Su adami alsak keske :D
[YOUTUBE="CKfGItAC8fU"]Assaidi[/YOUTUBE]
Printable View
Su adami alsak keske :D
[YOUTUBE="CKfGItAC8fU"]Assaidi[/YOUTUBE]
Bana kalırsa siz fazla alıngansınız haklı olarak süreç etkili tabi ki.Yalnız Ünal Aysal'ın Fenerbahçe kirli biz temiziz veya "biz temiziz diyenden daha temiziz" türünden bir açıklaması yok adama niye saldrıyorsunuz anlamıyorum.Siz nasıl haklı olarak takımınızı savunuyorsanız Ünal Aysal'da haklı olarak takımının haklarını savunuyor.Adamın belirli projeleri var Avrupa ile ilgili.Telegol'de de açıklaması oldu eğer bu olaylar yüzünden ülke ceza alırsa Mayıs'ta bırakırım başkanlığı diye.Hiç kimse projesinin yıkılmasını istemez değil mi ? Siz tarihinizin en iyi kadrolarından birini kurmuşken birden hayalleriniz yerle bir olmadı mı? Bu durum da aynı.
Fenerli arkadaşlar niye bu kadar takıyor bize anlamıyorum. Temelde Aziz Yıldırım'la Ünal Aysal'ın söylediklerinin aynı olduğunun farkında değil misiniz ? İkiside 58. madde değişmesin diyor. Ünal Aysal eğer Avrupa'dan men cezası gelirse başkanlığı bırakırım, çünkü verdiğim sözleri tutamamış olurum, yaptığım planlar boşa gider diyor. Ne bu şiddet bu celal yapmayın Allah aşkına.
Galiba Yeterlidir :)
Melo: "GS'a 1 seneligine kiralik geldim. PSG, Milan gibi kuluplerden gelen teklifleri geri cevirip GS ile anlastim."
Melo: "Galatasaray'da cok mutluyum. Ailem de bu sehirde yasamaktan cok mutlu".
Melo: "Transfer ara dönemi oldugu icin bircok haber cikmasi dogal ama ne bir demec verdim ne de bir roportaj"
Melo: "Diyebilecegim tek sey sene sonunda da Galatasaray'da kalmak. Hocam ve kulubun alacagi karara göre tabi ki.
Melo: "GS taraftari icini rahat tutsun. Hicbir yere gitmiyorum. Aklim tamamen Galatasaray'da. Burada uzun yillar oynayacagim, biliyorum"
Melo: "Facebook hesabimi kapattim. Ilerleyen gunlerde yenisini actigimda Twitter'dan duyuracagim"
Milan Baros mucizesi!
Milan Baros, dün saha çalışmalarına başladı
Galatasaray'ın geçen pazar Karabükspor'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmada sakatlanan ve kasığında kısmi yırtık tespit edilen Milan Baros, dün saha çalışmalarına başladı. Çek golcünün beklenenden daha erken sahalara dönecek olması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Manisaspor'dan transfer edilen Yiğit'in idmanlarda hırslı olması ise dikkatlerden kaçmadı. Eskişehirspor karşısında sağ kanatta Ujfalusi- Yiğit ikilisinin görev yapması bekleniyor. Baros'un yokluğunda tek forvet oynayacak Elmander'i ise Engin Baytar destekleyecek
Unal Aysaldan Fenerbahceye Cevap
Galatasaray başkanı Ünal Aysal, merhum eski başkan Özhan Canaydın'ın doğum günü kutlamasının ardından mikrofonlara açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir'in borsa değerleri hakkındaki açıklamalarına değinen Aysal, "Nihat Özdemir benim dostum. Bütün Fenerbahçeliler ve Fenerbahçe yöneticileri gibi bir dostum. Böyle bir ihtiyac hissedip, böyle bir konuşma yaptıysa ben bir şey eklemek istemiyorum. Bizim Galatasaray olarak bugüne kadar Fenerbahçe ile ilgili bir problemimiz ve şikayetimiz olmadı. Fenerbahçe için şöyle ya da böyle olsun diye bir talebimiz de olmadı ve bundan sonra da olmaz. Kardeş kulübümüz, dostumuz, ezeli ve ebedi rakimiz onlar ve onları çok seviyoruz" diye konuştu.
"BİZ DURUŞUMUZU AÇIKCA BELLİ ETTİK"
Türkiye Futbol Federasyonu'nun kongresine de değinen Aysal, "Kongrede herhalde Federasyon ortaya bir teklif getirecek ve o teklifi görüşeceğiz. Zaten karar verecek aşağı yukarı 280 kişiyiz ve bizim Galatasaray olarak 7 üyemiz var. Bugüne kadar söylemek istediklerimizi söyledik. Durumumuz, konumumuz ve pozisyonumuz çok net bir şekilde belli. Bunun üstüne eklenecek bir şey yok." dedi.
Kongredeki oylamanı açık yapılacağı iddiaları sorulan Aysal, "Katiyetle açık oylamadan yanayım. Herkes kendi durumunu ve fikrini bildirsin. Böylelikle kamuoyu da kimin ne düşündüğünü ve nerede durduğunu görsün" sözleriyle tarafını açıkça ifade etti.
"BELİRSİZLİKLER UMARIM ORTADAN KALKAR"
Oylamadaki tutumları hakkında da konuşan Galatasaray Başkanı, "Belirsizlikler umarım ortadan kalkar. Bütün istediğimiz bu. Umudum da var, çünkü ben federasyonumuza çok güveniyorum. Federayon başkanının sağ duyusuna çk güveniyorum. Onlar böyle bir gerek duydular ki bu toplantıyı düzenlediler. Bu toplantıdan muhakkak bir netice çıkmaısı lazım. Fenerbahçe yönünden de, diğer kulüpler yönünden de bazı şeylerin netlik kazanması kulüplerimizin prestij kaybını önlemek açısından son derece önemli. Bütün duamız bu işin bir an evvel bitmesi ve spora dönmemiz" diyerek açıklamalarını noktaladı.
Gökmen Özdemir: Fatih hoca'ya Leto teklif edildi..Ben kabul edileceğini düşünmüyorum...
Gökmen Özdemir : "Keita'nın ismi tekrar öne çıktığında Hepatip B hastalığı ortaya çıktı Kewell'ınkinden daha hafif olmasına rağmen."
Gökmen Özdemir : "Şuan Keita'nın geri dönme şansı yok.
Gökmen Özdemir : "FT'in önüne Cisse'nin adı kondu, hoca sıkıntılı oyuncu diyerek geri çevirdi.
Gökmen Özdemir : "Vijnaldum ve Matavz transferi gündeme geldi ama olacağını düşünmüyorum
Gokmen Ozdemir: "Galatasaray'da bazi yoneticiler ve profesyoneller Shaqiri transferini engellemek icin calistilar."
Gökmen Özdemir : "Benim bildiğim Zenit'in Şakiri için 13 Milyon Eur teklifi var onu da kabül etmediler"
Gökmen Özdemir : "Ben hala Galatasaray'ın transfer yapacağını düşünüyorum ama çok önemli isimler olacağını sanmıyorum."
Matavz iyi olur da sanmıyorum ben vereceklerini...Gökmen'e çok inanmamak lazım bence önemli bir isim alabiliriz...
el insaf 3 gun arayla mac yapiyoruz bunun 1 gunu dinlenme ve yolda geciyor zaten deplasmanda yazik tff"ye.
22.01.2012 Eskişehirspor 0 - 0 Galatasaray
25.01.2012 Galatasaray v Ankaragücü
28.01.2012 Bursaspor v Galatasaray
01.02.2012 Galatasaray v Antalyaspor
ultrAslan
http://ultraslan.com
"Biz cumhuriyetiz,biz tek büyüğüz,biz ve diğerleri"gibi söylemleri bağlı oldukları kulüpleri sevilmeyen ve antipatik bir hale dönüştürmüştür amacı spor yapmak ve sporda başarılı olmak olan kulüpler,anlam veremediğimiz bir şekilde borsa değerleriyle mukayese edilmek istenmektedir.
Kulübümüzün sahip olduğu bir tek arazi ve dünyada emsali olmayan bir küçücük adanın varlığını size hatırlatmak yeterlidir.
3 Temmuz’dan bugüne kulübümüzün olaylar karşısındaki net duruşu hiç değişmemiştir. Ancak şimdi soruyoruz; çok değil daha 30 gün önce 58.madde değişmezse Türk futbolu batar diyenler, şimdi neden 58. madde değişmesin demektedirler? Eğer Türk futbolu, 20 milyon fenerbahçe taraftarı dekoder satın almadığı takdirde batıyorsa, 25 milyon GALATASARAY taraftarı dekoderlerini iade ettiği takdirde batmaktan kurtulur mu?
Metnin tamamı ultraslan.com'da. Düşüncelerimizi direk aktarmış ultrAslan.
ANTALYA MACI BILET FIYATLARI
Kategori 1 - 300 TL
Kategori 2 - 175 TL
Kategori 3 - 100 TL
Kategori 4 - 80 TL
Kategori 5 - 45 TL
Kategori 6 - 35 TL
Mehmet Ali Brand ; Unal aysal gece 24.45 'te 32.gunde konugum oluyor. Bugunku toplantinin perde arkasini, kavgalari anlatacak .
M.Ali Birand öyle yazmış o direk kopyalamış :D
Size sevineceğiniz bir haber vereyim. Baros iyileşti. Fakat Fatih hoca riske girmemek için Bursa'ya getirmedi. Antalyaspor maçında sahada...
Hurriyet gazetesi Galatasaray Foto Muhabiri ; adem kabayel
Mondragon, GalatasarayUSA Derneğinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Asaletin Gecesine katılacak.
Galatasaray taraftarlarını çok özlediğini söyleyen Mondi, Galatasaray Taraftarı Dünyada 1 Numara dedi.
Durumu toparlamış :)
Arada da gömmüş :)Quote:
Nükteli bir soruya cevap vermek için kullandığım nükteli Galatasaray uslübunun daha kolay anlaşılabilmesi için bundan sonra daha büyük bir itina göstereceğimden emin olabilirsiniz.
Hiç farketmez, benim gözümden düştü adam. Rantları batsın her yerde söylerim bunu. :)
ozledik seni mondi :(
http://c1201.hizliresim.com/t/x/26tmv.jpg
http://c1201.hizliresim.com/t/x/26tn4.jpg
Bu adamın hastasıydım :uzgun:
Hala kaleye koysan oynar havası var.
Milan baros takimla calismalara basladi cok sukur.
http://www.galatasaray.org/futbol/florya/haber/12355
Ben Fatih Terim'i pek begenmiyorum. Galatasaray şu an bir krize dogru gidiyor sacma sapan bir şekilde.. Gökhan ve Servet sakatlanmasa Semih'i asla izleyemeyecektik. Ya da Sabri sakatlanmasa Eboue hep yedek kalacaktı. Bilmiyorum sadece şans degildir umarım bunlar onun için. Zar zor 4-4-2 ye geçti mesela. 4-5-1 sevdigi taktik oyunu ancak ne zaman ki 4-4-2 oynadık yenilmedik hiç.. Bazı şeyleri zor ve geç farkediyor bence..
Ünal Aysal: Hayalimdeki GS bir dünya markası. İstediğimiz ve layık olduğumuz yerde değiliz. Bütün hedefimiz yurt dışında başarılı olmak
Ünal Aysal: 8 ay içerisinde bir ivme kazandık. İyi bir başlangıç yaptığımızı söyleyebilirim. Önümüz açık diye düşünüyorum.
Ünal Aysal: Galatasaray bir aile. Yönetimde sorunlar olabilir ama çok abartılıyor. Üzerinde durulması gereken bir şey olarak görmüyorum.
Ünal Aysal: Sezon sonunda 70'in üzerinde 0 bonservis bedeli ile alınabilecek futbolcular var. Zaten yabancı kontenjanı sınırlı.
Ünal Aysal: 4 ay sonra daha ucuz ve daha iyi oyuncuları almak yerine bugünden acele karar verirsek, sıkıntılarını ileride çekeriz.
Ünal Aysal: Bugün Türkiye'de bir takım şampiyon olacaksa, bunu hakeden takım Galatasaray'dır.
Ünal Aysal: Kadromuz Türkiye için yeter ama Avrupa içi yeterli değil. Lig sonunda ilgili yerlere çok ciddi transferleri yapmak zorundayız.
Ünal Aysal: Flaş isimleri pat diye getirdiğiniz zaman, taraftarın sevinci ve sizin bundan edindiğiniz gurur çok kısa süreli oluyor.
Ünal Aysal: Ben uzun süreli başarıyı hedefliyorum. Kısa süreli başarılar ve heyecanlarla işim olmaz. Sabırlı olmamız gerekiyor.
Ünal Aysal: Takımın yarısı beni heyecanlandırmaya başladı. Diğer yarısı heyecanlandırmazsa, yerine heyecanlandıracak oyuncular gelecek
Fildişi maçı 58. dakika Eboue sakatlanarak sedyeyle oyunu terkediyor.Umarım önemli bir şeyi yoktur.
Çoğu kişi Ünal Başkanın bu tutumunu beğenmiyor ama iş adamı gibi yönetiyor takımı. söylediği herşeyi harfi harfine uyguluyor. belki keitaları elanolartı getirmiyor ama takıma fayda sağlayacak iyi oyuncuları transfer ediyor. bu yüzden Galatasaray'ımızın uzun yıllar sonra emin ellerde olmasıda bizi mutlu ediyor
Tunuslu kanat oyuncusu Youssef Msakni'yi alsak aslında iyi olur. 3 maçtır izliyorum tam bizlik adam.
Antalya macından sonra Ali Dürüst stattan yaklaşık 1 saat sonra çıktı.. Fatih hoca ile toplantı yaptı deniyor!
Umarım Fenerbahçe'nin bu mağlubiyeti oyuncularımıza mesaj olur.Daha kaybedilen hiç birşey yok.Çok telaşlılar sahada.
herşeyden önce play-off denen bişey var bu konuda en rahat olması gerekende biziz
Basketbol Şubesi görevini 22 ay boyunca başarı ile sürdüren eski yöneticilerimizden Hakan Üstünberk için Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Batı VIP Salonu’nda 6 Şubat Pazartesi günü 18.00-19.30 saatleri arasında plaket töreni düzenlenecektir.
Başkanımız Ünal Aysal ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Basketbol ve Voleybol takımlarımızın oyuncu ve idarecileri de törene katılım göstereceklerdir.
Medya mensuplarına kapalı olarak gerçekleştirilecek törenin ardından fotoğraf ve görüntü servisi yapılacaktır.
Galatasaray Spor Kulübü
Helal olsun