ama bencede Bjk'nin gruptan çıkma ihtimalini az görüyorum.FB ise 3.çok büyük ihtimal.Bunlar gerçekler...
Fikstürün böyle olması lazım;
Tüm gruplar fikstürleri için;
http://www.uefa.com/competitions/ucl/fixturesresults/round=15105/index.html
İngilizlerin böyle kıllık yapmakta üstlerine yoktur.Stampford Bridge'de Chelsea'yi yendiğimizde de maçtan önce çok küçümseniyorduk.:rolleyes: Aynı şey Leeds karşısında Galatasaray'a karşıda yapılmıştı.Domuz bile dendi bizim için.Yani bunlar kılın önde gidenidir.İnşallah derslerini verebiliriz.:)
1. Hafta
Marseille-Beşiktaş
Porto-Liverpool
2.Hafta
Liverpool-Marseille
Beşiktaş-Porto
3. Hafta
Beşiktaş-Liverpool
Marseille-Porto
Marsilya ve Beşiktaş 2E 1D yapıyor.
Liverpool ve Porto 2D 1E yapıyor.
Neyse ya.Ayarlıyorlar işte.:D
Rakiplerimizde Dikkat Edilmesi Gerekilen Oyuncular:
Besiktas:
Marsilya) Samir Nasri:Gercekten büyüleyici bir yetenek fransa'da yeni zidane deniliyor kanatlarda çok etkili milli takımdada oynamaya başladı.
Djbril Cisse:Gol vuruşu becerisi tartısılmaz bir futbolcu her an ceza sahası içinde tehlike yaratabilecek bir oyuncu.
Mamadou Niang:Bir forvette olması gereken her özellik var bu adamda hız, bitiricilik,son vuruş dikkat edilmesi gereken bir oyuncu.
Karim Ziani:Gecen yıl Sochaux da müthiş bir yıl gecirdi ve marsilya'ya geldi orta saha gercekten ara pasları çok iyi olan oyunu çok iyi okuyan bir futbolcu.
Taye Taiwo:Nijeryalı genc yetenek sol bekte harika işler çıkarıyor etkili ortaları var ve bindirmeleri,dribblingleri müthiş bir oyuncu.
Lorik Cana:Marsilya nın değişmez orta saha oyuncusu arnavut Cana etkili şutları olan bir oyuncu besiktas savunması bu adama şut attırtmamalı orta saha da dinamo görevi görüyor bazen amc de oynuyor.
Porto: Ricardo Quaresma:Bu adamı anlatmaya gerek yok sadece videoyu izleyin porto da kalması büyük bir nimet porto için..http://www.youtube.com/watch?v=0__Q-sse770
Lucho Gonzales:Arjantin milli takımı oyuncularından lucho orta sahada müthiş bir dinamo takım arkadasları için tam bir nimet orta attığı paslarla arkadaslarına bol gol attırıyor çok iyi pres yapıyor ve tam bir görev adamı.
Lisandro Lopez:Çok iyi adam eksiltiyor ve son vuruşları çok iyi dikkat edilmesi gerekilen bir arjantinli.
Raul Meirelles:Porto fabrikasının yeni genç yeteneği atıyor attırıyor orta saha lucho gonzales ile iyi bir anlaşma içersindeler uzaktan şutları müthiş oyunu rahatlatan bir genc yetenek.
Liverpool:Fernando Torres:Bu senenin flaş transferlerinden biri torres onu anlatmaya gerek yok besiktas defansına allah kolaylık versin.
Andriy Voronin:Liverpooldabeklemediğim kadar iyi bir oyuncu lig maclarında goller atıyor verkaçlar yapıyor adam eksiltiyor ukraynalı futbolcu forvetin biraz arkasında oynuyor çok tehlikeli aman dikkat.
Steven Gerrard:Dünyanın sayılı orta sahalarından.
Dirk Kuyt:Hollandalı kuyt tam anlamıyla takıma alıştı diyebiliriz kafa vuruşları çok iyi adam eksiltme becerisi fazla olmayan son vuruşları tehlikeli bir oyuncu.
Mohammed Sissoko:Benitez'in değişmez oyuncularından oyuna katkısı büyük tam bir dinamo kanatlara topu çok iyi aktarıyor ve orta sahanın dinamosu.
Xabi Alonso:Ara pasları çok iyi olan takım arkadaslarına çok iyi pas dağıtan 2005 İstanbul Finalinin yıldzlarındandı steven gerrard ın ispanyol tipi diyebiliriz.
Jermaine Pennant:Dribblingleri müthiş hızı,sürati ortaları ile 2 kanatta da çok iyi iş yapıyor özel önlem lazım bu adama tehlikenin ad pennant..
Yarın Fenerbahcenin rakipleri ile devam edicem...