Bence Aykut Kocaman çıkar çünkü Daum ile daha sözleşme imzalanmadı.
Printable View
Bence Aykut Kocaman çıkar çünkü Daum ile daha sözleşme imzalanmadı.
Koch çıkacaktır, Daum da çıkabilir bir sorun olmaz ama hoş olmayabilir diye Daum çıkmaz. Aykut'un eşofman giyeceğini sanmıyorum, o da orada olacaktır ama antremanı yöneten Koch olacaktır.
Daum gençlere şans vermeyen bir isim, 23 yaşında ki bir oyuncuyu takip etmez. Kaldı ki bu oyuncu tecrübeli değil, defansda her zaman pişmiş oyuncu almak daha iyidir.
Biz almazsak o adamı kesin biri alır...Ama Gordon Schildfieldin profili gözümün önüne geliyor 802de hız hızlanma 17 15 ti galiba...Kafa 18...Bazı oyuncular şişirme olabiliyor...
bu arada Aragones cıkmasında antremana kim cıkarsa cıksın:D
genclere artık şans vermek zorunda burda hiç bişey eskisi gibi değil çünkü daumda eskisi gibi olmamalı eger kızılyıldızlı oyuncu hakkaten bu grafiklerle uyumluysa gercektede alınsın sonra 3 büyük ligden bi takıma satıp para kazanırız belki coktandır oyuncu satıp para kazanamıyoruz...Keske bilica gelmeseydi elimizde patlıycak bence,Bekir bile yeteri kadar oynarsa ondan daha basarılı olur diye düşünüyorum
Dün Ntvspor'a Bülent Uygun bağlandı ve Rıdvan Dilmen'in hocam Sivasspor genelde kapandığı için Bilica geride kaldı ve iyi oynadı ama ligin son haftalarına doğru kazanmak zorunda olduğunu maçlarda açıldınız ve Bilica pek iyi performans sergilemedi. Bilica'nın hızı ne durumdadır ? sorusuna antremanlarda Balili'yle koşuyorlardı Balili'yi yakalıyordu dedi
Bilica kapanan takımın defans oyuncusudur, Fenerbahçe'de oynayamaz laflarına kesinlikle katılmıyorum, bana göre bu tür laflar ezber laflardır. Delinin biri bir kuyuya taş atmış misali.
Bilica geçen yıl ligimizin en iyi stoperiydi. Sivasspor gibi bir kulüpte çok başarılı oldu, kaldı ki Fenerbahçe gibi daha büyük bir kulüpte çok daha başarılı olması yüksek ihtimal.
Lugano ile Bilica oyun olarak aynılar, yani ağırsa ikisi de ağır, kapanan takım stoperiyse ikisi de kapanan takımın stoperi. Sanki defansımızda çok hızlı stoperlerimiz var, İngiliz futbolunu yansıtıyoruz her maç sahaya da Bilica'yı beğenmiyoruz. İnanılır gibi değil. Lugano ile Edu'dan hız olarak farkı yok Bilica'nın. Bence çok başarılı olur, ilk onbirde oynatılır diye tahmin ediyorum.
Bilica, Fenerbahçe'de iyi iş yapar yapmaz bunu göreceğiz. Pekte ilgilenmiyorum açıkçası ama Balili'yi yakalıyordu yorumu gerçekten yapılmışsa epey komik olmuş.
son galatasaray-sivasspor maçında, gol için saldıran sivas'ın geride bıraktığı açıklarda baros ve kewell'in bilica ile nasıl oynadığını gördük hep beraber. vasat performans, tartışmasız.
bilica fenerbahçe'ye ancak yedek olabilecek kalitede bana göre, lugano gibi hava toplarına da hakim olamaz. eğer lugano gönderilirse, bilica yerine çekilirse, bu büyük hata olur bence.
Sana Göre İyi Değilse Bunu Açıklayabilirsin Ama 1 Maçına Göre Vasat Dersen Bu Tepkiyi Alırsın Kusura Bakma
yukarıda sebepleri açıkladım ya kardeşim. egemen'in bahsini ettiği ama katılmadığı şeyler varya ilk paragrafta, işte onlar gerekçelerim. örnekte galatasaray-sivasspor maçı. :)
tepki aldığımda kusura bakmam kardeşim. sonuçta forum burası, görüş paylaşımı yapıyoruz. =)
Bilica'nın hava hakimeti vasat bence. Lugano'nun ki iyi sayılırdı. Ayrıca Lugano'nun bir seviye altıdır Bilica , eger Lugano yerine alındıysa bence vasat bir transfer. Evet Bilica belki geçen sene yılın en iyi stoperi olabilir , ama oynadıgı rakipler Sivasspor'un Konyaspor , Hacettepe gibi takımlardı bu sene kimlerle oynayacak diyeceksiniz evet bu sene belki ligde çok iyi performans gösterir yine ama asla Avrupa'nın kaliteli takımlarında bu performansı beklemeyin.
TobiAslan, senin ne kadar çelişkili yorumlar yazıyorsun yahu. Anlamak mümkün değil. Fanatizm yaptığının ispatı da 1 Haziran tarihinde, Fenerbahçe henüz Bilica'yı almamışken ligin en iyi onbirine "BİLİCA"yı koyuyorsun forumda, ama şimdi!!! İyi stoper değil deyip adamı suçluyorsun, neden? ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİ ARTIK!!!
http://forum.turksportal.net/vb/show...2&postcount=32
İşte bu da senin 1 Haziran günü yazmış olduğun yılın onbiri ve orada BİLİCA mevcut.
EL İNSAF BE KARDEŞİM!
bu yıl ligde iyi performans göstermiş olabilir bilica, sivasspor'un futbol anlayışından dolayı. ligin en iyi 11'ine almam normaldir. ben bilica bu yıl kötü futbol oynadı dedim mi ? gösterir misin bana böyle birşey yazdığımı ?
bilica fenerbahçe için iyi bir futbolcu değildir. açıkları, zaafları ortaya çıkacaktır. 1 saattir bunu anlatmaya çalışıyorum ama nafile.
şimdi bunlar fanatizmse, ben fanatiğim, kabul ediyorum. bunun sana ne zararı var kardeşim ?
Okumaya Gerek Yok 1 Kere Okudum Ve Hiç Bir Yerine Katılmıyorum Yorumunun ;;)
Hele Bir Oynasın Göreceksin Eralp
lafı anlatırız, izah ederiz ama anlayabilene. siz aklınızca bana saldırmaya devam edin, şöyle güler geçerim. :)
konudan çıkmak istemiyorum. derdi olan özel mesaj atabilir. ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
diğer mesajlarımı da oku. birşey keşfetmiş gibi heyecan yapma. :)
Trt2 son dakika haberi geçti, Aragones'in sözleşmesi fesh edilmiş.
Fenerbahçe Kulübü, İspanyol teknik direktör Luis Aragones ile yollarını ayırdı. Sarı-lacivertli kulübün, teknik direktör Aragones ile anlaşmaya vardığı ve sözleşmenin fesh edildiği öğrenildi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada da, akşam antrenmanında takımın başında yer alan Christopher Daum için, 'yeni teknik direktörümüz' şeklinde bahsedildi.
2009-2010 sezonu hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başlayan Sarı-lacivertlilerde yeni teknik direktör Daum'un, idman öncesi futbolcularına, "Burası Fenerbahçe. Ben bu kulüpte daha önce de görev yaptım ama geriye bakmak istemiyorum, ileriye bakmalıyız. Burada hep birlikteyiz. Burası hepimizin evi. Bunu böyle kabul edin. Üzerinizdeki formanın hakkını vereceksiniz. Ben yaptırdığım çalışmalarda her zaman için sizden daha fazlasını isteyeceğim. Bunu belli bir zaman sonra siz de isteyeceksiniz. İlk 2 hafta İstanbul'da çalışacağız. Daha sonra Avrupa'da kamp yapacağız" dediği öğrenildi.
Sporx
Getirilişi hataydı. Taraftarın yaklaşık %85'lik dilimi Aragones geldiğinde Aragones'in başarılı olacağına inanmadı, karşı olduğunu söyled. Aragones'in kulüp takımlarında doğru düzgün başarısının olmaması tesadüf değildi, aslında herşey açıktı. İspanya'nın Euro2008'de estirdiği fırtınada Aragones'in büyük payı vardı. Bu inkar edilemez fakat Milli takım hocalığı ile kulüp hocalığı arasında büyük farklar var. Milli takımda teknik patronlar en hazır oyuncuları seçerek bunları oynatıyorlar. Oysa ki kulüplerde oyuncuyu kendiniz hazır hale getirmelisiniz. Aragones'in çok övülen yardımcılarından da bazıları gelmeyince Dede için işler daha da zorlaştı.
Maçlardan sonraki açıklamaları ise taraftarla dalga geçer cinstendi. Eğer Aragones yerine bu sezon herhangi bir Türk teknik direktör olsa 3-4 kez kovulmuştu. Ama Avrupa şampiyonu apoleti ve sözleşmesi onu erken kovulmaktan kurtardı.
Geri dönüşlere pek sıcak bakmasam da Daum & Koch ikilisinin kazanamasa dahi sahada formasının hakkını veren takım oluşturacağına inanıyorum.
Aragones'e ben epey güvenmiştim ama ne yazık ki takımla kimyası uyuşmadı. Ben bu yılki başarısızlığın TÜM SORUMLUSUnun Aragones olduğuna hiçbir zaman inanmadım, inanmıyorum da. Aragones'in payı ne ise sahada yürüyen, hiçbir şey yapmayan futbolcuların da payı odur. Tüm suçu Aragones'e atmak, elleri belinde gezen futbolculara bir övgü olur.
Daum'un tekrar takımın başına gelmesi sevindirici, Alman bir kaleci antrenörü ve Koch ile beraber gelmesinin yanı sıra Piyer Arzuman yerine de Türk bir doktor gelmiş, Daum'un ekibinde yer aldığı söylendi, yönetimin tercihi midir Daum'un bilemeyeceğim ama Piyer Arzuman'dan kurtulmamız ayrı bir sevindirici olay.
İlk görüntüleri izledim FBTV'den, takım çok neşeliydi. Daum toplantı yaparken oyuncular sevinçliydi, Gökhan Gönül özellikle epey mutluydu, gülücük dağıtıyordu. :) İdmanda da oyuncular çok neşeliydi, sıcak bir hava var, Koch oyuncularla şakalaşıyor, muhabbet ediyor, atmosfer şimdiden güzeldi, nazar değmesin. :) Tablo çok hoşuma gitti, umarım her şey iyi gider.
O günkü mesajlarını hatırlıyorum bende sana karşı çıkan birisiydim. :) Ama şu var Aragones 40 yaşında iken bize gelse şuan daha farklı olabilirdi. Yaşı gereği disiplinli davranamadı, kendini fazla yormadı.
Takımdaki çoğu oyuncu Daum ile çalıştı, Daum'da ikinci vatanım dediği bir ülkede. Sevginin, disiplinin, saygının olduğu yerde başarı gelir. İşte Aragones'de bunlar yoktu.
Aragones neden gittin be :( :D:D:D
Üzülmek mi kahroldum :)
Aragones gibi genç ve vizyon sahibi bir teknik adamı neden gönderdiler hala anlamış degilim
Aragones ile sözleşmeyi feshetmeden önce Lig Tv'nin haberine göre gelecek sezonun şampiyonluk pirimini istemiş :)
Önümüzdeki sezon Fenerbahçe şampiyon olursa çıkıp ben yaptım demesin bu Aragones :D
primini bile istediyse getirip istanbula pasif eleman gibi oturtacaktık o zaman hem her ay taksitle alırdı maasını hemde eşiyle rahat bi emeklilik yasamak varken yagmur camur daumun antremanlarını seyrederdi :D