Bilyoner üyeliği aç dostum canlı yayın var. :)
Printable View
Bilyoner üyeliği aç dostum canlı yayın var. :)
Goll Ronaldo, Atletico için çok şanssız bir an 2-2
real yine kurtardi pacayi. artik barca maci kaldi onunde onemli, sampiyonluk kosusu baslar realin.
Bu maçtan sonra bir daha anlıyoruz ki, hakem hataları her yerde var.Bir tek bizim takımlarımızın hakkı yenmiyor.Ahım şahım olmasa da mücadele dolu bir maçtı.Real çok ters bir şey olmazsa bu sezon şampiyon olur.
2-2 Bitti Real için 3 puan değerinde bir maç oldu sonlarda üstünlük sağladılar. Mario Suarez hediye etti Real'e puanı. Yazık oldu Atletico'ya. Haketmişlerdi. Artık 3. büyük olduklarını kanıtladılar bu maçla birlikte. Real bu hakemlerle böyle şampiyon olur herhalde. Barça maçı da zaten iç sahada olduğu için ben kesin gözüyle bakıyorum şampiyonluklarına.
Real Madrid şampiyon. Bu saatten sonra puan kaybeder; ama ligi vermez.
Erken konuşmamak gerek. Şuan puan farkı 1. Daha çok maç var. Her şey olabilir. Ama ben bir tek ilk 2'nin gene Barcelona-Real Madrid olacağından eminim. Lideri ise El Clasico belirler.
Sadece özeti izledim Atletico'nun hakkı ciddi anlamda yenmiş 2 net penaltı verilmemiş.
2 tane net verilmeyen penaltı. Bence Real Madrid bilerek kollanıyor. Atletico her şeyiyle haketmiş maçı. Ha şu yorumlara katılıyorum. Real Madrid bu saatten sonra ligi vermez. Bence de. Arkada böyle hakemler varken biraz zor almak.
Barcelona, Mönhengladbach'ın kalecisi Marc-Andre ter Stegen ile anlaşmaya vardı...
-Goal.com
Barcelona gitti şampiyonluğu kendi eliyle Real Madrid'e verdi. Bu saatten sonra Real şampiyonluğu vermez. El Clasico'yu da kazanacaktır muhtemelen.
Valladolid 1-0 Barcelona
bugun malaga madrid macinin ilk yarisini izledim amrabat iyiydi , spikerlerde ovuyordu yani neyse mac bitti foruma baktimda biri ingilizce yazmis amrabat hakkinda ne demis surda. :D
Amrabat at Málaga potentially best La Liga signing in January. No other is having such a strong influence on the system of his team.
spor yorumcularida dogrulamis
ugur meleke : Malaga-R.Madrid maçının şu ana kadar iki yıldızı var:
Biri İsmail Şenol
Diğeri Amrabat (Hajrovic 18'de yok, Amrabat Real'e karşı döktürüyor)
ismail senol : Malaga son ana kadar çok iyi mücadele etti ama Real Madrid 1-0 kazandı. Bu arada maçın adamı Amrabat'tı. Harika oynadı.
iyi bari keske 8-10m euroya satsak :D
bugunku osasuna maçından sonra messi 26 yaşında barcelonanın en çok gol atan ismi oldu ne denilebilirki :D
bi de gol sayısı 371 yani az da degil
Nedir bu Osasuna'nın Barcelona'dan çektiği...
Messi sakatlıktan çıktıktan sonra tekrar yükselişe geçti.Bir sakatlık yaşamazsa bu yıl da onun yılı olacaktır.371 golle de Barcelona'nın tarihinin en golcü oyuncusu şu an.
Barça aralarında Arda'nın da bulunduğu 4-5 oyuncuyu istiyormuş.Tata raporu yönetime vermiş :0:
http://espn.uol.com.br/noticia/39714...e-botafoguense
http://www.ntvspor.net/haber/dunyada...nin-kiskacinda
Aguero haberleri dogruda , arda icin 42m euro vermez barcelona o koca bir yalan
Agüero iyi olur bence. Eğer Barça istiyorsa Messi de istiyordur. Eğer Messi istiyorsa da Aguero ile Messi'nin arası iyidir. Eğer araları iyilerse de inşallah transfer gerçekleşir :D
Aguero messi neymar cok can yakar. :D
Asıl rotasyon çok sağlam geliyor bana Pedro ve Alexis ikisi de çok üst düzey.
Arda 42m€ gibi astronomik bir rakama bence transfer olmaz. Atletico temiz 20-25m€'ya bırakır Barcelona almak istiyorsa.
öte yandan; messi-aguero-neymar / pedro-alexis-tello
aman aman.
Bir de şu Xavi ve İniesta'ya çok iyi bir rotasyon bulabilseler çok iyi olacak.
Barça Sağlam Geliyor
(Tapatalk)
City bırakmaz Agüero yu
Alexis'in sezon sonu Juve'ye gideceği konuşuluyor bu transferler olursa gider zaten.
guardiola oyunculari motive etmekte zorlandigi icin takimdan ayrilmis haberlere bakilirsa. zaten dususun sebebi de bu olsa gerek. artik hersey birakildi, messinin kiracagi rekorlar takip ediliyor. :D
yeni yuzler takima faydali olabilir.
City Aguero'yu kolay kolay satmaz. Yaya ile birlikte en değerli oyuncusu. City, PSG gibi takımlardan oyuncu almak kolay değil, bu takımlar tok satıcı. Mesela PSG'den T.Silva, Cavani'yi almaya kalksan imkanı yok satmazlar.
barca icin forvet onemli degil barcayi su an kara kara dusunduren xavi-iniesta yerine kimi koycaz.. hadi iniesta neyse 3-4 yil daha oynar ama xavi icin oyle degil.. o yuzden barca kesinlikle pas yuzdesi yuksek bir adam alacaktir onlarda bence vidal-kroos ikilisinden biri olur.. barca icin artik para harcama zamani geldi..
xaviye alternatif arda var iste, gayet iyi oynar o bolgede bence. atleticoda ortasaha ozelliklerini cok gelistirdi, oyun zekasi da iyidir. barcanin pas trafiginde siritmaz hic.
yapma abi mevkileri farkli arda orda oynuyamaz , + xavi kadar zeki degil çevik hiç degil arda...
biliyorum farkli yerlerin oyuncusu ama denenebilir, o acidan dedim. o olgunlukta bence. gidip de pedronun yerinde oynayacak hali yok, barcada tek yer var oynayabilecegi, xavi ya da iniestanin pozisyonu.belki baska takimda siritir ama barcadaysa mc oynar sanki, bana oyle geliyor.
Herkesin aklında bugün YGS vardı, benim aklımda ise El Clasico :zuhaha
Bakalım, merakla bekliyorum.Barça kazansın, zirve yarışı gene ateşlensin.
İlk 11'ler gençler :0:
http://i.hizliresim.com/wMnP46.jpg
ntvspor mu veriyor maçı?
Iniesta atti :D