Zapo ya heLaL oLsun. YıLLardır Türkiye de yaşayan yabancıLar haLa tek keLime Türkçe biLmez iken adam basın topLantısını resmen takır takır Türkçe konuşarak yaptı. İbret aLın biraz bu adamı.
Printable View
Zapo ya heLaL oLsun. YıLLardır Türkiye de yaşayan yabancıLar haLa tek keLime Türkçe biLmez iken adam basın topLantısını resmen takır takır Türkçe konuşarak yaptı. İbret aLın biraz bu adamı.
adamlar rahat tabi tercüman ile yatip kalkiyorlar türkceyi salliyorlar helal olsun zapoya.. aslinda trabzonspor gib yapmak lazim tercüman olmayacak sadece ingilizce bilen birisi olacak :) bak bakalim ozaman ögreniyorlarmi türkceyi
Hüseyin'in Bursaspor formasıyla gördüm.Yıllarca bordo veya mavi renklerinin içinde gördükten sonra yeşilin içinde görmek biraz garip geldi. :)
Zapo'yu seviyorum ya Beşiktaş'ta düştüğü durum hiç hoşuma gitmiyor. Umarım Bursa'ya faydalı olur.
Bursaspor bu sezon bence baya iddaalı.
Ergiç,Hüseyin ve Zapo'yla sahanın heryerine çok iyi isimler transfer ettiler.
Ben bu sezon Bursa'dan ilk 4 en kötü ilk 5 bekliyorum.
bu yıl Sivas'ın yerini Bursa alacak gibi geliyor bana da :) bide G.Antep'ten ümitliyim
Zapo transferi çok iyi oldu Bursa için bu sene ilk 5'e rahat oynar Bursa.. Ayrıca bu yıl turuncu forma var mı?
Uludağ Üni. kazanırsam önümüzdeki sezon maçlardan bazılarına gitmeyi düşünüyorum ciddi ciddi.
Teşekkürler.Yakışıyor turuncu forma Bursa'ya..
orada demek istediği Sivas, Kayseri, Antep ilk 5'e giremez anlamında ;) Trabzon'u dikkate almamak gibi bişey yok yani üstteki yorumda, panik yok Shamur :)
Başta İlk 4'e girer demiş arkadaş 3 İstanbul takımı ilk 3 sırayı alsa Trabzon direk devre dışı kalıyor zaten :) Ha sonra ilk 5'deyiz demiş .. bu sefer de Sivas,Kayseri ve Antep'i elemiş.. Lig başlamadan bu kadar kesin konuşulmaz yinede. Batalla Ortaga tarzında olmuş , Ergic yılın transferi olmuş , Bjk'nin geçen sene yüksek bonservis verdiği ve bu sene yerine başkasını almak için kiraladığı Zapotocny'de cuk diye oturmuş.. ne diyim hayırlısı :)
Kim diyor arkadaşım turuncu forma var diye ? :)
Bu sene Yeşil - Beyaz'dan başka renk yok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Geçen sene 58 puan alındı zor şartlara rağmen(Sağlamın takımın başına geç gelmesi, yabancı oyuncuların kaçıp gitmesi, paraların ödenmemesi vb).
Yeni gelen oyuncular takıma minimum %10 katkı yaparlarsa geçen seneki 58 puan 64 olur. Bu da sanırım Avrupa Kupaları için yeterli bir puandır. . .
[quote=Crocodile1963;1508692]Kim diyor arkadaşım turuncu forma var diye ? :)
Bu sene Yeşil - Beyaz'dan başka renk yok
.
.
http://www.bursastore.com/catinfo.asp?cid=4
Burada görmüştüm yanlış olabilir.Sakin ol biraz :)
Emre Pehlivan ve Anıl Sarak, PAF takıma gönderildi. Dani ile yollar ayrıldı(Şükür kurtulduk).
Ligler başlamadan hiçbir şey belirli olmaz şampiyonluk parolasıyla başlarsın Avrupa'ya gidemezsin. Hedef kupa dersin küme düşersin o yüzden konuyu uzatmanın bir anlamı yok. Ligler bir başlasın o zaman konuşuruz. . .
City'nin hedefi Sercan
İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester City'nin, Bursasporlu Sercan Yıldırım için devreye girdiği iddia edildi.
31.Tem.2009 23:55:45
http://i.media.goal.com/g/50992_news.jpg
Goal.com
NTV Spor'un haberine göre, Manchester City yöneticileri hafta içerisinde Türkiye'ye gelerek, Sercan için Bursaspor'la masya oturacak.
Fenerbahçe'nin de bir dönem ilgilendiği, ancak Bursaspor'la anlaşmaya varamadığı için transferinden vazgeçtiği genç futbolcuya, yeşil beyazlı ekibin 10 milyon avro bonservis bedeli biçtiği de haberde yer aldı.
Bursaspor'la olan sözleşmesini, geçtiğimiz ay uzatan Sercan Yıldırım'ın, Manchester City'le anlaşmaya vardığı ve kulüplerin anlaşmasını beklediği de iddia edildi.
Sercan'la ilgilenen bir diğer İngiliz ekibi ise Manchester United.
Bence sercan bir kaç yıl daha bursada kalmalı şöyle olabilir bonservisini citye verip 2 yıl kiralama
Utd. olsaydı hemen alsınlar derdim ama City olunca bende senin gibi düşünüyorum :)
Gökçek Vederson ile 2 yıllık anlaştığımız söyleniyor. . .
Yalan haberdir.Vederson'u bırakacağımızı düşünmüyorum.
Bence gitmeli Sercan ama City'de değil. Oynayabileceği takımlardan birine. City'nin forvet hattına bakınca, Sercan orda yedek kulübesinin en iyi ismi olur gibi ancak. Kalitesini başka kulüplerde harcamalı. Bizden söylemesi.
Bence Sercan gidip orda kendini gösterip, verilen forma şanslarını iyi değerlendirip banko bir oyuncu, hatta yıldız olabilir :)
Bu ihtimal bence %30 bile değil çünkü O forvetler varken biraz zor kendini gösterir.
Semih hiç doğru düzgün oynamıyorken kaptanlığa yükseldi bizde. Ki Sercan çok daha özellikli bir oyuncu, kendini düzgün geliştirirse birşeyler olur mutlaka. Kumaş kaliteli yani neden olmasın..
Bilmem belkide diğer oyuncularımızdan yola çıkarak Sercan'ında kaybolacağı hissi var içimde. O yüzden karamsarım. Dediğin gibi Sercan ın en avantajlı yönü Hızı ve tekniği. Premier Lig'de iş yapabilirde. Bakalım. Hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Sercan City değilde Manu ya gitse daha iyi olur bence. Fergusonla çalışması onu daha fazla geliştirir diye klişeleşmiş birşey söyleyeyim ancak gerçekte bu yani. Ronaldonun kendisini geliştirmesinde Fergusonun yönlendirmeleri çok etkiliydi. Neden aynısını Sercanada yapmasın. Machedanın bile kendine yer bulduğu bir takımda şansı yaver giderse pekala Sercanda rotasyonda yer alabilir.
Belki karşılaştırmak yanlış olur ama önceki sezonlarda da Okan Yılmaz'ı Marsilya takımı istemiş fakat Bursaspor'da kalmıştı ve sonu Malatyaspor olmuştu..Geçen sezon Van bel.. takımında oynuyordu iki önce da İddaa bayisinde gördüm.
Sercan'ın da olası bir sakatlığında ki inşallah böyle birşey olmaz,transferi gerçekleşemez ve hem kendine hemde Bursaspor'a yazık olur..Talibi varken Sercan gönderilmedi..
Bende cümlemin başında belki karşılaştırmak yanlış olur yazmışım ama sakatlık yaşa bakmıyor sanırım..:)
keşke Man.City, Mun. Utd. yerine Arsenal istese :) o takımda her türlü oynar
Malatyaspor'dan sözleşmesini fesh eden Mustafa Olcaytu, Bursaspor ile antremanlara çıkıyor. İlerleyen günlerde sözleşme imzalayacak. . .
Bursaspor'un bilet fiyatları ne kadar?Fenerbahçe taraftarı bursa tribüninde maç falan izleyebilir mi?Bilet fiyatı daha ucuzdur sanırım. :D
Sercan'da gitti gitti gidemedi. Bence bu sezon kalır Sercan. eğer iyi bir performans koyarsa ligde milli takımdada devam ederse seneye yolcu :)
Bursaspor'un gündemden düşmeyen genç yeteneği Sercan Yıldırım için şimdi de Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim devreye girdi. Alman kulübün, gözde futbolcu için 7 milyon Euro'luk teklif getireceği öğrenildi.
Geçtiğimiz yıl en iyi çıkış yapan futbolcular arasında gösterilen ve kısa sürede ortaya koyduğu performans ile Milli Takım'a kadar yükselen transferin gözde ismi 19 yaşındaki Sercan Yıldırım'ı almak isteyen kulüpler arasına Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'da katıldı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ısrarla takımda kalmasını istediği genç futbolcu için harekete geçen Alman kulübü yetkililerinin bu hafta Bursa'ya gelerek yönetimle pazarlığa oturacağı öğrenildi. 7 milyon Euro teklifle geleceği belirtilen Bundesliga ekibinin, transferi sonlandırmak için ısrarcı olduğu da edinilen bilgiler arasında.
DHA
Ya ne yapacak Hoffeinheim da. Gitsin G.Saray a. olmazsa bursada kalsın. Kariyerine ya İngilterede yada tr de devam etmeli.