Rip sadece sesden arındırmak değil. Herhangi bir dosyanın arındırılması. Ama çoğunlukla ses dosyalarını kaldırıyorlar.
Printable View
açıkcası tam finallerin başlayacagı zaman çıkarmaları pek iyi olmadı :) zor dayanıyorum indirmemek için.
Paylaşım için Teşekürler...
diyecek söz yok zaten acıklama yapmanızada gerek yok bol sans
valla arkadaşlar oyun steamda 29$ ye inmiş bende hemen aldım valla başlarda korsan ile idare ediyodum ama baktımki ben 1 sene boyunca gecemle gündüzümle bu oyunu oynuyorum türkiyeden de çok ekemek yiyen var bundan. dedim alayım bari. hem 4 arkadaşa 10 ytl den lisans satsam fm nin parası çıkıyo :D
peki arkadaşlar bende almayi planliyorum steam'den ...
peki bunun için beni aydınlatabilirmisiniz ?
nasil aliniyor...ödeme şekilleri neler ?
Kredi kartı, paypal ve daha hatırlayamadığım birçok ödeme seçeneği var. Ek kart kabul etmiyor yalnız bildiğim akdarıyla.
Steam hakkında birkaç şeyi şu konuya yazmıştım. buradan bakabilirsin:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70716
Ben indirdim ama rardan çıkarırken ''FM2009 v9.0.2 Patch Installer.exe dosyasında CRC hatası.Dosya bozuk.'' diyor yardım edebilirmisinz tekrarmı indirmem lazım tekrar indirirsem aynı sorun çıkar mı ?:(
902'yi kurdum bir girdim oyuna oyun versiyonu 9.9 gösteriyor.:D Online oynarken bir sorun çıkar mı?
Tekrar indirdim yine aynı sorunu verdi :uzgun:
@Ravenholm:
Sitede verilen linkten mi indirdin yoksa başka bir linkten mi?
Sitede anasayfadan.
O zaman sigames'in sitesinden bir indir bakalım aynı hatayı alıcakmısın?
http://rapidshare.de/files/41170669/..._Installer.exe
buradan dener misin?
arkadaslar ben yamayı yükledim ancak oyuna girmeye calıştığımda softanchor sayfası cıkyo key istyo nası halltcem bunu yardımcı olrsanız
tmm orjinal olmadan önceden oynyodm 9,1 ile
sigamesdeki linkden indirdim indi ancak yüklerken bir süre sonra 'Error reading file block 97'yazıo ve orada duruyo.:(
Emre abi, şimdi benim 9.1 ile olan kayıtlı oyunum var.
ben oyunda hata ile karşılakmadım şükür, olsun ama şöyle bir sorum olucak eğer bir okuma şansın olursa.
şimdi ben oyuna giriyom diyelim maça girdi, 3D açılırken bir uzun zaman 40 50. saniyelik zaman dilimi bekliyor açılsın diye, acaba bu benim bilgisayarımla olan sorunum mudur? yoksa oyun içinde hata diye bilirtilen olayda bununda parmağı varmıdır.?
birde kayıtlı oyunda mesela oynarken hata alma olasılığım varmı, belki önceki sayfaları oku diye bilirsin ama sana sormak istedim...
teşekkürler...
o bilgisayarından kaynaklı bir sorun Serhatcım sistem gereksinimlerini tam karşılayamadığından tam performans alamadıgında oluyordur. Hata ile karşılaşma lasılığın herzaman var ve konu fm olunca yüzdesi bir hayli fazla. :)
Senin sorunun bir kardeşimde daha olmuştu.İnternetten indirilen dosyanın çekim sırasında bozulmasıyla alakalı.Bazen antivirus programı internetten indirim esnasında bir araştırmaya girerse bu tür bozulmaya neden oluyor,çoğu zamanda çekim sırasındaki bozuk yükleme.Bu yamayı tekrar internetten indirmen gerekiyor.Bir daha yamayı indirip kurduğunda sorunun kalmayacaktır.İndirmek için en iyi ihtimali olan yeri dene.
4.defa indiricem :D bakalım internet aylık parası ne kadar gelicek.indirirken antivirüsüde kapatayım.
Oyun orjinal.
arkadaşlar oyun hızlanıyo ama maç toplantılarına katılmıyosunuz dolayısıyla oyun da ilerlemiyo, 1 günde 1 oyunu kaydediyo, para birimi arnavut leki oluyo (ve bunlar değiştirilemiyo) ,kısacası 9.2.0 update i oyunu mahvdeiyo bence..
abi peki teşekkür ederim ilgilendiğin için :)
c rac k=i.lac demek istemiş
biraz önce bende aldım oyunu steamden bakalım umarım değer.. bu arada 901 i kurmadan direk 902 kurdum bi sorun olmaz dimi??
Torrentten indirin 9.0.2'yi, en temizi, rahat rahat indi, indirdikten sonra da 1,15 gb upload yapmışım.
çok teşekkürler :)
yükledim ama key falan gösteriyor :S
"Antaylaspor" dikkat eden var mı oyunda yazılışına? :)