Real Madrid,Higuainin son dakika golüyle maci 4-3 kazandi.
Sevilla 2-1 Recreativo Huelva
Printable View
Real Madrid,Higuainin son dakika golüyle maci 4-3 kazandi.
Sevilla 2-1 Recreativo Huelva
Real Madrid umarım ligi şampiyon tamamlar. Bugün şampiyonluğu ne kadar istediklerini gördük.3-1 den 4-3 çevirmek kolay değil.
Guardiola bu sezonun sonunu ya zor görür yada bütün kupları toplar.
Ama bence Mart ayında kovulur bu güne kadar çok nadirdir daha önce forma giydiği kulüpte başarılı bir teknik adam olsun.Bence futbolcula onu takmayacak bile.
Barcelona'nın 36 yaşındaki Fransız yıldızı Lilian Thuram, futboldan kopamıyor
goal.com
Thuram durmak istemiyor. 36 yaşındaki Fransız milli takımının da eski futbolcusu Lilian Thuram, mesleğini terketmeyi henüz düşünmediğini söyledi.
Barça'yla sözleşmesi Haziran ayında dolacak olan Thuram, "Önümüzdeki sezon ne yapacağımı bilmiyorum. Ancak futbol oynamaya devam etmek istiyorum" şeklinde konuştu.
Katalan ekibinin bu sezon yoğun eleştiriler alan performansına ilişkin yorumları sorulan Thuram, "Biraz da hafıza sahibi olmak gerekiyor. Eto'o ve Deco bu takıma çok şeyler kattılar. Juventus'ta oynadığım sırada, Barcelona'nın nasıl La Liga ve Şampiyonlar Ligi'ni kazandığını görmüştüm" dedi.
Yaşlı oyuncular için futbolu bırakmak ne kadar zormuş yav :)
Thuram iyi bir futbolcu bırakmasın rahat 1 sene daha oynar :)
kulübede, antrenör olarak görmek isteriz :)
2sezon daha mütevazi takımlarda oynar..
İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) maaşlarını alamayan Levanteli futbolcular, greve giderek, paralarının ödenmemesi durumunda hafta sonunda lig şampiyonu Real Madrid'e karşı yapılacak maça çıkmayacaklarını açıkladılar.Son haftalarda kulüp yönetimine karşı olan protestolarını yoğunlaştıran ve sahalarda da tepkilerini dile getiren eylemler yapan Levanteli futbolcular, İspanya Futbolcular Derneği'nin de (AFE) desteğini arkalarına alarak greve gittiklerini duyurdular. Son olarak geçen haftalarda Recreativo Huelva maçına çıkmayacaklarını söyleyen, ancak kulüpten gelen vaad üzerine bu eylemlerini durduran Levanteliler, verilen sözlerin tutulmamasından dolayı, bu kez grevlerinin ''kararlı ve çözüme dek'' olduğunu bildirdiler. Futbolcuların, yaklaşık 2 yıldır kulüpten para alamadıkları bildiriliyor. Bu arada Levanteli futbolcuların kararı, şampiyon Real Madrid'i de etkiledi. Levanteli futbolcuların sahaya çıkmaması durumunda kupasını bu maçta İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Angel Maria Villar'ın elinden alacak Real Madrid'in, Santiago Bernabeu Stadı'ndaki şampiyonluk kutlaması da suya düşmüş olacak.
İspanyol basını, Villarreal'in yıldız futbolcusu Nihat Kahveci'yi, NBA'de ''sezonun en değerli oyuncusu'' seçilen Los Angeles Lakerslı Kobe Bryant'a benzetti. Villarreal, La Liga'nın bitimine bir hafta kala, dün evinde Espanyol'u 2-0 yenerken, 90 dakika sahada kalan Nihat, gol atamasa da sergilediği futbolla beğeni topladı. Marca gazetesi, Villarreal'in gol kralı olan Türk futbolcunun her topa vuruşunun ''Kobe Bryant'ın atışı kadar tehlikeli'' olduğunu yazdı. AS gazetesi de ''Nihat ve Pires, denizaltıların büyük bayramını ışıklandırıyor'' başlığı altında verdiği haberde, ''her zaman eğlendiriyor'' dediği Türk futbolcunun, ikinci golde Pires'e verdiği pası ''harikulade'' olarak nitelendirdi. Aynı pozisyon El Mundo Deportivo gazetesinde de yer alırken, ''Nihat, maçta ilk defa cömert davranarak, Pires'e olağandışı bir pas verdi'' denildi. La Liga'yı 2. olarak bitirmeyi garantileyen Villarreal, son maçını pazar günü deplasmanda Deportivo'ya karşı oynayacak. Öte yandan La Liga'daki diğer Türk futbolcu Ersen Martin'in takımı Recreativo, deplasmanda Almeria'yı 2-0 yenerek, ligde kalma umudunu devam ettirdi. Ersen, kadroda olmasına karşın oynatılmadı. Levante ve Murcia'nın 2. lige düştüğü ligde düşecek son takım 42 puanlı Zaragoza, 43 puanlı Osasuna ve Recreativo ya da 44 puanı bulunan Valladolid'ten biri olacak. Son maçını evinde oynayacak Recreativo'nun rakibi Valladolid.
Real'e 2. Hat-trick
Real Madrid, son dakika golüyle RCD Espanyol'u 4-3 mağlup ederken, Espanyol'un 3 golünü de kaydeden Walter Pandiani, Real Madrid'e bu sezon 3 golü tek maçta atan 2. oyuncu oldu.
Real Madrid; sezonun başında, FC Barcelona ile 3-3 berabere kalırken, Lionel Messi de Barça'nın 3 golünü kaydetmişti.
1998-99 sezonundan beri 5 oyuncu Real Madrid'e 3 gol birden atma başarısı gösterirken, ilk kez Real Madrid kendi sahasında bir oyuncudan 3 golü tek maçta yedi.
Ayrıca Pandiani, 3 golü 19 dakika içerisinde kaydederken, bu 5 oyuncu içerisinde en kısa sürede hat-trick yapabilme başarısını gösterdi.
Sezon / Oyuncu / Maç / Gol
1998/1999 Luboslav Penev Celta de Vigo - Real Madrid (11 Nisan 1999) 5-1 3
2000/2001 Laurentiu Rosu Numancia - Real Madrid (04 Kasım 2000) 3-1 3
2005/2006 Diego Milito Real Zaragoza - Real Madrid (08 Şubat 2006) 6-1 4
2006/2007 Lionel Messi FC Barcelona - Real Madrid (10 Mart 2007) 3-3 3
2006/2007 Walter Pandiani Real Madrid - RCD Espanyol (12 Mayıs 2007) 4-3 3
Dakika / Oyuncu / Maç / Gol
19 Walter Pandiani Real Madrid - RCD Espanyol (12 Mayıs 2007) 4-3 3
33 Ruud van Nistelrooy Osasuna - Real Madrid (12 Kasım 2006) 1-4 4
61 Kepa Sevilla FC - Levante UD (29 Ağustos 2006) 4-0 3
75 Ruud van Nistelrooy Levante UD - Real Madrid (10 Eylül 2006) 1-4 3
80 Lionel Messi FC Barcelona - Real Madrid (10 Mart 2007) 3-3 3
13.05.2007
Kaynak : Sporx.com dış haberler
maçı ilk açtığımda 1-0 dı 2. açtığımda 3-1 espanyol yeniyordu.3.kez açacağım sırada 4-3 çevirmiştir dedim baktım 3-3 olmuş sonra yaklaşık 10 dk izledim gol olmaz dedim çevirdim real gol atmış gollerin hiç birini göremedim :(
Real Madrid bu sene şampiyon olsun istiyorum
Nihat Sociedad'dan Villarreal'e sıçardı umarım Villarrealde Çok daha iyi yerlere sıçrar ...
Niye yaşlanan futbolcular şunu kabullenemiyor anlamıyorum..Herkeste 50 yaşına kadar oynama sevdası..
Olabilir ama artık 28 yaşına geldi...Quote:
Nihat Sociedad'dan Villarreal'e sıçardı umarım Villarrealde Çok daha iyi yerlere sıçrar ...
Zaten bu sene yaptı yaptı yapamazsa artık bir daha büyük bir klube gidemez bence.
Benzetmeyi pek anlamadım ama Nihat takımını Sampiyonlar Ligine tasıdı hem de direkt olarak:)
wesley kardesım fmde bıle dıyor en verımlı caglar 27-32 arası dıye ;) bence euro 2008 den sonra birşey değişmeyecek çünkü villereal seneye direk şl de yani nihatın gitmesi için hiçbir sebep yok..
bahsettiğiniz villarreal levante değil ki.
geçen yıl nihat ligde gol atamadı ama villarreal nihata güvenip bu sene takımda çok fazla yer verdi nihat vilalrreali hayatta bırakmaz bu sene.villarreal süper takım ayrıca.
Nihat gittiği her takımda çok iyi işler çıkarıyor.Avrupa'da izlediğim ve izleyebileceğim en iyi Türk oyuncudur.Seneye de yine böyle bir performans gösterirse İspanya'da 100 gol barajını aşacak.Ayrıca EURO 2008'de de bana göre en büyük umutumuz Nihat..
kesınlıkle...
Villarreal'e 'Kule'
İspanya La Liga'da bu sezon gösterdiği performansla ligi ikinci sırada bitirmeyi garantileyen ve Devler Ligi'nde doğrudan katılacak olan Villarreal'in Liverpool'un satış listesinde bulunan pivot forveti Peter Crouch ile ilgilendiği iddia edildi.
Transfer sezonuna hareketli girmek isteyen milli oyuncumuz Nihat Kahveci'nin ekibi Villareal'in, Real Valladolid'ten transferinde büyük bir ilerleme kaydettiği Llorente için başarısız kalması durumunda ibrelerini Peter Crouch'a çevireceği öne sürüldü. 2.02'lik İngiliz forvet oyuncusu Liverpool'da bu sezon 21 maçta forma giyerken 11 gol kaydetmişti.
Liverpool geçenlerde bi fiyat belirlemişti Crouch için o fiyatta ısrarşıysa Villarreal vazgeçer bu işten ...
Eğer alınırsa yararlı olur.Nihat'la beraber iyi bir ikili olurlar.
Crouch iyi transfer olabilir Villerreal için.
Crouch Liverpool'a yakışmıyor bence, Villarreal'e gelsin. Hem kendine hem Villa'ya fayda sağlamış olur..
bnce real ispanyada en iyi kadroya sahip çünkü yaptığı transferler yerinde.Barca bu sene bnce hayal kırıklığı kötü futbol oynuyolar özellikle ronaldinho'yu dünya kupası bitirdi.Barca yanlış transferlerinin kurbanı oldu forvete ihtiyaçları varken real le yarışa girip zambrotta ve thuram ı aldılar parasına yazık
Ben Crouch'un İspanya'ya giderse uyum sağlıyamayacağı kanısındayım.
Bence Villarreal'de iş yapar...Kanatları iyi kullanan bi takım pek sırıtmaz orda...
keşke fener alsa:)
Crouch Nihat'la güzel ikili olur fakat Liverpool baya yüksek bir fiyat istiyor sanırım
Sport gazetesi, Barcelona'nın Kaka'yla ilgili olarak Milan'ın kapısını çalacağını iddia etti.
Barcelona'ya yakınlığıyla bilinen gazetenin haberine göre, Katalan ekibinin yönetimi Kaka'nın transferi için harekete geçti.
Milan'ın oyuncuyu satmak istemediği biliniyor olsa da, kırmızı-siyahlı ekibin yeniden yapılanma planları çerçevesinde olası bir takas planına ikna edilebileceği savunuluyor.
Buna göre, Barcelona, Kaka için takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ronaldinho ve Zambrotta'nın yanısıra 20 milyon avro da nakit para teklif edecek. Ayrıca, Deco'nun da olası bir takasta kullanılabileceği konuşuluyor.
La Liga'da bu sezon şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid'in, Cristiano Ronaldo'yu transfer edebileceği açıklandı.Portekizli oyuncu için yaklaşık 200 milyon dolar ödeyebileceği ifade edilen Real'in, bu transferden kaçındığı iddia edilmişti.
Bu kadar yüksek bir ücretin bir oyuncuya ödenecek olmasının Real Madrid'i finansal açıdan zora sokacağı iddia edilirken, Real Madrid genel direktörü Miguel Angel Arroyo, kendilerini bu transfer ücretinin sarsmayacağını belirtti.
"Ronaldo'yu transfer edecek ekonomik yapıya ve nakite sahibiz" diyen Arroyo, istemeleri durumunda, bu transferin gerçekleşmemesinin finansal konular hariç herşey olabileceğini söyledi.
Kaynak :dış haberler
Barcelona, Beşiktaş’ın alt yapısında top koşturan ve geçen yıl iki hafta denediği Muhammed Demirci’yi tekrar çağırdı.Siyah beyazlı kulübe yetiştiricilik parası ödeyeceğini ifade eden Barcelona Kulübü menajeri, önceki gün genç futbolcu için davet mektubu gönderdi. Siyah beyazlı kulübün alt yapı genel koordinatörü Mehmet Ekşi ise davetten gurur duyduklarını belirtti.
Kaynak : Hürriyet
ya umarım çocuğun önünü tıkamayız bırakırız gitsin ... İ.Kaş'dan sonra İspanaya'ya bir futbolcu daha yolluyoruz altyapımızın gruru...
R10+Zamßrotta+20m€ R10 eski formunu yakalarsa çok karlı çıkar Milan... Ama bu şekilde dewam ederse zarar ederler...
Yinede Kaka'yı satmazla şimdiden Maldini kadar saygı duyuluyor seviliyor...
Ronnie'ye bak takaslarda kullanılıyor artık.. Yazık :)