Roy'a gerçekten yazık oldu ya. Dizinde kıkırdak dokusu kalmamış, kariyeri çok büyük tehlikede diyorlar. ne zaman döneceğide belli değil o yüzden.
Printable View
Roy'a gerçekten yazık oldu ya. Dizinde kıkırdak dokusu kalmamış, kariyeri çok büyük tehlikede diyorlar. ne zaman döneceğide belli değil o yüzden.
Büyük Takas Haftaya Açıklanabilir
http://i.cdn.turner.com/nba/nba/medi...lo_anthony.jpg
NBA.com yazarlarından David Aldridge ve iki araştırmacıya göre uzun zamandır beklenen Carmelo Anthony takası gelecek hafta sonuca varacak.
Nets-Pistons-Nuggets üçlüsünün arasında gerçekleşecek takasa göre ; Carmelo Anthony,Chauncey Billups ve Richard Hamilton Nets yolunu tutacak.
Bu arada Nuggets herhangi bir anlaşmaya varılmadan önce her olasılığı düşünüyor.
NBATRKY
Bence Portland kentini baştan sona yıkamak lazım. Orada bir tuhaflık var. Greg Oden, Brandon Roy... Bu kadar sakatlık krizi yaşayan koca NBA tarihinde bir Houston'ı bilirim, bir de son yıllarda Portland... Yolu düşecek olan varsa, buralara destursuz adım atmasın. :)
Ömer Aşık ın bu takımdan ya da bu koçtan acilen kurtulması lazım... 4 dk 5 sayı 2 ribaunt 1 blok... Yazıktır günahtır ya...
Ersan da 8 de 5 le oynarken, maçın son dakikalarında oynatılmadı, takım bir sayıyla kaybetti...
Yakında Noah'da dönecek. Artık dakika değil saniye alır ömer heralde. Kurt Thomas da sadece sezgileriyle 18 ribaund almış. Gerçi o kadar süre oyunda kalsa ömerde 15 alır en azından.
LA Derbisinde 4 Kişi Atıldı
Los Angeles Clippers'ın iki genç yıldızı Eric Gordon'un 30 sayısı ve Blake Griffin'in 15 sayı, 17 ribauntluk performansıyla Lakers karşısında alınan 99-92'lik galibiyette 4 oyuncu maçtan atıldı.
Maçın son dakikası oynanırken, Lakers'lı Lamar Odom, Griffin'ın formasından çekince işin içine Baron Davis atladı ve itişmeler başladı.
Clippers'dan Griffin ve Davis, Lakers'dan ise Odom ile Ron Artest oyundan atılırken, Los Angeles derbisi de olaylı bir şekilde sona ermiş oldu.
http://www.basketbolseverler.com/tbf...ElemFormat=jpg
basketbolseverler.com
Bosh, Ömer Aşık Açıklamasıyla Şaşırttı
http://www.basketbolseverler.com/tbf...ElemFormat=jpg
Miami Heat'in yıldız oyuncusu Chris Bosh ayak bileğinden sakatlanarak üçüncü çeyrekte bıraktığı Chicago Bulls yenilgisinden sonra Milli yıldızımız Ömer Aşık ile ilgili yaptığı açıklamayla herkesi şaşırttı.
Ömer'in hiç art niyet olmadan yerdeki topun üzerine atlayarak topu kazanma çabasında sakatlanan Bosh, "İşte ciddi sakatlıklar böyle oluyor. Başka oyuncuların bacaklarına dikkat etmek gerekiyor. Biliyorum herkes gayret istiyor ama hepimiz bu oyunu oynayarak ailelerimizi geçindirmeye çalışıyoruz. Hepimiz sağlıklı olmak istiyoruz. Bu nedenle birisinin bacağı topa çok yakınsa o topun üzerine atlamayacaksın" dedi.
Fiziğine göre NBA'in en çabuk ilk adımlarından birisine sahip olan Bosh'un bu açıklamayla niye dışarından şut atmayı tercih ettiğini anlamak biraz daha kolaylaşıyor. Tabii poizsyonu tekrar, tekrar izledikten sonra birileri Bosh'a "Kardeşim sen önce atlasaydın, o zaman bacağın da öyle tehlikeli bir pozisyonda açıkta kalmazdı" diyebilir de!
basketbolseverler
Chris Bosh'ta fakir edebiyatı yapıyorsa...
Vince Carter bugün oynanan New York maçında 20.000 sayı barajını aştı. :)
Vayy arkadaş yaa. Dün akşam işe geç kalma pahasına izlemiştim Los Angeles derbisini. 4. çeyrek başlarken yattım ondada olaylar olmuş :D
Bu gece maçlar kaçta başlayacak ? 03:00 Orlando - Boston maçı var diye biliyorum ben NTV Spor'da.
Aynen İsot. :D Dedim Lakers koparır bu maçı Griffin'dede hayat yok ama 4. çeyrekte coşmuşlar. :D
Orlando - Boston maçı var 3'te evet. :) NTVSpor'da. 8'de de New York Knicks - Phoneix maçı vardı. Suns 129 - 121 kazandı. :) Nash bir ara bir coştu olacak iş değildi. :D
Odom'un başlattığı bir vukuat. İki takımdan da 2 şer oyuncu atılmış. Clippers yanlış hatırlamıyorsam 4-5 gün önce miami'yi de yenmişti. Bu sezon play-off'larda sürpriz yapmalarını bekliyorum açıkçası.
Yaa dün ne maç oldu birader. Bi an Kobe maçı bitirdi zannettim ama öyle olmadı. Gordon çok ekstra oynayışı maçı getirdi bence. Griffinde büyük bir basketçi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 11/1 ile maça başlamıştı tamamen demoralize vaziyetteyken 2/2 serbest atıştan sonra bi an maçı getiren kıvılcımı çaktı. Gordonda şapkadan tavşanı çıkardı. Harbi sağlam maç oldu.
Birde şu Ron Artest denen adamı ömürboyu ihraç etseler ya parkelerden ? Çok sevinirim öyle böyle değil.
Artest eski Artest değil bu bi gerçek. Her ne kadar arızada olsa ligin hatırı sayılır savunmacılarındandı bi ara (: . Tabi şöylede bi durum var kimse bu devirde hatır ile iş yapmaz .
İlk çeyrek bitmek üzere, Hidayet ten pek birşey göremedik henüz, Boston da hiç maçı verecek gibi durmuyor.
Artest kavgayı ayırmaya gitti.Onu görünce direk attılar.Bişi yapmadı yahu:n:
Ömer aşık 20dk süre aldı dün gece. 5 sayı 7 ribaund 2 blok 1 asist yaptı. 1-5 ile oynaması bir uzun için kötü ama onuda zamanla düzeltecektir diye tahmin ediyorum. Ancak Boozer ve Noahın dönüşüyle bu dakikaları bulamayacağı aşikar. Bu arada League Pass Ocak 23 e kadar bedava. Kaçırmayın derim ;;)
Mecbur kaldı artık oynatmaya... İki uzun birden olmayınca 20 dk süre aldı. Blokları ribauntları iyide keşke daha isabetli atsaydı, bu fırsatı bence de bir daha bulamayabilir... Ayrıca eğer seneye de bu civarda süreler alacaksa, yazık olur bu çocuğa...
Larry Brown Koçluğa Dönmek İstiyor
http://www.realgm.com/images/nba/4.2..._Larry_cha.jpg
Larry Brown artık sıkılmaya başladığını ve koçluğa geri dönmek istediğini söyledi.
Philadelphia'da yaşayan Brown perşembe günü Villanova Wildcats'in antremanına gitti.Koç Jay Wright ve oyuncularla konuştu.
"Koçluğa dönmeyi istiyorum,bitirmeye niyetim yok.Şu anda en önemli şey ailemle vakit geçiriyor olmam." Larry Brown
NBATrKy
Ömer'in istatistikleri fena değil aslında. Oyunun defans anlamında olsunda ilk başta zamanla hucum yönünüde yapacaktır.
Mavericks , Peja İle Prensipte Anlaştı.
Toronto Raptors tarafından Perşembe günü serbest bırakılan Predrag "Peja" Stojakovic , Dallas Mavericks ile prensipte anlaştı.
Mavericks'in Peja'ya kadroda yer açmak için Ajinca'yı serbest bırakabileceği konuşuluyor.
Semih 14 sayı attı Utah maçında ve kariyer rekorunu kırdı.
Dün gece Orlando maçını izledim, Hidayete pek iş düşmeden koptu maç. Semih fazla süre almaz diye boston maçına bakmadım bile. Ama 30dk süre almış ve 14 sayı 7 ribaund 3 top çalma 1 blok gibi muazzam bi performans göstermiş ve kariyer sayı rekorunuda kırmış. Böyle devam ederse takımda kendine ciddi bir yer bulabilir.
Orlando maçı kopunca bende biraz Boston ı takip ettim... Maç kopunca yedek beş girdi sahaya ama ne yazık ki Nate Robinson da girdi... Semih te zaten 5 te 5 attı... Daha da fazla atabilirdi de, neyse artık başka maçlara :)
Miami - Toronto maçı acayip geçiyor. 2. çeyreğin bitmesine 3dk var, Mike Miller psikopata bağladı 24 sayısı var ve sadece 3 şut kaçırdı. Miaminin 10/15 üçlük isabeti bulunduğunuda belirteyim :n: Ayrıca Wade ve Bosh sakatlıkları nedeniyle oynamıyorlar.
Semih ilk beş başladı. 25 dk 7 sayı 11 ribaunt, 4 u hucum ribaunt u... Bu adamın geleceği parlak benden demesi :D
Semih'in bu şansları bulması Ömer Aşık'tan daha zordu çünkü uzun rotasyonu olarak ligin belkide en iyi takımında Semih ve ona rağmen çok iyi işler çıkarıyo. Eee herkes kendi şansını kendisi yaratır demilşler...
Aslında Doc Rivers şuanda Semihi oynatmaya mecbur. Çünkü Perkins ve O'Neallar sakat. Yoksa 30dkları asla bulamaz Semih.
O.J Mayo'nun doping testi pozitif çıkmış.10 maç ceza almış.
Zaten beLLiydi Mayo da birşeyLer oLduğu. Sezona berbat başLayıp birden yükseLişe geçmişti.
Aziz Yıldırım olsa hemen kontratını fesheder, kulüple ilişiğini keserdi.
Memphis bilmiyor bu işi.:u: Oraya da Şekip Mosturoğlu gibi dahi (!) bir hukukçu lazım.
Bir Takımın guardı 1 çeyrekte 11 şut atar mı yahu?
Ersan resmen alev aldı. Maç bitimine 3:44 var ve 9-10 ile 25 sayı 7 ribaund 3 top çalma 2 blok ve 1 asisti var Ersanın. Torontoya karşı olsada iyi rakamlar yinede :n: