al tabiki gs'De ii iş çıkarır...
Printable View
al tabiki gs'De ii iş çıkarır...
Ben Chelsea'deyken Ronaldo'yu almaya çalıştım.Man Utd satmadı.Onun yerine Ricardo Quaresma'yı aldım.Ama Ronaldo kadar olamadı.Ama ortalama bir futbolcu...Sneijder iyi transfer olur...Mc,Mr,Ml ve herhalde Amc de oynuyor...Uzaktan şutları çok iyi...Türkiye'de çok büyük iş yapar...
ben ilk defa duydum ve gördüm.kumaşı süper bir futbolcu takım dikişi tutturursa epey bi kupa görür obi mikelle ancak ben alamam bunu ya çok pahalı
Evet sneijder dedigin gibi mc mr ml amc oynuo ama fenere gelmeyi ilk senede kabul etmedi:(Quote:
Originally Posted by Caner4103
dediğimi yap dostum:
rommedahl veya aaron lennon....
bunlarda daha ii verim alabilirsin.
quaresma cabuk sakatlanan bir adamdı bilirim
eğer dilim yanmasa yazmazdım...
Abi ben Fenere alamadım sen malatyaya nasıl aldın:DQuote:
Originally Posted by spreew
Kardeş lennon bile fenere gelmek istemedi yaf onuda alamadım :confused:Quote:
Originally Posted by peluk
walla ben ilk sezonda aldım ilk macta daha 4 tane gol attı söliyim :P
gençlerbirliğine dr ve dc arıyorum 25 milyon bütçem var şampiyonlar liginde oynuyorum yerli veya yabancı farketmez.
Sizce defansın orta ikilisi hagileri olmalı? (Silvestre, Rio Ferdinand, Gabriel Heinze, John O'Shea, Gary Neville, Wes Brown)
ferdinand ve silvestre tabiki diğerleri bek zaten
Herkese söliiim hangi takımda olursanız olun galatsaray'dan ferhat öztorun'u transfer edin!!pozisyon dl fiyatıda ucuzz inanılmaz top oynuyor!!süper bi yetenek yani kaçırmayın derim!!Kamuoyuna duyrulurr :n:
bence sen orta sahanın güçlendir şu isimlerle genç orta sahanın sağında :deniz baykara solunda:sezer öztürk ortada adu diğeri de senin kendi tavsiyen olsun :) :) :cool:Quote:
Originally Posted by nekop
ya beyler defans soluna emanuelsen dıe bırını aldım aklınız durur herıf manyak cıktı ya ev ra yanında halt etmıs valla
bence arjantinli gonzalo hepsınden ıyı bı tercıh olur....Quote:
Originally Posted by hurmet
Arkadaşlar boşu boşuna konu açmak istemedim.Mehmet Yunus diye bi kaleci var.Deneyen var mı?
Bu oyuncuyu medya geleceğin cresposu olarak gösteriyor.alimmi karar veremedim özellikleri pek iyi değil ama boştaymış uzun zamandır ondandır belki.bilen varmı
Abi bu oyuncuyu çok merak edirum deniyen varsa bana biri bu adamı anlatabilir mi
bende merak ediyorum ne zaman baksam adam transfer listesinde ve alt takıma atılmış durumda özellikleri de iyiye benzemiyo ama anlamadım..
bir macı digerine tutmayan istikrarsız bir futbolcu!
deme yaw.. tüh bak transfer etmeyi düşünüyodum.. madem öyle bizde almayız
slm arkadaşlar ya ben şu anda ajax ta oynuyorum ve kadrom
Maarten Stekelenburg
Zdenek Grygera Jaap Stam Olivier Deschacht Urby Emanuelson
Wesley Sneijder ??????? Zé Roberto Ryan Babel
Nikola Zigic Klaas-Jan Huntelaar
arkadaşlar bu soru işaretli olan yere(???????) yani şöyle alex tipi teknik gücü yüksek yani 10 numara diye tabir ettiğimiz yer iyi top yapabilen bi oyuncu arıyorum.ampora ve agüero üzerinde duruyorum ama sizin başka tavsiyeleriniz var mı? bide kadrom nasıl?
Fabregas olabilirmi? Pas alış-verişini idare edebilir..Bide az bişi pahalı olabilir ama Essien var..Nuri Şahin uyar belki.. ;)Ama bunların 10 numara olabileceğini sanmıyorum.. :D
Arkadaşlar Jean 2 Makoun adlı oyuncuyu deneyeniniz, oynatanınız var mı acaba nasıl bir futbolcudur alsam bana faydalı olur mu ?
Şu an bedavaya alabiliyorum faydalı olur mu? Yardımlarınızı Bekliyorum ...
:confused: (:/)
ben duymuştum sonra baktım beğendim.fb aldı ve adam 8.03 ortalamayla oynadı,bana da 1 gol attı...
ya siz in neyinize oyuncu tartışmak babacanlar ben size süper bi adam sölim kimse alamıyor:RONALDİNHO :d:d:d:d:d
sen ne kadar komiksin yaQuote:
Originally Posted by piton89
beyler su genro nun kim oldugunu gosterelim kerlon felan hikaye bence
genro harbidende ii mi
Mevkisi nedir?
bende onu sorcakttımm nasıl güsel oynuormu
çok iyi bir forvet ama kerlon kadar değil
Kerlon kadar iyi olmasa da iyi bi oyuncu.Yarım sezon denemiştim
kardeslerim genronu mevkiyi forvet kerlona ve vitti ye bence 10 basar kerlon tek bitiricilik le onemli olabilir ama bunda hem bitiricilik hemde kafa ve calım cok ustun bi futbolcu
hem bende 42 macta 39 col attı ikinci sezonda ise sattım paya bi para kazandım
genro cok iyi bir oyuncu ama kerlon kadar deil
ben hiç denemedim
bana göre ne kerlon ne vitti nede genro..hiçbirinde Sobis kadar ii mental özellikler yok sobis daha ii bi topçudur..tabi bu benim görüşüm sizin görüşünüze de saygı duyarım
arkadaşlar en ii genç bence chelsea da. cole charlton diye bir adam var
YA ben fenerbahceyi aldım tuncayı juve istedi del piero+camoranesi+10 mn $ + soraki satıstan % 10 verdi bende verdim ii yaptımmı acaba
del piero pek para etmez ama takima yarari olur
camoranesiyi de 2 sezon oynatirsin takimin asist yukunu ceker sonra 20 ye satarsin yine karli bi alisveris olmus
Henüz 2. sezonun başındayım van persie'yi aldım cimboma.4 milyon pound'a -satılık listesinden-
Haftalık 20.500 pound valla ben de şaşırdım gelince henüz ilk maçınca wislayla şampiyonlar ligi ön elemesinde 6. dakikada kırmızı kart gördü.Ben de sinirlenip çıktım elbette daha Bismillah demeden oyunun bu yaptığına.
Gerçek hayatta en sevdiğim futbolculardan biridir fmde de iyi bir performans ortaya koyar umarım.
Belgelerle konuşalım şüpheye yer bırakmayalım.
http://img222.imageshack.us/img222/986/ads305zhy5.jpg
Bunu da geldiği fiyatı görün diye ekliyorum
http://img222.imageshack.us/img222/5715/moneybs6.jpg