3 yıllık imzayı attı delgado.
Printable View
3 yıllık imzayı attı delgado.
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Murat Aksu, yeni transfer Delgado çapında bir yıldıza Beşiktaş forması giydirmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Sportif direktör Erdil Arpacı ve Arjantinli oyuncu Delgado ile birlikte bu akşam İstanbul'a gelecek Aksu, siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, beklenen büyük transferi gerçekleştirdiklerini dile getirdi.
Taraftarların merakla beklediği büyük transferi gerçekleştirdiklerini belirten Aksu, ''Bu transferle takımımızın orta alanında önemli bir açığı kapattık. Delgado çapında bir yıldıza Beşiktaş forması giydirmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bu transferin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum'' diye konuştu.
DELGADO: ''BEŞİKTAŞ BENİ HEYECANLANDIRIYOR''
Siyah-beyazlı takımın uzun uğraşlar sonrası renklerine kattığı Matias Emilio Delgado ise sportif direktör Erdil Arpacı'ya yaptığı açıklamada, Türkiye'den aldığı ilk haberler doğrultusunda şimdiden heyecanlanmaya başladığını ifade etti. Beşiktaş ile büyük başarılara imza atacağına inandığını kaydeden Delgado, Türkiye'nin de ülkesi Arjantin gibi bir futbol ülkesi olduğunu bildiğini belirterek, ''Futbolu çok seven Türkiye'nin en büyük takımında forma giyecek olmak beni çok mutlu ediyor. Ateşli bir taraftar kitlesi olan Beşiktaş'ta başarılı olacağıma inanıyorum'' dedi.
DELGADO'NUN KARİYERİ
Beşiktaş'ın yeni transferi 24 yaşında ve 1.82 metre boyundaki Arjantinli Delgado, orta sahada görev yapıyor. Her iki ayağını da çok iyi kullanabilen yeni transfer, özellikle frikikten attığı goller ve asist özelliği ile tanınıyor. Son 3 yıldır İsviçre'nin FC Basel takımında oynayan Arjantinli futbolcu, geçen sezon İsviçre Ligi'nin en çok gol pası veren futbolcusu olurken, forma giydiği 32 karşılaşmada 19 gol attı.
Delgado, daha önce Chacarita Juniors, Argentino Juniors ve River Plate takımlarında oynadı.
bu adam türkiyeyi kasıp kavurur lakabını ben buldum bile "Katrina Delgado":D :D
oh be amma bitmez transfermiş ama sonunda bitti inşallah yararlı iyi bir performans yakalar
bizde hele ses soluk yok:)
Başka bir kaynaktan: Bu arada hayırlı olsun.
Beşiktaş'ın, İsviçre'nin Basel takımından uzun uğraşlar sonucunda 5 milyon euroya transfer ettiği Arjantinli Matias Emilio Delgado İstanbul'a geldi. Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu ve Sportif Direktör Erdil Arpacı ile havaalanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Delgado, İstanbul'a ilk defa geldiğini ve Beşiktaş hakkında hekesten çok iyi şeyler duyduğunu söyledi.
Delgado, Tigana ile ilgili bir soruya ise; "Tigana'nın beni istemesi benim için grur verici bir olay." şeklinde cevap verdi.
Öte yandan Delgado, Beşiktaşlı taraftarların havaalanında kendisini karşılamasından son derece memnun olduğunu da belirterek, "Taraftarların böyle bir karşılama yapmaları beni çok mutlu ediyor." diye konuştu.
Delgado, yarın saat 13.00'te BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenecek törenle, medya önünde sözleşme imzalayacak.
http://www.superspor.com/images/1/29...Delgado001.jpg
Çok para verdik(Ülker verdi) ama sattığımızda gelirin büyük kısmını yine ''ÜLKER'' alacak.Ben bu adamdan ileride kar edemeyeceksem yıllık maaşınıda ülker versin(umarım veriyordur).
Birde umarım o kadar paraya değer.Çünkü ciddi bir transfer ücretiyle aldık.
6 ay içinde döner , Ailton gibi olur diye birisi söylemiş başkana ama BJK ısrarla aldı.Devamında da diyormuşki ; Delgado 18 gol attı ama 8 milyon Frang etmez zaten 4 milyon frnga geldi Basel'e.Attığı gollerde ya penaltı ya da ölü top demiş..
Bunları kim demiş ya?İlk dakikadan adam kötülenmeye başlandı bile,bu durumda zaten başarılı olamaz.Quote:
Originally Posted by mustafagungor
Bence orta sahada eksiğimiz vardı illa ki faydalı olacaktır ama çok fazla para verdik gibi.
sonunda geldi ya. bence bu adam besiktasa faydali olur. bu sezon besiktas is yapar. bir sol kanat alsak is biter.
beyler bence biraz vicdanlı olalım adam bırakın maça daha topla antremana çıkmadı ... eleştirmek için çok erken .. hiç olmazsa adam genç ve çok iyi bir sol ayağı var ... duran toplarda çok etkiliymiş... isviçrede yılın futbolcusu seçilmiş ve asist kralı olmuş bence bunlar hiç olmazsa şimdilik eleştirileri önlemek için yeterli veriler ....
Bencede adam yeni geldi ve Ailton gibi olur,Basel'de iken ölü toplarda yada penaltılarda gol buldu sözleri izlendikten sonra kullanılırsa daha iyi olur..Belki bunları dedirttirmeyecek.
hayırlı olsun beyler inşallah iyi iş çıkarcak beşiktaşımızda
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/2006/06/29...6AB400B2Fb.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifSol şeride Pineda
Beşiktaş yönetimi, 24 yaşındaki Gonzalo Pineda Reyes'in peşine düştü. 1.77 boyundaki sol kanat oyuncusu, Meksika Milli Takımı formasıyla 34 gol attı.
Sola üniversiteli
Delgado'nun işini bitiren Beşiktaş, sol kanat arayışlarını da sürdürüyor. Siyah-beyazlıların son gözdesinin Dünya Kupası'nda Meksika formasını giyen Gonzalo Pineda Reyes olduğu öğrenildi. 1982 doğumlu oyuncu futbola üniversitede başladı.
Araştırma sürüyor
Pineda, 2004 http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DOlimpiyatları'nda Meksika Milli Takımı'na çağırılmadan önce hiç 1. Lig maçında oynamadı. Geçtiğimiz sezon transfer olduğu Chivas Rayadas Guadalajara'da 12 golü bulunan Pineda için siyah-beyazlı yönetim fiyat araştırmasını sürdürüyor.
Vahap HACIOĞLU
hayırlı olsun
Delgado Antrenmanda!
Beşiktaş'ın yeni transferi Matias Emilio Delgado, siyah-beyazlı takımla ilk antrenmanına çıktı.
Arjantinli futbolcu, BJK Nevzat Demir Tesislerindeki sabah idmanında teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla bir araya gelirken, sıcakkanlılığı ile dikkati çekti.
Dün akşam İstanbul'a gelen Delgado, sabahki kondisyon idmanında takımdaki yerini alarak, teknik direktör Jean Tigana, teknik ekip ve futbolcu arkadaşlarıyla tanıştı. Basına kapalı olarak yapılan antrenmanda yıldız futbolcunun sempatik ve sıcakkanlı kişiliğiyle kısa sürede takımla kaynaşmasının dikkati çektiği bildirildi.
Beşiktaşlı futbolcular sabah idmanında koşunun ardından salonda ağırlık çalışması yaparken, Delgado'nun sahada tek başına antrenmana devam ettiği bildirildi.
DELGADO, BEŞİKTAŞ'TAKİ İKİNCİ ARJANTİNLİ
Beşiktaş'ın yeni transferi Matias Emilio Delgado, siyah-beyazlı kulübün tarihindeki ikinci Arjantinli futbolcu olacak.
1993-94 sezonunda forma giyen Osvaldo Nartallo'nun ardından, siyah-beyazlı kulübün 103 yıllık geçmişinde takımda yer alan ikinci Arjantinli futbolcu Delgado olacak.
Beşiktaş'ta bugüne kadar 28 ülkeden toplam 68 yabancı futbolcu forma giydi.
MARATON
sonunda delgado'yu aldılar hayırlı uğurlu olsun
beşiktaş camiasına hayırlı olsun
:::
ya atacağı goller? BU bir kar değilmiQuote:
Originally Posted by FeYYaz1989
besıktasa hayırlı olsun
Artık Yönetimi Sevmeye Başlarlar :)
hayırlısı olsun BJK için
bakalım ne çıkıcak iyi diyolar ama..
Bence Beşiktaş şu ana kadar ki transferleri içinde en mantıklısını Delgadoyu alarak yaptı.genç ve yetenekli bir oyuncu.geçen yıl baselin uefada çeyrek finale çıkmasındaki katkısı yadsınamaz göz var izan var.asist kralı olarak gelmiş bir oyuncunun antremana bile çıkmadan eleştirilmesi ise ülkemize özgü bir olay bence.bence tigana ile birlikte delgado iyi bir çıkış yapıp çok daha büyük bir takıma gidecektir.bu oyuncu tribünlerimizin aradığı kendine sevdirebilecek birine benziyor.tabiki bunun için önceliklle en iyi şekilde beşiktaş formasını terletmeli.
inşallah iyi çıkacak.tümerin yerini fazlası ile doldursun tek isteğim o
Matias Emilio Delgado bu sezonki transfer döneminin en büyük bombasıdır kanımca. Mükemmel sol ayağı ve üstün teknik zekasıyla Beşiktaş'ı sırtlayabileceğini düşünüyorum. Hayırlı olsun.
arjantinlilerin ülkemize gelmeye başlaması sevindirici.. osvaldo nartallodan sonra 2.arjantinli bjkde hayırlı olsun
bence çok fazla para 10 trilyon aynı paraya daha ne adamlar alınabilirdi boşuna parayı sokağa atmamışlardır umarım bu devirde bu düşüncesizlik bence o kadar genç avrken 10 trilyonu tek adamda kullanmak yanlış bence!
Ayrıntılı haber...Quote:
Originally Posted by mustafagungor
Altı ay sonra geri döner!
Beşiktaş'ın Cenevre'de yaşayan Beşiktaş Kongre Üyesi ve İkinci Lig'e çıkma hesapları yaptığı Chenois takımının başkanı Ali Akar, Delgado'nun transferinin yanlış olduğunu söyledi. Akar, "Delgado'nun yakınında olan menajer dostlarımız var. Delgado iki yıl önce 4.5 milyon franga Basel'e transfer oldu. Beşiktaş'a yaklaşık 9 milyon franga transfer oldu. Çok Pahalı bir transfer.. 18 gol attı ancak çoğu penaltılar ve ölü toplar. Bana göre Beşiktaş'ta yapamaz. 6 ay sonra gönderilir. Bu fikirlerimi sayın Divan Başkanımız Şeref Nasır ve yöneticilere de söyledim" dedi.
Sabah
Dün Baselin geçen sezonki lig maçlarının tamamının özetlerini izledim, sadece 1 penaltısına rastladım, kalan bütün golleri frikikten ya da uzaktan şutlar veya normal ataklardan. Kornerleri etkili ve yaptığı asistlerin yanısıra golle sonuçlanan pozisyonların da çoğunun başlatıcısı. "6 ay sonra geri döner" diyen Ali Akar sanırım bu oyuncuyu kendi takımına istiyordu :)
Delgado iyi bir oyuncu tam beşiktaşın aradığı tipte bir oyncu Nobreyi Beslicek Ve Bol bol gol atıcaz inş.
adam bırakın maça çıkmayı daha antrenmana çıkmadan eleştirilmeye başlandı. ne kıskanç adamlar var yaa. inşallah hayırlı olur beşiktaşa...
Hayırlı olsun, baya yararlı olacağı görüşündeyim.
zaten her zaman böyle olur millet çekemez bende il başta çok şüpheyle baktım çünkü ünlü olmayan birine bu kadar para verilmez doğrusu ama millet yinede çekemiyor kısmet belkide öyle bi oynayacak ki herkesin ağzı açık kalıcak bence çok para verildi basel yediği kazığı bizden de aynı parayı alarak unutmaya çalıştı bence nice gençler nice oyuncular var alıcaksan bu kadar paraya adam gitde dünya starı al milli takımında şov yapan birini al ben bu yönetimden geçen seneden biri memnun değilim sadece %50 performans var en az %70 olması gerek bi kupayla olmaz bu işler türkiye kupasını aldık ama nere uefa nerde lig tarihinin en kötü sezonunu yaşadık umarım tigana başlattığı bu güzel hareketi tekrar yaşlılara dönerek bozma bi kolej havası yayar yoksa şampiyonluk için yine en büyük 2 aday belli kadrosu oturmuş iki takım fb ve gs bizden daha çok oturmuş iki takımlar ve avantajlılar biz ne kadar uğraşsakta 100. yıldaki gibi sağlam defans kale forvet orta saha olmazsa ne burda ne avrupada bişey olmaz zor!Quote:
Originally Posted by eraser212
o zamanlar nasıldı chelsea biz on kişi kalmasak belkide bizden fark yiyeceklerdi o takımla hemde düşünün yani!Burda dönen şeler sadece gündem olsun laf olsun öenmli olan icraat akıllı düşünüyorlar ama bi kere insanın kanı donunca yönetime bilmiyorum kombine alacağım ama belki son anda dönerim kararımdan
Şunuda söyliyeyim bence kaliteli bir stopere ihtiyaç var.Ronaldo-Zago ikilisi çok iyiydi(M.Lucescu'ya burdan selam ederim).
Çok beğendiğimiz İbrahim Toraman ve Gökhan Zan ile bu iş maalesef olmaz.
Tecrübeli ve kaliteli bir stopere bence çok ihtiyaç var ama bırakın transferi,söylentisi bile çıkmadı.Yazık bu senede gerilerden nal toplayacağız.
Delgado hücumu,Kleberson defansı yüklense orta saha gayet iyi olur ama savunma yine eksik.Umarım M.Nobre beklentileri boşa çıkarmaz.
benimde düşündüğüm yer defans ve sol kanat
BJK yıne transferleri dizdirio. inş bu sezon aldıkları paranın haklarını verırler hocada topcularda.
Ailton'un son numarası
Beşiktaş'ın geçen sezon 3.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Brezilyalı Ailton başa bela oldu. Geçen sezonun ikinci yarısında Hamburg'ta kiralık oynayan 32 yaşındaki futbolcu menajeri aracılığıyla siyah-beyazlı kulübe, "Beni isteyen yok. Böyle giderse İstanbul'a dönüp idmanlara çıkacağım. İlle göndermek istiyorsanız bonservisimi ücretsiz verin" diye haber gönderdi. Sözleşmesi gereği oynamasa da yıllık 1.6 milyon euro alması gereken Ailton'un tavrı Beşiktaş yönetimini köşeye sıkıştırıyor. Ailton'un Werder Bremen ile görüştüğünü bilen yönetim, futbolcuyu ücretsiz bırakmaya ise yanaşmıyor. Beşiktaş geçen hafta 3.5 milyon euro'ya aldığı Juanfran'ı serbest bırakmıştı.
02.07.2006 http://www.superspor.com/i/b.gif
Kaynak : Sabah
bunu da bırakacaklar bu gidişle
transferdeki başarısızlıklardan birisi geçen yıl gerçekten kötü oldu bizim için :(
Ve Robert Beşiktaş kampında
Yeni sezon hazırlıkları için dün Fransa'ya gelen Beşiktaş, kampın ikinci gününde çalışmalarını sürdürdü. Denenmek üzere kampa çağrılan Laurent Robert de çalışmalara başladı.
http://www.superspor.com/images/1/29...trobert004.jpg
Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde, yerel saatle 07.00'de basına kapalı olarak çalışmalara başlayan siyah beyazlılar, yaklaşık 1 saat boyunca kros yaptılar. Futbolcular, 2 saatlik dinlenmenin ardından, fitness salonunda ağırlık çalıştılar.
Bu arada denenmek üzere kampa çağrılan Benfica'nın sol kanat oyuncusu Laurent Robert'in de takımla birlikte sabahın erken saatlerinde çalışmalara başladığı öğrenildi.
Siyah beyazlı takım, bu akşam yapacağı tek antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.
03.07.2006
Kaynak : DHA