Sanmıyorum Borowski'nin geleceğini ;;)
Printable View
Sanmıyorum Borowski'nin geleceğini ;;)
Gelmez Borowski bence bize.
Galatasaray aradığı ön liberoyu buldu
Kalli'nin Bursaspor’la oynanan kupa maçından sonra orta sahaya takviye isteğini değerlendiren sarı kırmızılı yönetim, ön libero arayışlarını sürdürüyor...
Sarı kırmızılı yöneticiler, 1.5 yıl önce Manchester City’ye kaptırdıkları 30 yaşındaki ön libero için harekete geçti. Eriksson’un gönderilmesini istediği Ousmane Dabo’nun G.Saray’ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi.
G.Saray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp’ın Bursaspor’la oynanan kupa maçından sonra orta sahaya takviye isteğini değerlendiren sarı kırmızılı yönetim, maddi imkansızlıklara rağmen ön libero arayışlarını sürdürüyor.
Sarı kırmızılılar, kalçasındaki kemik problemi nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan ve bu sezon sahalara dönmesinin zor olduğu belirtilen Linderoth’un alternatifini İngiltere’de buldu.
G.Saray Futbol Şubesi’nin 1.5 yıl önce Manchester City’ye kaptırdığı Fransız ön libero Ousmane Dabo’nun transferi için harekete geçtiği öğrenildi.
Sarı kırmızılı yöneticilerin, İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City’de bu sezon forma şansı bulamayan ve sıkıntılı bir dönem geçiren Fransız futbolcu ile temasa geçtikleri ifade edildi.
İki yıl önce Lazio’dan ayrılırken G.Saray Yönetimi’nin transfer etmek istediği ancak İngiliz kulübünün daha hızlı davranarak renklerine bağladığı Ousmane Dabo’nun sarı kırmızılı takıma gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.
Eriksson şans vermedi
2006 yılında Manchester City Teknik Direktörü Stuart Pierce’ın transfer ettirdiği Fransız futbolcu, bu sezon İngiliz kulübünün başına geçen Sven Goran Eriksson’un gözüne girmeyi başaramadı ve forma şansı bulamadı. İsveçli teknik adamın, Manchester City yöneticilerine Dabo’nun satılması için rapor verdiği ancak bu isteğinin kabul görmediği belirtildi.
G.Saray’ın İngiliz takımında bu sezon hiç oynamayan Ousmane Dabo’yu transfer etmek için girişimlerde bulunduğu bu transferi düşük bir maliyete gerçekleştirmeyi planladığı ortaya çıktı.
Sorun çıkarmayacaklar
Manchester City Yönetimi’nin, Lazio’dan bedelsiz aldıkları ve 2009 yılına kadar sözleşmesi olan Fransız futbolcunun G.Saray’la anlaşması durumunda bonservisinde sorun çıkarmayacakları ifade edildi.
Daha önce de G.Saray’ın transfer listesinde bulunan ve sarı kırmızılı takımla görüşmelerde bulunan 30 yaşındaki futbolcunun sarı kırmızılı takıma gelmeye hazır olduğu belirtildi.
Barton’dan dayak yedi
G.Saray’ın transfer listesinde bulunan Manchester City’nin Fransız futbolcusu Ousmane Dabo, eski takım arkadaşı Joey Barton’dan dayak yediği için mahkemeye başvurmuştu. Bu sezon Newcastle United’a transfer olan Barton’un, Emre Belözoğlu ile de idmanda tartışıtığı basına yansırken hırçın futbolcunun geçtiğimiz yıl Dabo’ya saldırmaktan karakolluk olduğu ortaya çıktı.
Ali Naci Küçük-Hürriyet
Bak Dabo gelebilir işte :p
dabo transferi çok iyi olur..gelecek sezon da Linderoth geri döner :)
Dabo ayrılacagı dogru..Ama ilgilendigimiz dogrumu:)
Bu arada Dabo Nonda nın Kankası:)..Nonda Sık sık Gstvde onu övüyordu:n:
Borowski neriye geliyor ya kolpa olduğu çok belli...
Daniel Jensen olabilir Almanya'daki oyuncu...
Arkadaslar bugun bir kac hollanda sitelerinde galatasaray ile ilgili haber cikti ben buraya koyuyorum..
Nog meer problemen voor Maceo Rigters. Blackburn Rovers heeft een oogje op Galatasaray-aanvaller Hasan Sas. (The Mirror)
Blackburn yukardaki habere gore Hasan Sasi takip ediyormus..
De belangstelling voor Emre Belözoğlu neemt toe. AS Monaco, Bayern München en Galatasaray hebben interesse in de Turkse middenvelder van Newcastle United. (The Sun)
Yukardaki habere gore Emreyle Monaco,Bayern,ve Galatasaray ilgileniyormus..
Emre yılda 3M kazanıyor..Eger bize gelmek istiyorsa artık ondan bir fedekarlık bekliyorum..Ama bence Türkiyeye gelmez..Quote:
EMRE'NİN NEWCASTLE GÜNLERİ SAYILI!
İngiltere'de 2005-2006 sezonundan bu yana Newcastle United forması giyen Emre Belözoğlu'nun bu sezon şansızlıklar yakasını bırakmadı. Emre'yi önce hocası Sam Allardyce kadroya almamaya başladı sonra da kendi takım arkadaşları dışladı. Şimdi de milli futbolcumuzu Newcastle'a ilk geldiği günden beri sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar dahi istemiyor.
Son günlerde Galatasaray'a geri dönmesi gündemde olan Emre Belözoğlu'na hocası ve takım arkadaşlarından sonra tarfatarların da sırt çevirmesi bardağı taşıran son damla oldu. Newcastle United taraftarlarının Magpies Zone (SAKSAĞANLAR BÖLGESİ) isimli resmi internet sitesi geçen yaz çıkan transfer haberlerini 'Kötü bir haberimiz var, Emre Newcastle'dan ayrılacak' şeklinde duyurmuştu ancak aynı site bugünlerde çıkan haberleri sadece izlemekle yetindi. Bu da taraftarların da Emre'yi artık istemediğine işaret olarak gösteriliyor.
Newcastle United'da özellikle Joey Barton'un takıma gelmesinin ardından bir takım dengelerin değişmesiyle forma şansı bulamadığı için mutsuz olduğunu her fırsatta yakın çevresine söyleyen Emre'nin takımdan ayrılacağına kesin gözle bakılıyor.
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: DOĞAN YOLDAŞ / LONDRA
http://www.galatasaray.com/images/haber/2006/fink.jpg
Fink seferi
Sakat futbolcularından gelen kötü haberlerle sarsılan Galatasaray, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle İsveçli yıldız Linderoth'un durumunun ciddiyeti sarı-kırmızılı kurmayları endişelendiriyor. Sabah Gazetesi'nin 9 Ocak tarihli haberine göre, başkan yardımcımız Adnan Polat'ın sağ kolu durumundaki yönetici Haldun Üstünel ön libero transferi için Almanya'ya gitti. Cimbom'un hedefindeki isim ise Eintracht Frankfurt takımında forma giyen Michael Fink... 25 yaşındaki oyuncu, Bundesliga'nın en iyi ön liberoları arasında gösteriliyor.
kaynak sabah
Abi Fink gelsin ya. Amma güleriz maçta :zuhaha
Bizim takımda Sabri'nin kaleye şut atması yasak. Top Sabri'ye gelince, Sabri hiç bakma etrafına, at Finke :zuhaha
Bu fink frankfurt taraftarları tarafından istenmeyen adam..Fm de bile kötü..Birde sabah gazetesi öyle bir abartmışki...Yani yalan büyük ihtimal.
Kadir Çetinçalı Bugün Galatasaray-Brugge maçından önce konusdu; 3-4 Gün içinde Linderoth’un yerine çok iyi bir yabancı alınacak çok sağlam duyumlarım var dedi.
Kadir Çetincalı hiç bir zaman yalan ve kolpa haber yapmaz:)Tanıyan bana hak verir..
Bu arada Linderoth kontrat fesh edilmiyor..Adnan sezgin acıkladı..
Amma Şanssısız Ya
Kırk YıLda Bi Süper TransferLer Yapmıstık OnLarda Elımızde PatLadı :D
Linderoth-LincoLn Gibi Bi AdamLar Aldık Yarım Sezon BıLe OynayamadıLar
Takımdan Çok Şey BekLıoduk Bundan Sonrakı SeneLer Icın Ama Baya Şanssız BaşLadık
İnşaLLah İii TransferLerın Takvıyesıde İii Olurda KaLdığmz Yerden Dvm Ederız
Emre KesınLıkLe GeLmez Avrupa Sevdası Varken
VoqeLde GeLmesın --- Tjukuzu YazmısLar Buqun :D
Fink gelirse şimdiden söyleyeyim çok dalga geçerim :D
O gelmesin bu gelmesin o Zaman kimi alacaz..Yönetimde kaynak sorunu olmasa idi çoktan kaleci ve önlibero almısdık..Ocak ayındayız..Ocak ayında iyi oyuncu almak istiyorsan para basıp alman lazım..Niye çok büyük para verelimki linderoth seneye zaten geliyor.Ayrıca vogel transferi eger alınırsa mantıklı bonservisi elinde..belki almanyadan biri olabilir..Fink(hariÇ):p
Keske para olsada Emana'yı alsak:)
Çok doğru söylüyorsun Emrah abi.Bu dönemde takıma yararlı olacak adam alacaksan parayı basacaksın.Misal Holosko transferi..Quote:
Ocak ayında iyi oyuncu almak istiyorsan para basıp alman lazım
Diger bir ihtimal;Sezon sonu kontratı biten bir oyuncu ile anlasıp kulübüne baskı yapmasını saglamak...
Aslında su Emre bir gelse..Çünkü Lincoln durumu belli degil Emre her yerde oynar..
Yönetim bakalım neler yapacak merakla bekliyoruz.
Galatasaray'ın transfer politikası sezon başındaki gibi net değil.Kalli'nin takviye istediği aşikar.Kaynak problemi olduğuda söyleniyor.Tam olarak transfer yapılacak mevki hakkında soru işaretleri mevcut.Açıkcası pk kestiremiyorum ne olacağını,kimin geleceğini..
Quote:
Ada basını Hakan ve Hasan'ı yazdı
Galatasaray'ın iki yıldız futbolcusu Hakan Şükür ve Hasan Şaş'a Middlesbrough ve Blackburn Rovers'ın talip oldukları haberi ada basınında da geniş yankı buldu...
Blackburn'ün Hasan'la, M'Boro'nun Hakan Şükür'le ilgilendiği haberi İngiliz basınının da manşetlerini süsledi..
İngiltere'nin Daily Mirror gazetesi, Blackburn Teknik Direktörü Mark Hughes'un Hasan Şaş için G.Saray'a 1 milyon pound (2.26 milyon YTL) önereceğini ve bu hafta içinde resmi teklif yapacağını yazdı.
Gazete, Şaş'ın menajerlerinin Blackburn ile anlaşmaya vardığını iddia etti.
The Guardian, Daily Mail ve The Mirror gazeteleri, Middlesbrough Teknik Direktörü Southgate'in ise forvette rotayı Hakan Şükür'e çevirdiğini yazdı.
Bu iki gazete, "Türkiye'nin altın çocuğu Tuncay'ı transfer eden ve özellikle son haftalarda ortaya koyduğu futboldan son derece memnun olan Southgate, Türk futbolunun bir önceki efsanesi Hakan'ı da renklerine katmaya kararlı" yorumunu yaptı.
The Mirror, Galatasaray'ın Hakan için bonservis bedeli istemeyeceğini bunun da 36 yaşındaki ünlü golcünün transferini kolaylaştıracağını da belirtti.
Şu dediklerini ingiliz gazetelerine bir bakim.Quote:
EMRE'YE G.SARAY YOLU AÇILDI
Bu arada Newcastle United Teknik Direktörü Sam Allardyce, Emre'yi ara transferde göndereceklerini resmen açıkladı. Ancak Allardyce dün akşam görevden alındı. Kulüp yönetiminin de Emre'yi göndereceği öğrenildi.
Ada basını da milli futbolcuya Galatasaray yolunun açıldığını belirtti. The Sun, Emre'nin Galatasaray ile büyük ölçüde anlaştığını yazdı.
Sabah
Dabo Lazio gibi ırkçı bir taraftarı olan kulüpte iyi bir performans göstermiş ve kendini kabul ettirmişti.Bir sakatlık geçirmişdi 1 ay önce sahalara döndü..Quote:
GALATASARAY, Chance for Dabo
10.01.2008 15.08
Despite a contract with Manchester City that expires in 2009, Ousmanne Dabo (30), is ready to re-aunch hi career. Galatasaray has shown so interested to the situation of french midfielder, and seems that the engage could be ended shortly.
Tercüme:City ile kontratı 2009 yılında bitecek fransız oyuncu Ousmane Dabo’nun GALATASARAY’ın gösterdiği fazla ilgi sayeseinde bu klübe kısa sürede transfer olacağı düşünülüyor
http://www.transfermarketweb.com/ind...ead&idsel=9136
Kalli dün maçtan sonra söyle konusdu;Ortasaha için aklımda bir oyuncu var dedi..İmza attırırsak çok iyi olacak dedi.
Ben açıkçası Dabo'yu istemiyorum. Bu oyuncu yaptığı disiplinsizliklerle başımızı çok ağrıtır.
Arkadaslar bugun gene hollanda sitelerinde hasan sas ile ilgili haber cikdi blackburna gidiyor diye..ama tam bulamadim haberi buyurun burdaydi www.voetbalzone.nl
ve bide su haber var
Valla bende meraklanmaya basladim bir an su on liberomusu bulsakQuote:
Originally Posted by Fazıl ÜNVERDİ
O mesajı bende gördüm..Akdenizli ve akdenizde oynayan birimiş..Suan millet arastırmaya baslamış:n:
Benim aklima basinas geldi, hem akdenizli hem akdenizde oynuyor. haziranda sozlesmesi de bitiyor. maliyeti azdir. yasi 32. hemde kontratı bitiyor:)
Akdeniz Fransa veya İtalya mümkünse Gattuso olsun::D
GaLatasaray bana kaLırsa kimseyi transfer etmeyecek.
Dün Kali'nin maçta sonra yaptıgı acıklamalar..
Quote:
’Aklımda bir oyuncu var’
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada, "Eksiğimiz goldü. Bursaspor’u saymazsak son 3 maçtır gol atamıyoruz. Bugün şunu gördük ki, güzel futbol oynamıyoruz. Ama bir şekilde başarılı olmak zorundayız" dedi.
Kalli, "Transfer gecikmedi mi?" sorusuna başını sallayarak, "Evet" yanıtı verdi ve Ocak ayı sonuna kadar tecrübeli bir oyuncu almaya çalışacaklarını söyledi.
Transfer için şimdiye kadar bazı çalışmalar yaptıklarını kaydeden Alman hoca, "Aklımda bir oyuncu var, ama imza attırdığımız zaman bizim olacak. Adnan Sezgin’le kimleri alabileceğimizi detaylarıyla konuştuk. UEFA Kupası’nda da oynayabilecek, yaşlı olmayan, fakat tecrübeli bir futbolcu istiyorum" diye konuştu. Feldkamp sağlığının çok iyi olduğunu sözlerine ekledi.
Adnan sezgin,Haldun üstünel calısmalarımız var dedi. Adnan sezgin ayrıca Linderoth gönderilmeyecek diyede söyledi...
şu transfer dönemi bitse de forum da rahatlasa gazeteler de rahatlasa bizde rahatlasak....:)
hergün bi başka dedikodu çıkıyor..bence en iyisi biraz beklemek..böyle her dk birşey çıkıyor ve çoğunda boş yere ümitleniyoruz..
Şu forum kurallarından ve futbol bölümü kurallarından haberdar olun. Bir konuda yazmak istediğinizi 40 mesajda değil bir mesajda anlatın. Burası taraftar forumu değil, bunu da unutmayın.
Evet arkadaslar sadece transfer haberleri koyalim..
Galatasaray heeft zijn zinnen gezet op Christian Wilhelmsson. De Zweedse international speelt bij Bolton Wanderers, maar is eigendom van Nantes. (L’Equipe)
Link: http://voetbalzone.nl/doc.asp?uid=53766
Kaynak: L’Equipe
Galatasaray Willhelmsonnu renklerine baglamak istiyor.Suan Bolton da oynuyor kiralik ,essaz sahibi ise Nantes
Bu adam Sag kanat oyuncusu o yüzden haber yalandır bence..Bu arada Haldun üstünel Almanyadan geldi..
Fink gelirse takımın dinamosu olur.:)
Fink abi sen gelme yau, sen kal Almanyada güzelce top oyna.
Transfer olacak
Dediğiniz Fink Thorsten Fink mi? Ulan bende kim bu fink diye merak edip duruyordum.:D