Lugano'nun gelmeyeceği bu kadar barizken niye konuştuk ki bu kadar :D
Printable View
Lugano'nun gelmeyeceği bu kadar barizken niye konuştuk ki bu kadar :D
Cim Bom'un yeni stoperi Zaccardo
http://www.yazete.com/pics/news/0408...28321933_2.jpgSavunmaya takviye için girişimlere başlayan yönetim, İtalyan oyuncuyla anlaşmaya vardı.
Rijkaard, “Savunmaya takviye yapmalıyız” sözlerini daha yeni sarfetti ama yönetim işi çoktan bitirdi. 2006 Dünya Kupası’nı kazanan
İtalya Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan Cristian Zaccardo, sadece stoperde değil, sağ bek mevkiinde de görev yapabiliyor. Wolfsburg’ta forma giyen Zaccardo için Cim Bom’un Alman ekibine 6 milyonu peşin, gerisi taksitle olmak üzere toplam 10 milyon Euro ödeyeceği belirtildi. Geçen sezon sakatlık geçiren 28 yaşındaki oyuncunun sağlık raporlarını bekleyen yönetim, raporların temiz gelmesi halinde transferi resmen duyuracak.
Kaynak:ntvspor ultraslan ve bilimum internet siteleri :)
Zaccardo gelirse harika olur çok iyi bi savunma oyuncusu hem sağ bek hem stoper..
Nonda'yı gönderme olayını Ümit'i göndermeden önce düşünecektik. Ümit Karan gidince elde kalan iyi-kötü bir Nonda kaldı. Her ne kadar hiç beğenmesemde.
G.Saray Panteliç'e hücum etti
http://www.yazete.com/pics/news/0408...18321594_2.jpgYönetim, Hertha Berlin’le sözleşmesi biten forvet Panteliç’i kapmaya çalışıyor.
Galatasaray, yapacağı son transfer için, önce Florya’da teknik direktör Frank Rijkaard’la bir görüşmede bulundu ardından gözünü kulağını yeniden Avrupa’ya dikti. Hollandalı çalıştırıcının “Forvet yerine savunmaya adam alalım”
talebine karşılık yönetimin, “Nonda’yı göndererek Baros’un yanına bir golcü alalım” görüşünü savunduğu ifade edildi. Rijkaard’ın ‘Nonda’nın gitme’ şartını koyması üzerine hareketlenen sarı-kırmızılılar, Hertha Berlin’le sözleşmesi biten ve yol ayrımına gelen Sırbistanlı Panteliç’in peşine düştü.
HER ŞEY NETANYA SONRASI
Futbol şubesi ile yaptığı toplantıda, “Nonda kalırsa yabancı bir forvet oyuncusu çok lüks olur” diye görüş belirten Rijkaard’ın, savunmanın sağ kanadında ve stoper mevkisinde oynayabilecek bir savunma oyuncusunun
daha anlamlı olacağını söylediği ifade edildi. Ancak Rijkaard’ın Nonda’nın gönderileceği garantisini alınca
Panteliç ismine daha sıcak bakmaya başladığı vurgulandı.
Netanya maçından sonra yönetim ve Rijkaard’ın bir kere daha masaya oturacakları ancak yönetici Haldun Üstünel’in Sırp oyuncunun işini sağlama almak adına şimdiden Avrupa yollarına çıkacağı açıklandı.
O DA BEDAVA OLACAK
Panteliç’in transferi halinde Galatasaray’ın herhangi bir bonservis ücreti ödemeyeceği ifade ediliyor. Zira Sırp futbolcunun bonservisi elinde. Panteliç’in Hertha Berlin’le olan sözleşmesinin bitmesi üzerine hareketlenen menajerlerin bu konuda sarı-kırmızılı yönetime haber saldığı ve bunun sonucunda da Panteliç’le görüşmelere başlandığı vurgulandı.
Nonda zorda
Galatasaraylı yöneticiler, Baros’un forvette yalnız kalacağını belirterek, Nonda’nın yerine başka bir golcü araması Demokratik Kongolu futbolcunun moralini daha da bozacak. Zaten takımda kalmış olmanın rahatsızlığını her şekilde belli eden Nonda’nın bu durumdan sonra nasıl bir tavır takınacağı bilinmiyor. Nonda’ya şu anda hiçbir talip bir kulübün olmadığı da öğrenildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yazete.com
Zaccardo gelirse çok iyi olur ama Panteliç haberi tamemen kolpa.
Pantelic'in bedava olması gerçeklik payını artırır Zaccardo gelirsede çok iyi olur bakalım neler olacak...
Pantelic gelip yedek bekleyecek bir adam değil.4-3-3'te de tek santrafor olarak Baros'tan çok daha iyi işler yapabilecek bir futbolcu.Çift santrafor oynamaları mükemmel olur ama Rijkaard'ın taktiği belli.Bu yüzden haber yalandır...
Zaccardo hiç gelmez.Daha doğrusu Wolfsburg satmaz.Bu sene Ş.Liginde oynayacaklar ve savunmalarının en önemli ismi Zaccardo...
Zaccardo gelir ama o parayı yönetim vermeyebilir..
daha makul bir transfer yapılacak tahminim
Zaccardo olayı tamamen ultrAslan forumundan alınmış haber. Dün sabah bi arkadasın yazdıgı mesaj;
Fanatikte yazan haberin aynısı. Panteliç olayı dogru olsa müthiş olur. Barosun arkasında saglam bi forvet olur. Bonserviside yok.Quote:
Arkadaşlar Bayram Tulumlunun oğlu ile görüştüm kendisi bundan önce Elano ve Ketia transferlerinde doğru bilgi vermişti.İlk olarak Manisaspordan Ufuk ve Sezer transferi bitmiş.Karşılığında Alpaslan ve Yaser bonservisleriyle Aydın ve Fırat 1 senelik kiralık verilmiş.Aurelio cuma günü dava bitiminden sonra sözleşme imzalayacakmış.
Son olarak defansa sağ bek ve stoperde oynayabilen İtalyan milli oyuncu Cristian Zaccardo alınmış... 6 milyon euro peşin 2 2 milyon euro 2 senelik taksitle toplam 10 milyon euro karşılığında Wolfsburg takımı ile anlaşılmış... Yarın Bayern’in doktorundan Zaccardo için rapor alının İstanbula fax geçilecekmiş geçen sene sakatlık yaşayan oyuncu sağlam raporunu alırsa direk sözleşme imzalanacakmış..
Elano da olduğu gibi gece 3-4 aralığı beklenip gazetelerin baskı saatinin geçmesi ve site editörlerinin devre dışı kalması planlanıyormuş.
Ayrıca Mehmet Güven, Necati, Aykut ve Volkan Yaman ile yollar ayrılmış
Hayırlı olsun arkadaşlar.
Kaynak belirttim inşallah ceza almam.
Emre yine bir yerlerden bulup getirdin haberi, yalansa herkes hayal kırıklığına uğrar yine :D Aman diyeyim :D:D
Ben artık kimseye olmaz demiyorum haldun baba nın işi belli olmaz:D:D:D
Yok, bunu haber diye koymadım. Fanatik'in nasıl haber yaptıgını göstermek için koydum.
Söylenen oyuncular gelirse bu sene ligi başlatmaz heralde federasyon..:D
direk kupayı getirir verir :D
pantelic gelirse baros'u keser
Alparslan'da gitti volkanda gitti sol bek kalmadı hakan balta'nın yokluğunda kim oynayacak bari alparslan kalsaydı...
Hucum hattımız zaten çok güçlü Panelic gelirse iyice çıkmaza gireriz kim oynayacak diye..
Alparslan umarım gitmez.
Alpaslan'ın bir yere gittiği yok Rijkaard ona güveniyor
Ankaragücü'yle anlaştı Galatasaray. Alparslan'la görüşmeler sürüyo. Eğer anlaşma sağlanırsa Ankaragücü için forma giyecek Alparslan.
Aurelio Aslan'a imzayı atıyor
http://www.yazete.com/pics/news/0408...58328353_2.jpgFener ile mahkemelik Aurelio her konuda anlaşmaya vardığı G.Saray´a geliyor.
Lyon’dan Keita’yı, Manchester City’den de Elano’yu alarak taraftarını sevindiren, rakiplerini ise kıskandıran Galatasaray’daki müthiş transfer atağı sürüyor. Son olarak Fenerbahçe ile bir türlü anlaşma sağlayamayan Lugano’ya talip olup ortalığı karıştıran Cim Bom, diğer yandan sessiz-sedasız Aurelio’nun işini bitirdi. Fener’den bedelsiz bir şekilde ayrılıp Real Betis’e giden ve Sarı-Lacivertli ekiple mahkemelik olan Aurelio’nun cuma gününü beklediği, davanın ardından Cim Bom’a resmi imzayı atacağı öğrenildi. Türkiye’de başka bir takıma gitmesi halinde Fener’e 5 milyon Euro ödemek zorunda olan Aurelio’nun bu cezanın kalkmasını beklediği, kalkmaması halinde bile Sarı-Kırmızılı yönetimin fedakarlığa hazır olduğu kaydedildi.
yazete
Fotoğraf hiç de Photoshop gibi durmuyor. Zaten boynundaki kaşkol da Galatasaray'ın kaşkolu.
*******Topal********
**Orelyo****Elano****
Keita**********Arda
******Baros*****
Orta sahadaki 3 lü süper olur inşallah fason değildir gel cuma gel :D
Elano ilk hafta yok
Son transferimiz Elano Blumer’in ligin ilk haftasındaki Gaziantepspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği öğrenildi.
Son transferimiz Elano Blumer'in ligin ilk haftasındaki Gaziantepspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği öğrenildi.
Teknik heyetin verdiği özel program doğrultusunda çalışmalarını tek başına kondisyoner eşliğinde sürdüren sambacının, haftasonu da takıma katılmayıp, İstanbul'da kalarak, kondisyoner Carlos Qadros tarafından hazırlanacağı bildirildi.
Kaynak: Milliyet
Hiç mi durmuyor ? İlk gördüğümde fotoşop dedim bu (: Hayırlısı neyse o olsun.Gelirse iyi olur.
Keita'nın resmini fotoşoplamışlar.
Aurelio ekimde sahalara dönüyormuş, eger böyleyse gelmesini isterim. Bize sakat gelenin turp gibi oldugunu düşünürsek(Maşallah) buyursun.
Bugün Necati'yi gördüm alışveriş merkezinde ailecek geziyorlardı anlaşılan Galatasaray'ın yatırdıgı paraları yemeye başlamış :D
Bize iki kuleden biriyle oynayabilecek hızlı bir defans oyuncusu lazım yoksa biraz sıkıntı yaşarız defansta, zorlu maçlarda ise ne olacağı belli olmaz. Umarım öyle bir defans alınır sonra transfer kapanır.O tür bir defansın maliyeti biraz fazladır ama bakalım :D :D :D Artık forvete transfer yapılacağını sanmıyorum. Necati kafayı toplamışsa şayet o bile bir transfer :D :D :D
servet - gökhan zan Türkiye liginin en kötü defans ikililerinden yanlarında sabri ve hakanın olduğunu düşünürsek , bu sene çok zorluk çeker Gs
Ne bakımdan en kötü ?
Zaccardo'nun gelişi ile Song'un gidişinden beri özlemini ve sıkıntısını çektiğimiz stoper mevkisine aranan kanı bulmuş olacağız şayet transfer bitti ise. Aynı Song gibi sağ bek ve stoper oynayabilmesi bizim için avantaj diye düşünüyorum :)
Song.. bizim taraftarların çoğu beğenmiyor yaşlı diyor.. gerçi bizim taraftarların çoğu kimseyide beğenmez ya.. Bence de Gs'ye 1 stoper lazım kademe anlayışı iyi ve hızlı olan.. gerçi inş almazlar :)
Yok arkadaşlar Servet Fenerdeki Servet değil. Bir F.Bahçeli olarak Serveti gözlemlediğim kadarı ile son 1 senede helede Tr ile 3. lükten sonra kendini geliştirdi. Eskiski kadar çok bariz hatalar yapmıyor. Ligde ilk 3 stoper arasında Servet ama G.Zan bana göre Stoper olarak çok sakat biri. Hatta bazen çok ciddi goller yediriyor. Türkiye nin Avr. şamp. bir maçta kafa vurdu az daha kendi kalemize giriyordu. O an dedimki bu adam eğer milli takımın stoperi ise vay futbolumuzun haline diye.. Bence Sabri ofansta iyi olur ama defans ta kötü olur. Bir kere kademe anlayışı yok. Hakan Balta ise idare eder. Keşke Güiza'ya o ortayı açtırmasaydıda İspanya almasaydı maçı o zaman daha iyi olacaktı ama neyse..
Arkadaşlar Hakan Balta ve Servet milli takımımızı banko oyuncusudur, maalesef Gökhan Zan'da öyle. Sabriyide sayabiliriz. Milli takımımızın defansı türkiyenin en kötü defansyısa vay halimize. Ama umuyorumki bir stoper alıp transferi bitiririz.
Zaccardo evet olabilir hem sag bek hemde stoper Wolfsburg'da pek isteneni veremedi.
Zaccardo defansa nokta transfer olur ama şunu söylemeliyiz,Galatasaray'ın ihtiyacı varmı bu bölgeye.
Ben iyi bir Emre Güngör'ün Rijkaard'ın ilk 11'inin değişmezleriden olabileceğini düşünüyorum,sakatlığı ne durumda şu anda ?