Evet arkadaşlar bu kariyere yeniden döndüm. :)
-----------
Fildişi Sahilleri ile Dünya Kupasında gruplardan çıkamayınca bende istifa ettim.Şuan Dünya Kupasının bitmesini bekliyoruz.Hemen ardından bir klüp takımı ile anlaşmaya çalışacağım.Bu arada Fildişi Sahillerinden istifa ettikten sonra yine beni istediler ama ben iş teklifini reddettim.Artık bir klüp takımında çalışacağım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bencede herşey çok karışık oldu bir toparlama yapayım..:h:
Öncelikle kariyere işsiz başlamıştık ve gelen teklifler sonrasında Portekiz Liga Sagres takımı Vitoria Setubal ile anlaşmıştık.Ama işler yolunda gitmemiş Cardiff'e gitmiştik.Orada yönetimi kızdırıp kovulmuştum.:DArdından Watford ile anlaşmıştım 7 gün takımın başında kalıp istifa etmiştim.1.sezonun sonuna doğru Freiburga gelmiş ve burada sezonu tamamlamıştım.
2.sezona Freiburg'ta başladım.Ama sezon başında koyduğumuz hedeflerimizden uzak kalınca Freiburg'tan da ayrıldım.Ardından İngiltere'ye geri dönüş yaptım.İpswich Town ile anlaştım.Orada başkanla sorunlara yaşarak ayrıldım ve Türkiye'ye dönüp Hacettepe ile anlaştım oradada dikiş tutturamadım ve istifa ettim.
Bunların hepsi 2 sezonda oldu. :n: Şuanda sadece Gana Milli Takımının başındayım.Klüp takımı çalıştırmıyorum.2010 Dünya Kupası oynanıyor şuan.
3.sezonu Gana'nın başında tamamladık.
4.sezonda İtalya Serie B'de 10.haftada Bari takımıyla anlaştım.Ben geldiğimde son sırada bulunan takımda 41.hafta sonunda 10.sıraya yükselttim ve takımdan ayrıldım.
Bu arada Fildişi Sahilleri ile anlaştım.Fildişi Sahilleri ile Dünya Kupası elemelerinde mücadele ettik ve Dünya Kupasına katılmaya hak kazandık.
Arada ise Afrika Kupası oynandı.Afrika Kupasında yarı finalde Gana'ya kaybederek elendik.
Dünya Kupasında ise Hırvatistan, Şili, Amerika ile aynı gruba düştük.İlk 2 maçımızda Şili ve Hırvatistana kaybedince gruptan çıkamayacağımız kesinleşti ve istifa ettim.
Şimdi yeni bir klüp aramaktayım.