8 iyiymiş ama milos'u alın gözünüzü seviyim diye yanıt gelicek.
Printable View
8 iyiymiş ama milos'u alın gözünüzü seviyim diye yanıt gelicek.
cska daki goruntusu hatrina milosu dusunebilir ruslar. orda iyi bir izlenimi var cunku, olabilir bu transfer.
Bu sene bitirelim artık şu transferleri kampa kadar.
Fenerbahçe Yönetimi´nin Gaziantepsporlu Cenk Tosun ile de anlaşmaya vardığı‚ bu oyuncunun kulübü ile arasındaki sorunları gidermesinin ardından resmi imzayı attırmayı planladıkları öğrenildi.
LİG TV
Cenk bizde top oynayamaz
yaşı daha çok genç kulubede yabancı oturamayacak kuralını düşünürsek iyi transfer olur cenk.
Semih ile takas üstüne maximum 1 milyon euro gibi bir maliyetle olacaksa olabilir.
Yoksa oyun tarzı olarak, fiziksel olarak Cenk bizim forvette yapamaz güçlü değil, defansla boğuşacak adam değil. Müthiş koşuları yok vs. En önemli özelliği son vuruş, onu da rahat pozisyon yakaladığında sergileyebiliyor.
Cenk i çok tanımasam da baskıyla falan baş edebilecek bir oyuncu da değil gördüğüm kadarıyla, ilk geldiğinde çıkışı vardı popüler oldu bir daha o havasına performansına yaklaşamadı. Mental olarak zayıf yani, çalışkan bir adam değil.
Buraya da gelip yedek oturursa Semih ten farkı kalmayabilir bir sene içinde.
Benim esas korkum Cenk gelip forvet transferinin kapanması.
Yapmayacağı iş değil yönetimin.
Yapmayın lütfen Fenerbahçe'nin en az as kadrosu kadar yedeğe de katkı yapması gerek.
Sonradan girmesini beklediğimiz , birşeyler koyabilir dediğimiz adam 1 ya da 2 'yi geçmiyor.
ama cenk tosun siradan bir yedek olmaz ki, bunu unutuyorsun. hem turk hem de potansiyeli yuksek.
Kimler geldi potansiyeli yüksek diye, bak Galatasaray'a Umut'u kesti Drogba'yı aldı. Fenerbahçe şampiyonlar ligine girmek istiyorsa kesin oyuncu almalı. İkinci ön elemede Milan, Arsenal rakibi, hayatında Avrupa maçına çıkmamış Cenk Tosun ile maç kazanılmaz. Alınmasın demiyorum; ama Cenk Tosun yetersiz transfer olur.
Rotasyonda kullanilacak her girdiginde en azindan ortalama performansini sergileyecek adamlar alinmSi onemli su ana kadarki dis trAnsfer hamlemiz guzel , ic transferde de nokah tazeldegimiz oyuncularimiz bu tanimima uyuyorlar , bakalim hayirlisi..
zaten cenk fenerbahcenin 3.forveti olur eger bir patlama yasamazsa. ama ileriye donuk iyi bir transfer olur. kariyeri sona ermis bir semihtense klubede cenki tercih ederim. cenk ayrica yerli havuzunda alinabilecek 3-4 forvetten biri. bunu da dusunmek lazim.
abi sanki ilk 11 imiz çok kaliteli gibi 18 e mi öncelik vericez bırakın allah aşkına önce ilk 11 i doğru kursunlar sonra yedeğe bu arada bir pivot santrafor gelmedimi hala ayağında top tutabilen top dağıtabilen
haziran bile degil daha, du bakalim :n:
Arkadaşlar seneye 18'e sadece 6 yabancı girecek, hepsinin 11 olduğunu düşünürsek yedekte kesinlikle Türk forvet olmalı. Şimdi Cenk Tosun'dan başka yedeğe alınabilecek 1 tane Türk forvet söyleyin, artık neyi eleştireceğinizi şaşırdınız. Eğer devre arasında Webo değil de Nobre alınmış olsaydı Cenk'e de gerek kalmazdı. Bence çok doğru bir transfer, takımın bu sene 11 ve yedeğe bir sürü transfere ihtiyacı var Cenk te onlardan birisi. Merak etmeyin zaten yabancı bir forvet te alınacaktır, daha kampın başlamasına 40 gün var ne bu acele.
Emenike'nin raporu iyi çıkmamış,Umut'a dönmüş rota
Kaynak;Sporx
valla ne yalan söyleyeyim emenikeyi istemiyordum bize pvh lazım yani cardozo
http://www.footballuser.com/formatio...erbahce_SK.jpg
ne güzel olur be
Ememike'yi ben de istemiyorum ama artık takıma süratli adamlar lazım. Takım resmen kanı oldu en hızlı adamımız Sow onun da hızı belli zaten. Savunmanın arkasına top attığımızda koşup savunmayı dağıtacak adam lazım. Krasic de zaten bu yüzden alındı ama ortada, bence çok süratli ve gezen forvet almalıyız.
O zaman orta saha hızlı olmalı, takımda 1 tane kontra oyuncusu yok. Cardozo gibi bir oyuncu alırsak yine aynı olacak. Eğer her maç hücum oynama istiyorsa tamam, ama yine birçok maçta savunma yapacağımızı düşünürsek kesinlikle hızlı bir adam lazım. Artık bunu kabullenmemiz lazım biz savuma takımıyız ve hücum oynamayı beceremizyoruz, çünkü topu kaybedince basıp kapacak adam yok buna uygun oynatacak hoca da. Umarım bu sene değişir ama ben çok ta umutlu değilim. Özellikle Cristian ve Merieles gibi oyuncular orta sahada olacaksa hiç umutlu değilim.
Şampiyonlar liginde rakiplere bakıyorum hepsi oturmuş kadrolara sahip. Fenerbahçe Temmuz'un ortasına kadar transferleri bitirmeli.
sorun şu ki Webo için konuşmak gerekirse yedek bekleyemeyecek.Sahada 6 yabancı olacağı için kulübede yabancı oturma şansı yok önümüzdeki sezondan itibaren.
Bu 6 yabancı kesin uygulanacak mı?