zevkli bi maç oldu oldugunu düşünüyorum..Galatasaray'da bence şuanda bir Feldkamp sorunu var bu sorunu en kısa zamanda çözmeleri lazım yoksa Lincoln elden gidiyor..
Printable View
zevkli bi maç oldu oldugunu düşünüyorum..Galatasaray'da bence şuanda bir Feldkamp sorunu var bu sorunu en kısa zamanda çözmeleri lazım yoksa Lincoln elden gidiyor..
Güzel futbol...Kötü skor..
Aklıma takılan bir soru var. Bu maç 34. hafta maçı olsa ve bu gol verilse G.Saray şampiyon. Doğru karar verilip gol verilmese Sivas şampiyon. Bunu bu açıdan da düşünmek gerek...
G.Antep başkanı yanlış yaptı. Küfür etti. Kimsenin böyle bir hakkı olduğunu düşünmüyorum. Başkan'a yakıştıramadım.
Hiç bir futbolcunun yada oyuncumuzun suçu yok...Tek sorumlu Kalli’dir...O yüzden futbolcularımızıda yorumlamayacam...
Yanlış anlaşılmasın Gaziantep’in güzel futbolunu çok adamla ileride basmasını geri plana atmıyorum...Ama bunun bu şekilde cereyan etmesinde Antep ekibinin ne kadar katkısı varsa Kall’nin iki kat katkısı vardır...
Tamamıyla yanlış bir 11 kurmuştur ve bununda cezasını çekmeliydi hakem kurtardı...
Golden sonra herkesi kendi mevkisinde oynatınca sayısız gol fırsatı kaçtı...Demek ki doğru tekmiş...
Gerets’e özenmenin sonu budur...
Umarım tecrübeleri ve futbol görgüsü gereği yapmaması gerekn bu yanlıştan acilen döner...Dönmezse zaten ne olacağı hakkında yönetimde mesajı devre arasında yollamış...
Son 2 haftaya kadar eleştirmediğim hatte çoğu olayını beğendiğim Kalli 2 haftadır saçmalama rekoru kırdı..Birinde Güvenç Kurtar olaya uyanamadı sola bir adam çekemedi...Diğerinde Ekrem ,Hasan Şaş’ı koridor yaptı...
Çok fazla diyecek bir şey yok...2 hafta önce girdiği gaflet uykusundan acilen uyanmasını diliyorum Kalli’nin...
Çok önemli 3 husus var....
1)Kalli yanlış kadro seçimleriyle takıma puan kaybettiriyor
2)Lincolnün dünkü oyununu görünce,ciddi anlamda rahatsız olmaya başladım... ilk 4-5 maçta adeta kendisini yırtan, her pozisyonun içinde olan lincolnün yerinde yeller esiyor... hadi bu maç sakatlıktan çıktı diyelim... 2 maç daha bu tip oynarsa çok ciddi sorgulanması gereken şeyler olacak... kalli olayından buyana böyle bu adam....
3) Ahmet akçan ve diğer yardımcı antrenörlerin,orada bostan korkuluğu olmadıklarını düşünüyorum... Kallinin uyuduğu durumlarda,hiçmi uyarmıyorlar yada uyarmayamı korkuyorlar? her maçta serkan çalığı 85 te oyuna alarak neyi değiştirmeyi umuyoruz? yada dinamo gibi bir barış varken ve bukadar formda iken, bouzidden önlibero yaratma çabası niye? yada hücumcular bukadar formsuzken,hasanı sağ beke hapsetmek... bunların bir açıklaması olmalı...
BöyLe sürdüğü sürece çok üye aramızdan ayrıLacak ve gerekirse özümüze dönüp Sadece oyun iLe iLgiLi görüş biLdireceğimiz bir forum oLacağız.Gerçi biz bu zihniyetLe orda da GS,FB,BJK tartışması çıkarırız ya her neyse.Bundan sonra ki haftaLarda yazdıkLarımıza ve yazacakLarımıza daha bir dikkat edeLim.Yoksa kimsenin kaybedecek bişeyi yok ;;)