bence hector cuper:D
Printable View
bence hector cuper:D
Mourinho gelecek beyler.sadece bir tahmin :d
Mourinho mu ? Neden olmasin Semsicim...
Şemsi uçma ya Mourinho hayatta gelmez bize.
Bu arada bu topic uA forumundan izleniyor:D Burak ustanin duyumlarini yazmislar..:)
Cuper falan olabilir..
valla yayildik gelmezse rezil olcaz uA da... Bari abi okumasada kesmese beni niye yaydin diye :D Hadi Adnan baskan benim yuzumu kara cikarma yazdik okadar getir sunu :D
uA'da söyledin mi Burak abi kimin geleceğini? Eğer söylediysen büyük hata yaparsın.Basın artık haberleri taraftar forumlarından alıyor.:D
Hayir hic bir yerde soylemedi ..:)
yok soylemedim soylememde :D 9 isim duruyor :D
Mancini gelcektir, bosa Italyaya gitmez Adnan Polat
Biri gelirse o 9 isimden hemen yarın bi gazeteye cagırırlar :D
valla korktum artik yazmam hic bir yere duyumlarimi transfer haberlerinden mahrum kalicaksiniz kusura bakmayin :D
Mancini yada Jose gelecek gibi sankim... :D
O zaman yarınki haber manşetleri hazır gibi.
"Galatasaray 9 hocadan 1 sini kesin olarak getirecek" :D
Işallah bakalim...Birde bu takıma iyi bir stoper ve forvet alınırsa değmeyin keyfimize :D
uA forumlarinda yazdigim icin burayada ekliyorum:
mourinho imzaladi gibi interle yani mancini bosta.. Polat Italya’ya gidiyor... Isim vermek istemiyorum ama artik veriyim bari..Bunca zaman Teknik Direktor alinmamasinin sebebi inter-mourinho flortu. Mourinho bittigi icin Mancini ile anlasmaya gitti Polat.. Bu tamamen duyumdur yonetim ici bilgi olcak diye birsey yok ama gazete sallamalarindan daha saglam Mancini olmazsa alternatifi Cupe
Sonunda acikladi ...:) Mancini diyorsun ... Gelebilir :)
Ben Cuperi istiyorum :)
Pazar gününe daha çok ya keşke tarih falan vermeseydin :D Olmazsa hayal kırıklığı yaşar herkes bir nebze :)
Mancini'mi? Bide alternatifi Cuper'miş. Offf of.
Quote:
Suat Kaya önderliğinde özellikle gelecek vadeden isimleri kadrosuna katmaya hazırlanırken bunlardan 5'i Galatasaray alt yapısından geliyor. Geçtiğimiz hafta İstanbul'da kursa katılan ve burada da transfer çalışmalarını sürdüren teknik direktör Suat Kaya, eski öğrencileri Uğur Can, Uğur Ateş, Mülayim, Cihancan ve Cafercan ile anlaşma sağladı. Bu futbolcuların yanı sıra isimleri henüz açıklanmayan 6-7 oyuncu ile daha anlaşan Kaya'nın bu futbolcularla birlikte perşembe günü ilimize gelerek yöneticilerle buluşturacağı kaydedildi.
Kaynak:AA
Yusuf sana kötü haberim var:D..Cafercan Antep bld ile kiralık olarak anlaşmış.Suat kaya yine ekibini kuruyor:;)..Suat kaya'nın Orduya getirdigi topculardan sadece Cafercan katkı sagladı..Gönderdikleri bu sene takımlarında yıldız oldu..
yusufun yikildigi an :)
Cafercan şu fiziğini geliştiremedi gitti..Neden her teknik oyuncu fizik olarak zayf olur ki..
Arkadaslar lig tv haberine gore TD cumaya kadar aciklanacakmis ben burda pazar yazdiktan sonra Polatin italyaya gittigi haberini okuyunca Baran a td cuma aciklanir dedim ve 2 saat sonra bu haber geldi... kaynak saglam gibi bakalim :):)
Abi bare ülkesini söle td nin :D
Mancini diye yazdim ama gormedin :)
Şu Mancini'yi umarım alamayız ya. Hiç istemiyorum o adamı.
POLAT İTALYA'DA
Bu arada Galatasaray Başkanı Adnan Polat, İtalya'nın Milano kentine giderek, Milan ve İnter kulüp başkanları ile özel birer görüşme yapacak. Polat'ın bu görüşmelerde işbirliği çalışmaları için birlikte neler yapılacağını palanlayacaklarını ve Milano kentinin iki dev kulübü ile gelecekte sürekli olarak turnava organizasyonlarının temelini atmayı planladığı öğrenildi. Galatasaray Başkanı aynı görüşmeyi Real Madrid kulübü ile de yaparak, 1,5 yıl sonra bitirilmesi planlanan yeni Ali Sami Yen'in açılışında İnter ve Milan kulüpleri ile birlikte 4'lü turnuva düzenleyerek muhteşem bir tören düzenlemeyi planladığı öğrenildi.
Kaynak: DHA
Bu yüzden gitmiş İtalya'ya Polat ? :s
İkisininde Kariyerinde İnter var ne yazıkki.. :(
cuper gelse keşke..Mancini kesinlikle istemiyorum..
Mancininin bizde bir şeyler yapabileceğini sanmıyorum. :(
İnşallah Mancini'yi Galatasaray'ın başında görürüz.Teknik adam olarak çok beğenirim kendisini.Forumdada bunu sık sık dile getirmiştim zaten.:D
Of ya. Kesin geliyor sanırım. Gelmesin yaa.
Mancini mi.Cuper gelse keşke.
Özgürcan'ın Forma Bulamadığı Takımda Cafercan'ın Forma Görmesi Zaten İmkansız Gibi Bişiy
Quote:
Almanya’dan, İtalya’ya
Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’da teknik direktör arayışları sürerken, Laudrup ve Sammer’den olumsuz yanıt gelmesi sarı-kırmızlıları İtalya’ya yönlendirdi.
Lig TV’nin haberine göre; Teknik direktör adayları Laudrup ve Sammer’den ret yanıtı alan Sarı Kırmızılılarda rota bu sefer İtalya. Başkan Adnan Polat dün İtalya giderek Çizme’nin önde gelen kulüpleri Milan ve İnter başkanlarıyla bir görüşme yaparak gerek hoca gerekse yabancı transfer için işbirliği yapacağı öğrenildi.
Burak'ın dedikleri bir bir cıkmaya baslıyor...
Galatasaray'da Hakan Şükür'ün takıma veda etmesinden sonra, bir ayrılma kararıda Song'dan geldi. Yönetimin önerdiği parayı beğenmeyen Kamerunlu ayrılma kararı aldı.
28.5.2008
Galatasaray'ın verdiği yıllık 800 bin euro'yu beğenmeyen ve Sarı-Kırmızılılarla yollarını ayıran Song, CSKA Moskova ile görüşmelerinde mutlu sona yaklaştı. Bonservisi elinde olan Kamerunlu futbolcunun Ruslar ile büyük ölçüde anlaştığı ifade edildi. Song'un CSKA Moskova ile yıllık 1.1 milyon euro'ya el sıkıştığı öğrenildi.
fanatik
Song ve 800 bin euro ? Yahu bizde bile bu kötü dönemde Çağdaş 1.6 trilyon , Erdinç 1 trilyon , T.Seyhan 1 Trilyona oynuyordu. Keşke Song ile biz ilgilenseydik süper olurdu.