Hakan, Beyaz Tv ye katıldı ve kalbim sarı kırmızı atıyor GS'de oynamak isterim dedi. umarım şu transfer gerçekleşir.
Printable View
Hakan, Beyaz Tv ye katıldı ve kalbim sarı kırmızı atıyor GS'de oynamak isterim dedi. umarım şu transfer gerçekleşir.
Hakan Çalhanoğlu Beyaz TV'ye bağlanmış, twitter'da yazılanlarla bakılırsa gelin alın beni diyor resmen.
Kalbim sarı kırmızı atıyor demiş.
Bu arada stoper Dede değilmiş, Rever galiba. :D
Hakan gelin beni alın diyor resmen. Paraya kıymalıyız.
Hakan demiş ki 10 numarayı Sneijder'den alırım o güç var bende demiş. Vay canına adam gelmiş sanki numara tartışıyo :D
hakan trenini biz 2 yil once kacirdik karlushe mi ne ordayken 1.5m euro verip almadik hamburg bu adami 4"e aldi galiba bize en az 7-8e satarlar he umarim aliriz ama cok para.. ama kiymaliyiz paraya.. hakana deger diye dusunuyorum.
yalniz hakani alirsak frikikde ortalik kariscak , riera,hakan,selcuk,drogba,sneijder,burak,hamit geliyor ohoo :D :D
Kendime güvenim sonsuz. Gelecek yıl Hamburg'ta kalırsam 10 numara verilcek dedi. Ertem Şener'de Gs'de rakibin kim olur hangi bölge deyince Sneijder dedi :) Sinan Engin Bjk ile Fb de oynar mısın diye sordu ben yapamam Gs için atıyor dedi kalbim. Sezon başında tekliflerde gelmiş iki takımdanda.. Ayrıca Trabzonspor ile mahkemeliklermiş. Onu bilmediğini söyledi. Merak ettim doğrusu sebebini.
Brezilyadan stoper Rhodolfo bence
Başka takımlara kelepir maliyetine en gözde futbolcularını pazarlayanlar, bugün 3e anlaşmışken ertesi gün bakın bilmem kim 5 veriyor siz de 5 vermezseniz oyuncuyu vermeyiz diye nutuklar atanlar bir de utanmadan arlanmadan etikten bahsediyorlar!
@cureshot da benim gibi atarlanıp gelmiş yazmış :D
Dediği de anlaşılmıyor :D
Ama haklı.
Karlshue'de oynarken 500k euro'ya ibrahim altınsay anlaşmıştı hakan için, Sir Samet Aybaba hayır olmaz dedi. Altınsay'da gidip oğuzhan'ı getirdi sonra.
Bu arada zamanında hakan beşiktaşlıyım demişti, çok net hatırlıyorum. Emre olma yolunda emin adımlarla ilerliyor bence :)
adam baskasıyla anlaşmış topcuyu otel odasına hapseder başına adam diker kimse de etikten söz etmez.
Bunun sebebi GS'ın medyada gucsuz olmasıdır. Boşver sen takma kafana. Neyin ne oldugunu herkes çok iyi biliyor da işlerine gelmez.
Sende cimbomus psikopatus rahatsızlıgı var :D
Son yıllarda gs taraftarının psikolojik sendromu bu.
Sebebi de medyanın bataklığa batmış bazı klüplerin yanına GS'ı da çekme çabası.
Boşver.
Hamburg krize girmek üzereyken galatasaraya gelmek istemesi çok manidar ama galatasaraylı olduğunu önceden de söylüyordu 5milyona filan alabilirz bence
Bu arada stoper için hamleci stoper alınmaması gerek 2 hamleci stoperle olmuyor lider bir adam gerek
Hayır, bir de sana Necati'yi-Erman Kılıç'ı neredeyse bedavaya vermişiz biz ya, neyin kafasıdır bu Allah aşkına?
Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, "Takım Çamdal'ı gerekirse sezon sonuna kadar kadro dışı bırakırız! Galatasaray ile görüşmelere başladık ama kulüp prensiplerinden asla ödün vermeyeceğiz' dedi.
Kulüp prensipleri derken Fenerbahçe'nin teklifini bekleyecekler sanıyorum.
http://www.radyospor.com/Futbol/1718...teklifi-yapti-
Fiyat arttırma/para kazanma politikası.
Bizimkilerin Tarık'ı ayartması da aynı politikanın tersi işte.
Bütün yöneticiler yanar döner, basına farklı konuşuyorlar kendi aralarında başka. Alper olayında bizimkiler atıp tuttu, sonra Erman'ı sattılar.
Bu kadar rezil ve çirkef bir yönetim şekli olamaz.Ama bunları biz hakettik.Eğer 5 yabancı kuralı koyarsan ben bile kendimi pahalıya satarım...
Erkek çocuğum olursa kesinlikle sol bek yapacağım, hem onun hem de benim hayatım kurtulur. :)
yuksek fiyat biçerlerse , umarim yonetim almaz gerekirse sezon sonuna kadar bekleriz. bulunmaz hint kumasi degil sonuçta.
Kimse kimseyi zorla tutamaz Tarık gelmek istiyorsa zaten gelir ben rahatım bu konuda.
@europeanconquer
@uAburak89
Bence Eses'e ya da Kayseri'ye yönetici yapın. Para orada :D
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...abat-ayriliyor
Hadi gözümüz aydın darısı Dany'nin başına o da Karabük'e gidecek büyük ihtimal.2 Kişilik yer açtık bile daha da giden olmaz herhalde Riera vardı ihtimallerde ancak o da son maçlarda çok iyi performans ortaya koydu en kötü bu sezon kalacaktır.Bruma'da kiralanabilir ancak kupa'da 6 maçlık bir periyot var orada oynamalı kendisini bu sezon kupa'da oynayarak geliştirsin gelecek sezon da ligde sık sık görürüz kendisini diye düşünüyorum.
Sanmıyorum bu sezon gitmez Riera gelecek sezon kural değişmezse gider herhalde.
Alex Telles tutmadı veya herhangi bir şey oldu sakatlandı,ceza aldı yerine Hakan Balta mı oynayacak şampiyonlar liginde ligde bile güven vermezken.Riera kesinlikle tutulur bu sezon.
Ama bence 20 maçı geçmemeli
Riera'nın gitmesini neden bu kadar istiyorsun anlamıyorum ne Tarık ne İshak ne de Alex Telles şuan ŞL'de Riera'nın katkısını yapamaz Alex Telles gelecek sezon belki yapabilir ancak bu sezon Riera ile devam edilmeli Chelsea maçlarında onu ararız satılırsa ki ben ihtimal vermiyorum buna Trabzonspor maçında da 11 çıkınca bu sezon kalacağı garantilendi bence.
Aga biraz ağır kalıyor ve defansif yönden çok aksak. Açıkçası her seçiş bir vazgeçiştir, Riera - Alex yapıp, Tarık ve İshak'ı rakiplerimize kaptırmaktansa... Bu yerli oyuncuları almayı tercih ederdim şahsen. Zaten hangi oyuncuyu görsek Galatasaray kalibresinde değil deyip duruyoruz. Şu anda Riera fazla maaş istemese bile kaç tane türk takımı transfer etmek ister? Ben söyleyeyim bedavaya bile almazlar. Keza Hakan Balta da öyle. Kimse GS kalibresinde değil de bunlar mı GS kalibresinde?
Riera bu sezon kesinlikle kalacaktır demiştim.Öbür sene zaten büyük ihtimalle olmayacak.Takımda form tutmuş Riera'yı gönderip alternatif olarak devre arasında Tarık veya İshak'ı almak akıl karı değil bence.Alex Telles'i alırsın,alternatifi Riera olur ki öyle de olacak.
Riera'yı yollamak kafamıza sıkmak gibi bir şey olur.
Tarık'la Beşiktaş'ta ilgileniyormuş.
Alex Telles için 6 milyon euro bonservis çok fazla değil mi beyler bi tek ben mi böyle düşünüyorum ?