Güzel bir galibiyet aldık
Biri Gelenek mi dedi ?
Printable View
Güzel bir galibiyet aldık
Biri Gelenek mi dedi ?
Bu işin sonu mavi olur..
Haydi, Ulusoy istifa diye bagirin simdi bir de utanmadan.
maçtan önce hakemden dert yanan fenerliler buyrun arkadaşlarım şimdi söyleyin hakem hakkında ne düşünceniz varsa
Beşiktaş'ı yendik kendi sahamızda.
İlk defa gördüm herhalde :D
Bu maçı kazanmamız çok iyi oldu.
neyseki Beşiktaş'ın başına geldi Fenerbahçe'ye olsa ohoo federasyon istifa hakeme ne küfürler yağardı Beşiktaşlılar yinede sakinler
Biz BEŞİKTAŞ'lıyız eğilmez başımız ;)
Kimse aldırmasın alışığız biz ;)
Galibiyetimiz hayırlı uğurlu olsun, Saracoğlunda'da yendik Beşiktaş'ı. Şimdi hemen hakemin arkasına sığınanlar olacak, Beşiktaş elindeki fırsatı değerlendiremedi hazır 1-0 öne geçmişsin maçı veriyorsun, Fener'in de golü sayılmadı hakemler hata yapabiliyormuş anlayabildik sonunda. Sonuç 2-1 Zirveye adım adım yaklaştık Galibiyet çok güzel oldu çok.:)
Bazıları GS-BJK maçını unutarak yorum yapıyorlar..
taraftar farkı işte maksic kardeş naparsın
Fener yonetimi maçtan önce yaptıgı açıklamayla amacına ulaştı gibi gözüküyor diyecek birşey yok bence maç bjk nin hakkıydı.bjk çok gol kaçırdı yazık oldu
Son dakikada gol pozisyonundan önce hakem bobo'nun gökhan'a yaptığına faul diyi çoktan düdüğü çalıp oyunu durdurmuştu. Oyun durduktan sonra gelişen bir olay. Gol DEĞİL!!!
Bjk-Gs macindan daha da berbat bir mac yönetti hakem,kimse simdi kivirmasin !
Bizim galibiyetimiz başkalarının galibiyetine gölge düşürmesin :) :D
Güzel laf..Quote:
Her maç penaltı kullanan bir takım taraftarından beklenmeyecek bir açıklama
Boşverin ya.
Kaybetmişiz.Hakem hata yapmış fani şeyler bunlar.
Tebrikler Fenerbahçe.
Tutturmuşsun bir 6 kasımdır gidiyorsun. Devam et devam durma;;)
Maça gelince dediğim gibi oldu ve Fenerbahçe 2-1 kazandı. Tek farklı galibiyetle. Tebrik ediyorum Fenerbahçe'yi. Darısı PSV maçına. Beşiktaş'ta moralini bozmadan Liverpool maçına bakmalı ve benim beklediğim 1 puanı getirmeli.
Nasıl , görmüyormusun olayı ne boş boş konuyon. Kim küfredecek anlamadım açıklarmısın ?
GS'lilere geçen haftalarda BJK ve FB taraftarı böyle yapıyordu şimdi onlar fırsat buldular artık Fenerlilere demediklerini bırakmazlar. '' Hani Fenerliler nerde , hakeme şikayet edenler nerde '' gülüyorum. :D
2.yarı iptal edilen golde sayılırsa 3net pozisyon yakaladık atamadık... Semih in golü zorla yenilen bir üst düzey bir takımın yememesi lazım... S.Özkan yoktu ortalıkta hiç Delgado iyiydi... Sonuç son dk de golümüzde iptal olsa tebrik ediyoruz Fenerbahçe'yi...
* Hakem genel olarak kötüydü bence...
* Appiah adeta beni gönderin diyor nerdeyse bilerek kendi kalesine gol atıcak...
bu konuda kan çıkar benden söylemesi...
tebrikler bjk iyi futbol oynadı.
Yahu her Galibiyetimize laf bulmayın.
Geçmiş bir maç artık.Hakeme ne kadar sövseniz olmaz.
Ben Böyle Hakeminde Federasyonunda
Yeter ya daha kac macımız katledilcek şu derbiye verdikleri hakeme bak ya
Tüpçü bey hadi yumrugunu vur artık ulan :@
Vurcaktın hadi vur çek takımı ligten hadiiii
Herşey ortada.Konu açıLmamak üzere kiLitLenmiştir.Şimdi mesajLarı kontroL edicem ve herkes hakettiği cezayı aLıcak.
Tartışma,kavga çıkma oLasıLığı yüksek zaten başLamış biLe.
Bu maçı tartışmanın gereği yok.Herkes herşeyi gördü.
Kavga ve tartışma ceza dışında bundan sonra bize bir yarar sağLamayacağı için TEKRAR SÖYLÜYORUM AÇILMAMAK ÜZERE KİLİTLİDİR.
Macin ilk yarisi daha bitmeden tonla mesaj sildim sakin olun diye uyardim, takan Olmadi haddini asanlar gereken cezayi alacaklar. Bir konuda dogru duzgun bitse iciniz rahat etmeyecek..
Hakedenler yakinda cezalarina kavusacaklar..
Maç hakkında düşüncelerimi yazmak için forum'a girdiğimde bir derbi maçının konusunun daha üyelerimizin ve bazı yöneticilerimizin gereksizce ortamı germelerinden dolayı kapatıldığını gördüm.
Konunun kilitlenmesine neden olarak maç hakkında seviyeli tartışmalar yapmak isteyen kişilerin bu hakkını elinden aldığınız için sizleri kınıyorum.
Ey konunun kapatılmasına neden olan kişiler. Zihniyet olarak maçın bu kadar stresli bir ortama bürünmesini sağlayan açıklamaları yapan Fenerbahçe ve Beşiktaş spor kulüplerinden farkınız yok! Maçın başından sonuna sadece orta saha çizgisinin her iki yanına en fazla 10 metre geçen, pozisyonlara uzak kaldığı için ters kararlar veren İsmet Arzuman'dan da zihniyet açısından farkınız yok. Yani belki de bu kişileri ve camiaları eleştirmesi gereken son kişilersiniz. Ne zaman taraftar yerine futbolsever olursunuz, o zaman eleştirilerinizin, düşüncelerinizin bir değeri olur.
Aksi takdirde bu konudaki mesajların belki de yarısından fazlasına gereksiz mesaj yazma uyarısı vermek gerekir. Benim mesajım da dahil.
Konu açıLmıştırş.Bir kaç kendisini biLmez yüzünden kaLiteLi yorum yapacak,payLaşım yapacak kişiLerin hakLarını eLinden aLamamız gerek.Bu konu üzerinde gözümüz üstünüzde oLacak.Bu şansımızı iyi değerLendireLim.Artık adam gibi tartışmayı öğreneLim.Tartışma küLtürümüzü geLiştireLim.BöyLe birbirimize sataşmanın kimseye yararı yoktur oLmayacaktırda.
SİZDEN RİCA EDİYORUM.LÜTFEN
Konu açılsa ne olur açılmasa ne olur.Olan Beşiktaş'ıma olmuştur zaten.
Tartışılcak bişey de yok ortada zaten.Herşey açık ve net!
Bu lig için fazla şerefliyiz.
Tamam kabul ediyorum İsmet Arzuman kötü yönetim gösterdi ama msn'de iletilerde hemen başlamış küfürler işte burasını anlayamıyorum.
Denilecek fazla bir şey yok.Fenerbahçe'nin maçtan önce rahat kazanacağı öngörüldüğü bir maçta bir çok net pozisyondan yararlanamadık.Üstüne klasikleşen hakem hatası eklenince iş çığrından çıktı.Neden bu ligte hakem hataları bizim aleyhimize oluyor anlamak mümkün değil.Bunun tek bir açıklaması olabilir.Oyun oynanıyor.Ya da hepsi tamamen şans.Yeter ARtık..
DeLgadonun sezon başından beri iLk defa üstün performans göstermesi.Bobo nun inanıLmaz kaçırdıkLarı.Batuhan Karadeniz in gümbür gümbür geLiyorum mesajLarı.Konuşmak istedikten sonra çok şey var.Hakem`e sonuca karşı bir yorum yapacaksak bunu dışarıda yapaLım.BuLunduğumuz yeri buranın bir forum oLduğunu unutmayaLım.