Bir başka konuda da söylemiştim.Taraftarın en iyi tepkisi o olur.Gitmiyeceksin maça anlıyacaklar anyayı konyayı
Printable View
Hafta sonu da Eskişehire yenildik mi tamamdır ilk 10 a girmeyi garantileriz bu sene hadi bakalım..
Çok yazık ya çok.
Rijkaard "Kalite yok sakat çok" demiş iyi de demiş.
Yönetime göndermede bulunmuş defans alın bana diye.
Rijkaard'i cok severim bu isde en az sucu olan adam odur , ama artik onu dahi kimse tutamaz bu takimda bu geceki rezillikden sonra , bu isin icine Adnan Polat ve muritleride dahil onlarinda sonu yakindir
Kendisi çok kaliteli ya :)
Hayır Rijkaard gitsin diyorsunuzda bende bunu anlamıyorum. Adam vermiştir transfer listesini. Yönetim adam alamayıp gidip 2. sınıf topçu alıp getirirse ki onu bile göremedik ondan sonra teknik direktöre keserler faturayı. Birazda hocanın arkasında NE OLURSA OLSUN durmak gerek bana göre.
Söylenecek herşeyi söylemişsiniz, bana da katılmak düşer.
Ben de Mustafa Sarp'ı eleştirirdim ama bugün gördüm ki takımdaki "Galatasaray'lılık ruhu"na en uygun 3. futbolcudur. Bu ruh ne kaptan bozuntusu, medya şımarığı Arda'da vardır, ne de Fenerbahçe'ye gol atıp el kol hareketi yaparak güya Galatasaray'lılık ruhunu gösterdiğini sanan Hakan Balta'da.
Selman abinin dediği gibi, kaptanlık Neill veya Kewell'a kesin ve kesin bir şekilde verilmelidir. Ama görünüyor ki emsiz yönetimin birşeyler yapmaya niyeti yok.
Rijkaard basın toplantısında, sakatlıklar yüzünden bu haldeyiz demiş. Bir teknik direktör bunu söyleyemez. Hakan Balta'nın bir pozisyonda toptan ve rakipten bu kadar çekinerek kendini mücadeleden çektiğini görünce takımın fizik yönünden 0 olduğunu iyice anladım. Bu sakatlıklar ve Hakan'ın bu durumunun tek sebebi, Rijkaard ve teknik ekiptir.
Rijkaard da görevimin başındayım, mücadele edeceğim, istediklerim yapılmadı demiş. Deja vu mu oluyor ne ?
Rijkard'a geçen sene tarihin en kaliteli kadrolarından birini verdiler ancak sakatlıklar yakamızı bırakmadı.İlk 7 haftaydı sanırım gelene 3 gidene 4 atıyorduk.Sonra sakatlıklar bi gelince takım bozuldu.Son dakika golleriyle geçen sene çok yıkılmıştık.Bu senede adamın istediği transferi yapmıyor yönetim ve adamda mecburen bu kadroyla çıkmak zorunda kalıyor.Ben %100 yönetim suçludur diyorum.Ancak şöyle bir durumda var.Başarısızlıklardan sonra hep teknik direktörler kovulur.Bakın görün büyük ihtimal yine öyle olucak.Köklü değişim şart oldu artık.Taraftarın sabrı kalmadı !
Peki şu an başta Rijkard yerine Bülent Korkmaz olsa aynı şeyleri söyler miydin?
Tabi ki yönetim suçludur fakat,Rijkaard'ın istediği adamları almıyorsan,Rijkaard'la yolları ayırmaya mecbursun.Şu anki takımı oynatabilecek bir hoca getirirsin takımın başına.
Üzülmüyorum. Çünkü Mustafa Sarp, Ayhan , Barış gibi adamların avrupada oynamaya hakkı yoktu. Hak yerini buldu. Tebrikler. Şimdi defolun gidin şu takımdan. Bu arma altında böyle oynayamazsınız. Defolun gidin !
Rijkaard-Galatasaray uymadı. Daha fazla zorlamanın alemıi yok aslında ama nasıl olsa artık avrupa liginden de elendi takım. Devam edebilir Rijkaard. Ama artık birşeyler yapması lazım. Şikayet edip durmakla olmuyor işte, aynı sistem üzerinde ısrar ediyor sürekli ama yok işte ona uygun kadro elinde. Birşeyler yapsana, 90 dakika kenarda oturup sessz sakin maçı izlemekle olmuyor...
Bülent Korkmaz ayrı bi vaka zaten.Resmen harcandı.Skibbe'nin kurduğu takımın başına geldi.Mevcut kadroyla birşeyler yaptı.Daha 1 Transfer bile yaptırılmadan takımdan gönderildi.
Rijkaard'a ise geçen sezon Galatasaray'ın en iyi kadrolarından biri verildi sonucu Ligde averajla alınan 3.'lük oldu :)
yılmaz vural gelsin ondan başka bu takıma kim gelir Tugay zeki adamdır aklı varsa ki var kabul etmez.Onuda bülent korkmaz gibi yapar koyarlar kapıya
Hayata küstüm artık illallah dedirtiniz adama yeter sizden çektiğimiz 2 aydır tarnsfer yapacaksınız onu da elinize yüzünüze bulaştırdınız .Derhal yönetim istifa etsin .Ali Turan ve Hakan Balta'ya gelince...Siz ne kadar aciz adamsınız 2 metre ötedeki adama pas atamıyorsunuz .Son dakikada adam orda ölür yine o topu vermez bu kadar pasif bir insansın sen Balta !
Rijkaard'a istifa vb. diyenler önce bir takıma baksın .Bırakın takım kötü yedeklere bakın .Aykut Musa Aydın Emre Cana .Bravo size çok iyi tespit .
2000'de UEFA'yı almış bir takımız..Fakat daha Karpaty'i yenemiyoruz..Hakan Balta sana yazıklar olsun ! Tam atağa çıkacağız top Serdar'a geliyor Serdar sırf pas atayım diye Ali Turan'a veriyor.Ayhan kendini Xavi zannedip çalımlara girişiyor.Servet'de öyle..Barış başka alemlerde.Takımda tek iyi diyebileceğim Ufuk var..Harika bir maç çıkardı.Gerçekten hak yerini buldu.Bu futbolla Karpaty'i yensek ne olurdu ki ?
Adnan Polat ve Sezgin eserinizle övünün..Keita ve Mehmet Topal'ı satarsan olacağı budur.
ben tromso'yu dibe vurduğumuz an zannetmiştim , yanılmışım . daha neler görecez bakalım ? 3te 3 ??? 4te 4 ???
yahu Allah askina gozlerinizi acin biraz , Galatasaray'in 2 senedir orta saha ve defans problemi var , bunu futbolu bilmeyen ama 2-3 mac izlemis dahil herkes biliyor
Peki yonetim bu sene ne yapti ? aslanlar gibi oyniyan 3 macdan 1ini tek basina kurtaran Keita'yi satti yerine Pino diye birini getirdi (Pino'nun muzmin sakat oldugu GS yonetimine soylenmis fakat adam ucuz diye yinede almislar)
Peki yonetim ne yapti ? Mehmet Topal'i satti Cana'yi aldi diyelimki Cana en az Topal kadar iyi bir orta saha , ama sonuc itibariyle Keita'yi satip altinda bir adam getirip ve Mehmet Topal'i Cana ile degistirince zaten varolan problemlerin hic biri cozulmedi
Problemler hala ayni Kaleci yok Defans berbat , Orta Sahada top yapicak adam yok yonetim en azindan bu sorunlardan 1 tanesini cozdumu bu sene ? hayir birde bunlarin ustune her hafta en az 2 as adamimiz sakatliktan oyniyamiyor , hala su ortamda Rijkaard'i sucliyabiliyorsaniz diyebilicek bir lafim yok , Rijkaard sucsuzdur demiyorum ama bu isde en az sucu olan Rijkaard'dir
Yonetim goz gore gore takimi mahvetti , Adnan Polat 2 aydir her gun bu hafta 2 adam gelicek diyor fakat 2. ligde oyniyan Galatasaray'a gelmek istedigini belirten Emana'yi bile alma becerisi gosteremiyor
UEFA'da havlu attık.Şimdi sırada Eskişehirspor mağlubiyeti var.Zaten Lige'de havluyu atınca Sakatlıkların hepsi düzelir merak etmeyin.Devre arası transfer sezonunada 10.sırada girersek süper transferler yapılır.İş işten geçmiş olcak ki transfer ozaman yapılcak.
Söyleyecek o kadar çok şey var ki. Elim kolum ve dilim bağlanmış durumda...
İyi antrenör ekibini iyi seçendir. Takımını fizik ve kondüsyon olarak iyi seviyeye getirendir. Takım ruhunu oluşturabilendir. Takım savunmasını öğretebilen duran top organizasyonu yaptırabilendir. Son olarak yetenekli oyuncudan anlayandır.
Kısaca bugün her takım için konuşuyorum. Serdar oynayamıyorsa yerine Pino'yu al. Gol yememen gerekiyorsa ve son dakikalardaysan defansif bir oyuncuyu oyuna al. Bunları hepimiz yapabiliriz.
Lviv'in golünü atan oyuncu daha maçın başlarında sarı kart görmüştü. Rijkaard, Arda sen yetenekli adamsın. Üzerine oyna ve attır gibi bir taktik vermiş midir. İyi antrenör budur.
Rijkaard bunların hiçbirini yapamadığı için suçludur. Kadro kalitesinin geçen seneden ne farkı var. Sadece ve sadece Keita yok. Galatasaray tek oyuncuya bağlı kalacak kadar acizmidir. Leo Franco'yu arıyorsanız, Emre Güngör'ü arıyorsanız bilemem.
Yönetime niye kızıyoruz. Maddi tasarruf yapıyoruz diyerek oyuncu almıyorlar. Elimizdeki oyuncuları satıyorlar. Tasarruf yapıyorsan oyuncu satmazsın ve almazsın. Yerlerine daha kötülerini daha pahalıya alıyorlar. Yoksa Mehmet Topal'da öyle müthiş oyun kuran bir adam değildi.
Kısacası yönetim transferi bilmediği için suçludur. Bunun konusu ayrı tartışılır. Rijkaard, tam bir fm antrenörüdür. Bu elenmenin sorumlusu odur.. DC'yi DC'de oynat. DM'yi DM oynat. Takıma senin bir katkın olmasın. Hepimiz için söylüyorum. Para istemiyoruz, o havayı solumak yeter. Bu kadarını bizde yaparız.
10 senede her yıl bir genç bir dünyada isim yapmış adam alınsaydı şimdiye kadro tamamdı. İşi bilmeyenler başta olduğu sürece böyle olur. İşi bileni yetiştirecek alt yapıda yok oda ayrı sorun.
Avrupa bitti koca bir sezon boşa geçecek koy Emre Çolak'ı, Serkan Kurtuluş'u, Musa Çağıran'ı bi kaç genç oyuncu kazanalım bari...
Emre Çolak neyin artistliğini öğrenmiş ne yaptı maçta ben artistlik olarak değerlendirilebilecek bi hareketini görmedim eğer sarı kart falan gördüyse buna artistlik diyosan tüm futbolcular artist o zaman
İki yönlü adam arayıp duruyorlar bu takıma Musa diye bir çoçuk alındı o niye oynamıyor bence şuan takımda iki yönlü oynayacak elimizdeki en iyi oyuncu..
en iyisi mustafa sarp futbolu bıraksın bunlara ruhun nasıl bişi olduğunu öğretmek için ayrı bir statüde hocalık yaparak takıma hizmet etsin.Hergün 1 saat mustafadan ders alsınlar:zuhaha
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle istifa etmeyi düşünmediğini söyledi.
Rijkaard, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine, "İstifayı düşünmüyorum. Sezonun başındayız, bizim daha çok çalışıp başarılı olmamız gerekiyor. Benim bu sonuçlarda yüzde kaç payım olduğuna gelince; takım başarılı olduğu zaman futbolcular alkışı kazanıyor, takım kötü gittiği zaman tabii ki suçlu hoca oluyor. Çünkü takımın başındaki odur. Onun için ben kaçmayacağım ve sonuna kadar mücadele edeceğim daha yapacak çok iş var" diye yanıt verdi.
Görevinin başında olduğunu anlatan Holandalı teknik adam, "Sezon başı olduğundan dolayı hatalar olabilir, bunları düzeltmemiz lazım. İki tane kazanacağımız kupa var, şu anda hedefimiz bu kupaları almak" dedi. Rijkaard, Galatasaray'ın oyunundaki düşüşün nedenlerinin sorulması üzerine, mazeret üretmek istemediğini de vurgulayarak, "Alınan oyuncuların hepsi sakat, herkes neredeyse sakatlandı. Defansa da oyuncu istedim. Elinizdeki ürün ve kalite böyle olunca bu tip sonuçlarla karşılaşıyorsunuz" ifadelerini kullandı. Rijkaard'ın bu soruya, toplantıda kullandığı dil olan Flamence yerine İngilizce cevap vermesi dikkati çekti.
Hollandalı çalıştırıcı, kendileri için duygusal bir maç yaşandığını da anlatarak, "Son dakikalarda turu getirecek golü bulduk. Ama yediğimiz golle turu rakibe hediye ettik. Futbolcularımın mücadelelerinden memnunum. Kimseyi kadro dışı bırakacak lüksüm yok. Çünkü çok eksik oyuncum var" diye konuştu.
Karpaty de yetenek yoktu ruh vardı sadece ?
Zaten son 2 dakikada gol atmak yetenek değil Ruh işidir.Adamlar inandı ve 10 kişide olsa başardı.
"Alınan oyuncuların hepsi sakat, herkes neredeyse sakatlandı. Defansa da oyuncu istedim. Elinizdeki ürün ve kalite böyle olunca bu tip sonuçlarla karşılaşıyorsunuz" ifadelerini kullandı.
Adam daha ne desin herşeyi anlatmış yani..Kendisininde suçu var ama haklı yani..
Onların 11 futbolcusu da inanmıştı. Bizimkilerde ruhta yok yetenekte. Takımda yeteneği olan adamları sayalım bakalım kim var ? Neill , Kewell , Baros , Arda , Pino , Servet , Elano. Sadece 6 kişi. Bunların zaten 3 tanesi sakat. Geri kalan 4 kişiylemi maç alacağız :)