Evet bu kare bize herşeyi anlatıyor.
Printable View
Evet bu kare bize herşeyi anlatıyor.
Evet gol kesinlikle gol gol gol gol.:)
Ama Bobo da Ankara kalecisine yaptığı hareketten sonra normaldır. ;;)
Bu 2 puanı ileride çok aramayız inşallah.Bu hakemede bir daha görev falan vermesinler.Buz gibi golü hiç etti.Şampiyonluğa oynarken belki bize bütük avantajı olacak 2 puanımızı gasp etti.Gitsin 2.ligde görev yapsın.
şemsiciğim o 2 puanı şimdiden arıyoruz bence zirvenin 2 puan gerisine düştük ve galatasaray a dur diyecek yok gibi....
delgado kesinlikte her mac ilk on birde olmali bence higuainnen iy anlasilar belki.
DiyeLim ki sezon sonu GS 72 Beşiktaş 71 PuanLa bitirdi sezonu.O zaman bunun hesabını nasıL vericekLer onu açıkLAsınLar bana.Bir emekLe bu kadar aLay ediLmez.Görmemişmiş.Ankarasporun Teknik direktöründen FutboLcusundan taraftarına kadar tv de izLeyene kadar herkes gördü de sen nasıL görmüyorsun.Yazık..11 puan önde oLduğumuz sezon akLıma geLdi..
Şu anda GS ile birlikte liderdik ama olsun ne diyelim olan oldu başka bir şey Nobre nin mücadele hırsı bir kez daha çıktı ortaya sonuna kadar gol peşinde bence kadro da olması lazım gol atamasada fazla sürekli ordan oraya gidiyor yerinde durmuyor rakip savunmayı zorluyor...
Skandal başka yazacak bişey bulamam bu konuya...
Bu puan umarım son haftalarda 1-2 puanlık 1 farkla şampiyonluğun kaçmasına neden olmaz...Gerçekten skandal olur o zaman ;;)
Ankara Puan Alır Demiştim Aldı Hakem ŞansıyLada Olsa
Bnce ŞampıonLuk Yarışını EtkıLemez Bu PuanLar Eğer TakımLar Bole Gıderse
Atakan umarım etkilemez.
Az buz bişey de değil 2 puan :)
İnşaLLah EtkiLemez Murat.
2 Puan Ddğn Nedirki Dicem Ama FutboLda Denmio :)
Ben EtkiLemez Die Düşünüorum Ama Tam Tersi Olursa Hem Sizin Emeğiniz Boşa Gıder Hemde Türk FutboLu TartışmaLarı Bıtmek BıLmez
Etkilemez Muratcim etkilemez.Yani karalar baglanamanin manasi yok.Bu ligde daha cok hakem hatalari yapilacak,ve daha cok puan kaybedecek bu 3 büyükler hakem hatalari yüzünden.Bu hakem hatalari sadece size oluyor gibi davranmanin lüzmu yok,abes kaciyor.Bunlar ne ilk,ne de son malesef...
BJK'li arkadaşlarım artık yapacak birşeyimiz yok.Gitti puanımız ama ne yapalım...:(
Zaten bu zamana kadar başımıza ne geLdi ise ne yapaLım ne yapaLım demekten doLayı geLmedi mi.Federasyon verecek bunun hesabını veremiyorsada çıksın gitsin.Kapı orda.
Penalti,verilmeyen gol,kirmizi kart ayni sey.3ü de macin kaderini direk etkileyen kararlardir.
Gecen sene Galatasaray`in nasil puanlari gitti,hakem hatalarindan dolayi ? Al en basidinden,Fb-Gs macinda penaltimiz calinmamisti,ne oldu yenildik.1 puanimiz gitti.Hatirlarsan zamaninda Luciano`nun smaci vardi son saniyede,penaltimiz verilmemis,o macta galibiyetimiz gitmisti.Yani anlamak istedigim su;bu hakemler hep böyle.Rezil hakemlerle oynuyoruz.Bunlarin yüzünden ben bazen futboldan tiskiniyorum,yeter diyorum,icine ediyorlar futbolun.Ama disaridan da yabanci hakem getirecek durumumuz yok.Eldekileriyle devam etmeliyiz.Yani onlarin iyi olmasini beklemekten baska caremiz yok ne yazikki.
Baran bir penaltı verilmesi gereken bir pozisyonla bunu bir tutamazsın.Orta geliyor kaleci tutamıyor ve gol oluyor.Ama orada hakemlikle görevlendirilen beyimiz kafasından golü iptal ediyor.Bir penaltı verilmeyebilir.Çünkü o hakemin takdirine kalmıştır ki her penaltının gol olma olasılığı yok.Bizimki buz gibi golümüzü beyimiz görmediği için iptal ediyor.
Ayrıca 2 puanın değeri çok fazla.Geçen sezon biz Fenerle şampiyonluk yarışı yaparken eğer 2 puan daha fazlamız olsa Fenerbahçe ile eşit puanda olup şansımız dahada artabilirdi.
Yan hakemin bulunduğu açıdan pozisyona bakınca, sanki elle müdahele varmış gibi görünüyor, hakem o nedenle haklı olabilir..
Şu resim her şeyi o kadar güzel anlatıyorki..
http://img.sabah.com.tr/im/2007/09/1...4AA01FF00r.jpg
O zaman 2 metre uzaklıktaki Nobre'yi sırf geçmişteki hareketlerinden dolayı yargılayıp golümüzü iptal etmesi hakemleri haklı duruma getirmiyor.
OLan oLdu.Arkasını arayıp üstüne gitmezsek iLeride aynıLarı oLmaya devam edicektir.ÖnemLi olan sessiz kaLmamamız.Sessiz kaLdıkça haksız durumda kaLmaya devam ediyoruz.
Olan oldu yahu herkes hem fikir golümüz yendi... Bu saatten sonra tartışmaya gerek yok umarım bu tarz hatalar bundan sonra en aza indirgenir...
Ayrıca hakem elle oynadıgını dusunduyse direk kırmızı vermeliydi..!Resmen 2 puanımızı milyonların gözü önunde gasp ettiler yazıkk !
Beşiktaş Yönetimi, Ankaraspor maçının tekrarı için Futbol Federasyonu'na başvurdu!...
Beşiktaş, Uluslarası Oyun Kuralları'nın 5. ve 6. madddesine dayanarak, Ankaraspor maçında kural ihlali olduğu gerekçesiyle Ankaraspor maçının yeniden oynanmasını talep etti.
Siyah Beyazlı Yönetim'in bu talebinin yarın öğlene kadar Federasyon'un elinde olacağı öğrenildi.
Geçtiğimiz cumartesi günü oynanan Ankaraspor maçının son dakikalarında atılan golün hakem Vedat Yüksel tarafından iptal edilmesi siyah beyazlıların tepkisine neden olmuştu.
Kural İhlali başka hakem hatası başka bence sanmıyom tekrar olmaz...
Bu kural hatası değil ki, resmen hakem hatası ya hakemin hakemliğini elinden alacaksın ya da federasyon istifa edeceksin. Ne hakemlerin hakemlikleri gitti Vedat Yükselinde alınır.
Diyelim tekrar oldu, ya Beşiktaş yenilirse.. :D
inanmiyorum yonetimin boyle bir hataya dusecegini
cok kritik bir maca cikmamizin arefesinde boyle islerle ugrasmaya degmez,
gereksiz hareketler bunlar
tabii demiroren bu yaparmi, yapar;yaparsada iyi halt eder
:0:
Neden ugrasılmasın sesimiz cıkartmadık cıkartmadık üstümüze cıkmadıkları kaldı.Yeter.
Ben bu golun sayılmama nedenini gayet acık gorüyorum.Kasıtlı birileri üzerimizde oyunlar oynuyor.Basarımızı engellemeye calısılıyolar.Hakemde sadece bi maşa böyle golun verilmedigini hiç bi yerde görmedım.Yönetim gerekeni yapıcak yapsında helal olsun yonetime...:director:
Tekrar olursa iste ozaman halimiz yaman.Ciddi hakem hatalarinin oldugu her mactan sonra yöneticiler Federasyona macin tekrarini istediklerini bildirecekler,TFF zor duruma düsecek fln.
Gerci ben bu TFF`ye hic sasirmiyorum,böyle sacma bir istegi kabul etseler de süpriz olmaz,onlarin ne sacmaliklarini gördük biz ;)
Kabul edileciğin sanmıyorum.Yine de bir umut...
Umarım maç tekrarlanır ve Beşiktaş bu maçı kaybeder..
Tadından yenmez o zaman..
Kural ihlali baskaa hakem hatasi baska gereksiz bir sekilde basvurmuslar.Macin tekrarlanma orani 0
Ben böyle bir kural ihlali ilk defa duyuyorum,federasyon reddetcek üzerimize oyunlar oynanıyo denecek bir maçla!
tekrar mi ne tekrari ya bu bi hakem hatasi kural hatasi degil.ornek verirsek fb-gs macinda gs nin top cizgiyi resmen geciyo ama hakem oyunu devam ettiriyo yani mac berabere biterse mac tekrarmi edilicek o zaman hakemleride robot yapinda hic hata yapmadan yonetsinler maclari.belki robot hakemler gelirse besiktas 2003 den sonra bi sampiyonluk kazanip bu makuz talihine bi son veriri