pazzini,huntelaar,fatih tekke,kerlon,anelka,fred. ben pazzini huntelaar ikilisini kullanıyorum ve dehşet oynuyorlar ama diğer hepsine de kefilim
Printable View
pazzini,huntelaar,fatih tekke,kerlon,anelka,fred. ben pazzini huntelaar ikilisini kullanıyorum ve dehşet oynuyorlar ama diğer hepsine de kefilim
alexandr kerzhakov'dan asla vazgeçmem.yok böyle bir golcü.hersene en az 60 gol.
bence ernesto farias adam banyak oynuyo hiç beklenmedik anda şut çekiyo kimse topa dokunamıyo vazgeçilmezim...
iyibir anteraman programı yaparsan herkez iyi oynuyor ben adanademirspor 2.sezonumdayım ligde 1.yim kadir yılmaz diye bir oyuncu var değeri oyunun başında 6.bin dolardı 4.2 milyon dolara fener e sattım...adam bir sezonda toplam 44 gol atmışdı.bide gökhan ünal-ernesto farias ı beraber bir oynatın bir sezonda en azından 100 gol garantilerim ama iyi bir anteraman programı olmak zorunda...
genelde yabancı oyuncuları yazılmış birazda TÜRK oyuncuları yazalım arkadaşlar...
fm 2006 nın en büyük gol makinesi JAVİER ERNESTO CHEVANTON dur.aksini idda eden varsa alsın denesin.
fred tek kelime süper
benim gol makinelerim eto ve ibrahimovic
Para durumum iyise torres yada zlatan eğer fazla param yoksa liedson,deivid,rui lopez yada sandor torghelle...
İlhan Parlak.
luca toniden başkasını tanımam ilk sezonunda 43 golle gol kralı oldu Türkiyede
fernando genro _ sevilla ile sadece la liga'da 41 gol attı
Ibrahimovic-Robinho deneyin görün
bence hakan sukur
kezman adam azmış her maçta 2 den aşağıya gol atmıyor
Tallisson Da Costa
Ibrahimovic & Fred ile gol rekorları kırarsiniz.
gökhan ünal...eğer türk takımındaysanız...bende ilk sezonda kayseride 28 gol attı...
Thiago Ribeiro & Gonzalo Higuain dehşet ikili:)
vucinic fred ve nihat yeter
vucinic ve zigic harikaaa
tek kelimeyle uğur yıldırım,frikik affetmez,eyrıca çok teknik ve manyak bir oyuncu
gol makinem kezman-deivid ikilisi bu ikili sayesinde iki sene ust uste katildigim tum turnuvalarin sampiyonu oldum
bu ikili 1 sezonda toplamda 100den fazla gol attilar takimin yarisi demektir bu
ancak 2008 yilind deividi satip fernando llorenteyi aldim iyi mi ettim bilmiorm ama llorentenin daha yolu var gibi
lukas podolski ve david villa
ZİGİC VE KEZMAN İKİSİ ÇOK SAĞLAM
Yeterli paran varsa David Villa
Yoksa Vitti,Cesar Delgado,Fernando Cavenaghi
David Villa
anatoli gerk sadece 300k
real sociad tan 30mn transfer oldu. sadece bir sezon sonra.
bide suwon takımından nadson 1mn deportivoda 10 haftada 14 gol attı.
Wagner Love- Ümit Karan- Fernando Torres
Kesinlikle Fred ve Marouane Chamakh
oda bişeymi benim rossi bi maçta tam 6 gol attı valla ama en çok gollcu bana göre villa
ben şu an galatasaray da 2. sezonumdayım cesar delgado ve nikola zigic cesar delgaonun mükemmel tap sürme ve bitiriciliğ zigicinde muhteşem kafasıyla iş bitiyor :s_galatasaray: (öö)
Carlos Tevez 6 maçta 11 gol attı :O
Samaras - Cavenaghi
tevez ve zigic super ikililer...
zigic-tevez
Mateja Kezman...
16 maçta 25 gol
Lukas Podolski
param fazla olduğundan ronaldinho-nedved-c.ronaldo olur
kerlon ve robinho