Geyik içerikli mesajları dikkate almayın arkadaşlar. Azıcık stres attık, siz buraya bakıp da kariyerlerinizde kariyer harici konuşmalar yapmayın.
Bu uyarı yeterlidir.:)
Başarların devamını diliyorum deyip bağlamak istesem sadece başarılar diye mesaj yazmak kabahatmiş gibi kızıyorsunuz birde utanmadan. :D
Neyse sana başarılar ozaman :p Yeni ssler gelince lafı gediğine koyarız yine... Kalbini ferah tut. :D Kotayı geçmiş olsakta buralardayız. :n:
http://www.fmscreenshots.com/images/...0jwmc16k2d.jpg
Ve yeni bir yüz sahnede.Serkan Özışık'tan gelen istek üzerine Arrigo Sacchi Kayserispor takımını yönetmek üzere Türkiye'ye hareket etti.Takımın kontrolünü de eline aldı.Merak ediyoruz acaba kim bu Sacchi?
Not:Ben Serkan abinin maçını izlemek için kariyere girmiştim arkadaşı gördüm.Ben de merak ediyorum kim acaba :D
Abi tebrik ederim trrabzon başarındna dolayı yeni adam kim acaba:D
Valla Sacchi ben değilim :O
kim bu Sacchi??:D
Sacchi Benim!...
Hayır, benim!
hayır, ben!
Hayır karamurat benim! pardon sacchi :D
Sacchi benim eski arkadaşım olur, sağolsun kırmadı beni geldi Türkiye'ye. Kayserispor'un başarısı için çalışacak bu sene. Kimse değil, orjinali bu.:D
ben anlamadım Sacchi kim?:D
Çocuğun kanına girmiş yazık. :)
Bence Emre abi :D Böyle gizemli işlerden Emre abi çıkabilir :D
bence Fernandes
tüm özeLLikLeri 10 eminmiyiz orjinaL oLdugundan :D
Bu kesinlikle Emre dir, boyle islerden kesinlikle Emre cikar. Kendisi Galatasaray yonetimi gibi cok gizli calisir. Ondan kendisine gizli bir kod [isim]vermisdir. Buda Sacchidir.
Saachiye basarilar dilerim. Insallah Kayserisporu cok guzel yerlere getirir. Ama bu Saachi kesinlikle mafya ile is ortakligi yapar size soyleyim. :D
ooo yeni biri daha katıldı kariyere biriniz hikmet karaman biriniz yılmaz vural olursunuz artık :D
tebrikler serkan abi bu arada yeniden süper lig'desin.bırakmazsın inşallah bu sefer :p
Burak ben kesinlikle değilim. Bu arkadaşla ortak kariyer yapacağıma Banu Alkan'ı dansa kaldırırım ben
:D
Hala merakla bekliyoruz meçhul menajerin ismini :mrgreen:
bencede fernandez olacak oda bu aralr böyle işlerle uğraşıyo:D
Mayoz mu bölündü kariyer mitoz mu ona göre yorum yapacağım. :D
Öz hakiki orjinali yahu, neden inanmıyorsunuz?:D
Emre bey, Banu Alkanla dans edişinizi görmek isterim, bir ara sana ortak kariyer teklif edeyim.:D
Önce mitoz, sonra mayoz bölünüyoruz canım...
Msne gelmiyorum.:D Daha ortaklık başlamadan bozulur bak.:n:
Siz heyecanla beklemeye devam edin, kariyere yarın devam edeceğiz.
oyun crash dumps hatası verir inşallah. :n: Mübarek cuma günü.
Ozaman ben yorum yapmıyım şeker...:)Quote:
Önce mitoz, sonra mayoz bölünüyoruz canım...
Eee biz ne yazmışız Allah allah ;)
Bana böyle faketen işlerle gelmeyin arkadaşım. Takip etmeyin beni hatamı bulmayın. :)
O dediğin şey benim oyunumda olmaz canım.(Çok mu büyük konuştım ne?:D)
emre (Fernandez olan :D ) nin en büyük başarısı bu herhalde.Kayserisporla ilk 17 ye giremez bence :(
Nazar değdireceksin Serkan abi :D
Bir önceki sezon galiba Kayserispor Uefa'ya katılmış.Medya tahminlerinde de 3. sıradaydı diye hatırlıyorum.Bayağı iyi kadrosu var.Serkan abi Rizespor bu sene Uefa'ya gidecek onları al diyerek beni zor duruma sokmaya çalıştı ama kanmadım :zuhaha
Ayrıca Trabzonspor,Kayserispor'un pilot kulübü gözüküyor.Serkan abi tüm oyuncularıma saldırıyor mübarek :n: Bu pilotluk kulüp seviyesinde mi yoksa menajerler seviyesinde de mi böyle.Oynayıp göreceğiz ;)
Valla Serkan'ın daha başarılı olacağı kesin :p
Ama biraz bilgi verseler daha iyi olacak :) Tam kafeye dönmüş konu yahu :zuhaha
İki takımada başarılar tabi kariyere başlarlarsa :p
Serkan senin kariyeri takip için sınırsıza geçiş yaptım artık kota mota yok. :)
Hadi nerede kaldı yahu devamı yok mu? :D
Emre'nin tüm oyuncularını bana göndermesini biraz tehditle de olsa istiyorum.:D
Kotasız hayırlı olsun Emre, bugün benim izin günüm, cumaları fm oynamıyorum, yarın başlayacağız eğer bir sorun olmaz ise inşallah...:p
harika gidiyor tam gaz dewam tuttum bu kariyeri gözüm üzerinde :D
Gözümüz üzerinizde bak ona göre. ;;)
beliyoruz kariyeri ilginç olacak ama...
Serkanım Trabzonu zirveye çıkartmanı istiyoruz bütün Trabzonsporlu taraftarların desteği senle... :)
trabzonspor taraftarıyla butunlesırse kesın lıgı zırvede tamamlar.teknık ekıpde elınden gelenı yapmalı :D
hiç üşenmeden kariyeri okudum:D.favorim fenerbahçe:).kariyeri bekliyoruz