Bize Türkçe FM oynama keyfini yaşatanların hepsine emeği geçen herkese teşekkürler..
Printable View
Bize Türkçe FM oynama keyfini yaşatanların hepsine emeği geçen herkese teşekkürler..
Çok teşekkürler hepinizin eline emeğine sağlık...
Emeği geçen herkese çok teşekkürler.Yalnız gördüğüm bazı yerler ingilizce duruyordu.Sakın eleştiri sanmayın.İleriki güncellemelerde bunlar Türkçe olacakmı?
allah bu yamada emeği geçen herkesden razı olsun.gerçekten büyük bir iş kolay değil.emeklerinize ve yüreğinize sağlık....SAYGILAR...
Aa! Yama çıkmış:icon_biggrin: Çok teşekkürler arkadaşlar .. Bu aralar FM'den soğumuştum açıkcası ve efsane oyun CM 3/4 ' ü oynuyordum . Şimdi tekrar FM ' e dönebilirim :)
Yamayı yapan herkese teşekkürler.
Size sonsuz teşşekürlerimi sunuyorum ama gelen mesajların çoğu ingilizce. Eğer isteseniz bende yardım edebilirim bunları çevirmek için.
arkadas lar ben bu rap den indiremiyorum kodlar 5 harfli ben 4 harf yazabiliyorum baska bi servere uploud etme sansimiz yokmu ?
zaten 4 hafli yazıcan kedi resimli harfleri 4 ünde kedi var..
yama %82 oranında Türkçe'dir. geriye kalan %18'lik kısım bile yaklaşık 3 bin kelimeye tekabül etmektedir.
oyunu kapatıp açtığınızda İngilizce kelime sayısında artma varsa cache dosyasını silmeniz gerekli.
rapidde kedi amblemli kodları girmeniz gerekiyor. bazılarında köpek var. kedili olanları girmeniz gerekli.
benim kinde 5 harf cikiyor ve kabul etmiyor yapamadim kac aydır bunu bekliyorum simdide indiremiyorum :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kedileri Buldum İndirdim Yapimci Arkadaslardan Allah Razi Olsun Bizleri Düsünüp Gecelerini Gündüzlerine Katip Oyunu Türkcelestirdikleri İcin
tüm yamada emeği gecen türksportal ekibine sonsuz teşekürlerimi iletiyorum sağolun...
hazırlayanların ellerine sağlık...
Bundan sonra Rapidden dosya indirip kasmak istemeyenler Kulüp Turksportal'a üye olup Turkiye'de ki sunucularımızdan hızla dosyada indirebilir (Reklamın iyisi kötüsü olmaz) :D:D
İndirdim oynadım ve beğendim.Hazırlayanların emeğine sağlık.Bizle için gecenizi gündüzünüze kattınız sizlere teşekkür ediyorum.
Yalnız yamayı yükleyince oyunda bir yavaşlama gördüm.Yamayla ilgili bir durum mu bu?
Evet bende de oyun yavaşladı gibi.
yama oyuna herhangi bir yavaşlama katamaz cache klasörü ilk etapta silinip tekrar oluşturulduğu için ilk başta bir yavaşlama oyundan dolayı kaynaklabilir
Sorunumu teknik problemlere yazacaktım konu kilitlenmiş burası uygun mu bilmiorum ama oyuna girdiğimde Korsan Yazılım sorunu çıkıyor nasıl giderebilirim ?..
turksportal ekibine yaptıkları iş için teşekkürler
emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
Yamada emeği geçen herkeze tek tek teşekkürler.
Çok emek verdiniz. Uğraştınız bizler için .Sitem ettik yinede usanmadan başardınız.
Tebrikler Turksportal
Teşekkürler Turksportal.
Saolun Saolun Saolun.....Bize Türkçe Fm Oynattığınız İçin......
(Bende Yaz Tatilinde Turksportal İçin Face Çalışmalarına Başlıycağım.......)
yamada emeğı gecen herkese cok cok tesekkurler
Yamayı kuranlar bana nasıl yaptıklarını anlatabilirler mi?
ellerinize sağlık ya ama biraz ingilizce kelimelerde var onlarıda ben kendim çeviriyom aldım elime sözlüğü başladım bile çevirmeye :)))
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
valla ben indirdim kur dedim kurdu olay bundan ibarettir baron kardeşim :icon_biggrin::icon_biggrin:
tüm turksportal yönetimine teşekkürler.
Bu kadar beklediğimize fazlasıyla değeceğine eminim , Tsi'e bir kez daha teşekkür ediyorum..
Herkese Teşekkür ederim sorunumu da çözdüm ..iyiki varsın turksportal şimdi oyuna daldım gerçekten türkçe oyun ayrı bir zevk başarılı bir çalışma olmuş herkese tekrar teşekkür ediyorum..
Bunca sıkıntıya ragmen yamanın cıkması cok güzel yeni versiyonlarının cıkacak olması daha da güzel
yama bende sorunsuz bir sekilde calısıyor emegi gecen herkese tesekkürler...
çıktı oleybeee
Verdiğiniz emekler için çok teşekkürler
Tursportal olmasaydı ne olurdu bilemiyorum
ewet sononda mutlu son... bizlere bu zevki yaşatan turksportal a binlerce kez teşekkürler
oyun yawaşlaması olayına katılmyyorum...
ewet açılış yawaş oluyo ama
bende p2 işşlemci war :D
belkide psikolojik oldu bilmiom ama önceden tarih ilerlerken takılıodu çou yerde.
yamadan sonra takılmalarım azaldı..yamanın iyi bi yan etkisi oldu sankim :)
elinize ve herşeyinize sağlık :)
hayırlı uğurlu olsun herkesçiklere yüce rabbim türksportalı bizler için yaratmış yav ! :D:D
hayırlı uğurlu olsun emeği geçen herkese teşekkürler v2'i bekliyoruz..